Új privát üzeneted érkezett!

ja, ő is korán kelő, ma 3/4 7-kor már mondta a magáét... :roll:

KépKép
viol81

most aludt vissza. tisztába tettem, addig ő fogta a nadrágját. ilyenkor alváshoz ugye már nem adom rá vissza. amikor felvettem az ölembe, hogy elringatom - nagyon álmos volt, tudtam, hogy csak pár perc lesz az egész - hozta magával a nadrágját és azt ölelte. :P pillanatok alatt lehunyta a szemét és már szuszogott is. ilyenkor olyan jó fogni, ölelni... le kellett fényképeznem, hogy megmutathassam gábornak. :P no meg nektek. :wink:
(elég nehéz volt, mert csak kb-ra tudtam hova irányítsam a gépet, így 8-at csináltam :lol:. ez a kettő a legnormálisabb :wink:)

Kép
Kép

KépKép
viol81

bocsi, és még ezt had...

Kép

"na, várj csak, jössz te még az én utcámba... :twisted:"
Kép

KépKép
viol81

bocsi, és még ezt had... :oops:

Kép

"na, várj csak, jössz te még az én utcámba... :twisted:"
Kép

KépKép
viol81

hopp, dupla...

na megyek, takarítgatok kicsit

KépKép
viol81

Sziasztok.

Viol,nagyon -nagyon jók a képek!(Mint mindíg :D )Nálam is az első babakocsi a befutó.

Csak gyorsan írok a kórház témához.Nekem kevés a tapasztalatom(szerencsére),de az teljesen negatív,sajnos.Mikor Isti kórházban volt 1 hétig pár éve,benn maradtam vele éjszakára is.Szerintem a pár éves(akár 4-5) beteg gyereket senki sem hagy szívesen ott a kórházban még éjszakára sem.Éjjel mikor nagyon magas láza volt sokáig bolyongtam mire megtaláltam a nővért,csengettem,a folyosón futkoztam hiába.Reggel mindíg hazaküldtek a vizit idejére.Egyszer Isti kiborította reggel az üdítőjét és mikor délben mentem vissza még úgy volt.Szegénykém ő próbálta a törölközőjével meg a ruhájával összetakarítani.
Ezt csak azért írtam le,hogy én biztos nem hagynám ott a gyereket a kórházban.De mi van azokkal,akik nem tudják megfizetni a napi 2,esetleg 3 ezer forintot?A magyar egészségügy nem áll épp a helyzet magaslatán.Szerintem ez iszonyúan magas ár azért a kajáért meg egy pótágyért mert nem hiszem,hogy most vennék az anyukáknak az ágyakat.
És tényleg mi van,ha vki még szoptatja a babáját,de nincs ennyi pénze?Mert hát ez is előfordulhat...

Hú,cajok,bocs,hogy ennyit írtam,de szerintem nem ez a megfelelő megoldás erre a kérdésre.

Ja és miután kifizetted ezt a pénzt még tegyél a doki zsebébe is....

Kép

Kép
hajnus

Viol!Itt épp kergeti a legyeket?Nagyon édes!
Igazad van a fenti jobb színű!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik!Persze mindenki más véleményen van nem egyezhetünk mindenbne!Én pl. biztos nem hagynám ott a gyereket ha ezen múlik kifizetném,de akkor is durva dolognak tartom!Persze biztos van ellenpélda és ahogy mondod ez lenne a legjobb,de akkor se értem ezt a az egészet!Tegnap este néztem a Házon Kívült benne a lombikot,hogy 2-re akarják csökkenteni hát én ezzel sem értek egyet!Nem mindenki milliomos!!!!
Na csak röviden ennyi!

Nálunk épp most szerelik a DIGI TV-t!!!Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
Lesz sok csatornánk tiszta furi lesz,hogy nem csak 5-öt tudok nézni!!
Vendég

Gabó
NA akkor ma nem jössz sokat,lefoglal a TV!!!
Nekem a Hallmark a kedvencem....mármint ha van időm leülni egy egész filmet megnézni...

