Új privát üzeneted érkezett!

GOrsi! Ne haragudj, de nem emlékszem a márkájára és már becsomagoltam. A Metróban vettük. A kocka 100 darabos, színes és olyan festékkel persze, amit nem tud lenyalni. A vonat is. Ahhor van 8-as alakú sín és házak, kis fenyõk. Igazság szerint ezek mind nagyobb gyerekeknek valók, mint Helena, de majd hozzájuk nõ. Addig is tudja õket rágcspálni, meg dobálni. Mi meg játszunk vele. Kép
Ha jól emlékszem valami E betûvel kezdõdött a márka neve.
M.
menta

Dzsili, GOrsi! Ebbl a korosztályból hárman vagyunk csodabogarak. Kép
(A férjem nem 22 éves, hanem 22 éve lakik Békáson. Kép)
M.
menta

Sziasztok!

Tõlem is megkérdezte tegnap a védõnõ: és még szopik Hanga? És mikor mondtam, hogy igen, mintha meglepõdött volna. Bár nálunk a rendelõben van egy fal tele képekkel, amin fényképek vannak a köv. aláírással: 1 éves korig/v. tovább szopizó babák és anyukájuk.

ajándék: mi úgy döntöttünk, hogy megvárjuk, míg lemegy a szülinap/karácsonyKép, megnézzük miket kap és attól függõen vásárolunk Hangusnak.

És akkor itt van egy rövidített táblázat is:
<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsoldosné Egry Zsuzsanna Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Borcsa Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. Ker.</pre>

A másikat nem tudom láthatóbban megcsinálni, mert képet kell a táblázatból csinálni, és akárhogy nagyítom, mindig elmosódott lesz. De ha vki tudja a megoldást, szóljon.

Üdv
Szila

Kép
szila

Mindenkinek ezer köszönet mindenért! Nagyon jó, hogy vagytok! Most elõreláthatólag jan. 5-ig nem leszek netközelben - mi lesz velem, meg a függõséggel?! - így valszeg nemigen tudom követni társalgástokat. (De az istenért, ki ne vegyetek a táblázatból minket! :o)) Szóval legkésõbb Vízkereszt környékén jövünk!!!

Dani! Boldog szülinapot!

Ágci!
Majd otthon. Megtennéd, hogy elküldöd mailben, hátha valahol netközelbe jutok? Ill. ma még itt vagyunk.

Menta!
Sajnos errõl már lekéstél! Mégsem veszünk ülést, egyelõre marad a bébihordó. De ha még aktuális, januárban szívesen megnézem.

Sziasztok!
Kellemes készülõdést és azért az ünnepek is legyenek olyanok, amilyennek elképzeltétek!

Bocs, hogy nem mindenkinek köszi részletesen, de az idõ élemedett kora, nomeg már összevissza gépelek, többet javítok, mint írok!

Jó éjt!
Jó reggelt!

Solya
solya

Sziasztok!

Elõször is köszönjük szépen a szülinapi gratulációkat!
Tegnap nem értem rá benézni a babanetre, mert Pesten voltunk Tomival. A szülinapja nagyon jól sikerült! Végül csokitortát csináltam számgyertyával és rajta színes cukorkaszórással. Leoltottuk a villanyt és Dani behozta a tortát. Tomi nagyon kíváncsian nézte, mi ez az egész. Énekeltünk neki és megtapsoltuk, õ meg jót nevetett. Aztán együtt elfújtuk a gyertyát és õ meg jól beletenyerelt a tortába Kép A kezét Dani nyalta le Kép Kapott búgócsigát meg a nagy macit. Nagyon tetszett neki! (féltem, hogy túl nagy neki és megijed majd) Látszott rajta, hogy nagyon élvezi és valamit meg is értett abból, hogy õt ünnepeljük. Este a macijával feküdt le és átölelte Kép Kép Kép Meg kellett enni! Kép

Tegnap anyósomnál dédelgették õt. ÉN meg a munkahelyemen "buliztam" a karácsonyi ünnepségen. Elõtte meg utána vásárolgattam. Kissé eltúloztam, mert végül a hátizsákom 14 kilósra sikeredett, plusz elöl a kenguruban Tomi és még volt egy szatyrom is, kb. 8 kg. Szóval,mire hazaértem, majd meghaltam. De jó volt!

Ma kellett utoljára 5.25-kor kelnem idén! Hú, de jó lesz NEM kötelezõen felkelni ebben a két hétben! A gyerekek is annyira várják már a szünetet, jól elfáradtak.

