Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anyuéknál voltunk ma, + délelőtt volt dédipapa misebúcsúztatója, de mi Szilivel inkább a játszótéren fagyoskodtunk.

Okr, a pattanások nekem mindig akkor jöttek ki, amikor peteértem, illetve mensi előtt. Meg akkor is, amikor terhes lettem, csak még nem tudtam. :D Szerintem attól, hogy a teszt nem mutatja totálra, még simán lehet ovulációd! Az a tuti, ha non-stop szexeltek apával! :lol: Abból baj nem lehet. :shock:

Tontikám, szóval mégis a lábemelős módszer vált be nálatok is! Látod, mondtam én. Nekünk is csak így sikerült. Szex, és közvetlenül utána 5-10 percig jó magasba a lábakat ill. a lényeg, hogy a méhed picit meg legyen emelve. Szilivel is így sikerült! :wink:

Ja, és apucit sikerült meggyőzni sok szeretettel és kitartással, úgyhogy 16-án megyünk 4D-s UH-ra! Juhéééj! Remélem, lesz rá keret! :D A Schörpf-Méreibe megyünk, elég tutinak látszik a weboldaluk alapján. Volt már valaki ott esetleg?

Puszilok mindenkit, drukk
Vendég

Athiz,

Örülök, hogy lesz 4D-s mozi! :D

Idióta miniszterünk a Schöpf-Méreit is be akarja záratni :( :evil: Remélem ezt az őrültséget nem (sem) tudják véghezvinni!

Ott csak közvetlenül születésem után jártam, így UH ügyben sajnos nem tudok segíteni! :)
angel37

Köszi Angyal!

A politizálást inkább másra hagyom, mert sosem jutok dűlőre.
Ugye azért jobban vagy picit? Remélem, hogy azért jó az, hogy ide írsz, és társalgunk veled. Még akkor is, ha nem igazán tudunk vígaszt nyújtani neked, nektek!
Vendég

Igen, nagyon jó, hogy vagytok! :oops: :D

Elég sokat is vagyok itt mostanában! :wink:
angel37

SZiasztok!
Jó régen írtam, ne haragudjatok.

Tonti!
Gratulálok a zebrához!

Kokusz!
Fel a fejjel, türelem, türelem!

Nem tudom már ki írta, hogy mindenki fiút vár, én rácáfolok egyenlőre úgy tűnik, hogy kiscsaj lakik a pocakomban. De még nem 100%!

Mindenkit üdvözlök!
Egyébként jól vagyok, már végleg itthon. A méhlepény rálóg a méhszájra, ezért szigorú pihi van. Ma megyek kontroll UH-ra, remélem már feljebb ment.

moni

Móni, örülök, hogy "látlak", akkor minden okés veletek, ugye? Akkor mára drukk neked is, és visszaszólhatnál, mi volt! Ma talán jobban látszik, hogy mi lesz a neme.

Pusza
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan lerohantam es vettem meg egy tesztet es bar nem elso vizeletbol csinaltam megis nagyon eros ket csik lett hala Istennek, csodalkoztam volna ha nem ez lesz mert mar kezdek igencsak rosszul lenni, nincs hanyingerem csak szedulok es ma reggel pl. remegtem annyira ehes voltam. A borom meg pattis es szaraz lett pedig azt hittem majd megszepul. :lol:

Moni: szupi, gyere es rakjal kepeket!!! :D

Angyal: meg jo hogy minket "nyuzol" nem Apat! :lol: Gyere sokat bar megvigasztalni nem tudunk azert probalkozunk! :D

Athiz: olvasom Te is pattis voltal amikor kiderult hogy terhes vagy, nekem ilyen meg nem volt de nem baj majd elmullik. Raticot is labemelos modszerrel hoztuk ossze! :lol: Hajra 16-a!!!!!!!!!!!!!!!!! De jo lesz!!! En mostanaban meg tuti nem megyek uh-ra.

Anyapoc mikor jon meg?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, volt egy ismerős, aki az egész terhessége alatt tiszta pattanás volt, szóval nem igazán mondható, hogy megszépült volna! :lol: És naná, hogy továbbra is zebra látható, hiszen babát vársz! Hippiájééé!

