Sziasztok!
Lilla! Nagyon ajánlom ezt a dokit Neked! Mindent lehet Nála: nyavajogni, nyafogni, sírni - bármit! A nyafogást én is kipróbáltam (abban jó vagyok
)!
Heppi! Elárulom, hogy én 1992-ben voltam kezelésen utoljára. Akkor is csak kényszerből, sajna nem volt választásom..., de ez egy hosszú történet.
Szóval, kicsit meglepődtem, hogy mennyit változott a fogászat azóta! (Mondtam is a dokinak, Ő meg csak mosolygott, hogy bizony, az már régen volt!)
A várandósság alatt meg kell ugye jelenni fogdokinál is. Nándikánál még igazolást is kellett vinni! Ott úgy tudtam le, hogy elmentem Anyukámék dokijához (a mostani dokim édesapjához) és mondtam, hogy nekem szükségem van arra a papírra, úgyhogy légyszi írja alá, és megígérem, hogy ha megszültem elmegyek kezelésre. És megszültem, igaz azóta eltelt 6 év + van még egy gyerkőcöm, viszont tényleg elmentem. Hát nem?!
De!
Bálintkánál már szerencsére nem kértek papíron igazolást, csak azt kérdezte a védőnő, hogy voltam-e fogdokinál. Mondtam, hogy voltam. (Igaz azt elfelejtettem mondani, hogy nem mostanában, de szerencsére nem kérdezte, hogy mikor - és gyorsan eltereltem a szót másra.)
Úgyhogy Heppi, csak bátorítani tudlak! Ha én elmentem és túléltem, akkor hidd el Te is túl fogod! (Eddig mindig azt mondtam, hogy inkább százszor elmegyek egy nőgyógyászati vizsgálatra, sőt szülök is bármennyi gyerkőcöt, csak fogdokihoz ne kelljen mennem! Nézett is mindenki hülyén, most már kezdem érteni miért...)
Vannak még rucijaid? A múltkor pont akkor jött a barátnőm, amikor elkezdtem nézegetni, azután meg teljesen kiment a fejemből, pedig volt ami Bálintra szerintem jó lett volna.
Most lépek, ebédet kellene főzni, bár nincs sok kedvem hozzá, mivel nem tudtam elmenni vásárolni a két kölökkel ebben a "szép" időben. (Pedig nyilván egy élmény lett volna! Nem hagynának ki egy tócsát sem egész úton, amibe mindeketten bele ne léptek volna - olyankor annyira jó testvérek! A rosszaságban nagyon együtt tudnak működni!) Az autót pedig éves szervízre kellett vinni. Úgyhogy azokból az alapanyagokból kell válogatnunk ami itthon van.
Többiek? Hová lett majdnem mindenki?
Írjatok, légyszilégyszi!
Jó hétvégét mindenkinek!
Adri