A korházba le akarják a bentfekvések számát is csökkenteni...Csak amennyi ideig fontos hogy ott legyél,lábadozni meg otthon is tudsz..
Ja aki meg idős ahhoz fogadj otthon ápolonőt!!! :shock: :? :x
Vendég

cajok,
ez tényleg durva... meg mondjuk minden, ami itt van ebben az országban, tök mindegy, hogy csak az eü vagy nem csak az. de nem is akarok belemenni, nem akarok politizálni... :roll: csesszék meg. ennyi a véleményem. mert bármit csinál a magyar ember, ha földhöz veri magát, akkor sem lesz jobb. ez van.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat, és olyan jó, hogy együtt örültök velünk!:)
Jövök majd a képekkel, amitn megérkezik a járgány.

Zsani
Vendég

:lol: :lol: :lol: no, kedves szavzóim! :lol:

nem az lesz, hanem szürke-piros. :wink:

KépKép
viol81

Viol
ez nem ér,Te azt nem mutattad akkor!!!!
Vendég

Viol!És az milyen?Megmutatod?
Olyan kis édes ahogy rajtad alszik!Nekem is van egy ilyen kb.2-hós lehetett mikor a kezemben hozzám bújva aludt apa úgy fotózta le és annyira jól sikerült,hogy azon dondolkodom ki fogom nagyíttatni és bekereteztetem!Ja és egyre jobban hasonlít anyudra!!Szerintem!

rik!Á azt mondák 48-óra mulva aktiválják.Lehet,hogy lesz már előbb is,de kicsi rá az esély.
Vendég

sziasztok cajok!
kórház téma: :twisted: .eszterrel értek egyet,már rég bevezethették volna a biztosítás alapú ellátást,akkor a tb meg is szűnhetne,akinek van biztosítása ellátják,akinek nincs fizet.bentlakással kapcsolatban meg:azt hiszem én is bent maradnék,olyan sok rosszat tapasztal-hall az ember

viol
nagyon szuper fotók!!!no meg dorka is szuper!jajjj,ez az új babakocsi....!!!!csak a baj van vele :wink: :lol: :twisted: :roll:
nitta
zóra amilyen kicsi,olyan akaratos.bár már tudja míra,hogy ő a nagyobb,neki kell engedni,de néha ezt elfelejti,na akkor van a balhé.ordítanak,zóra püföli mírát,stb...én meg röhögök :oops:

és egy kis horror a végére : Kép Kép én a fürdőszobában voltam,zóra meg elesett,ömlött a vére,elvittem a sebészetre(bár a vérzése elállt,de gondoltam bekötik rendesen),két öltést tettek bele,hétfőn viszem vissza.a sógornőm azt mondta,hogy nagyon vigyázzunk mírára :? :? :? :?
és még baleset előtt zóra felpróbálta apa téli vízhatlan bakancsát: Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Viol,
már-már mulatságosnak tartottam mikor olvastalak titeket ezt a babakocsis témát, a szavazásokat.... mire a végén a történet csattanója marha jó lett!!! Mégis pirosas szürke! :lol: :lol: :lol:
Hát asszem én 2-szer meggondolom, hogy megyek e Dorka utcájába! 8) :D

A kórházas témát szépen kiveséztétek ugyis, csak a véleményem írom így, egyetértek mindenkivel aki nem hagyná bennt a gyerekét estére egyedül. Én még a saját anyámra se bíznám estére ha egészséges lenne se (legalábbis kiskorában biztos nem), nem hogy egy idegen nővérre, ráadásul betegen!!!! Az Anya: az anya, és az az anyja!!! :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Viol,
már-már mulatságosnak tartottam mikor olvastalak titeket ezt a babakocsis témát, a szavazásokat.... mire a végén a történet csattanója marha jó lett!!! Mégis pirosas szürke! :lol: :lol: :lol:
Hát asszem én 2-szer meggondolom, hogy megyek e Dorka utcájába! 8) :D