Én viszont nagyon rosszul vagyok, nagyon úgy érzem, mintha el akarnék ájulni. Nem tudom, mi lehet! :cry:
Vendég

Athiz lehet hogy elkaptal valamit, irany a doki!!! Gyerunk, ne kockaztass!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi! :wink:
Bizony! Nálam az első inszem sikerült!

Kriszti! :wink:
Köszi a gratulációt! Aranyos vagy!
AFP? Nem is tudom, voltam-e azon. Jártam nem éhgyomros és éhgyomros vérvételen eddig.

Kokusz!, Angel! :?

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsazsó!

Gratulálok a kicsi fiúhoz. Nem, még nem tudtam róla. Neve van-e már? :)

Robcsi!
Jó hogy jelentkeztél. Kicsit homályos, de szép kis kobak. :)

Kriszta!
Ha már kicsit jobb lesz a kedved már megérte itt szövegelni. :)

Angyal!
Basszus, hogy megjött. Nem baj, mi OKrisztával együtt reménykedünk tovább. :oops:

No nekem ma van fostalicska hangulatom. De lehet ám ez a hiányos olasz lenyám miatt...
Vendég

Rossz kedvűeknek jobb kedvet!
Akiknek most kell, hatalmas drukkokat küldök! :wink:

Név már kinézve, de a lényeg, hogy Z vagy Zs betűvel kezdődjön.
Ebből meg ugye nem sok van...

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó!

Zebulon? :shock:
Vendég

Hello!

Athiz elmentel dokihoz?

Zsazso: miert csak z vagy zs betus? Hogy hu legyel a Zsazsoka nevhez? :lol: Nekem most a Sofia es az Alexander tetszik nagyon de nalunk meg korai. :lol:

Junko: mi az az olasz lenya? :shock:

Csak most tudtam lefenykepezni mert eddig Apanal volt a gep, kell a munkajahoz.
Penteki:
Kép
Mai:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Junko,
csak egész nyugodtan! Hátha legalább nálatok bejön! :wink:

Zsazsóka,

Zsiga? :shock:

Pedig ha lány lenne, meg lehetne próbálni anyakönyveztetni a Zsazsókát! Garantáltan egyedi lenne! :)

Tudod, az én favorit lánynevem is Z-s! :wink: :oops:
angel37

Angyalka!

Nem úgy te buta! :D Helyetted reménykedünk. Neked drukkolunk csakazértis, hogy hátha spontán is...

Tonti!
Most már aztán ennél erősebb nem is lehet. Ügyesek vagytok.
Lenya= el nem készített olasz házi feladat
Vendég

Jaaa! :oops:

Köszi! :) De, rám tényleg nem érdemes pazarolni! :? De ha bejön, akkor kaptok egy óriási tortát, hatalmas SZÁNI felirattal! :mrgreen:
angel37

Ne aggódj Angyal, ez igazán nem nagy fáradtság. :)
A tortáért meg főleg megéri. :)
Vendég

Akkor jöhet csőstül! :lol: Bár ígérni sajnos nem merek :oops:
De komolyan, ha egyszer besikerül, lesz torta! :D
angel37

Okesz.
Majd Monyó megsüti. :)
Vendég

Milyen igaz! :)
Köszi, hogy ezt elintézted! :lol:
angel37

Najugye.
Bár Tibibácsi nem vagyok, de azért én is tudok ezt-azt.
Mostmár csak neked kell iparkodnod. :)
Vendég

Tonti, nagyon szép az új zebrád! Nem voltam dokinál, valószínűleg csak fáradt vagyok, meg némi baci van a szervezetemben, de csak nem lesz semmi! Sajna nem tudok csak úgy elmenni a dokihoz, az nagy szervezést igényelne!
Vendég

EN IS AKAROK TORTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
ANGYAL IPARKODJ!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

No most csak gyorsan!

Tontica

[color=red]Gratulálok!!!!!!!!!!!!!![/color]

A mai tesztet annyira pozitív,hogy ennél azabb nem is lehetne :)!

Majd olvasok vissza is :)!