Hú, még annyi mindent tudnék írni, de nincs pofám visszaélni azzal, hogy nem tudtok lelõni Kép

Szép napot mindenkinek! Ma lesz a mézeskalácskészítés délután a gyerekekkel!
bogancsi és Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Gorsi: gratula a 3. foghoz, és kitartás a maradék 17-hez Kép

Tikk: gratula Hanna járásához KépKép

Ágci: Balu autókat kap karácsonyra. Egyszerû mûanyag autókat. Semmi nem nyitható rajta, semmi sem leharapható róla Kép

Nyuszimanó: jobbulást!!!

Ez a szopizás kérdés tök érdekes. Balut mikor nem sokkal 1 éves kora után vittem dokihoz, mert beteg volt, közölte, hogy csak folytassuk a szopit, mert látja, hogy Balu sokkal gyorsabban gyógyul, mint általában a társai. A védõnõ is mindig megdícsér, és õ is javasolta az orrbacseppentést Kép

Danimama: BOLDOG SZÜLINAPOT DANINAK! KépKép

Solya: várunk vissza Kép

Tegnap voltunk egyetemen, de asszem nem kellett volna felkelnem Kép Beértünk 11-re, és vártuk az egyik tanárt, hogy vége legyen az órának, és jegyzetet is tudjak szerezni. Délben kiderült, hogy nem is volt ma már óra Kép Ekkor elmentünk a másik órámhoz, szintén várni. Balu közben elaludt, én meg elmentem pisilni, közben megléptek a terembõl Kép Ekkor elkeseredve elindultam haza. A budai Skáláig nem is volt gond, de ott 35 percig vártunk a 47-esre (normálisan 5-7 percenként járr). Balu persze felébredt a környék felújításának zajára, és közölte, hogy enne valamit. Ott álltunk átfagyva a megállóban, bébiétel jéghideg, sehol egy pad, hogy esetleg szoptathassak. Végül eszembe jutott, hogy egy barátnõm azon a környéken dolgozik, és bementünk hozzá enni Kép

Ma reggel találtunk Balu játékai mellett egy kisebb papírdobozt, tele ruhákkal. Ehhez hozzátartozik, hogy a szennyes tartónk teteje is ilyen dobozhoz hasonló alakú, és abba szoktuk összeszedni a szennyest, mikor mosunk, és Balu rendszeresen segít Kép Csak hát itt most leginkább tiszta ruhák voltak az apja fiókjából Kép Jót röhögött Laci, mert már 3 napja keresi a rövidnadrágját, de most megtalálta Kép

Ma nem megyünk sehova! Édes semmit tevés! Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Dzsili, cory
KösziKép

cory
Ez a dobozos sztori tetszik.Kép

Menta
Köszi az infót. Kép Nem karácsonyra vennénk ilyesmit, hanem a szülinapjára.

Szila
Nekem ez a táblázat okés, és tényleg köszönjük az éves munkádat.Kép

Lányok
Aki tud animációt vagy képet berakni, rendelek egy oklevelet Szila anyunak.Kép (Tényleg, honnan szeditek ezeket?)

pussz
Gorsi
gorsi

SZiasztok!

Remélem, emlékeztek még ránk Kép, egyszerûen olvasni sincs idõm, írni meg pláne Kép

Ármin 5-6 métereket gyalogol kapaszkodás nélkül Kép, az ujja szépül, ma megyünk kontrollra, szerdán felrepesztete a száját, de szerencsére a horrorisztikus vérbenúszás ellenére azt nem kellett külön orvosolni, gyógyul magától! Kép TEgnap sétáltunk hóban-jégben, nagyon érdekes volt, mert a jégen jól megy a babakocsi, csak én nem, a hóban meg fordítva - szerencsére egy lélek sem volt a közelünkben, hogy kiröhögjön! A takarítás nem tudom, nálatok hogy megy, én hiába csinálom, estére/másnap reggelre uolyan kupi van, mint mielõtt rendet raktam volna Kép

Na, majd még igyekszem jönni, de nem én vagyok az ura az idõmnek KépKépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Na mi is vagyunk mar. Kép

Eloszor is kezdem az elmaradt szulinapi gratulaciokkal:
Boldog szulinapot Balint (Beja)!
Boldog szulinapot Tomi (Bogancsi)!
Boldog szulinapot Reka (Zafi)!
Boldog szulinapot Dani (Danimama)!

Azt meg nem tudom, hogy mikorra vegzek majd a visszaolvasassal,de a lenyeg, hogy mar vagyunk megint. Kép

Meg jovok, de most megyek olvasgatni.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Na,hat ez mostmar tényleg mindennek a teteje!Kép

Szila!
Mi kimaradtunk a röviditett tablazatbol!
Ejnye-ejnye!Kép
Ha be akarsz irni minket,akkor nem tudom,nem lenne e jobb,ha Parizs helyett Budapestet irnal,mert mi itt ugy is csak atmenetileg vagyunk.Igaz,még egy évig,de ahogy te jonak latod.Köszi.Ja,és Riki a Szent Imre korhazban született.

