Szia Éva!
Nem titkos, azt hittem már írtam
, én Mosonyi doktort választottam, igaz én mást ki se "próbáltam", az leső alkalommal hozzá mentem az sztk-ba, teljesen véletlenül, és akkor annyira szimpi volt, aztán a további két uh-n is, és a párom is mindig bejöhetett, szóval nagyon tetszett a hozzállása...úgy gondoltam nekem nem is kell más, mert rajta látszik, hogy foglalkozik velem, még akkor is ezt tette, amikor csak egy páciens voltam a sorban, mindig mindent elmondott önállóan érthetően, kérdésekre felelt stb.
Én most kértem fel egy hete, azt mondta szülés 50 e Ft, a magánrendeléshez nem ragaszkodott (József vagy Ferenc krt-on van), de nekem az kerülő lenne (Keresztúron lakom), úgyhogy azt hiszem a vizsgálatokért külön nem kell majd fizetni...ez ügyben én is bizonytalan vagyok, de azt hiszem talán beanne írta, hogy az pedig 5 e Ft lenne...sztem ez nagyon korrekt ár, és még egyszer mondom mivel a szülést mondta a vizsgálatokat nem, sztem oda nem várja el, hogy ott is...de majd legközelebb (kb 3-4 hét múlva) erre terelem a szót, vagy viszek borítékot, nem tudom, én ebben olyan suta vagyok...
Ja és a bajcsys szülésélőkészítő tanfolyamon ő pont az alternatív szülési lehetőségekről fog beszélni, és ez nekem nagyon imponáló, mert akor ez azt jelenti, hogy nyitott beállítottságú. (valamikor jún elején lesz de a honlapon megnézheted
www.bajcsyszul.hu és az elérhetőségekre kell kattintani...)
Remélem meggyőző voltam
, ha van még kérdésed, nyugodtan írj!
Mori