A kórházas témát szépen kiveséztétek ugyis, csak a véleményem írom így, egyetértek mindenkivel aki nem hagyná bennt a gyerekét estére egyedül. Én még a saját anyámra se bíznám estére ha egészséges lenne se (legalábbis kiskorában biztos nem), nem hogy egy idegen nővérre, ráadásul betegen!!!! Az Anya: az anya, és az az anyja!!! :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Miért tette kétszer?? De bírka!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szemizo,
jesszus rátok jár a rúd!!! Szegényem szépen elintézte a pofiját!! Csak nem folytatódik a lánc!!! :shock: :shock:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szemizo!Juj-jujj!!!Szegénykém!!Remélem hamar rendbe jön neki!
Bibe esett el vagy mibe ütötte így be a kis drága?
Vendég

Szemizo

Szegény csajszi!!!NAgyon sirt amikor a dokinál összeöltötték?

Nitta
én se hagynám egyedül,szerintem hazahoznám,aztán itthon ápolnám...(persze ha nem sulyos)
Vendég

köszi mindenkinek
igazából csak tippelek,hogy a dohányzó asztalnak eshetett neki,mert épp nem voltam vele.itthon nagyon ordított,az ölemben ugyan lenyugodott,de ahogy öltöztem,letettem(igaz pl a véres pólómat sem vettem át,hogy mihamarabb induljunk.a sebészeten meg akkorordított,mikor beszúrták az érzéstelenítőt(és basszus akkor háromszorosára dagadt hirtelen az alsó ajka),utána nyugiban volt.de az éjszakától nagyon félek!de remélem szépen meggyógyul majd(bár lesz biztos egy forradás a szája alatt).úgyhogy jövő héten állandóan a sebészetre megyek majd:zórát hétfőn,suecsőt csütörtökön+zórát ki tudja még mikor-hányszor :cry: :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csilla!!! te jó ég!! :( :( jajj, de sajnálom a kicsi lányt!!! remélem hamar rendbejön a kicsi szája és hogy nyugis éjjeletek lesz!! de miért dagad be akkorára egy érzéstelenítőtől az ember ajka?? :shock:
sűrű heted lesz... :? :(
az a járólap nagyon-nagyon tetszik!!!

nitta,
tökéletesen egyetértek a szavaiddal! a gyereknek csak az anyja/szülei a legjobbak!
igen, így alakult a babakocsi sztori, de majd akkor zárult le, ha ideér kedden az új! :wink: ma vitték el a "régit", szal mindenéppen kell!! :)
de úgy érzem szerencsém volt, hogy hamar elment, és hogy jó áron. 40-ét vettül, 30-ért ment el. mondjuk tényleg naon jó állapotban volt, vigyáztunk rá.
vigyázz is, mert dorka veszélyes! :wink: tegnap a vállamba harapott amikor ringattam. nem volt hisztis csak helyezkedett, izgett-mozgott, mintha ágyban lenne, aztán belémharapott. még megvan a helye. :roll: :P
hja, meg a cicim is veszélyben van... :?

gabó,
lehetséges, hogy láttam már vhol azt a képet? úgy rémlik, mintha előttem lenne. talán iwiw-en? mert ha az, amire gondolok, akkor tényleg szuper az a kép! :P

erika,
azért nem mutattam a szürke-piros változatot, mert akkor épp úgy volt, hogy az nincs nekik. aztnán mégis volt raktáron és küldik. csak én már előre gondolkodtam, hogy te jó ég, ha nem az, akkor melyik legyen. :wink:

annak a képét vmiért nemtom ide feltenni, belinkelem az oldalt, ott meg tudjátok nézni:
http://www.bambino.hu/index.php?m=2fukcios
görgessétek lejjebb, a pierre cardin PS822-es, "C" színkóddal. az lesz az

KépKép
viol81

cajok!

az üzletben, ahol a pelenkákat vesszük, vagyis szállítják nekünk, indul egy új szolgáltatás. megcsinálják a nagybevásárlást és házhoz viszik azt is. nekem pl akár egy csomag pelust is házhoz hoznak, és nála nagyon olcsó a márkás pelus is.
a tulaj megkért, hogy ajánljam ismerőseimnek, ha nem gond. így engedelmetekkel most nektek is ajánlom. :P küldök mailben nektek egy levelet, amit tőle kaptam. azt kéri még, hogy ha van ötletetek, hogy mivel lehetne bővíteni a listát, akkor jelezzétek bátran. természetesen semmi sem kötelező, ez sem. én jó ötletnek tartom soproniaknak például. ha van még, akinek tudjátok ajánlani, tegyétek meg. köszönöm! :P
ja, mivel páran nem itt laktok - csilla, reni, ági, gabó, anita - nem mindenkinek küldöm el. nemtom pl harkára kiviszik-e? :roll:
ha valamelyikőtök nem kapná meg, de érdekli, szóljon. nem mindegyikőtök mailcíme van meg ugyanis.

KépKép
viol81

óóó, mi újság
Ágival
Erikával
Krisztivel?

KépKép
viol81

aniko,
neked nem tudtam elküldeni, nincs meg a címed.

KépKép
viol81

Viol,megkaptam a mail-ed.A házhozszállítás mennyibe kerül?

Kép

Kép
hajnus

köszi,már tudom :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Viol,
ez nem hangzik rosszul,
jól értem, hogy 5000.- felett ingyenes a házhozszállítás?
Üveges bébiételeket is árulnak?

persze, lehet, hogy inkább a apasinak kéne ezeket a kérdéseket feltegyem.

Csilla,
szegony kismacska!! Biztosan nagyon sírt! Szurkolok, hamar elmúljonn!

NA jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok!
most fejeztük be a pakolást :oops:

Csilla, negyedik? :roll: :shock: :lol: :x :P :oops:
Sajnálom kicsi lánykádat nagyon, meg téged is. Folyton történik valami, de nálunk is ám, délben már rég nem voltam olyan lelkes mint reggel. :?

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Jó sokáig fent voltatok!!!Akkor már a másik lakásban

vagytok?

Viol!A piros is jó tetszik!Az iwiwen nincs fent az a kép talán itt az albumba!Megharapott a csaj?!!!!!Kis vámpírka!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szemizo!Milyen volt az éjszakátok?Sokat gondoltam rátok!! :) :) :)
Vendég

JA bocsika és szép jó reggelt ez lemaradt!!
Vendég

Mi ma disznóvágásra megyünk a Husival apa már ott van eszünk ebédre finomat!!!

És ma lepem meg apát a 14-éjszakára szóló ingyenes csekket!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát lehet nem megyünk disznózni a Husival,mert itt már csepereg az eső!Hol csöpög hol nem!!HMMMM Ki érti ezt!!!!HMMM!!
Vendég

Szia GAbó!
Nem ma még itthon aludtunk. Már csak a matracokat raktuk le a földre. Ma fogunk átpakolni.

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
Kép
Kép
amica

Viol
én is innen rendelema pelust a Petra születése ota,épp tegnap volt itt a szállitmánnyal!!!.Rendes a faszi!!!Régebben voltak nála mososzerek is,azt is kihozta házhoz,most már azok nincsenek!
Vannak annyira elfoglalt emberek akik a nagybevéásárlást vele akarják inéztetni?Ne tom Ti hogy vagytok vele,de én szeretem megnézni amit veszek,megfogni....stb.Ti igénybe vennétek?
Vendég

rik!Én azt sem szeretem ha a Balász vásárol be!!
Vendég

sziasztok !
Zília vagyok köztetek új remélem befogadtok. Nekem egy19,5 hónapos kislányom van akit Alexandra Zíliának hívnak, de mi csak az első nevét használjuk. [/img]