Edit
edith16

Még valami!

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kivanok Daninak!!!!!Kép

Edit
edith16

Sziasztok!

GOrsi,
köszönömKép!! Egyrészt rá tudsz keresni, hogy animált gif, meg van egy magyar oldal is: http://natloz.znet.hu, meg angolul is tudsz keresni.

Andysj,
sziaaaaaaaaaaaKép!

Márti,
takarítással én is így vagyok, alig tudom magam utólérni. Az ablakok is mióta várnak már rám...

Ma elmentem a rendelõ elõtt, és gondoltam, ha már ott vagyok bemegyünk mázsálni. Terhesrendelés volt ugyan, de a mérleg mindig ott van.

Hanga 8260 grammKép, és kb. 76 centi! Ez azt jelenti, hogy 40(!) dkg-ot hízott az elmúlt hónapban.

Üdv
Szila&Hanga(aki mindjárt egy évesKép)
szila

Sziasztok!

Edit: Pesten a Szent Imre közelében is laktok? Én is ott szültem Kép

Márti: én nem is próbálok komolyabban rendet tenni, mert minek? Esetleg este, mikor a gazfickó már alszik. Kép

cory

cory
Budapest

Valami miatt nem akar a kép beillesztõdni rendesen. (szép mondat lettKép

Szila
szila

És a mai nap lényege:

Danimama,
Daninak nagyon boldog elsõ szülinapot kívánunk! Majd kérjük a beszámolót is!

Kép

Szila&Hanga
szila

És ha már így belejöttem:

Kép
szila

Cory!
Abból ítélve, hogy mindig este keletkezik a legnagyobb kupi, mikor András is itthon van, én arra tippelek, hogy nálunk nem Ármin a legnagyobb gazfickó KépKépKép

SZila! Lehet, hogy megköveztek, de az ablakok kb. 2001. augusztusa óta "várnak rám" - hát, még várhatnak is! Kép Uis akkor fejezõdött be nálunk a lakásfelújítás, még Ármin születése elõtt, de nagy hassal nem mertem már kiállni az ablakba, és azóta sem merek Kép Inkább legyenek koszosak, minthogy a tiszta ablakon szomorúan nézzen ki egy árva gyerek! Kép Kerestem már vkit, aki lemosná pénzért, de nem találtam! Azért azt még mindig megtudtuk állapítani, süt-e a nap! KépKépKép

Megint fõzni megyek, és muszáj odafigyelni, mert Ármin nem eszi meg az égett kaját! KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti: nálunk 2001. októbere óta nem volt ablak mosás, de csak azért akkortól, mert akkor költöztünk ide Kép
Nálunk én vagyok a rendetlenebb, nem a párom Kép Porszívózás, felmosás van, rendrakás nincs. Engem kevésbé zavar, mint a fickómat Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Danimama!Daninak BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!KépKépKépKépKépKépKép

Érdekes, én a rendelõben kevésbé számítok csodabogárnak szopiügyben, sokkal inkább a férjem családjában! Épp a napokban próbált meggyõzni a férjem unokanõvére, hogy mivel még szoptatok, nem tudok úgysem teherbe esni. Aztán mondtam, hogy már menstruálok 3 hónapja. Erre õ: akkor meg már nagyon kevés tejed van! Õ csak 1 hónapig tudta szoptatni a lányát! No comment...

Hát, ahogy itt olvasom a különbözõ egy éves méreteket, kezdek aggódni, hogy az én gyerekem óriásbébi!Kép
Nem tudom, hogy hízott fél kilót egy hónap alatt, amikor ráadásul pont ez volt az a hónap, amikor beturbósította magát. Egy hónap alatt úgy megtanult járni, hogy mászni már nem is hajlandó! Egész nap jön-megy, akkor hogy tudott ennyit hízni? Szerintem ki fog lógni minden tornasorból!Kép Hogy fogom én férjhez adni?!Kép

Takarítás: Hétvégén apával felosztva nekiugrunk! Nagy élmény lesz! Az ablakokat helybõl kihagyom, mert párásodik erõsen, minek mossam le, ha minden reggel végigfolyik rajta valami trutyi!

Pussz,
Zafi
zafi

Dani! Nagyon Boldog 1. Szülinapot!!!
Kép
Menta és Helenka
menta

Dani!

