Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Barti: nem tudom. Leginkább nem csináltam sehogy, csak hagytam próbálkozni őket. Zsoma így csinálta néhány nappal a szülinapja előtt:
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Van egy kis szünetem, Martin alszik :)

Az evés nálunk sem megy mostanában úgy mint azelőtt, sokkal kevesebbet eszik, pedig rengeteget mozog. És azt hiszem kezdi ízlelgetni a dolgokat, mert már erősen rázza a fejét ha nem tetszik neki a kaja pl. paradicsomos dolgokat nem nagyon eszi,.A kanalat már mi is próbáltuk, egy kicsit pancsolt vele a tányérban, aztán egy kanállal a szájába is került, majd rá jött, hogy sokkal érdekesebb kikanalazni és kézzel levenni a kanálról majd úgy a szájába rakni az ételt.

Lányok, szerintetek mennyire kell sérülnie egy tejfognak hogy a gyökeres fog ne nöjjön ki? Annyira aggódom Bence foga miatt, egyszer már meséltem hogy kb 10-11hós korában felborult a bébikomppal és megütötte az éppen kinövő fogacskáját, úgy hogy hátul egy kicsit szét nyílt az inye, doki bácsi láta vissza nyomta nem mondott semmitt. Ez a foga Bencének szépen ki nőtt utána nem is feketedett, minden rendben volt vele, aztán szeptemberben kiesett neki és azóta nem jön a másik fog, ja és ez a jobb első foga, Annyirra sajnálom ha rá nézek mindig eszembe jut, hogy mi lesz ha nem nő ki neki? Szerintetek kifog jönni nekki?

Cory
De aranyos Zsoma, mintha Liza ülne az asztal alatt annyira hasonlítanak :)

Eszti
Ezt már rég akartam neked írni, remélem nem sértődsz meg de akár hányszor ránézek a fényképedre, nekem mindig a született feleségekből az szöke csaj jut eszembe, akinek több gyereke van a nevét sajna nem tudom. Ugye nem haragszól?!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Hurrá még képet is tudok feltölteni,

Martin autózik az edénnyel, és megint rosszban sántikál a szekrénynél.
Kép
Kép
Kép

A konyhában tologatja a motorját, a konyhánk decemberben készült el na meg az étkező is meg a nappali is. Sajna bebútorozni már nem maradt pénz ezért olyan üres.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu
Nem rémisztgetni akarlak, de unokatesóm kislányánál is ez volt és később és egy kicsit magasabbról indult a foga...:( elsőre észre sem vették...
Kibújni biztos ki fog! reméljük nem lesz semmi gond vele...

Barti
tudom nem te csinálod a trutyit én is a bébikajára értettem azért írtam, hogy szerintem az nem hiányzik a fejlődéséhez! :)
Sült gyümi
mivel én fogyózom a gyümölcsnapon megsütöm a gyümölcsöket, hogy valami kaja formája legyen ebből adtam neki, natúr is megeszi sőt falja (talán ez az egyetlen) de tettem bele sütés után tört friss túrót meg kölespelyhet (lehet előtte leforrázni ha nem elég a sült gyümi leve)
Naszóval jénaiba gerezd almák szeletelt banán... ezt leöntöm körte-banán-barack pempővel (nyáron fagyasztottam le de elhagyható lehet banán-alma is) szoktam bele tenni aszalt szilvát, barackot, meggyet... kb 10-15 percre beteszem a mikróba.
Az almát héjjastól teszem bele, utánna Áronnak egyszerűen lekaparom a héjjáról...

Áron a szilvalekvárt (házi, cukor nélkül) is nagyon szereti...
Ma pl sült gyümölcs helyett ezt tettem bele...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsu, nem haragszom, miért is?? Amúgy nem nézem a sorozatot, szóval nem tudom, milyen nőre emlékeztetlek, remélem nem egy sorozatgyilkos..... :wink:
Vendég

Sziasztok :)
Edit :)
Örülök, hogy Levike már egyedül lépeget :) Nagyon ügyike :D

Tünde :)
Köszi az újabb recepteket :)
Peti egyedül eszi a kölesgolyót. Tök ügyi, nem nyelte félre eddig :)

Vali :)
Egyáltalán nem tanulok Annamarival, csak megnézem a kész leckéket. Inkább azt mondom, hogy jó alapokkal indult és nagyon jó a tanárja. Na meg imád tanulni :lol:
Tavaly még én is gyakoroltam vele, de idén már ügyesen megy egyedül is neki. Ritkán van, hogy kérdez valamit. Majd Vini is egyedül fog tanulni :)

Cory :)
Sajnálom Balut :( Jobbulást neki :)
Annamari is szólni szokott, hogy vigyem el Petit, mert nem tud tőle rajzolni :D

