sziasztok!!
Kati köszi nagyon ari vagy
(mármint a puszikat meg a bíztatást...
)
Hűűű aztamindenit hogy mekkora baba Dia és Adrienn is... na akkor nem aggódom annyira. De azért tudom h sajna itt a szteroid játszik be nagyon, ha természetesen lenne ilyen duci, nem bánnám.
De jövőhéten valszin elhagyjuk, és vmi mást fog kapni helyette Lizu.
Tudod Kati valakinél fél év- év is mire megtalálják a gyógyszert!
nem könnyű, pláne mert ami L-nek van az elég komoly fajta epilepszia, gyógyszerrel is nagyon nehezen tartható kordában
de nem adjuk fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beus nem is tudtam... hol van , hol tartják a korai fejlesztést?
ez az amiért küzdöttél, hogy legyen itt is és ne csak Gödön???
mondjuk még nem mehetünk közösségbe a szteroid miatt (immunrendszert gyengít) na meg a kötelező oltásokból sem kaptunk még egyet sem!!!!!!!!!!!!!!
DSGM kezelésre járunk Dkeszire! Egy fantasztikus édes aranyos gyógytornászhoz
ma voltunk másodszor, és Lizu már 1 kezelés után tartja a fejét ha az ölemben ül!!!!!!!!!!! hihetetlen eredményeket lehet ezzel elérni, hallottam, de nem gondoltam volna h ennyire.
Oxi, és hol van a munkahelyed? Ott a közelében esetleg bölcsi???
hogyhogy ennyifélét miért adunk? miért te meddig nem adtál mást Vikinek? sokáig volt tejci?
szerintem teljesen természetes mivel nekem speciel nincs már tejem. de ha még lenne, akkor is talán max az 5. hónapig várnék a hozzátápival... namármost nem akarom h csupán tápszert egyen.
almát már simán lehet, esszük is
és hétvégén jön a krumpli, meg jövőhéten sütőtök, aztán stbstb
Kati szem ügyben megnyugodtam, Lizunak is a bal még beszaladgál középre
csípőszűrésen nem voltunk még
de majd megkérdem a gyógytornászt hogy látja, szerinte milyen... kell e menni.
bár nem hiányzik, így is minden napra jut mennivaló... néha nagyon fárasztó.. gyereket összepakolni, el, majd haza, kipakolni, stbstb..
de hát ez van, muszáj csinálni!
Kati, tegyél ám fel képet!!
pufi-pofim üldögél
: