lola,
nem neked kell tologatni a vonalzót, elvileg magától számlál.
Beállítottad a lillypie-on a 3. lépésben a szülés várható időpontját? (fent bal o. "select Baby's Due-date")
A Kaáliban nekem csak hüvelyi UH-m volt (a 12. hétig). Utána már csak hasi - máshol.
Hajfestés: én is a melírozást hallottam, hogy jobb arra áttérni. Persze azért úgy időzítettem, hogy az ET előtti napon, aztán csak a kritikus 12. hét után.
A gyantázásról aszondják, nem ért, bár én beretválok. Kicsit szorongok is emiatt, hogy ha hirtelen szülni kell menni, hogy leszek majd tiptop?
A körömlakkot csak módjával, lemosóbanban áttértem az aceton-mentesre.
Tartós szemfestést nem mertem még kérni, de enyhe sminket általában rakok fel utcára, ha nem akarok nagyon leharcoltan kinézni.
Nekem is nagyon száraz a bőröm, most stílusosan baba-testápolóval kenem magam, illetve a pocimat babaolajjal.
kovacsné,
örülök, hogy megjöttél. Kitartás arra a minimum 2 hétre! Szorítunk neked! Addig töltődj fel és érezd jól magad!
katyerina,
én az aids-tesztet meg a hepatitist a Mária u-i Bőrklinikán csináltattam, de kellett a körzetitől beutaló, viszont ingyenes volt.
Tegnap a "tiszteletedre" majdnem vettem egy mondókás könyvet. Olyan ari, ahogy elképzelem, hogy te már tanulod őket!
melcsi,
a bababörze kissé kiábrándító volt. Először is beléptem, és az a kimoshatatlan turkáló-szag! Egy időben nagyon sokat jártam én is turikba, de most úgy érzem, hogy ilyen kinyúlt, agyonmosott, szagos pólókat nem adnék az én kis tiszta, liliom-illatú gyöngyszemeimre. Inkább kevesebb, de tiszta, szép ruhájuk legyen.
Utána viszont voltunk a Brendonban, az nagyon szép volt, ott vettem újszülött sapikat meg kesztyűket (egyet-egyet minden babának). Viszont ott meg a babakocsi-kínálat keserített el. Az, amiről fénykép alapján áradoztam, kb. fél utcányi hosszú és megemelhetetlenül nehéz. De a többi ikres babakocsi is. Kicsit kétségbe estem, hogy fogunk mi tudni sétálni?!?
icsilya,
nagyon eltűntél mostanában. Sok a munka, a vizsga...stb?