Ildi :)
Köszi a linket, majd időnként nézegetem :)
Vacsi nekem tuti beválna, de apa nem bírja a gyomorégést :lol:

Csilla :)
Örülök, hogy újra jelentkeztél :)
Gratula a szép nagyra nőtt Dominóhoz és a közelgő esküvőhöz :)
Nem semmi lánykérés :lol:
Jók a blogjaid, meg az ágyba mászós kép is :D

Era :)
Nem csodálom, hogy sírógörcsöt kaptál :( Szegény Martin, jobbulást neki :)

Zsu :)
Örülök, hogy újra köztünk vagy :)

Lidke :)
Jó pihenést :) Nagyon édes Keve :) Olyan igazi nagy fiú :)

Mamacka :)
Gratula a fogyáshoz, nagyon ügyi vagy :) Áron nem zavarta meg a szopiban?
Mézeseid nagyon jók :)
Szertintem az esküvő szervezése közben egy kicsit átéled a tiédet is, ez teszi még szebbé :wink:

Eszter :)
Sajnálom, hogy Benyó beteg volt :( Mikor adatjátok be a pneumot?
Cipőkanalas fiadat megnézném :D

Anita :)
Hatalmas gratula a vizsgáidhoz :) Hajrá államvizsga :D

Melitta :)
Hogy álltok az épíkezéssel?

Juca :)
Üvd itt is :D

Tünde :)
Lefordulok a székről a lányodtól :D
Méhpempőt Bettusnak is adsz? :roll:

Livi :)
Sajnálom a családot, jobbulást mindenkinek :)
Nekem régen injekciózták a térdemet a sport kórházban. Igaz az egy vagyonért szereztük be :( Megerőltetésnél még most is fáj, de sokkal jobb, mint volt :)

Lyly :)
Örülök, hogy jelentkeztél :) Puszi nektek is :)

Titati :)
Örülök, hogy te is jelentkeztél :)
Kincsőnek nagyon boldog 1 szülinapot :)
Kép
Kalit puszilom :)

Mariannka :)
Istvánkának is nagyon boldog 1 szülinapot :)
Kép

Rólunk:
A hétvégén végre kicsit tudtunk pihenni :) Debrecenben voltunk fürödni. Holnap teszek fel képet :) Jól éreztük magunkat. csak kicsit kevés volt a 3 nap :)
A gyerkőcök sajna betegek, Annamarinak hörghurutja van, Petinek meg folyik az orra :cry: A héten itthon vagyunk, de remélem hétfőn már mehet Annamari suliba. Szegénykém maga alatt van, hogy nem lehget suliban :(
Na most mennem kell, mert Peti már megint reklamál :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jóreggelt!

Vagyok én is, csak nincs erőm írni. Olyan jókat alszom, olvasok, tv-t nézek helyette, hogy csak na. Hanna meg mostanság reggelente nem szeret egyedül játszani. :D Így lustulok írás helyett...

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!!! Annyira hihetetlen,h ogy tényleg eltellt ennyi idő... emlékszem, amikor ők szükettek, nekem még mindig mennyire messze volt a szülés. Hogyan izgultunk Mariannkáért, hogy minden rendben legyen...

Annácska!
Nagyon okos ám a csajod!!! És mekkora mázli, hogy szeret tanulni!!!!!! Csak tartsa meg a jó szokását. :D:D
Remélem sikerült pihenned is egy kicsit.
Hogy áll Peti az éjszakai alvással???

Barti!
Remélem a lányoknak sikerült egy picit megnyugtatni. Hanna tegnap kapott 8 hósoknk való, tehát drabos hamit és gond nélkül eltűntette... Egy darab foga sincsen még. :D:D Szóval lehet, hogy lassanként én se pürésítek mindent ennyire. :D

Era!
HOgy vagytok???????
Küld át légyszi a telcsiszámod priviben!

Tündi!
Írjátok a csajok beszólásait valahova? :D Nagyon jók!!!! :D:D
Biztos jó lesz majd évekkel később olvasgatni őket. :D
Battus hogy áll a mozgással? Visszajött az átfordulás tudománya? :D

Boscó!
Mikor viszik a kutyukat?

