Basszus most olvasom Erika vettél Vitacolant, vagy mi a tosszanat a neve. Csajok más már ne vegyen mert én szívesen odaadom valamelyikőtöknek, mert Zsebi ki nem állhatja, meg én hanyag vagyok s elfelejtem az ilyeneket beadni.
Amugy félre ne érts, mert nem ellened irányul, de szerintem a gyerekek többsége azért nem eszik rendesen, főttkaját, meg mindent amit kéne, mert mi az anyukájuk, nem szántunk elég időt és türelmet csecsemőkorban az ételek bevezetése idején a gyerekkel megszoktatni megszerettetni, a kajákat és most meg ihatod a levét, mert könnyebb pl. a tápszert odaadni neki, mint 1órát etetni.
Legalábbis én Zsebivel ezen a téren igencsak macerás vagyok. Még a mai napig is szinte a napi 3fő étkezéskor itthon a helye, ha mégsem akkor viszek kaját neki, vagy olyan helyen eszünk ahol ő is ott tud lenni (csak ilyen elég kevés van). Az uzsonnát szoktuk inkább elcsavarogni...a többin itthon vagyunk, és már ugye nem én osztom be hogy mikor eszik, hanem akkor amikor ő éhes, de ugye ő meg hozzászokott az időpontokhoz és akkortájt szokott enni, amikor még időre volt etetve-na ezt értitek?

Súly: mai schöpf-méreis mérés után 9300-szerintem jó, mert jó húsban van és zabál, meg jó hosszú, bár nem mérték. Viszont itthon én már mértem 10.5kilót is

Van a fehérneműsnek címe. Felrakom, nézzétek meg. én elégedett vagyok vele, főleg hogy az én méretemben nem könnyű a polcokon szépet találni.
http://gportal.hu/portal/divatfehernemu/
Az öcsém volt ilyen evés problémás, ő akkoriban peritolt kapott. Nyomták bele mint állat...szegény kölyök. Jó dagadék lett, aztán azóta mostanság fogyott le-mostmeg szinte vézna.
Mamy GRATULA GESZTINEK!!!!!!!!!!!
Észresem veszed s ma holnap járni fog-karattyolni aztán meg bulizni kéreckedik...
Anyuci végülis az a kép szempetmberi...
Kisfiútól én rettegtem, nem akarok fiút (bár most örülnék ha lehetne egy fiam is) ez a fütyi téma mindenhol gond....borzasztó lehet...
Anyuci iwiw????
Na Bárány most olvashatsz megint

Hablatyolok egy csomó badarságot.
Képzeljétek márc 31-ig van a schöpfinek szerződése és utána bezár a bazár, hacsak nincs valami égi szikra...

Budapesten a SOTE-n van csak koraszülött ellátás már sehol máshol, de ilyen színvonalon mint a schöpfibe, pedig sehol...és azt is átszervezik, mert 4klinika van s 2öt akarnak belőle. És valami politikus orvos faszi azt nyilatkozta, hogy a Svábhegyen azért zárják be a gyerekkórházat, mert az asztmát nem a levegő hanem a gyógyszer gyógyítja, ami igaz is, de a gyógyszer sem fogja, ha a belvárosban egy füstös kórházban kezelik majd a gyerekeket.

Pusztuljanak!!!!!!! Szemét tetű politika...és a rohadt pénz. Mert mindenhol az van a dologba.
Na kitomboltam magam...
Jó éjt és köszönöm hogy vagytok nekem, mert ezekről mással nem tudok beszélni, ezeket a dolgokat csak ti értitek, élitek.
Pusza mindenkinek...