Sziasztok!
Kepzeljetek, elkeszult a ferjem fenykepezogepe, amit nyar ota szereltek! Itt adtuk le a helyi fenykepezoszervizben, ami egyben olympus kepviselet is, de ok nem szerelik, tovabbkuldik Portugaliaba. Szoval, Portugaliaban nyaralt a gepunk kb. fel evet. Ja, es Japanbol probaltak hozza alkatreszt rendelni, de nem volt, ugyhogy egy uj gepet kaptunk.
Ma volt a 4 hazassagi evfordulonk.
Foztem is a ferjemnek finom vacsorat. Disznosultet csinaltam tepsiben sult krumplival, parolt almakarikakkal es aszaltszilva szosszal. Tegnap egy hatlmas csokor viraggal allitott haza, nem is fert egy vazaba. Meg is ijedtem, hogy elszamoltam magam es elfeledkeztem az evfordulonkrol, de megnyugtatott, hogy nem, csak ha ma hozta volna a viragot, akkor mar csak 2 napig elvezhetem, mivel szombaton repulunk haza.
Sancsi, sajnalom, hogy neked ilyen rossz elmeny volt a csaszar.
Viszont gondolj arra, hogy legalabb van egy tunderi kislanyod! Az itteni magyar ismerosom, aki elvesztette a babajat, mert nem csaszaroztak meg idoben, inkabb vallalta volna a mutet minden hatulutojet, csak eletben maradt volna a babaja. En se szeretnek csaszarral szulni, de ha ugy iteli a doki, hogy kockazatos lenne a huvelyi szules, akkor inkabb legyen mutet. Azt hiszem, hogy engem lelkileg viszont nem fog annyira megviselni, mint sok mas kismamat, mivel en eveken keresztul abban a hitben eltem, hogy csak csaszarral szulhetek. Most nagyon orulok, hogy vegul lehet sima szulesem, de ha kozben maskepp alakul, azt se banom, csak egeszseges legyen a babocam. Amugy el tudom kepzelni, hogy milyen kinokat elhettel at a csaszar utan, mert mar nekem is volt hasi mutetem, persze nem olyan nagy, mint a csaszar. Engem a vakbel mutet is megkinzott. Evekig fajt a helye. Ugy ahogy irtad, megereztem az idojaras valtozast, sot, ha egy kicsit gyorsabban mentem vagy futottam, iszonyuan nyilalt, szurt a helye, ugy ereztem, osszeesek. Nekem nem a pisilessel, hanem a nagy wc-zessel voltak gondjaim. Szerencsere ezek a problemak mara mar elmultak, viszont, ha a babocam azon a teruleten rugdos, az eleg kellemetlen.
Akartam is kerdezni, Bogyot, mert ha jol emlekszem neki mar 2-szer volt csaszara, hogy a masodik terhessegnel nem fajt a mutet helye?
Na, ennyi eleg a mutetekrol, beszeljunk masrol!
Sudi, zabalnivalo Gery a kis kunkoraval!
En a Joban rosszban-t szoktam nezni, mivel az van a neten. Anyukam viszont a Baratok kozt lelkes nezoje.
Nem is lehet vele beszelni telefonon, amikor az megy, mert nagyon koncentral. A multkor, amikor otthon voltam par hetet, en is neztem vele parszor. Most mar kezdek tisztaban lenni vele, hogy ki kicsoda, csak meg a rokoni szalak nem mindig tisztak.
Szoval, ti eloben nezitek a Baratok koztet. Nekunk csak rendorsegi jelenetek jutnak az utcankban, de azok elesben, nem forgatas. Azt hiszem azt nem is meseltem, kb. 2 hete lehetett, hogy vasarnap este jottunk haza es az utca aljan ragadtunk. Keskeny az utcank es csak 1 kocsi fer el egyszerre, a masiknak felre kell allnia. Ebbol nem is szokott problema lenni, ha civilizalt emberek vezetnek egymassal szemben. Ez alkalommal viszont mind a ket egymassal szemben allo kocsi vezetoje fekete volt es ok sajnos gyakran nincsenek tisztaban a kulturalt viselkedes fogalmaival. Egyik se akart felreallni, ugyhogy csak alltak egymassal szemben az utca kozepen es szortak egymasra az atkokat. Vegul kijott a rendorseg es helyretette oket.
Andrea, Petike is nagyon cuki azzal a hatalmas labdaval!
En is mar ugy szeretnek kuldeni nektek kepeket, de meg varnotok kell kb. 2 honapot. Pocakos kepet viszont talan holnap este csinal rolam a ferjem. Mar hetek ota mondom neki, de termeszetesen az utolso percre hagyta. Egy kicsit majd at kell rendezni a szobat hozza, mert ha mar beizzitja a gepet, akkor studio jellegu kepeket rendeltem, amihez hatter is, vilagitas is kell. Profi munkat kertem.
A fenykepesz ur utoljara 6 eve csinalt rolam profi kepeket, ugyhogy nem mondhatja, hogy tul sokat kerek. Bezzeg a lanyat majd biztosan allandoan fenykepezni fogja!
Rita, en is vartam a kepeket, de aztan olvastam, hogy el voltal foglalva. Azert ha lesz egy kis idod, rakd fel gyorsan!
Zsuzsi, megerkezett mar a ferjed? Tudom milyen az, amikor tavol van, az iden nalunk is elofordult nehany ilyen nap. Olyankor nekem semmihez se volt kedvem, pedig lett volna eppen eleg dolgom, de csak logattam az orromat.
Most jut eszembe, hogy Rita is apa nelkul van. Szombat mar viszont mindjart itt van, kitartas!
Puszi mindenkinek:
Olive