Rólunk:
Hanna mindent, ami neki tetszik és érdekes, azt most autónak hívja. Így most autó a görény, a macsak, az óra, az angyalka. :D:D Nagyon vicces. :D:D Már mindenhol feláll és gyönyörűen mászkál a bútorok mellett. Megtanulta azt is, hogy anya nem járássegítő, így nem az ujjamat használj annak. A kapott járássegítőt meg még nem igen használja, de remélem abba is meg fog bízni lassanként. :D
Eddgi én voltam megfázva, most Hanna szörcsizik.... De legalább tegnap, amikor olyan szépen sütött a nap sétáltunk egy hatalmasat és nagyon jót aludt a csaj a kocsiban! :D
És már hallgat a nemre, de azt hiszi néha, hogy egy játék, ami után megcsikizem. :D:D így néha kifejezetten incselkedik velem. :D Vigyorog rám, mint a tejbetök és beveszi a szájába a papucsom. :D:D

puszi nektek!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Szép napot :)

Mamacka
köszi a választ, valamennyire azért megnyugodtam hogy mással is történt már ilyen, remélem tényleg ki nő a foga. Szegénykémnek mindig mondom,-nem baj Bencém majd lesz egy szép porcelán fogad,- Bence erre mit válaszol, vagy is kérdez,-és azt majd nem kell mosni,-? :lol:
A sült gyümik nagyon jó ötlet ,és finom is lehet :)

Eszti
Nem sorozatgyilkos, egy tök jó fej csajszi, én nagyon szeretem :) tegnap is jókat nevettem rajata, haláli fej. :)

Annácska
Jóbbulást nektek, Lányodnak gratula a sulihoz, nálunk Bence is nagyon szereti az iskolát, most elsős és a szóbeli értékelése kiváló lett :) A lánykám 4.dikes neki becsúszott két hármas, angol, meg matek, de sebaj, a többi nagyon jó :) Várjuk a képeket :)

Vok
Jobbulást nektek is, aranyos lehet Hannácska, és nagyon ügyes, A papucs és cipő kostolgatása nálunk is megy, már nem tudom hova dugjam el őket. Mondtam a fiamnak hogy előző életében biztos kutya volt. Nekünk is van görink egy kislány, augusztusba lesz 3 éves.

Puszi mindenkinek. Micsoda egy szeles idő van már megint, brrrr.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Tegnapi csipegetés...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ezt pár napja vacsoráztam... lefotóztam mert olyan szép nem? én sütöttem...

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
nagyon helyes Áron. Olyan szépen néz rád és fogja a kezed. :) :) Nekem Lidi mostanában a hátamat szoktam simogatni. Néha játék közben eszébe jut és odajön hozzám. Mi ez amit sütöttél? Jól néz ki.
Eszti,
szóval Linettre hasonlítasz Zsu szerint. :D Az a játék, amit írtál klassz lehet. Hol találtad?
Titati,
de jó, hogy jöttél. :)
Mariannka,
hogy sikerült a szülinap.
Vok,
cuki a lányod ezzel az autó mondással. :) Jobbulást!!! Milyen ügyi a menéssel!

A többi betegnek is jobbulást!
UTÁLOM EZT AZ ERŐS SZELET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angi79

Barti,
jól néz ki a lányod! :)
Annácska,
majd várjuk a képeket! Örülök, hogy jó volt a 3 nap. Ugye most a héten volt a szülinapod? Boldog szülinapot!!!!
Gyerkőcöknek jobbulást!!
angi79

Angi
Köszönjük!
Engem is szokott símogatni úgy szeretem...

Nektek is elmesélem... :(
Képzeljétek majd meghaltam a rémülettől nem vettem észre, hogy nyitva maradt az ajtó és kistöki majdnem lezuhant innen...
Kép
Már a varrósdobozt tolta lefele... :(
Tiszta ideg lettem,... hányingerem van úgy összerándult a gyomrom...
Most alszik azért ültem ide pötyögni... le sem merem venni róla a szemem...

Biztonságos lakás mi?

Kép
Kép
Kép
mamacka

..ja a süti banános almás muffin, csak szilikon formában sütöttem... ilyen szép rózsa alakúak lesznek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szervusztok!

Be kell jelentenem, hogy egy dicsőséges kettessel lezártam a vizsgaidőszakot. Jippijéjj! :)
Most, hogy ráérek egész nap bulizni fogunk Zazival. :)

Kincső háza táján óriási buli lehet nevenapja alkalmából! :)

Mamacka, keresek fotókat és küldök, idő kérdése az egész... :) Mostantól mindenféle minitalikban benne vagyunk! :) Tegnap is szívesen mentünk volna...

Betti, nekem jó a jövő hét is, ahogy akarjátok.

Anita! Nálunk egy jó karéj kenyérhéj elfogyott nagy cuppogásokkal és rengeteg morzsával. :roll: Jelentem, bevált! :wink:

Pusszantás,

Melitta

Kép
nyf

...estét!

Csajok! Bama-mama akció van a Corában!
http://www.cora.hu/

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok anyucik és babucik!

Boscó!
Az a helyzet, hogy most azzal kísérletezek, hogy nekiálltam én vitaminokat szedni, hátha a tejcsin keresztül javít a gyereken. Egyébként az egész bőre hihetetlenül száraz, akármivel kenem. Rendesen érdes a könyöke. Majd alkalomadtán lehet, hogy elkérem annak a dokinak a számát!

