Sziasztok lányok!
Bodzi, fel a fejjel, kérj gyógyító angyalokat, és mond nekik, hogy ha bármi bajod van, gyógyítsák meg. Szorítok érted.
Arwen, gyógyulást a mamádnak, a párod meg minél hamarabb álljon lábra!
Nándorka, a tesóm 4 évvel fiatalabb. Csobánkára járt akkor suliba, mert abban az időben /80-as évek/ még nem voltak a közelben hasonló intézmények. 7 évig járt oda, addig nem is igazán tudtunk összeszokni. Különben nagyon szeretjük, és nagyon szeretetre méltó emberke.
Akinek illetékes, szóltam Vukknak, hogy inkább jöjjenek hozzám!
Én vállalom, akár minden nap többször is.
Kérjük a ruhás képeket!
Én is mennék már turizni.
Nekem még mindig nem jött meg, ha reggelig nincs hír, akkor csinálok egy tesztet. Majd holnap mondom mi újság.
A hasam eléggé fáj lassan egy hete. Ma hányingerem volt, de hát ez nálam ilyenkor nem újdonság, egy gondolat, és már jön is a hányinger.
Ma suliban voltam, azt hittem, soha nem érek haza. Majd elaludtam egész nap, ott meg csak nyomták, nyomták az okosságot. Holnap lógok, megyünk Zolival Bécsbe. Bár nem sokat leszünk, csak megyünk és jövünk /ő dolgozni megy/, de rossz lett volna egyedül elengedni.
Ráadásul ma derült ki, hogy a vizsgaidőszak kb 1 hónappal hamarabb kezdődik, mint számoltam, úgyhogy hiába akartam előtte letudni az esküvőt, pont a közepén lesz. Na nem baj, majd megoldom.
Nikó