Boldog elsõ szülinapot! Kép

Nem tudok mindenre reagálni, bocsi, nem gyõzlek titeket olvasni. Fiam alig alszik napközben, persze éjjel 13 órát aludt. Én is kialudtam magam Kép
Viszont délelõtt mikor aludt fél órát nem sírva, hanem hangos röhögéssel ébred, azt hittem megzabálom Kép

Takarítás, no ezen összebalhéztam férjemmel, hogy nagyon jó fej, hogy az utolsó pillanatra hagyja az én ajándékomat (hétvégén akar azért rohangálni), de talán jobb lenen ha itthon segítene. Õ meg félre értette azt hitte az ajándékomat követelem, pedig egy kis törölgetés nagyobb ajándék lenne nekem.

Ablak ügyileg akkor mi jól járunk, mi édén márciusban költöztünk akkor engem már nem engedtek létárra mászni, így anyósom és anyukám mûve volt. Vilinél az új ablakot mált héten megpucoltam.

Orsi!
Neked is köszi gratulát a fogakhoz.

Sziasztok.
Norci
norci

Sziasztok!

Képtelen vagyok most végigolvasni a "termést", takarítok, fõzök, trappolok, készülök a szülinapra és a karácsonyra. Csak azért ugrottam be, mert óriási lemaradásom van szülinapi jókívánságokban. Szóval, kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánunk Tominak, Rékának és Daninak!

BMárti és PiciLaci

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Csak beugrottam. Két okból:
Boldog szülinapot, Dani!
Kép

És Luca ül!!! Egyszerre csak rövidet, de akkor is!!!KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

ÉN is bekukkoltam. Vili fel akar állni mindenhol és ebbõl az lesz, hogy a járókába é a kiságyba kapaszkodva feltérdel.

Borcsa!
Gratula. Luca magától ül fel?

Norci
norci

Sziasztok!

Edit,
ne haragudj!!!!!!!!! Tiszta véletlen volt, hogy kimaradtatok. Már módosítottam is.Kép Emil megy.

Norci,
gratula Vilinek a térdepléshezKép.

És Borcsa,
Lucának is az üléshez.Kép Hanga is igen furin ült elõször.

<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsoldosné Egry Zsuzsanna Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker.
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Borcsa Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Nõi Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. Ker.</pre>

Üdv
Szila
szila

Sziasztok

Takarítás
Ne is említsük csak a szokásos semmi facni.

Én is megyek hét végén még vásárolni de ez már csak kikapcsolódás nekem némi ebéddel a sógornQmmel.

A párom nekem sem vett még ajcsit majd holnap talán nagyon izgulok, de nála ez jobb így mert nem képes semmit titokban tartani én meg meglepit szeretnék a fa alatt!

Még hétfön próbálok majd elöször bejglit sütni, jó tanács gyakorló süti sütQktQl?

Danimama
Boldog születés napot kívánunk Daninak!

Kép

Pusszancs: Dzsili
dzsili

Daninak!!!

Szerettel:

Kép

Dzsili + Napsugár
dzsili

Gratula
Luca ücsörgéséhaz, Vilike álldogáló próbálkozásaihoz!

Szopihoz adalék:
A tesóm most volt itt és közölte hogy a lányát már nem szopiztatta ennyi idQsen mert ciki ha a szopis baba után szaladni kell már!
Napocska oda jön a fotelhez ha a szopis párnáját az ölembe veszem és mondom neki hogy jöjjön szopizni!

Na lekopok tényleg!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Szila!
Köszönöm,hogy beraktal minket!
Na,jo megbocsajtok!KépKép

Lucanak és Vilinek gratulalok a fejlôdéshez!Kép

Nalunk annyi valtozas történt,hogy estére Rikinek kibujt a masodik foga is.Meg is szenvedett szegénykém,nagyon nyügös,siros volt miatta.

Képzeljétek,ma felporszivozott a parom!Kép
Ugy latszik rajött,hogy ô is nyugodtan csinalhat itthon valamit.Egyébként én is hétvégére terveztem a takaritast.
Emlékszem,amikor kicsi voltam nalunk az apukamé volt a porszivozas és az ablakpucolas.Kép

Bogancsi!
Tomi aranyos lehetett a szülinapjan!Kép

Cory!
Pesten én a nyolcadik kerületben lakok,a parom pedig a tizenharmadikban.Közös még nincs,vagyis egy üres telek Gödöllôn,ahova majd épitkezni szeretnénk.
Azért szültem a Szent Imrében,mert az unokanôvérem elôttem fél évvel ott szülte a kisfiat és ô ajanlotta a dokinôt,aki egyébként a közeli ismerôse is.Igy batran mertem menni hozza.Kép

Amig irtam,addig Riki erôsen sirdogalt almaban.KépUgy latszik,még mindig a fogacska.Még szerencse,hogy ilyenkor nem ébred fel.