Anita!
Most épp az a legnagyobb problémám, hogy két vizsgát tettek egy napra, úgy, hogy az egyik a tavalyról maradt pénzügy. Remélem legalább ugyanarra az órára is teszik, nehogy mindkettőre be tudjak menni.

Bartika!
Hajrá kistesó! Jelentem jövő héten fogadóképesek vagyunk ám! Tüncinek most két nagy vámpírfoga van, meg alul három csücsköcske. És ma kezdte áttörni a bal felső egyest. Ennek ellenére mindent megrág, mi már a nyolchónapos darabos bébikaját is becsócsáljuk. Zsömlét konkrétan nem adtam még neki, a kenyérhéjtól néha fuldokol. De csak azért, mert olyan mohó, hogy rögtön az egészet egyben betömi, aztán kiveszi, visszateszi, kiveszi, stb.

Lyly!
Gyere gyakrabban! Sajnos ötletem nincs.

Scullyx!
Hajrá kistesó! Nekünk akkor jött össze Tünci, amikor hét hónap után hazajött a férjem Londonból (közben is volt itthon kéthavonta).

Boscó!
Egy pasi a 4X után igazán érdekes! Akkor kezd felnőni! Igenis tessék még egy babócát bevállalni!

Mamacka!
Te már mersz túrót adni? Nekem ez egyre távolibbnak tűnik.
Hú a képet látva megállt bennem az ütő, hogy milyen magasról majdnem, de aztán mégsem!

Titati!
Gyere gyakrabban errefelé!

Zsu!
Talán van olyan, hogy gyermekfogorvos, lehet neki kéne megmutatni az ilyet, ha nincs kifejezeten gyerekfogász, akkor rendes felnőtt fogorvos is tud szerintem segíteni. Ha mást nem, hát megröntgenezik és megnézik hol a foga.

Annácska!
Erről az injekció-kúráról olvastam a neten, de az én értelmes férjem nem akar orvoshoz menni. A hátában évek óta van egy izomcsomó, amivel még masszőrhöz se megy, pedig műtét lesz a vége, ha nem masszíroztatja. Sajnálom a gyerkőcök betegségét!

Nyf!
A kettes is jegy, ugyanolyan, mint a többi, csak nem olyan jó a marketingje!

Rólunk:
Tüncike négy lépést megy egyedül! És ma kikövetelte, hogy legyen ebédre is kaja, ne csak szopi. Úgyhogy ma reggelire egy deci husis kaja, délre másfél deci husis kaja vacsira pedig fél deci gyümis ment le. Még sose evett ennyit!
A mandulámról elmúltak a tüszők, úgyhogy nem mentem dokihoz.
A férjecském épp az előbb alvajárt egyet. Felpattant az ágyban, hogy neki vécéznie kell, aztán hátrafordult és közölte velem, hogy a gyerek (aki alszik, mint a tejcsi) most majdnem beesett a liftaknába, már ott volt a süllyesztékben (ez a liftakna alja) és úgy kellett kivenni. Én közben jókat kuncogtam, aztán megvártam, míg visszafekszik aludni.

Szülinapos babáknak Sok Boldogságot Kívánunk!
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok! :-)

Mind "új" tag sok-sok kérdésem volna :wink:
Mi az a kölesgolyó, és hol lehet kapni?
És a rízstej?
A járássegítővel "kanyarodni" is tud a gyerkőc, vagy azt hogy oldjátok(majd) meg? Nekünk van egy LEGO járássegítőnk, de az csak egyenesen tud haladni.
Kenyérhéjat meg tudják enni a gyerkőcök? én eddig csak belét mertem adni Kincsőnek.

Mamacka:
Gratulálok az eddigi fogyi teljesítményedhez, csak így tovább! :)

Annácska:
Jobbulást! Ma írok mailt is :-)

Angi:
nagyon édes lehet Lidi, ahogy simogat! :-)
Nekem Kincső akkor szokott bújni, amikor kézben van, fúrja belém az arcát, és éneklő hangot ad ki....olyan igazi dallamosan hangicsál, és közben fülig ér a szája. Úgy imádom, mikor ezt csinálja :D

Nyf:
Gratulálok a vizsgádhoz! :-)
Tök jó, hogy gondoltál Kincső "névnapjára", de nem pont tartjuk pont amiatt, hogy ne legyen ilyen közel a szülinapjához :lol:

Testsúly: én meg pont azzal vagyok bajban, hogy még mindig 5 kiló minuszban vagyok az alapsúlyomhoz képest, és minden nadrágom leesik rólam :oops: Nincs amit felvegyek! De nem merek vásárolni, mert ki tudja szopi után milyen alak tér majd vissza.