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok cajok!
hála,jól telt az éjszaka,csak kétszer volt ébren.de már este is úgy futkározott fürdés előtt csupaszon,mint a mérgezett egér :lol: (lefotóztam,majd mutizom).köszi mindenkinek
andi
és éjjel még volt energiád ide írogatni?!így azt mondom,persze!negyedik!!!hát délben már én is sz@rul éreztem magam,zóra épp akkor törte össze magát.de már nem akartalak telefonnal feltartani.
gabó
pedig milyen jó móka a disznóvágás :lol: !itt gyönyörű idő van-mármint süt a nap,viszont fúj a szél.

ezt a bevásárlás dolgot én talán igénybe venném,végülis a mosóporon,csomagolt cuccokon nem tud "elrontani" semmit.de hát itt rám nem is vonatkozik :wink: :idea:

szia zília!
üdv itt,jobb helyre nem is jöhettél volna :wink: .én sajna már nem vagyok ott a közelben,de a szívem visszahúz,ezért vagyok itt!1 éve jöttünk bp-re,3 gyerekem van(a szalagon láthatod).nagyon szép neved van!!!

szép napot mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Zilia!

HELLO! :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jöttel. Majd meglatod, hogy milyen jo kis csapatunk van itt. Igaz csajok? :) En nem mutatkozom be, mert MI ismerjük egymast!
Csajok en csaltam am Ziliat ide! :) Legyen meg egy függö babanetes anyukank.

Szemizo!

Jaj, szegeny kislany, remelem hamar meggyogyul es nem latszik majd meg a sebhely az arcan.

Viol!

A babauszas 100 Euro lett volna, ez lenne 10 alkalom. En meg azert ki is fizettem volna, de a nö aki szervezi, azt mondta, hogy kevesen jelentkeznek ilyen arak mellett es neki meg sok a kiadasa es ezert nem inditott.

Amica!

JO költözest nektek, h aegyaltalan ilyen letezik, en is költöztem mar 3-szor, de remelem soha többet.

Milyen ejszakatok volt ma?
Lara tiszta kergi volt, nem akart aludni. 3,30-ig aludt es utanna talan 2 orat is fenn volt. Mellettünk az agyban csak a hülyeseg ment az agyaban meg sirt! Egy idö utan kiköltöztem a vendegszoba, hogy tudjak meg valamit aludni a melo elött.
Szep napot MINDENKINEK!
RENI

Kép
Kép
reni76

Kép Kép Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Üdv Zilia!(tetszik a neved :wink: )

Irj kicsit bövebben magatokrol, nekem egy kisfiam van, mint ahogy a szallagombol läthatod is.
Lätom lövöiek vagytok, akkor bizti ismered a Nikit is meg a Renit is.:)
Mivel foglalkoztäl, hol dolgoztäl, bocs a sok kerdest, de ezt itt majd ugy is megszokod.:)

Szemizo!

Jaj, szegenykem, jobbuläst neki, es pontosan hol repedt fel, az ajka, tud enni?
Millio gyogypuszi

Andi!

En sem akartalak zavarni a telefonnal, kitartäs, nemsokära gyönyörü uj otthonotokban fogtok elni, es minden a helyen lesz ripsz-ropsz :wink:
Ha kell valami csak szolj, bärmikor.

Viol!

En is a felsö kepre szavaztam volna, de lätom mär tärgytalan a szavazäs.:)
Nem tudok hozzäszolni a PC dologhoz(jo idöbe telt mire räjöttem mit takar a pc :lol: )
Nekünk graco van, dräga volt, de megerte en ugy gondolom, maximälisan kihasznältam, es semmi baja, söt meg mindig jol nez ki igaz egy mosäs räferne. :wink:
Dorka szuper mint mindig. :D

Nekem tetszik a beväsärläs ötlete, mär csak azert is, mert ha en elmegyek tuti olyat is megveszek ami epp tökre felesleges.
Mäsik meg csak este mehetek, akkor van itthon a kocsi, tegnap is ejjel fel 10kor voltam a tecoban :?

