Sziasztok!
Vagyok én is, csak sűrű volt a program a hétvégén
Tegnap de. Gryllus koncert, délután átjött öcsém a barátnőjével, meg nagyi is, névnapi buliba. Öcsém is Balázs, csináltam neki fini tejszínes-kukoricás-csirkés tésztát. Anya meg küldött egy tál profiterolt
Ma de. vásárlás volt, du. meg Gabiéknál ebédeltünk, csak este jöttünk haza.
Leon Gabiéknál egy percet se aludt, ez volt az első alkalom, hogy SEMMIT nem volt hajlandó aludni
Ennek megfelelően este már 1/2 7-kor a kocsiban kidőlt, arra sem kelt fel, hogy átöltöztettem........azóta alszik, remélem reggel min. 8-ig
MINDEN BALÁZSNAK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Megann!
Üdv újra itthon, sajnálom, hogy Léna ilyen beteg lett, jobbulást neki!
Rómában mi 2 éve voltunk, amikor terhes voltam Leonnal, Nolcsi itthon volt anyummal.
1 hétre mentünk, de az is kevés volt, pedig napi 12 órát mentünk, én ugye már nagy pocakkal (5 hónapos terhes voltam).
A város nagyon-nagyon szép, vágyom is vissza, velünk az emberek is kedvesek voltak, babás tapasztalataim nincsenek......
A kaja valóban nem olcsó, de mi találtunk egy piros kockás asztalterítős helyet, ahol nagyon sok helyi is kajált. Itt az árak jobbak voltak és a kaja pedig mennyei
Minden este ott ettünk, végigettük az étlapot, azóta se ettem olyan jó pizzát......
Mi is úgy vagyunk vele, hogy a fiúkat akkor visszük, ha majd suliba járnak
Róki!
Örülök, hogy Zsuzsa étvágya kezd visszetérni, ez már nagyon szép, amit ma evett!
Ismerőseitek nagyon ügyesek, bizti jó lehetett a vacsi is
Benianyu!
Festűművész fiúk irtó helyesek, de Dani a pakolós képen szenzációs, ahogy szemrevételezi a művét
Viki!
Pet hosszú és rövid hajjal is nagyon pasis, helyes kisfiú!
Jobbulást Neki, reméljük semmi komoly!
Duda!
Csattos Nati elbűvölő, csorogni fog a fiúk nyála, ha így néz rájuk
Ancsi!
Melinek is javulást, mennyi nem ivás után mentetek be a kórházba?
Juci, Benianyu!
Gabiéknál is palacsinta volt ma délután
Ayse!
Bunkó pasi
Andris szobája biztos nagyon szép lett! Burdűr elég lett?
Bodza!
Kristóf és Saci is nagyon helyesek, Kristóf tényleg nagyon elégedett kisfiú!
Mea!
Nagyon ügyi vagy, hogy tanulsz, nekem erre most nem lenne energiám a két fiú mellett.....
Hát még egy építkezés mellett, büszke lehetsz magadra!!!!