Szia Mindenki!
No, Mamackám, asszem elkezdem én is, lesz ami lesz!
De holnap, így aztán nem leszünk egy hullámhosszon
viszont akkor majd jó előre lophatom tőled az ötleteket, haha.
Lehet hogy csak pár hét lesz a 90 napból, mert nem tudom, hogy ha végre várandós leszek, hogy bírom, akkor talán más diétára váltok, pl. Norbira...
Most vagyok uszkve 67 kg, (per 162 cm, per 3 évtized) de a versenysúlyom 62, az alá reménytelen... viszont ha ennyi lemmene egy hónap alatt, akkor már csak a megtartás miatt kellene diétázni
ahh, ábrándozom...bár úgy fest, hogy ez többeknek öszejött már.
Ne haragudjatok, én most csak így bejeletkeztem, de kétlem, hogy túl sűrűn bírnék gyönni, és komplikált társadalmi életet élni, bár még csak egy 2 éves fiam van, de mégis, időm alig... csak Mamacka olyan meggyőzően nézett ki ma, (ösmerjük egymást, mint a rosszpénzt) hogy igazán kedvet kaptam a fogyáshoz! Bezony, nagyon-nagyon sok látványra is, amit lefogytál! Nohát erre a látványra vágyom én is a tükörben!
Én amúgy nem hinném, hogy nagyon extra kajákra ragadtatom magam... amúgy eléggé változatosan főzök, mert a Zuram és a Ded rákényszerít, ugye... hát majd megpróbálom kinyerni magamnak ebből a betevőt, esetleg megvariálom, ilyesmi.
Nekem talán a reggeli tejeskávé (haha, szürkemarhatejből
)
és a jó kis rávtott és/vagy habart főzelékek fognak hiányozni... (spenót párolva... boáááá, na de tejjel: nyami
)
naszóval hajrá lányok-aszonyok, menni fog!
Ahh, még valami! Jól tévedek, ha azt gondolom, hogy azért a lehetséges keretek között jó ha nem nagyon éhezünk? Nekem az mindíg visszaüt, és kiváltja a kényszeres falást...)
(amikor 25 kiló többlettel mentem haza a szülés után a csecsemőmmel, és 87 kg voltam, és éjjelente alig aludtam 3-4 órát úgy 10 felvonásban.... fél évig... és még plusz egy évig keltem vagy 10X éjjelente... nos ebben az időszakban hetente fixen 0,5 kg lement, 67-ig. pedig ettem annyit, mint egy hadsereg, néha éjszaka is, hogy túléljem... de később hiába voltam ugyanolyan hullafáradt, és termeltem sokal több tejet, lejjebb sosem ment....
NA MAJD MOST!
sokk sikkert Mindenkinek!