Jo éjt!
Edit
edith16

Mivel láttam az új táblázatot, ezt meghálálván gyorsan írok.

Szila!
Nagyon ügyes vagy! Köszi a táblázatot. Nagy segítség volt most az írásban, így mindenkihez betudtam azonosítani a gyerekeket, és a korukat.

Gorsi!
Én is úgy tudom, hogy az orrba, szembe nyugodtan lehet csepegtetni anyatejet, az nem árthat a babának, csak max. valamit használ. Gratuálok a Peti 3. fogához.

Dzsili!
Hogy csináljátok azokat az aranyos képeket a hozzászólásotokban? Nagyon tutik.

Tikk!
Látom a Shöpf-Méreiben szültél. A fiúkat én is ott szültem. Kinél szültél, és milyenek most ott az állapotok? ÉN nagyon sajnálom, hogy ott kellett hagynom a kórházat, képzeld még én is ott születtem, több mint 30 éve. (Hú, de fura kimondani, de nem érzem magam annyinak.) Én a Schleffer dokinál szültem mkét fiút.

Bogancsi, Zafi!
Nagyon szégyenlem magam, de még 8 napon belül vagyunk ezért ISTENKE ÉLTESSE SOKÁIG TOMIT ÉS RÉKÁT.
Az az igazság, hogy vártam, hátha rájövök, hogy csinálják a többiek ezeket a képeket, nem jöttem rá, de a 8 napon belül mindenképpen benne szeretnék lenni.

Danimama!
Ma viszont még 20-a van, ezért Daninak is SOK-SOK BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok.

Lányok!
Azt hittem, csak én vagyok gondban az ablakmosással. Megnyugodtam, miután elolvastam amit írtatok. Nálunk egyébként ha jól emlékszem márciusban volt ablak mosás. Azt hiszem. A Bea akkor még el volt az ágyban. Most már nincs.

Zafi!
Mekkora a lányod, most 1 évesen. A Bea 10,5 kg, és 80 cm volt 1 évesen. A 15 hónapos fiúkra úgy nézett le 12 hónaposan, hogy nem tudom hogyan fogom férjhez adni ha ilyen langalétra lány lesz.

Borcsa!
Én is gratulálok a felüléséhez Lucának. A nagy lányod az én fiammal egyidõs ahogy elnéztem a táblázatot.

Röviden rólunk!
Bea a 9-10. fogát növeszti, ezek már a rágófogak. Egész jól bírja. Õ már gyalogol, szinte szalad. A szobában barikádozom, amennyire bírok, de pár napja rájött, hogy a szék lábai alatt át lehet bújni, és be lehet menni a tiltott zónába.
Alvás: Este 9-tõl alszik másnap reggel kb 9 óráig. Délután pedig 1/2 1-tõl alszik kb 1-1,5-2 órát. Ma például csak háromnegyed órát. 1/4 2-tõl fenn volt. Este felé már nem nagyon bírta a gyûrödést.

Bocsi, hogy ennyit írtam, majd igyekszem, többször benézni, és rövidebbeket írni.
Sziasztok
Zsuzsa

beababa

Na amíg írtam az elõzõeket, addig újabb hozzászólások jöttek, amikhez muszáj írnom.

Edit! Hol van telketek Gödöllõn? Mi itt élünk, ma volt 10 éve, hogy ide költöztünk.
Néha az én férjem is megfogja a porszívót, jól meg is csinálja nagyon alaposan, de a morgásnál befogom a fülem. Érdekes nálunk is az apukám pucolta az ablakot, és porszívozott és mosogatott. Sõt a mai napig is õ csinálja.
Szia Zsuzsa

beababa

Menta!

A férjem most hozott egy katalógust, ebben a Concord Fixmax a köv árakon leledzik:
Doggy II - 109.90
Shorty - 109.90
Navy - 105
Pepito - 105
Pico - 95

Gondolom ezek a kül. színek.

A Römer King pedig, a korábbi híresztelésem ellenére "csak" 152.

Megyek pakolni!

Szia!
Solya
solya

Sziasztok!

Zsuzsa! Kép Köszi, megnyugtattál!Kép Réka méretei 10,72kg és 78 cm, ezek szerint akkor annyira mégsem nagy!Kép Mondjuk eléggé hordó alakja vanKép

Jóéjt!
zafi

sziasztok

danimama, boldog szulinapot a picinek Kép - irok majd maganban, jo?

kepzeljetek, adam ekcemas Kép
most megyek is utanaolvasok a csecsemokori ekcemanak.

eszter
adamama

Sziasztok!

