Syrynx!
Gratulálok a kis Mátéhoz!:) Ha van egy kis időd írj le mindent részletesen.
Anikó!
Sokat gondolok Rád! Minden drukkom a Tied!
Heni!
Szorítok Neked nagyon!
Heni!
Ez nagyon jó, hogy ilyen boldog hangulatban vagy, ez már fél siker.
Jucmuc!
Kívánom, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretnéd.
Brill!
Ez a gyerek egyre szebb és szebb.
Ma elkezdtem barnázni, bár már tegnap este is volt egy csepp, azt hiszem ma délutánra meg is jön. Erről a hónapról is ennyit. Voltam természetgyógyásznál, aki felsorolta, hogy mi bajom van. Félelmetes volt, hogy mindenben igaza volt, ami betegségről tudtam. Bár ez nem azt jelenti, hogy visszamegyek hozzá. Ja és közölte velem, hogy endom van, úgy, hogy én nem szóltam neki semmit.
Na hát ettől teljesen kész voltam. Felírt egy csomó természetbogyót egy kisebb vagyonért és azt mondta szeptemberre ott lesz a baba a pocakomba, addigra elmulasztjuk az endot. Gondoltam magamban, ha tényleg az van, amit ugye csak laparral lehet megállapítani akkor mit kínlódnak vele oly sokan, és csak ilyen bogyókkal el lehet tüntetni? Természetesen nem vettem semmit, de ezt azután döntöttem el, hogy mondtam, szedek aloe verás készítményeket és kérdeztem tőle, hogy az nem jó? Erre: de az is jó csak ez a másik hatásosabb. Egy tanácsát viszont megfogadtam elmegyek egy 3D-s UH-ra (hasi és kismedencei) aztán ha hazajöttünk Beneluxból befekszem a kórházba. Bár halkan jegyzem meg, hogy szerintem is endom van és azért nem jön össze, és a stressztől ami benne van. Kedden megyek a UH-ra hát nagyon kiváncsi leszek, állítólag a megvastagodásokat szépen mutatja és lehet következtetni, hogy hol van az endo, ha van. A Hattyúházban van ez a magánrendelő és sok kismami jár oda.
Puszi
zsúka