Puszi mindenkinek!

anyapoc

Hát ez nem lett piros :):)

anyapoc

Sziasztok!

Látom,másnak sem működött a babanet... :roll:

Megjöttünk,szuper volt,ennyi tömören :D!
Lejártuk a lábunkat,egy csomagot elvittek máshova repcsin,holnapra várjuk haza :).Vettünk egy babakocsit,mert Villő nem komázta a háti hordozót,nem tudott akkor ki-beszállni,amikor akart :D!
Az idő jó volt,nap közben 15-16 fok,kabát nem is kellett,majd otthonról dobok fel képeket :)!
Repcsit kibírtam,gyerekek az ablakon lógtag szinte végig,leszállásnál volt egy kis nyűg a füldugulás-fájás miatt,de bírták :)!

Tontica

Szóval már megjöttünk tegnap :)!
A többit feljebb leírtam és az a lényeg :).
A pííízt is felvettem,jól kiszámoltad,ügyi vagy :)!Képzeld,nem akarták páromnak odaadi otthon,mert hogy külföldről jött pénzt csak a címzett kezibe... :shock:!!!!Na de lehet,hogy ezt írtam? :roll:

Junko

Na ugye :D!Bizony az egyik taxis is azt mondja,június és a szeptember a legszebb és nem túl meleg,de július éa augusztus szinte kibírhatatlan.Ez így nekünk pont jó volt :).

Angel

Szóval akkor érdekes volt Rómában :shock:!
Jól emlékszem,hogy valamelyik szuriban HCG is van,vagyis valami olyasmi anyag?Vagy mitől rémlik nekem ez? :roll:

BIldi

Az biztos,hogy az egyik legjobb kávét edig itt ittam én is életemben :):)!
De a közlekedés... :shock:...na ez az olasz temperamentum :D!
Majd mesélek róla :)!
Névválasztás :D:D:D!Simán van még időd :D!Én Villőt úgy mentem szülni,hogy fiúnevünk nem is volt :).MNég szerencse,hogy tényleg lány lett :D!Viszont nem kérdezték meg előre,csak amikor megszületett és akkor elgondolkoztam,hogy egyáltalán jó nevet mondtam-e :D:D:D!

Tildi

Szuper volt Róma :D:D:D!Pláne két gyerekkel :wink:!De megérte :).
Valamikor megyek ám a telefonért :).A net kiváló :).
Te mikor fekszel kés alá?Vagy lemaradtam???? :roll:

Kokusz

Nem ért oda a jobb horgom? :D:D:D:D
Na de most két érzkéeny lelket így támogassak meg? :roll:
Hány napos volt akkor ez a ciklusod?
Nagyon normális a dokid!Látod,nem is kellett a verés :D!
Viszont az jó hír,hogy ciszta nincs :).
Nagyon drukkolok!!!!

Athiz

Amit írtam,általánosságban írtam,nyilván,akinek nem inge... :)
Betegség... :(ű
Szerintem is menj el orvoshoz,inkább szedj valami antibogyót,mint hogy gond legyen :(:

Kriszti

Én nem várok fiút :D:D:D:D!(nekem mindegy lesz :))
Körülnéztünk :).Mármint a városban...tudod,mondták hogy vannak valami iszonyat nagy épületek,valamni Colosseum,meg Pantheon vagy mi,ami már nagyon régi és meg kéne nézni :wink:!
Ne de komolyan (és bocs a viccért :))...egy utolsót még "nyaraltunk" apával,mielőtt megy ki dolgozni... :roll:
Na meg megígértük a csemetéknek (főleg a nagynak),hogy repcsizhet egyet :).
LH teszthez nem értek... :(

Drága foshangulatú topiktársak!!!!!

Nem tudom elmondani,mennyire fáj ilyeneket olvasni rólatok/tőletek...minden hónapban reménykedek,hogy valamelyikőtöknek,vagy éppen mindegyikőtöknek sikerül elérni azt,amire most a legjobban vágyik!!!
Remélem,hogy hamarosan tényleg derűsebb napok következnek,addig is feldoblak majd benneteket este római képekkel :):)!
Hátha jobb lesz a hangulat... :roll:

Pusszantok mindenkit!!!!!

anyapoc

SZiasztok!