Titati és Kincső
titati

Titati, kölesgolyó bioboltban, Dm-ben, zacskós kiszerelésben. Kölesből van, nincs benne kicsi són kívül más adalék, és ilyen kis puffasztott golyók. A szájban gyorsan olvad, én még nem láttam olyan gyereket, aki ne szeretné.
A rizstej rizsből készült tej. Én Bencének azóta adom, hogy nincs szopi, nem akartam már tápit adni neki, ezt viszont szívesen issza reggelire. Anyatej ízű, kicsit édeskés. Jó drága, ezt is bioboltban lehet kapni.
Bence már tud kanyarodni a járássegítővel, egyszerűen magától rájött, hogy lehet megfordítani. Ugyanígy van a babytaxijával is, azzal is már megfordul (ha tolja). De ehhez szerintem az is kell, hogy már biztonsággal járjon. Bence egyszerűenmegfogja és felemeli a járássegítőt, majd átteszi az ellentétes oldalra. :wink:

Kenyérhéjat simán, tegnap 5 perc alatt tüntetett el hosszú kenyérhéjat. Először azt hittem, hogy ledobta, de nem találtam meg sehol, szóval a gyomrában landolt. Illetve este egy csomó morzsát találtam a pelusában. :wink:

Egyébként a fiam zsemlemorzsagyárrá avanzsált, kilószámra söpröm egy kenyérevés után össze a sok morzsát. :wink:

Szép napot.
Vendég

Sziasztok!

Zsu, nagyon aranyos Martin! :) Domka is a konyhában szeret a leginkább tevékenykedni.

mamacka, szuperek a képek! :) Az az emeletről készült kép...jajj. :shock:

Lányok, sárgabarackot Ti adtatok már a babáknak? Most vettem aszalt sárgabarackot, szuperjól néz ki, gondoltam adok neki, de a táblázataim szerint csak 1 éves kot után ajánlott.

Kenyérhéjat sem mertem még adni... az a baj, hogy mindent leharap és félek hogy megakad a torkán. Banánt kapott még kb 6 fogú korában és sikerült egy akkora darabot leharapnia, hogy pecázhattam a szájában. Pedig ott álltam mellette.

A Cora-ban tényleg jó akciók vannak, tegnap voltunkl:)

szelivi, gratula a lépegető lányzódnak! :)

Szép napot!

faby

Sziasztok!

Örülök, és köszönöm, hogy még emlékeztek néhányan ránk. :D
Mamacka,
azt hiszem, mi is valami vállalkozásfálábe akarunk kezdeni, de még ehhez is kell egy kis tőkét gyíűjteni.

Esztipeszti,
én is a régi képeket nézegetem, nagyon jó volt pocakosnak is lenni. :lol:

Annácska,
jól megnőttetek ti is!És egyáltalán milyen édesek a babák!!!!

Lányok,
nem tudom, mikor tudok megint jönni, mert egyelőre csak a helyi könyvtárból tudunk internetezni, itt meg vagy van üres gép vagy sem, de indenkinek nagyon szép, boldog évet kívánok! Teljesüljenek a vágyaitok, álmaitok!!!
Sok puszit küldünk:

Lyly + Bence baba

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok :)
Tegnap este kicsit garázdálkodtam az iwiw-en 8) Szerintem nem találtam meg mindenkit, de majd igyekszem :D

VokEszter :)
Remélem meg marad Annamari jó szokása és szeretni fog mindig tanulni :)
Petka még mindig változóan alszik, pláne most hogy taknyos :(
Azért ma fél 2-től aludt reggel 6-ig :D Végre egy kicsit tudtam pihenni :)
Hannácska tündérbaba :D
Mi van a külföldi munkalehetőséggel?

Zsu :)
Úgy látszik, hogy csak az alsó ilyen könnyű :P Majd meglátjuk mi lesz felsőben :wink:

Angi :)
Lidi így fejezi ki a szeretetét :)
Én is utálom a szelet :evil:
Igen most volt a szülinapom, tegnap :D Köszi :)
Annamari reggel elkészítette a kakaómat és behozta :D Olyan jól esett :) Kis tündérke :)

Mamacka :)
Te jó ég! Tuti a nyakát szegte volna :( Tegnap Peti is produkálta magát. Annamari apa elé rohant és közben nyitva hagyta a bejárati ajtót. A lépcső tetején kaptam el Petit.

Melitta :)
Gratula a vizsgaidőszak végéhez :D

Livi :)
Azért a párodnak mindenképp meg kellene magát mutatnia egy dokinak. Még a végén ágynak fog dölni!
Gratula Tüncikének a lépegetéshez :)

Eszter :)
Minek Benyónak járássegítő, hisz ő már megy egyedül :wink:
Mi most készülünk valamilyet venni Petinek, de még nem döntöttem el milyet.