Hát már megint jól lemaradtam, most is csak a szülinaposokat ugrottam be felköszönteni.
Bogancsi!
Boldog elsõ szülinapot kívánok Tominak!
Zafi!
Szintén nagyon boldog szülinapot Rékának
És ami szinte majdnem aktúális is!
Danimama!
Nagyon boldog szülinapot kínánunk Daninak is!
De jó, hogy most ilyen rengeteg babóca és persze mamóca ünnepel!
Sziasztok

Puszilunk mindenkit!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!
Egész héten rohanok a lány után, õ csinálja csak egyenlõre a karácsony elõtti (szét)pakolástKép.2napja meg náthás lett, majd meg tele lett valami allergiás pöttyel, elég szörnyen néz ki.Nem olvastalak benneteket, de egy dolgot szerettem volna, ha kicsit már megint megkésve is:GÁBOR, BÁLINT, TOMI, RÉKA, DANI, PICI LACI: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNUNK!!!KépKépKép
Bea és Ajsi
bea

Sziasztok!

Daninak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Kép Kép Kép

Borcsa: gratulálunk az üléshez! Így már sokkal érdekesebb a világ Kép

Edit: gratulálunk Riki 2. fogához és a férj porszívózásához Kép

eszter: Tomi is ekcémás és allergiás Kép Juli lányom is ekcémás volt, de kinõtte. Szerintem a lényeg a "karbantartó" kencézés, és az allergizáló ételek kerülése.

A nagyok most mentek el szánkózni a kutyával együtt. Apjuk meg tegnap és ma leltározott a cégnél, és remélhetõleg 4-re hozza nekünk a pizzát ebéd címén. Mi ugyanis kora reggeltõl mézeskalácsot sütünk (már tegnap este kisült 3 tepsi) illetve poharakat festünk ajándékba Kép

Szép délutánt és estét mindenkinek!
bogancsi és bandája Kép

bogancsi
bogancsi

Norci!
Fel is ül egyedül. Hosszabban még csak akkor marad ülve, ha valami olyannal játszik, amire támaszkodhat.
Vilinek gratula az ügyesedéshez.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Daninak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Szintén gratulálok Lucának (bár már a talin látszott, hogy nem sok kell nekiKép)

Norci! A térdelés után már hamarosan fel is áll. Jó hamar elkezdte ezt az ácsorgástKép

Zsuzsa!A Schöpfiben egy külsös orvosnál szültem, aki csak ott rendel, de nem ott dolgozik. Amúgy jó állapot van, de most újították fel a szobákat is, nézz be a schöpfis társalgóba, ott írnak böven róla.

Hanna sajnos megint beteges, vagyis taknyos de nagyon. 2 este visitott, így elvittem a dokihoz, aki elküldött a fülészetre is mert valami kifolyt a füléböl. De nem találtak semmit, viszont tegnap 8 kor ellaudt, reggel 7-ig aludt, akkor szopi és 10-ig még eldölt. Aztán megjöttek anyuék, persze pörgött ezerrel, most meg szundizik egy kicsit, de megint csúnya leszek és fel fogom kelteni hamarosan.Kép

Na megyek elpakolom a lomokat a konyhába.Kép

Tikk
tikk

Eszter! Ti Bp.-iek vagytok? Mert anno Zafi megírta itt egy nagyon jó bõrgyógyi címét, aki állítólag ekcéma-specialista.

Lucának és Vilinek Gratulaaaaaaa!!!!

Helena is feltérdel már, de nem várom a közeljövõben a felállást, mert Helenánál minden olyan lassan ment eddig is. Viszont rengeteget eszik önmagához képest. (Nem Árminhoz képest Kép)

Menta
menta

Eszter!
Megtaláltam azt a címet, amit zafi írt akkor:
Dr. Szabó Éva, Alkotás út 39/b., 356-34-56

Na de most látom, hogy ti meg Kanadában éltek. Ó, akkor nem ér semmit. Vagy nem jöttök haza esetleg?
Menta
menta

Sziasztok!

Dzsili, Tikk, Beja,
tele van a postaládátok, visszajött a levél, amit küldtem nektek.Kép

Ma megvettük a karácsonyfát, nem is olyan vészes az ára, és nagyon szép. Persze én óriási fát szerettem volna, de hát ugye Hanga még biztos megkóstolnáKép, és nem értené, hogy miért nem engedem oda. Úgyhogy egy közepes/kicsi méretû fa lett, és majd a szekrényre rakjuk, így végülis hatalmas lesz.Kép

BMárti, Menta,
a csarnok felõli oldalon vettük a fát (ha aktuális még nektek) és a piac hátsó, Kalász felõli oldalán.

