Sziasztok Lányok!
Húha, alig bírtalak visszaolvasni benneteket...
Gil!
A doki témára visszatérve egy kicsit. Én úgy kerültem a BMC-be, hogy elmondtam a nőgyogyimnak, hogy úgy tűnik a kispapánál gondok vannak, erre ő kapásból írta is a beutalót W dokihoz a BMC-be. W doki pedig mikor meglátta a nőgyogyim beutalóját rögtön mondta, hogy igen ismeri és, hogy milyen lelkiismeretes meg stb. Hogy honnan nem tudom, de ismerik egymást.
Amúgy ma újból szurkálgat a hasam. Ettől kicsit most be vagyok parázva, mert tegnap éjjel eléggé felhúztuk magunkat, én személy szerint nagyon ideges voltam, ugyanis a "kedves" szomszédaink üvölttették a tévéjüket és egyszerűen nem lehetett aludni tőlük. Szólni pedig nem tudtunk nekik, mert másik lépcsőházban laknak, csak a falunk közös - sajnos. Ez a hangos tévézés egész héten tart, de a tegnap éjjel túltett az eddigieken... Szóval kicsit félek, nehogy a babáknak bajuk legyen - pláne ilyen bolondok miatt...
Az utróval egyetértek. Tőlem is sokszor elgurul, úgy kell összeszedegetnem. Lehet, hogy tényleg férfiak tervezték?
Jövő héten Ti is elutaztok valahova? Jól teszitek! Egy kis kikapcsolódás sosem árt, főleg hogy a munkahelyeden ilyen stresszes időszakotok van.
Süni!
Ne aggódj, ha egy kicsit szurkálgat, vagy görcsöl a hasad. Az jót is jelenthet. Én azt figyeltem meg magamon, hogy amíg a progiszuri 2 ampullával ment, jobban görcsölgettem, aztán mikor már csa 1 kellett, lassan elmúlt. Egész máig nem volt semmi, gond csak a tegnap esti őrület...
Baby!
Elhiszem, hogy fáj, amikor arra gondolsz, hogy Sünivel és Lexivel együtt pihengethetnétek, ha nem jött volna közbe semmi. DE bízz benne, hogy 1 hónap csúszás nem olyan hosszú idő és nemsokára nálad is ott lesznek a picik! Mi finomat főztél ma? Valami túrós desszert is jutott az asztalra?
Lexi!
Az a wc-s babaelvesztés horror lehetett. Bízom benne, hogy ilyet soha többé nem kell átélned és egyikőnknek sem lesz ilyen borzalmas élményben része!
Fagyibabánál kell progiszurit adnod? Lehet, hogy azért nem érzel semmit, mert most nem voltál úgy feltöltve hormonokkal, mint a stimu idején.
Az ikres osztálytársnőd sorsát pedig egyszerűen nem értem, hogy érdemelhet egy ilyen nő még egyszer kisbabát? És neki miért jött össze ilyen simán? Hát igen, az élet nem egyszerű, de biztos megvan mindennek az oka, csak kár, hogy nem tudjuk mi az...
Kriszti!
Hát nem irigylem az uradat. Ez az örökös készenlét, ami mostanában van... Hát nem egy leányálom... REmélem nem lesz semmi gáz és nem kell mennie Bp-re.
Málna!
Én a 12 napos időszakot pihenéssel töltöttem. Nem fekvés, csak éppen nem jártam dolgozni, hanem itthon tettem vettem, ha kedvem volt lefeküdtem, ha kedvem volt sétáltam egy kicsit. Szóval kellemesen töltöttem az időmet...
Gica