Csilla :)
Petit nagyon meghajtotta a sárgabarack, így mi hanyagoljuk :roll:

Lyly :)
Azért néha-néha irogass, hogy rólatok is tudjunk :)

Képekkel még adós vagyok, de majd letöltöm őket :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka
nagyon jók a képek, Szerencse, hogy időben észre vetted Áront és nem lett nagyobb baj.

nyf
Gratula a vizsgádhoz :)

Livi
Gratula a lépegetéshez, a nagy lánynak, nem semmi hogy már ő is elindult, már én is nagyon szeretném ha magátol menne.
A férjeden jót nevettem, aranyos lehetet én biztos nem bírtam volna ki röhögés nélkül. :lol:

Faby
Köszönöm a dicséretet, nagyon jó a Dominó blog, ma onnan főztem Martinnak :)

annácska
Petinek jobbulást, :) várjuk a képeket :)

A sárgabarack meg a paradicsom az Martint is egy kicsit meghajtja. Én már lassan mindent adok neki és feles parmalat tejet is kap, túrót is nagyon szereti gyümivel.

Puszi mindenkinek és szép hétvégét, innentől gyermekeim átveszik a gépet és csak hétfőn jutok hozzá megint. De azért majd próbálkozom míg leckét írnak. :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Annácska, boldog szülinapot! :) A járássegítő a Pampers kódokért jött ajándékba, és Benyó már járt, mikor megkaptuk, de nagyon szereti tologatni. :) A játszóházban a babakocsit is szokta tologatni. 8)

Lyly, azért gyere ha van üres hely. :)
Vendég

....még mindig beleborzongok, hogy majdnem baj lett... Profik az őrangyalok...

most Itt alszik... vagyis már nem :(

Na akkor gyorsan...
Kölesgolyót akkor mi is beszerzünk...

Szelivi
Most kezdtük a túrót 10 hónaptól mehet az én táblám szerint a savanyított tejtermék...

Csilla
Én már adtam aszalt sárgabarackot... a sültgyümölcs közt volt az is.

megyek sütit sütni... meg Áronozni... ma a fogyi szerint két szelet tortát kell ennem keserűcsokival... :lol: muffint szoktam sütni

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lyly

Jó hogy néha benézel :wink:

nyaf
Te hol is laksz?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Anna!
Hááát, a munka meg van, Ádám viszont kifejtette, hogy nem tudna egy napot se nélkülem eltölteni. Majd kis idő eltelltével hozzátette: "Mit ennék?" :D:D:D:D Szóval megbeszéltük, hogy inkább kevesebb mani, de nem hagyon itthon egyedül. :D
A sulit úgy is átalakítják, így talán ott is több lesz a pénz. :D Majd meglássuk. :D:D

Tünde!
Kipróbáltam az almás süti receptet. Isteni finom lett volna, ha a következő hibákat nem követem el:
1. nem volt itthon citrom
2. nem csavartam ki az almát
3. veszett kevés almát raktam bele
4. Kicsi formát választottam hozzá.

Azért én megettem. :D:D

Kenyérhéj:
Hanna nagyon szereti. :D Csak mindig oda nyújtja a Bigyónak,h ogy kóstolja meg, Bigyó meg elveszi az egészet és megeszi... :D

Néhány kép Hannáról:

Kép Hanna Triniti figyelés közben

Kép Így nyúl be a ketrecbe. :D

Kép Így nevet, ha azt mondom csííííííz. :D

Kép Ilyen kis szexi ha csatt van a hajában. :D (még gyakorlonom kell)

Kép Már segít a portörlésben is :D

Kép És ennyire szereti a kölesgolyót. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Mamacka, az István mellett.

Annácska, már akartam kérdezni, hogy ti nem szoktatok Petivel napközben időzni a férjednél? Sétálhatnánk néha az Orczy kertben...

Képzeljétek! A Füvészkertben 4 virág is virít egyszerre: hóvirág, valami sárga primulaszerű és két bokor! Szerintem már nincs sok esélye a télnek! :lol:

Nancsika, holnap egy Auchan, vagy Cora randi? Megint arra járok, ha vín kedved összefuthatunk. Majd priviben a többit.