Ma itt sem ment a babanet :? :?

Junko,
dobd a pontos labdát! :mrgreen:
És milyen kis aranyos vagyok, nem is kérek 3-at, csak egyet, egy nagyon icipicit! :oops:

Tontica,
igyekeznék én! :roll:
A tortából mindenkinek jutni fog itt!
Majd Monyóka szép nagyot süt! :D

Anyapoc,
Elég érdekes! :roll:

No de milyen volt Nektek? :wink:

A tüszőrepesztő tul.képpen HCG szuri. Choragon v. Ovitrelle.
angel37

Mármint a tömör szuperségen túl! :lol: Szállás stb.

Hát lábat lejárni azt lehet, izomlázig :roll:

Ja, és ott vettetek babakocsit? :shock:
angel37

Sziasztok!

Anyapoc, nekünk is 100%-ra mondták, hogy lány lesz Réka. Aztán amikor szülni mentünk mondom a férjemnek, hogy te nem kéne azért egy fiú név? Mert ugye az ördög nem alszik :D Még mielőtt megszületett a csecsemős kérdezte is a neveket, úgyhogy ha Réka megfiúsodott volna az utolsó pár hétben Bence lett volna :D
örülök, hogy jól éreztétek magatokat Rómában, nagyon szép város.

Tontica hogy vagy? Most mikor lesz majd az első vizsgálat?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Anyapoc, klassz lehetett nektek ez a kis kiruccanás!

Amúgy már kutya bajom, igazából csak az a kis rosszullét, meg néhány prüsszentés volt, más nem. Emiatt azért nem rohanok dokihoz, így is állandóan dokikhoz járok, és már tele van a micsodám vele! :lol:

Egy gyors pocifotó, csakhogy nehogy azt mondjátok, elhanyagollak benneteket. De aztán nem csúfolódni ám rajta! :twisted:

Kép

Pusz, megyek autóssuliba agyattömni. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem volt babanet de. :(

Anyapoc mar hianyoztal, koszi a gratulaciot, csodalkoztam is rajta hisz az elozonel nem gratulaltal sokaig babonabol, sejthettel valamit. :roll: Remelem ez a baba mar tenyleg megmarad de nem esek ketsegbe akkor sem ha nem mert latom hogy gyorsan osszejon. :lol: (azert nagyon szeretnem EZT a babat!)
Szuper lehetett Roma, biztos odavoltak a gyerekek, milyen jo Nekik hogy ilyen szuleik vannak akik viszik Oket erre-arra, sokat tanulnak egy-egy ilyen ut alatt. (en 22 eves koromban voltam eloszor kulfoldon :( ) Kivancsi vagyok a kepekre.
Neked mi a velemenyed? Ha kihuzom addig a babaval pont 10 hetes leszek amikor haza kell repulnom, szerinted lehet az elso trimeszterben repulni vagy inkabb halasszam el? Majd megkerdezem a dokit is.

Robcsi: holnap megyek vedonohoz, O majd elkuld vizsgalatokra, nem tudom milyen a veszelyeztetett terhesseg, felvilagositasz?

Foshangulatrol: minden nap imadkozok hogy kapjanak babat a topiktartsak minnel elobb. Sajna ennel tobbet nem tehetek.

Angyal: Ratok is Ratok ferne a nyaralas, nem mentek?

Ismer valaki olyan honlapot ahol a baba fejlodeset vezetik vegig hetrol-hetre fenykepekkel?

KépKép
KépKép
tontica

De nagy pocid van mar, irigy, irigy! :D Nem ugy volt hogy nem folytatod a sulit? :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
már írtam, kicsit ezért (is) tolódik a lombik (meglehetne júniusban), mert menni akarunk! Asszem írtam is, hogy Görög! :) De utána legközelebb Spanyol! :wink:
angel37

Tontica, eddig semmi plusz vizsgálatra nem kellett mennem, max. azt mondták próbáljak többet pihenni.

Athiz, nagyon csini pocakod van :D

Kép
Kép
robcsi03

Tontica!

