Sziasztok!
Bodza!
Ne hülyéskedj! Nagyon szépen köszönöm hogy próbálkoztál a fejéssel nekünk, de tandem szopi mellett nem is gondoltam arra, hogy lenne még kapacitásod nekünk is adni! De nagyon aranyos vagy és köszönjük szépen!
Végül az Eszterláncosok újra jelentkeztek, és úgy néz ki, van egy anyuka aki tud adni... asszem holnap megyek érte. Egyelőre úgy csinálom, hogy 150 ml-s zacskókat általában kettéosztok és rizstejjel adom Zsuzsának. Sajna még mindig 2-3-4-szer ébred éjjel, van hogy vízzel megelégszik, de van hogy nyafog és mutogat hogy kéri a tejet.
Hiszti:
Nálunk is van, most hogy Zsuzsa erőre kapott.
Ha valamit nem szabad, akkor hétrétgörnyed és tök hiteltelenül ordít. Meg akkor is ha vége a TV-zésnek, amire teljesen rászokott mióta beteg, mert akkor engedtük hogy nézze. Hálistennek nem csinálja gyakran, de ma elég nyűgi napja volt. Mondjuk nekem is, úgyhogy lehet hogy én ragasztottam rá, mert ha jókedvvel közeledig hozzá az ember, akkor általában jókedvűen reagál. De be kell hogy valljam, hogy elég türelmetlen és ideges vagyok még mindig... ezer dolgot akartam csinálni ma itthon, ebből valamennyi sikerült is... elmentünk bevásárolni a Tescoba, aztán délután bezártam magam a szobájába, és megszögeltem a szétesőben levő ruhásszekrényét, visszapakoltam bele a kórház óta kallódó ruhákat, kimostam két adag ruhát. A pelenkázóját is meg kell szögelni, mert arról is leesett hátul a támfal, és kiesnek a polcok hátrafelé.
David meg csak bizdergélt, hogy minek rakok bele annyi szöget, hát azért hogy legközelebb ne essen le a hátlap!! Szóval én is elég hisztis vagyok, nehezen bírom nagy pocakkal Zsuzsát meg a kistesóra való készülődést. Be kéne pakolnom a kórházi csomagomat, Davidnek fel kéne hoznia a pincéből az újszülött ruhákat, azoknak helyet kéne találnom, de nem tudom hol... Kéne még egy szekrény igazából, de hát most nem aktuális meg nincs is hova rakni mert át kéne rendezni hozzá a lakást...
Nyúlné:
Remélem minden rendben lesz Nyuszi orrával. Annyira együttérzek ezzel mikor az ember háta közepébe nem kéne egy leszúrás, és mégis azt kapja. Remélem hamar rendeződnek a kedélyek anyukáddal.
Nemesek:
Hát nem nagyon tudok mit mondani a ti történetetekre... nekünk is lóg nem kisebb cég mint a Budapest Business Journal már hónapok óta (mit hónapok... majd egy éve) fordítás/lektorálás díjával, elég nagy összegben... de már nincs erőm őket vadászni, pedig kéne nekünk is a pénz, jön David következő műtétje, az én szülésem ára, stb, stb. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy együttérzek, bár gondolom ez sovány vigasz.
Prüntyi:
Minden lehet, de bizonyítani már nem fogjuk. De meg fogja kapni az oltást, ha már teljesen egészséges.
Majola:
Mi az az árpagyöngy és hol lehet kapni? Egyébként most Béres cseppet adok Zsuzsának, nem tudom ugyan hogy mire jó, bennem kicsit az él, hogy ez a Béres csepp is egy ilyen hókusz-pókusz. Jó hogy tele van nyomelemekkel, de a kaja is, nem? No mindegy, most kapja.
Külföld:
Nem biztos hogy külföldön jobb. Persze attól is függ, hova. Én csak Amerikához tudok hozzászólni, mert ott éltem. És még mindig amondó vagyok, hogy jobb nekünk itt Magyarországon míg a gyerekek picik. Iskoláskortól kezdve lehet hogy nem, de addig nem vállalnám be, hogy mindkettőnknek 40 órás munkahelye legyen és addig a gyerekeket más neveli, a fizetésünk nagy része meg a gyerekfelügyeletre menne el. Ami Magyarországon van és nagy kincs az az IDŐ amit a szülők otthon tölthetnek a gyerekkel. Pénz valóban nincs, bár én inkább nem panaszkodom, mert úgy gondolom, jól élünk, csak bizonytalanul. És hát a sok balszerencse miatt jó ideje nem tudtunk elmenni sehova se nyaralni vagy üdülni, szerintem azért ebből is látszik, hogy valaki mennyire tud kijönni. Mert szerintem ha üdülésre futja, akkor olyan kapitális gond nem lehet... Persze nálunk meg más a hunyó, mi sok kaját rendelünk, és nem is olcsón... gondolok itt pizza, szusi, ilyesmire. Szerintem ezen lehetne összébbhúzni magunkat, de David nem így látja... no mindegy, ez lényegtelen, de szerintem a legtöbb családban vannak luxuskiadások amin lehetne csiszolni. Bosszantó, hogy kell, de ebben szerintem keményen benne van az is, hogy 1 vagy 2 gyerek iszonyat sok pénzt elvisz, és emiatt úgy tűnik, már nem engedhet meg magának annyi mindent az ember mint a család előtt. De ez valahol így van rendjén. Én abba kapaszkodom, hogy most "letudom" a gyerekszülést és nevelést, és majd ha visszaállok munkába, akkor nagyobb lábon tudunk élni, fel tudjuk újítani a lakást, el tudunk menni valahova nyaralni, ilyesmi. De addig elsődleges a két gyerek és a családi kiadások.