Mätenak ma elkezdett folyni az orra :? :cry:

Szep napot

katus78

jaj Csilla szuperek a kepek, kis mesztelen, olyan jo lenne elöben talizni.
Häny kilo most Zora?

katus78

katus
köszi,jól van.pont az alsó ajka alatt repedt fel(mintha még egy szája lenne :lol: :roll: :wink: )egy csíkban.csak az egyik végén lett mélyebb seb,így oda öltöttek kettőt.most már az a baj,hogy lefityeg a ragasztó,amit a kórházban tettek rá,így azt leragasztgatjuk a szélén.ma már eszik(tegnap nem nagyon kellett neki),meg a feldagadás is apadt.bár a fotót elnézve a popsijára rá is fér(ne) némi fogyókúra.mindig saját magam jut eszembe róla,olyan segge-combja van :oops: :cry: :wink: :lol:
máténak gyógyulást,ill reméljük nem lesz baja!!!
reni
igen,a hegtől félek,hogy fog kinézni,ha majd lesz egy csík a szája alatt...?! :? :shock: de majd ez lesz a sexepilje(legfeljebb) :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Szia Zília!Üdv itt!Részletes tájékoztatást kérünk! :D

Csilla,hú,hát elég durván néz ki szegény!Vagy élőben azért nem ilyen vészes?

Reni,az éjszakánk az nyugodt volt,miután éjfélkor :shock: elaludtunk! :D Tegnap délután Istivel templomba kellett mennünk,Bence Apával maradt.Hallgatták a Tankcsapdát :lol: :lol: és este 7kor elaludtak.Persze aztán felébredt és éjfélig ugrált.

Gabó,na,ölitek a disznót??? :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Mäte is imädja a tankcsapdär, räzza a fejet, es nyomja ezerrel a bulit! :lol:

katus78

katus
nem tudom,még jan elején voltunk mázsáláson(akkor kapta meg késve a 15 hónapos oltást is),itt nem szokták beírni az adatokat a kiskönyvbe,én meg szitaagyú vagyok :oops: .de jó markolnivaló húsos combja-feneke van :wink: .tényleg jó lenne találkozni,de sajna mi nem tudom mikor megyünk :cry: :cry: :cry: .viszont aki pesten jár,az ne felejtsen minket meglátogatni :lol: :P :!: :!: :!:

viol
köszi a kődicséretet,de sajna nem a miénk(ez itt albérlet) :cry: :cry: :cry: .de nagyon szép ez a lakás és a többi általam ismert járólappal szemben ez a kő még nem is hideg!úgyhogy nemcsak szép,de okos is :lol:

hajnus
mostmár "szép".csak a ragasztó kicsit véres,azért néz ki vacakul.de mivel lóg már a ragasztó,alálátni,a két öltés is szép,nem vérzik(csak rálóg a madzag a szájára kicsit-szép kék damillal varrták :P ,azért is ragasztotta le az asszisztens-meg a seb is vérzett még akkor)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!

Juj, nem azert kerdeztem mert zora köver lenne, tök jol nez ki, csak összehasonlitäs kepp.

katus78

Hat tegyek fel ket kepet!
A hazikot ma csinalta Dieter amig melozni voltam. :) Kép Kép Az uj takaritonöm!

Kép
Kép
reni76

Na es meg kettöt! :)
Itt ugy gondolta inkabb elvonul a nagyvilag zürzavara elöl. :lol: :lol: Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Reni,de édes!És hogy koncentrál! :D

Katus,akkor majd összeeresztjük őket bulizni! :D Bencének a "Nem kell semmi" a kedvence,órákig el hallgatná.Állandóan mutogatja,hogy kapcsoljuk be a zenét!

Csilla,hát reméljük nem fog látszani.Nekem ált.isk. koromban kellett a homlokomat összevarrni,az megmaradt.De most már biztos jobban csinálják.

Megyek lángost csinálni.

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?