Hát persze hogy szeresd ezt a babát! Meg fog maradni!
Köszönjük az imákat, hátha egyszer célba érnek.
Azt hiszem Áfonya írt a másik topikban erről, hogy hol lehet ilyen babafejlődős dolgot nézni.

Athiz!
No már miért csúfoldónánk? Mutatós pocak! :)

Anyapoc!
Hát hun vannak a fotók?

Ja és Áfonya!
Azért ha olvasol minket, innen gratulálok Nektek a bébihez!
Vendég

SZiasztok!

Athiz, Tontica,
na akkor képzeljétek én mennyire irígy-irígy :roll: :mrgreen:

És köszi, hátha egyszer az egyik szánit is megtalálják az imák! :oops:
angel37

Hello!

Húzós estém meg reggelem volt, de itt vagyok. És nagyon köszönöm a pocakom dícséretét, aranyosak vagytok! Az biztos, hogy nem kicsi, de Szilivel is óriási méretű volt!
Azért gondolom, hogy többen is szeretnétek már ilyet! Remélem, hogy hamarosan nektek is lesz pocakbabó, és majd dicsekedtek nekünk vele, akinek már megszületett esetleg! :wink:

Tonti, nem hagyom abba a sulit, legalább az elméletet le akarom tenni, mert annyival kevesebb jut majd későbbre! :)

Puszihegyek
Vendég

Hali Lányok!

bocsi,tegnap későn értünk haza,mert menni kellett a megrendelt tv állványért Győrbe :oops: :oops: ,így a képek elmaradtak,de ma du-este pótolom és akkor jövök bővebben :):):)!

Hatalmas lelketgyógyítóésegyéb puszi mindenkinek!!!!!

anyapoc

Sziasztok!

Angyal! Én komolyan megajándékozlak egy csokoládétortával!!! :D az idén remélem!!! És személyesen!

Anyapoc! Várlak már!! De nem csak a tel. miatt. Amúgy is meglátogathatál!! Nem akarok kés alá menni! Most voltam dec.-ben. Kontroll laparról nem is volt szó. Remélem nem is lesz. Gonodolom ezután próbi jön. Utána meg,ha nem megy akkor műtét. De erre nem akarok gonodlni. Egészséges vagyok/leszek!! Fotókat várjuk!

Tontica! Utazásról sztm. orvost kérdezd meg. De én nem merném bevállalni. Mondjuk nálam más is a helyzet. Valaki mondta,hogy a légnyomás emelkedése nem igazán jó. Én már hallottam a "nem igazán jó"-nál durvább esetet is. De ezt nem orvos mondta. És ő meg lehet hogy erre fogta. Orvos véleményét minimum kérd ki előtte.

Athiz! Ari poci! Jó nagy már! Én mindíg a jobb oldalra koncentrálok. (újságnál is). Így először nem értettem mi a poci és hogy is van a kép?? :oops: .Inkább irígy mint csufi.

Junko! Jobb lett a hangulatod a lecke elkészültével?
Vendég

Sziasztok!
Csak átnéztem a másik topicból, hogy leírjam Tonticának, hogy a kolléganőm még 30 hetesen is ingázott Bécs-Varsó között (hetente!), és semmi baja nem lett. Bár tudom, nálatok más a helyzet, mert veszélyeztett vagy. Magától a repüléstől nem lehet gond szerintem, mert légnyomáskülönbség nem nagyon van, vagy csak nagyon rövid ideig, mivel a gép belsejében kiegyenlítik.
Szezso

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

No,végre elkészültem a képekkel :).

Akkor pár szóban a hétvégéről :)....

Szállás: hotelben laktunk a külvárosban,nem volt olcsó,de mivel van kedvezményünk és a gyerkőcöknek sem kellett pótágy,viszonylag "olcsón" megúsztuk. :) Ott is reggeliztünk,ez benne volt az árban.
A szobáról majd lesz kép :).

Az idő nagyon jó volt,14-16 fok volt nap közben,ez azt jelentette,hogy mivel sütött a nap,nem kellett kabát,legfeljebb reggel és este.

Első nap délután kimentünk a tengerhez,igaz,már sötét volt,de jó volt látni ,hallani és érezni :).

