Jó reggelt !
Csillagfény, a mai vizsgálat után biztosan okosabb leszel, lehet, hogy már haza sem jössz a kórházból !! Elhiszem, hogy ez a várakozás minden szempontból megvisel, de biztos vagyok abban, hogy a babának nem lesz semmi baja !!! Várjuk a híreket felőletek !!
Kavicska, az azért tényleg fantörpikus, hogy milyen pé-s ciklusaid lettek
Ez már félsiker, a szervezeted működik és így a lombiknál is jobb eséllyel indultok !
7kincs, a 3x1 Closti elég durva lehet, nem szoktál rosszul lenni ? Nagyon drukkolok a szép petikéidhez !!! Tüszőlesőbe a 10.cn-on mész ?
Csakegy, az az 5 literes almalé nem a Metroban kapható és magyar termék ?? Ilyen kiszerelésűt egyszer már ittam, a barátnőm csak ezt adja a gyerkőcének, mert állítólag egészséges, nincs benne mesterséges adalék, tartósítószer.
Érdekes a cukrod. Komolyan mondom én már meghülyültem volna, de a lényeg, hogy jó értékeket mérsz. Azért kíváncsi lennék, hogy a Sotén erre mit mondanának..
Babancs, magadról mindig olyan keveset írsz ! Hogy van a pocaklakó, mocorog ezerrel ? Tudsz éjjel aludni ?
Kandi, szerintem a csaj nem fog fellebbezni. Ide a rozsdás bökőt
Borzasztó amit a pici gyerek körülményeiről írtál. Milyen élete lesz ennek a csöppségnek ?!
Bee jobbulást kívánok ! Ez a fránya influezna most nagyon tarol !
Okr, nekem nem szokott pé előtt (sem) fájni a cicim.. és néha az UH-n elbújnak a domináns tüszők
Reméljük, hogy nálad is ez a helyzet !! Jó "apázást"
Lafi ! Hát ez csúcs, milyen szép, pontos ciklust produkáltál !!! Gratulálok és hőmérőzzél !! Ma nem megyek tornára, helyette fogorvos lesz a program
Na, feldobom a görbuszomat