szép napot,mert ,hogy ma az van!!!!!!!!!
mi is sétáltunk,levegőztük egy nagyot,én is felszívtam magam a tavaszi frisseséggel,mert azt mondják jön megint a hideg,hó,cidri!
vasárnap ismét voltunk Művészetek palotájában és nagyon jó volt,akartam is jelezni,illetve jeleztem is két embernek,Barbinak és Benianyunak,de mindketten visszaírtak,hogy úton és nem gépközelben vannak,így megint csak a nyulak élvezték a palota farsangi mulatságát!
11kor 100folk celzius koncert is volt,nyuszi nagyon élvezte,kicsit jobban ,mint a Maszkabált!
hazafelé úgy kidőlt,hogy öröm volt nézni!
megpróbálok sok-sok mindenre reagálni!
Viki
Peti elötte és utánna és mindenhogy nagyon csibészesen helyes kiskrapek!jobbulást nektek!
Ancsi
nektek is mielöbbi gyógyulást,fene tényleg,hogy nektek is pont most!
Totka
nem semmi kis baleseted volt,tényleg mázli,hogy így megúsztad!
Nyuszi is hangulat evő,de ezen már nem idegeskedem,nem lehetnek mindenben tökéletesek
!
Majola
nagyon békés kis életetek lett,örülök a nagy nyugalomnak,jó környezetnek!
Annának is jobbulást!lassan ideje képeket készíteni és feltenni a csajokról!
Roki
köszi neked is az együttérzést orrarl és anyummal kapcsolatban is!hétvégét némán töltöttük el,ma reggel azért rácsörögtem,holnap fel is megyek hozzájuk,a történtekre meg fátylat borítunk!
és nagyon tetszett,amit külföldről-pénzről írtál,mégha nehéz is néha így elfogadni a dolgokat!
és annak meg nagyon örülök,hogy Zsuzsa étvágya kezd megjönni!hát még annak,hogy kimozdultatok!szuper!
én ma is megyek csajbulira!
Ayse
nagyNyúl munkahelyére a Rubin szállóba járok,nemrég nyitottak és elég kevesen is járnak oda,sokszor egyedül vagyok(mint ma is),ilyenkor úgy fogom fel,hogy személyi edzőt kértem!
aki a zsírégető step órát tartotta,tart alakformálót is és az is táncos és az is step lépcsőn (is)van,persze sokkal több az erőnéti dolog,miont a tánci-tánci és sokat voltunk földön is!ebből kiindulva gondoltam,hogy itt több gyakorlat lesz a steplépcsőn,de arra nem is gondoltam,hogy kész előadásnyi koreográfiákat kell ellesnem így elsőre!
és éppen ezért a nyelvem se lógott úgy,mert álltam és toporogtam szerencsétlenül!ráadásul valakinek,aki elötte csak balettozott,néptáncozott,annak mondhatják,hogy mambo,szamba stb és mindezt aerobickos stílusban!
fent a lépcsőn túrokat forogtam
,ha lekerültem a földre akkor meg székiztem
falfestés!
én jártam úgy egyszer,hogy kinéztem egy felszínt és amikor készen lettek a festők ott őrjöngtem nekik,hogy ki a jó isten kért ilyen undorító barack színt
és jól előkaptam a mintámat és a falhoz tettem és hát
,beleolvadt a környezetbe!
a mostnai lakásban viszont jelenleg a fehéret favorizálom,mert nyuszi után javítgatni az lesz a legegyszerűbb,ahol meg ívesek a falak és nem lehet képet feltenni oda én festettem mintákat!amiket amúgy már unok és töprengek az új színeken és formákon!
Bodza
az meg még jobb,hogy nálatok is nagy a harmónia,békesség!
képek hihetettlen édesek!
mi is éppen a napközbeni alvással tili-tolizunk,jó lenne kitolni,hogy elötte egyen ,de most is megpróbáltam 11kor lefektetni-nem akart-lementünk sétálni 1ig-megpróbáltam enni adni-de inkább aludni akart!
mondjuk már alszik több,mint egy órája,de jóóóó éhes lesz,ha felkel!és néha emiatt nem is alszik rendesen!nehéz ügy,de átmeneti,csak dolgozni kell rajta!
Juci
tavaszi tó tükre
,ahh!
mire fogjuk a hisztiket????bármire!
csak ne induljunk kia bból,hogy ez az alap és ez így is marad!
Zsófi
brutál mega orrsövényferdülésem volt!nagyNyúl szerint eszméletlen hogy szuszogtam és sosem értette mért nem csap át horkolásba!
,dokik nem értették hogy kapok levegőt!
az biztos,hogy az évek során kapott az orrom rendesen....mint írtam,lassan nem találni az ősök között sem hasonlót!
sokat vérzett,mert általában csak az egyik járatot viselte meg a nátha,allergia,stb.és hamar elpattantak az erek benne!egy ilyen eset miatt mentem az após által ajánlott fül-orr-gégészhez,akinek szóltak,hogy nézze már meg a sövénnyemet is!én úgy mentem be hozzá,hogy ne is foglakozzon csak a vérzéssel,mondta rendben,elvégre minden második embernek van ferdülése!na és!és amikor odaültem a székére csak úgy hüledezett,hogy ez azért tényleg nem semmi és szivesen megfarigcsálná ,esetleg oktató céllal!
lényeg,hogy végül belementem,de szigorúan altatással(akartam akkor már egy kis egyenesítést is,de lebeszéltek
)
és ez pont az ominózus nyuszicsináló éjszaka utánni napon volt!
Benianyu
én már vagy két hete szenvedek,mert szintén becsípődött valami a nyakamnál,de néha elkezd javulni,aztán megint úgy kelek,mint akit sínbe tettek!
ezen csak egy kiadós,hozzáértő maszirga segíthet!
képek csúcsédesek,Dani tényleg édesencsodálkozik a kupin,bnyuszi ilyenkor még a kezét is széttárja és huhog!
Mea
de ügyes vaaaaaaagy!minden elismerésem,én éppen azon görcsölök itt,hogy mit és hol is kéne csinálnom,de tényleg nem egyszerű és milyen rohadt vastag idén ez a továbbtanulási könyv!
Duda
Nati is elég jól el van erseztev pillákkal!hűűű,de még hogy!nagyon csini a csattjával!
minden beteg babának és mamának újra csak azt tudom mondani,hogy jobbulást és küldöm a temérdek sok gyógypuszit!