Másnap az ókori Rómát néztük végig gyalog,következő nap a központban levő egyéb látnivalókat és a Vatikánt,majd az utolsó nap délelőtt egy parkban lófráltunk,mivel a közeli vidámpark nem volt nyitva :(.
A hotel ingyenes busza vitt be minden nap a városba minket és azzal is jöttünk haza.Naponta többször ment ez a busz,pontos menetrenddel,így könnyű volt igazodni hozzá :).
A közlekedés érdekes,de mivel minden normális távolságban van,nem volt szükséges sokszor közlekedési eszközre szállni,inkább gyalogoltunk :).

A közlekedés tényleg érdekes, a belvárosban szinte nincsenek sávok,mindenki ott megy kocsival,ahol tud.Az indexet nem sűrűn használják és a legtöbb autó oldala-eleje-hátulja törött,karcolt stb...
Ami érdekes,hogy szt sehol máshol a világon nincs ennyi Smart,mint itt :D:D:D!.Az egyik szűkebb utcában parkoló autók között 2 utcasaroknyi közön kb 6-ot számoltunk meg... :roll:

Az utikönyvünk azt írta,hogy drága a város,de nekünk nem volt iylen tapasztalatunk,legaláb is a többi nyugati nagyvároshoz képest :).Az emberek nagyon barátságosak, a gyerekekkel még egy szimpla járókelő is nagyon kedves minden előzmény nélkül :).

Bulcsúnak vittünk babakocsit a sok gyaloglás és alvás miatt.Villőt háti hordozóban vittük az első napon,de mivel nem tetszett neki a kötöttség,vettünk egy babakocsit...Nem volt drágább,mint itthon,most nem tudjuk eldönteni,hogy melyik meglevőt adjuk majd el :D:D:D!.Túl jóra sikeredett a választás....

Akkor a képek...próbáltam szelektálni,első körben sikerült egy rakással kiválasztani,de azért csökkentettem a mennyiséget .... :)

Ez itt a szállodai szoba :):
Kép

Háttérben a Forum Romanum:
Kép

Forum Romanum:
Kép

Antik macska :D:
Kép

Colosseum:
Kép

Circus maximus:
Kép

Narancsliget:

Kép

Villő beájult :):
Kép

A hotel bejárata:
Kép

Pantheon:
Kép

Érdekesség :? :
Kép

A Pápa :):
Kép

Bulcsú is beájult :D:
Kép

Bocsi a sok képért :oops: :oops:

anyapoc

Sziasztok!

No,végre elkészültem a képekkel :).

Akkor pár szóban a hétvégéről :)....

Szállás: hotelben laktunk a külvárosban,nem volt olcsó,de mivel van kedvezményünk és a gyerkőcöknek sem kellett pótágy,viszonylag "olcsón" megúsztuk. :) Ott is reggeliztünk,ez benne volt az árban.
A szobáról majd lesz kép :).

Az idő nagyon jó volt,14-16 fok volt nap közben,ez azt jelentette,hogy mivel sütött a nap,nem kellett kabát,legfeljebb reggel és este.

Első nap délután kimentünk a tengerhez,igaz,már sötét volt,de jó volt látni ,hallani és érezni :).

Másnap az ókori Rómát néztük végig gyalog,következő nap a központban levő egyéb látnivalókat és a Vatikánt,majd az utolsó nap délelőtt egy parkban lófráltunk,mivel a közeli vidámpark nem volt nyitva :(.
A hotel ingyenes busza vitt be minden nap a városba minket és azzal is jöttünk haza.Naponta többször ment ez a busz,pontos menetrenddel,így könnyű volt igazodni hozzá :).
A közlekedés érdekes,de mivel minden normális távolságban van,nem volt szükséges sokszor közlekedési eszközre szállni,inkább gyalogoltunk :).