Szeretném megosztani veletek a legújabb felfedezésem. Lehet, hogy csak számomra újdonság az olajos popsitörlő, de véletlenül azt vettem és sokáig bosszankodtam miatta, hogy használhatatlan, mire egy szép napon megvilágosodtam: :oops: Ha ismeritek azt a fajta gumikakit, ami elég nehezen jön ki és szinte lehetetlen eltávolítani, pláne ha a gyermek eliszkol, elbújik a peluscsere elől, 4-5x gondosan belecsüccsenve... no az olajos törlőkendő erre jó! :lol:

Szép estét/ hétvégét mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

nyaf
Nagyon hülye vagyok :oops: :oops: :shock: :D :lol: :lol: :lol: :lol:
hisz ez már a napokban kiderült... többet kellene aludnom :lol: :lol:

Csak azért kérdeztem, hogy neked pl messze lenne-e az Árkád írtad, hogy szereted a H&M-et...

grat a felfedezéshez! :lol:

Én meg megettem fogyókúrás esti sütimet
finom lett lefotóztam :lol:
Ribizlis muffin saját kreálmány! :) nagyon nehéz volt

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszter
Hanna egyre nőcisebb! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Melitta: Gratulálok a félévhez! Szuper a kettes, lényeg, hogy túl vagy :wink:

Annácska: Boldog szülinapot! Botus is imádja a babataxit és bevásárlókocsiját tologatani, hiába fut, mint a golyó :D
Gratula a lányodhoz (is)! Nemcsak okos, figyelmes, kedves kis tündér!

Livi: Gratula lépegető Tündének! Remélem, a vizsgaidőpontok szerencsésen lesznek megadva.

Mamac: Jó, hogy nem lett baj... A múltkori muffin kép nagyon ott van :D

Eszti: Minden ok Benyóval, veled?

Angi: Ti hogy vagytok? Lidi köhög még?

Ne haragudjatok, nem tudok többet írni. Én is hót beteg lettem. Ég az egész fejem :( Főleg a torkom, fülem és már köhögök is.
Remélem, Botond nem kapja el.
Ma mentünk volna babatalira, de így kihagytuk. Pedig Botond teljesen odavan a gyerkőkért. Szegényke, biztos jól érezte volna magát!

Jó éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska: Bettusnak még jó ideig nem adok mézet!
Csak mi esszük a propoliszos, méhpempős mézet, napi egy kiskanál éhgyomorra.
Egyébként ha szeret tanulni, akkor a felső sem lesz nehéz!!!
Patrícia is kitűnő lett most félévkor.

Vok: minden lányomnak vezetek "babanaplót", minden fontos adatot, történést, beszólást felírok. Egészen a terhesség elejétől 18 éves korukig :)
Tényleg szexi a csattal :lol:

Melitta: grat. a vizsgához!!

Szelivi: nem mondod, hogy lánykád már lépeget? Nagyon ügyi :D

Vali: mi van Veled????????

Anita: jobbulást!!!!! Remélem Boti nem kapja el!!!!!

Ugye én is beteg voltam, aztán apjuk is, most meg a két kicsi tiszta takony, őrület... :(
Kenem a hátukat a Baby Luuf-fal, tényleg jó, Bettus így betegen is átaludta a múlt éjszakát.
Viszont nappal rajtam tud csak aludni. Ma Dorina elunta közben magát és ő is elaludt, ilyen is több hónapja fordult elő.

Lyly: örülök, hogy tudtál életjelet adni és hogy jól vagytok!!!
drukkolok, hogy legyen munka is!!!!

Cory: én nem erőltetem a kanállal evést, Dorina is kb. másfél lehetett amikor már biztosan fogta és szépen evett, valahogy engem idegesít ha össze-vissza kenik magukat :oops:
persze más gyereke nyugodtan kenheti!! :lol:

Csajok!
Elkezdtem itthon tornázni, hát mit ne mondjak...
A csajok is csinálják velem úgyhogy ez segít, Bettina is nagyokat kuncog ahogy lengetem a kezem-lábam. :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hajrá Tünde! Le a kalappal az otthontornázók, vagyis a tornázók előtt! :)

Jaj, Anita! Jobbulást! Vegyél be oscillococcinumot, nálunk csodákat művel, bár mi ilyen tüneteket az idén nem produkáltunk. kop-kop! :)

Mamacka! Ne viccelj, a csalitosokon át nagyon közel van! Oda szoktam menni ilyesmiért. És a vizsgaidőszakban egy jó programajánlat nem lehet túl messze!!! :)

Mindenkinek köszönöm, hogy velem örvendezik a vizsgadőszak végének! :)

Jó éjt!

Melitta

Kép
nyf

Jó reggelt!

Még élek :lol: Bár nehezen, de mindegy, mert akkora hó hullott, hogy visszük Botuskát szánkázni :D

Barti Pötyije és Vok Eszter Hannája nagyon édesek, csak elfelejtettem megdicsizni őket!

Lyly, Titati és Mariann, Nektek meg nagyon örülök, hogy írtatok. Remélem, folytatjátok jó szokásotokat, és jelentkeztek, amikor csak tudtok.
Többi elveszett mamácska is adhatna életjelet :wink:

Tünde, gyógyulást a csajoknak! Hajrá otthoni torna, én is elkezdtem. Na meg, így, hogy vége a tanulásnak, kilométereket sétálunk Botonddal. Mindkettőnknek hatásos :wink:

Babzsák fotelt vagy "sima" babafotelt nem tudjátok hol lehetne megnézni (neten)? Szülinapi ajcsi lenne....