Tikk,
Hannának gyógyok: KépKépKép

Üdv
Szila
szila

Solya! Nagyon szépen köszönjük az infót az ülésrõl!
És jó utat nektek!!!

Szila! Köszi, hogy gondolsz ránk fa-ügyben, de nekünk már múlt vasárnap óta megvan egy 2 méteres lusfenyõ, gyönyörû. Már azt is kitaláltam, hogy mivel fogom elbarikádozni Helenától, hogy ne ehesse meg a tûleveleket.
Jaj! Én már annyira várom a karácsonyt!

Dzsili! Amikor végre boldog vagyok, hogy Helena mászik szépen, akkor te mindig beírsz valami olyasmit, hogy Napsi odamegy, amikor hívod cicizni. Kép Annnnnnyira édes lehet!!! Én is nagyon várom már ezt! Kép

GOrsi! Peti is tud már lépkedni? Merta azt tudom, hogy mászni már régóta tud.

Helena mostanában azzal nevettet meg minket, hogy néha csak úgy hirtelen oldalra hajtja a fejét és nagyot vigyorog, várja a reakciónkat. Annyira zabálnivaló! A ti gyerkõceitek is szoktak ilyet csinálni? Mert gondolom az mindenkinél elõfordul, hogy direkt elmászik jó gyorsan, hogy utánaszaladj és fölkapd! Kép

Holnap sütés-fõzés és nagytakarítás. És képzeljétek csoda történt. Az anyósomék maguktól rájöttek, hogy a szenteste csupán a szûk családi körre tartozik és nem jönnek át hozzánk. Nekünk kell átmennünk ebédre. Ez szuper!!! Kép

Betegek! Gyógyuljatok!!!!

Karácsony este! Gyere mááááár!!! Kép
Menta és Helenka
menta

Szila!
Az alattunk levõ topicban (2002.május 31. és 2003....közti gyerekek) a mai 15.44-es hozzászólásában Beszti rakott fel egy táblázatot. Nézd meg és kérdezd meg tõle, hogy hogyan csinálta, mert szerintem ilyen kellene nekünk is.
M.
menta

Szila
Nincsen tele ez a posta ládám de próbáld meg a dzsili1@vnet.hu címra ha gondolod! KépKépKépKép

Menta
Na de kérlek! Nagyon ügyes a kicsi lányod semmi türelmetlenség KépKépKép
Szerintem a legtöbb baba egy éves korára kezd el járni, állni mint az én kicsi fiam inkább. Napocska meg a többi ilyen stílusu gyerköc van korábban, mint Helenka késön! KépKépKép

Más részt tényleg nagyon aranyos Napsugár ahogyan totyorog, amit írtál huncutkodás fej billentés nálunk is megy meg a menekülösdi is!

Én is nagyon izgizek a Karácsony miatt!

Edit
Gratula Riki 2. fogacskájához! KépKépKépKép

Tikk
Hannának gyógyikat küldünk! KépKépKépKépKépKép

Bea
Ajsinak is mielöbbi gyógyulást! KépKépKépKép

Eszter
Remélhetöleg kinövi ezt a gyermekkori ekcémát sajnos már több babánál olvastam itt köztünk nem is gondoltam volna hogy ilyen gyakori ez a probléma!
Nektek is küldünk vigyorit és kitartást kívánok addig is míg rendbe jön a kicsi teljesen KépKépKépKép

Zsuzsa
Kell hogy legyen/ek mozgó /GIF/ vagy álló képeid a merev lemezeden, lehet letölteni a Netröl is pl. www.natloz.znet.hu/gifmenu helyröl.
Ezután az üzenetedbe beírod hogy \image {fájl neve}
Te ne hagyj ki a parancs írásakor szöközt és akkor megjelenik egy ürlap aminek segítségével át tudod másolni a képeket ide. Remélem érthetö volt bár nem tudom pontosan, mit jelenít meg a parancsom helyén remélem a szöveget mert ha jól írom be akkor be is kell szúrnom valamit.
Segítséget kaphatsz errQl a Babanet Segédletek pontján!

Pusszancs : Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Szila! Sajnos a születések szerinti sorrendbõl mi is kimaradtunk, kérlek ha lehet tégy be ujra minket. A táblázat nagyon tetszett, köszönet a nagy munkáért.Boldog szülinapot Hangának.