A közlekedés tényleg érdekes, a belvárosban szinte nincsenek sávok,mindenki ott megy kocsival,ahol tud.Az indexet nem sűrűn használják és a legtöbb autó oldala-eleje-hátulja törött,karcolt stb...
Ami érdekes,hogy szt sehol máshol a világon nincs ennyi Smart,mint itt :D:D:D!.Az egyik szűkebb utcában parkoló autók között 2 utcasaroknyi közön kb 6-ot számoltunk meg... :roll:

Az utikönyvünk azt írta,hogy drága a város,de nekünk nem volt iylen tapasztalatunk,legaláb is a többi nyugati nagyvároshoz képest :).Az emberek nagyon barátságosak, a gyerekekkel még egy szimpla járókelő is nagyon kedves minden előzmény nélkül :).

Bulcsúnak vittünk babakocsit a sok gyaloglás és alvás miatt.Villőt háti hordozóban vittük az első napon,de mivel nem tetszett neki a kötöttség,vettünk egy babakocsit...Nem volt drágább,mint itthon,most nem tudjuk eldönteni,hogy melyik meglevőt adjuk majd el :D:D:D!.Túl jóra sikeredett a választás....

Akkor a képek...próbáltam szelektálni,első körben sikerült egy rakással kiválasztani,de azért csökkentettem a mennyiséget .... :)

Ez itt a szállodai szoba :):
Kép

Háttérben a Forum Romanum:
Kép

Forum Romanum:
Kép

Antik macska :D:
Kép

Colosseum:
Kép

Circus maximus:
Kép

Narancsliget:

Kép

Villő beájult :):
Kép

A hotel bejárata:
Kép

Pantheon:
Kép

Érdekesség :? :
Kép

A Pápa :):
Kép

Bulcsú is beájult :D:
Kép

Bocsi a sok képért :oops: :oops:

anyapoc

Na,az előbb nem volt sehol ,bocsi.... :shock: :oops: :oops:

anyapoc

Na még pár szó :).... Aztán eltűnök :D:D:D!

Angel

Akkor csak jól emlékeztem.... :roll:
Szl nekünk jó volt :D.És bizony vennünk kellett egy babakocsit :roll:...de azért nem bántuk meg,tk el tudjuk adni,de még gondolkodom rajta :).

Robcsi

Bence :).Azért csak Réka lett :).Bulcsúnál nem tudtuk a nemét,ő Benigna lett volna.... :)
Nálunk is 100 % volt a lány Villőnél,de azért én hiszek a csodákban :wink:!

Athiz

Örülök,hogy jobban vagy és nem volt olyan komoly a dolog,mert ahogy leírtad,eléggé annak tűnt... :roll:
Naggggyon jó a pocifotóóóó! :):)
Nem is olyan nagy a pocakod :).Legalább is a korához képest,szt normális :).Igaz ugyan, a második hamarabb nő nagyot :).
Autóssuli :).Hajrá!!!!Csak majd gyorsan utána a többit,mert elévül,ha jól tudom... :roll:
Szili mit szól a tesóhoz? :)

Tontica

Látod,most eszembe sem jutott,hogy merő babonából ne grtuláljak!!! :) Ez is jelent valamit :wink:!Most már Te is okosabb és körültekintőbb leszel,nem hagyod magad leráni,bmi gond is adódna,így nem lesz semmi baj :).
Róma tényleg szuper volt,igazság szt most vittük őket először,és mi is most voltunk így "nyaralni" másodjára... :roll:
Szt sem fog ártani a repülő,amennyire én tudom,azt az utolsó trimeszterben nem ajánlják,nehogy ott szülessen meg a baba :roll:.Nagyon jó és védett helyen van a pocidban a kicsi,nem lehet a repüléstől semmi baja :).Ráadásul a repülőút jóval rövidebb,mint az autóút :).Most mész majd a rendőrségi ügy miatt? :roll:
http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html
Itt van majdnem minden hétről kép :).

Junko

Egyszer célbaérnek :wink:!!!!Én hiszem... :)

Tildi

OK,majd bemegyek,keddenként jobb órarendem lett,majdnem egész de szabad vagyok :).Amint lemegy most a témazáró mizériám,beugrok :).
Szeretm,hogy most iylen pozitív vagy :):):)!Csak így tovább :)!

Na,asszem ennyi mára :)!

Puszi!

anyapoc

Anyapoc, nagyon klassz lehetett a kiruccanás, és csodálom a bátorságodat, 2 picivel így nekilódulni.
Nagyon jók a képek! Villőnek nem csodálom, hogy nem tetszett a hordozó, iszonyú kényelmetlen lehet!