Szép Napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Tegnap átmentem a kresz-vizsgán, úgyhogy lassan próbálom összeszedni magam :)

cory
Budapest

Cory
Minden elismerésem!
Én nemtudommikor tudnám ilyenre rászánni magam! :(

nyaf
Jujj meddig is tart a vizsgaidőszak? nem akarlak rosszra csábítani csak már annyira kimozdulnék... :(
Jó program??? no majd megerőltetem magam... más nem jut most eszembe mint lófra.... :lol: nem valami élménygazdag mi? esetleg IKEA egyszerűen mehetnékem van...

anita
tegnap is sütöttem... majd bemutatom azt is... :)

a betegeknek jobbulást...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Baluknak boldog névnapot! :)

Cory, gratesz! :)
Vendég

JA ÉS A LÉNYEG! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VANKÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VANKÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VANKÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN
...ÉJJSZAKAI HÉT KELÉS VOLT AZ ÁRA...
DE!
KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VANKÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VANKÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VANKÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN KÉT FOGUNK VAN

Kép
Kép
Kép
mamacka

És ma vagyunk 10 hónaposak! :)

Szelivi
Tündebabának is boldogot! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,Cory!

KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép
Vendég

Cory, és milyen kérdést rontottál? :roll: :lol:

Esztipeszti! Az alagutat hol vetted? Van linked róla? Köszi!

Mamacka! Éljenek a kétfogúak! :) Vizsgaidőszaknak vége. Jövő héten -szerda kivételével- lófrálhatunk. Majd egyeztetünk.

Anita! Szerintem a szopipárnás lány is elkezdett babzsákfotelt csinálni... azt hiszem szopiparna.hu Mintha kaptam volna ilyen hírlevelet... Botinak lesz? Ő is nagy buckamászó? :lol: Zaza minden hegyet megmászik.

És 2 új, kedvenc mókánk van: párolt brokkolirózsát nyammogni, plusz ágyneműtartóba bemászva kislabdát kergetni. :lol:

Melitta

Kép
nyf

Melitta: hogy lehet-e hídon tolatni :)

cory
Budapest

Cory: Gratulálok! Balunak boldog névnapot!

Melitta: Köszi :D Igen, Botinak lenne. Jajjj, állandóan mászik a kanapéra, meg mindenhova :D

Mamac: Gratula a két foghoz és boldog hófordulót! Linkeket is köszönöm!

Livi: Tündének is boldogságot a hófordulóhoz!

Szánkózás szuper volt, én viszont húzok melegíteni a homlokomat :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

muffin
Kép Kép

tavasz
Kép Kép Kép Kép

Kép Kép Kép Kép Kép

meli
köszi a nuszkókat :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Na sikerűlt idekeverednem

A szülinapos babóknak utólag is sok boldogságot kívánok

mamacka: nektek meg boldog hófordulót, és gratula a fogacskához :)

Vok: Hanna még mindig tündéri, és látom a kutyi is rajta van az egyik képen :)

cory: neked is gratula a kreszhez :)

Tünde: képzeld én is használtam a Lilinél a Baby Luuft-ot és tiszta kiütés lett tőle a háta, szóval áttértem az illóolajos párásításra. Szerencsére most nincs rá szükség, nektek viszont jobbulást kívánok

Na megyek megkukkantom még az iwiwet

Kép

Kép
pgyöngyi

Olvas még ilyenkor vki????

A hőm vészesen közelíti a 38 fokot :( Van vmi, amit bevehetek ilyenkor???? (szopi miatt) Ja, és mehet a szopi, igaz????

Vki, léééééééééégyszi!!!!!!!!!!

Apa ma kimenőt kapott, egyedül vagyok a bébivel. Remélem, nem lesz baja, és azt is, hogy nem influenza lesz ez a nyavalya (hallom, hogy kimutatták, hogy vírus van....)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
Ajjaj szerintem kérdezd meg a védőnőt! A veled való törődés ugyan olyan feladata mint a babával való ... A miénket szinte bármikor hívhatom nagyon aranyos és végülis mindnek ez lenne a dolga...
Algopirin az mehet de az nem kifejezetten lázcsillapító...
A Rubophent nemtudom :?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita
Ajjaj szerintem kérdezd meg a védőnőt! A veled való törődés ugyan olyan feladata mint a babával való ... A miénket szinte bármikor hívhatom nagyon aranyos és végülis mindnek ez lenne a dolga...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszönöm :) Asszem, vizes ruha, várok picit, merre mozdul. Ha fel, vagy változatlan telefonálok vkinek...
Amúgy csak azért vagyok para, mert nem szoktam lázas lenni, de még hőemelkedésem se szokott lenni :cry:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?