Henke! Mqajd gondolok Rád a januári vizsgádon. Én tegnap irtam egy Zh-t és január minden pénteki napján van egy vizsgám plusz a szakdolgozat. Gondolom Te is olyan hatékonyan tudsz készülni mint én. Egyik szemem a könyvön a másik pedig Ancsán, aytán hazajön a nagyobbik és akkor mindkettõ rajtuk.

Eszter! Örülök, hogy ujra jelentkeztél, az én kis kényelmes csemetém is már nagyon jól forog és roppant dühös, hogy nem tud eljutni ahova akar, ahányszor mászni próbálna visszafordul a hátára. Ti hogy álltok a mászással. Kinõtt a harmadik fogunk, de nem a középsõ metszõ, hanem a mellette levõ.
Az egyik barátnõm gyermekének is volt ekcémája és ha lassan is de kinõtte, de sokat küzdöttek vele, étkezésváltás és krémezés segitett még,

Boldog születésnapot minden decemberben született gyerköcnek!

Sztike
sztike

sziasztok

menta, draga vagy, koszi a cimet. elteszem, de sajnos mostanaban nem tudunk hazamenni. esetleg 2004 nyaran Kép
vissza kell mennem dolgozni majusban, ha nem akarom elveszteni az allasom. utana pedig nem lesz szabim a kovetkezo nyarig.
anyos ugyben irigyellek am nagyon. nalunk anyukam lesz irtora megsertodve, hogy csak a pici csaladunk szeretne egyutt lenni - harman. szerinted onzoseg ez reszemrol?

a doki semmi okosat nem mondott sajnos az ekcemaval kapcsolatban. olvasgattam a neten is, konyveimet is, de attol sem lettem okosabb. mindegyik csak tuneti kezelest ajanl, mert nehez rajonni a kivalto okra.

sztike, szia druszam Kép gratula a fogacskahoz!
maszas teren le vagyunk maradva, mint a borravalo Kép ott tartunk, hogy ulesbol probal negykezlabas pozicioba kerulni, de a sulya lehuzza es hasalas lesz belole Kép

dzsili, atadtam a mosolyokat puszi formaban a kis kezere. Képsajnalom szegenykemet, mert olyan szaraz a bore, akarmivel kenem, nem jobb. en is ekcemas vagyok kulonben, lehet, hogy oroklodik a hajlam.

mindenkinek kellemes karacsonyvaro hangulatot Kép

eszter
adamama

Sziasztok!

Most csak egy gyors kellemes vasárnap mindenkinek!

Nemsokára indulunk a bátyámékhoz karácsonyozni Nyergesújfalura. Ott lesz anyukám is, meg s sógornõm mamája, nagynénje, szóval leszünk páran. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni Tomi.

bogancsiés

bogancsi
bogancsi

Eszter! Ne csüggedj! Nagyon jó esély van rá, hogy kinövi! Milyen színû a haja? AHogy látom a szeme barna. Nekünk azt mondta az a bizonyos doki, akit Menta leírt, hogy inkább a szõkék a veszélyeztetettebbek. Ha nyugodt baba, akkor jó esélyei vannak. Kellen találnod valami krémet, ami a tüneteket megszünteti, de nem tudom, hogy nálatok mit lehet kapni. Aztán meg marad a minden fürcsi után a hidratálás. És ha tudod, inkább zuhanyozd. és igen, örökölhetõ a hajlam, de mostanában sok érzékeny bõrû baba születik. Most hirtelen ennyit tudtam összeszedni, de ha van kérdésed, megpróbálok segíteni.
Pussz,
Zafi
zafi

Dzsili!
Köszönöm a leírást, most nem tudtam teljesen felfogni mit írtál a képpel kapcsolatosan, de az ünnepek után neki ülök, és megpróbálom megcsinálni. Te hol laksz Dzsili? Csak azért kérdezem, mert az e-mail címed vnet-es és mi is vnet körzetben lakunk.

Eszter!
Sajnos minden allergia hajlam örökölhetõ. Az én apukám szénanáthás. Én nem vagyok az, de a kezem nekem is ekcémás, fõleg télen. Azt mondják, hogy nem mindig ugyanaz az allergia jön ki a gyereken, mint ami a szülõnek van. Az én nagy fiam pl. pókcsípésra allergiás, de úgy, hogy ha megcsípi azonnal kell kenni, inni a Calcium tablettát, mert különben véresre kaparja magát, és dupla akkora lesz a megcsímett terület, mint máshol.
Na most nagyon megvigasztaltalak.

Nem tudom, hogy tudok-e jönni még ma, épp ezért minen kis manónak, anyukájának, tesóknak, apáknak, ésatöbbieknek is nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sok-sok ajándékot kívánunk
Zsuzsa, Bea és a fiúk

beababa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?