A gyakorlatra várhatok 2 évet is, addig szerencsére nem évül el! :D

Szilkó meg meglát egy 4D-s képet, és rögtön azt mondja, hogy tesó. Olyan cuki. :D

Pusz
Vendég

anyapoc:
Tegnap ejjel nagyon nagy nosztalgiaval es elvezettel olvastam a beszamlodat es neztem a kepeket. Szuper lehetett. :) A babakocsi is tenyleg jol nez ki a kepen :D

Na sietek most dokihoz, aztan elmegyunk korulnezni babakelengye ugyben. Most eloszor, csak kibojtoltem a felidot :lol: Majd meg irok, de most nagyon sietek...

baratodildi

SZiasztok!

Tlidi,
kösszi, benne lennék! :lol:

Anyapoc,
szuperek a képek, aranyosak vagytok! :)

Te be tudtad azoonosítani, hogy a Fórum Romanum-on mi volt mi? :roll: Nekem nagyon nem ment, segédlettel sem! :oops:

Stipi-stopi megveszem a babakocsit! :mrgreen:
angel37

Angyal!

Ne má' nekem is kell! 8)

Anyapoc! Szupik a képek! Pozitív! Mást nem is tehetek! Elég nagy a sz.r így is. Ezek után már csak felfelé menet van a völgyből remélem! :D . Na meg úgy könnyebb jól érezni magam,hogy nem fáj, szúr a pocim. Így érzem, hogy gyógyulok. Legalábbis jó felé haladunk.

Bildi! De jó! Én is úgy nézegetnék babacuccokat!
Akkor szupi du-od lesz! Az idő is csodás hozzá!
Vendég

Sziasztok!

Athiz

Egy kicsit mi is féltünk a kiruccanástól,de elvárásainkon felül teljesítettünk :D:D:D!
Annyira nem kényelmetlen a hordozó,mert támasztja mindenhol,kisebb korában imádta,jókat alukált benne újszülöttként is.Inkább az a baj,mióta ilyen kis izgága,nem tűri a helyhez kötött életet :D:D:D!
Na,szuper,hogy iylen sokáig húzhatod a vezetést :).De lehet,hogy jó kis kikapcsolódás lesz majd,ha már szülés után rendeződött a helyzet :wink:!
Szili édes lehet :).Annyira le tudja őket nyűgözni az ilyesmi :).Emlékszem,Bulcsú mindig a videót nézte Villőről,főleg a szívhangos rész tetszett neki :).Tényleg,Szili nem mondja,hogy milyen nemű lesz a kistesó? :) Nálunk Bulcsú már az első pillanattól mondta,hogy kislány lesz :).Most kérdeztük tőle,hogy akar-e másik kistesót (persze :D) és hogy mi legyen,nanaá,hogy lány :D:D:D!Mert hogy olyan jól oda lehet hozzá bújni :).

BIldi

Örülök,hogy tudtam egy kis örömet okozni :):).
Babakocsi :D:D:D....na igen,szuper,csak sárga színben volt :?....
Annyira jó,hogy túl vagy a nehezén :).Gondolom,azért már nyugodtabb vagy :).
Babakelengye :).Mit kell beszereznetek?

Angel

Köszi :).
Ááááá,próbálkoztunk mi is apjával,de hát nem nagyon ment...a végén már csak ökörködtünk :D:D:D....Nagy volt egyébként a tömeg,nem is jártuk teljesen körbe,inkább felülről néztük meg jobban....Nálatok volt idegenvezető? :roll:
Basszus,hallod,ha ezen múlna,mindegyikőtöknek odaadnám ingyen a babakocsikat!!!!!! :shock:
De inkább hagyom,hogy válogathass :):)...

Tildi

Na,ezt megint jó volt olvasni tőled :).Azért az már tényleg jó jel,hogy most nincs fájdalom :).Legalább is endo szempontjából ez jó jel,nem? :roll: Mennyi próbálkozásotok van? :roll:
Babakocsira Te is esélyes vagy,pláne ilyen közelből :D:D:D:D!

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?