Móni olyan aranyos a kiskrapek, megenni való. Megköszönöm, ha rákérdezel a mamánál. Nálunk tényleg nem mindennapos a gyerekfelügyelet, hanem csak alkalmankénti. Megfázások idején, az első napot úgyis velem tölti, két- három napot kell vele el lenni, vagy ha mindketten későn végeznénk a munkában, akkor kellene érte menni, de ez sem sűrűn, mivel itt vannak már az öcsémék is Pesten, így inkább ők járnának érte.
a Varga gyógymód biztosan jó. mi viszont szkeptikusak vagyunk, és jelenleg olyan orvost és helyet keresünk, ahol megtudják egyértelműen állapítani a tejcukor érzékenységet, mert akkor belefeccölünk pénzt és időt, ha ez a baj. hisz elkezdtük a tejmentes életet a hétvégén, remélem a bölcsiben is be tudjuk ezt tartatni... nagyon a tejre gyanakszunk mi is, csak azt nem tudtuk, hogy a vérvételes allergiateszt ezt nem mutatja ki. így már ezt a sok hercehurcát is csak felesleges dolognak gondoljuk. már szétnéztünk a neten, és most homeopata, és gyerekgyógyász orvost keresünk, a babaszobán már találtam egy kettőt most írom ki az elérhetőségeiket, és beszélek velük, hogy mit kell tennünk.
kicsit elkeseredtem, de reménykedem, hogy ez nem tartós állapot lesz, hisz ezt írják mindenhol, hogy ezt ki lehet kezelni és nem élete végéig kell tejmentesen élnie..
na ezt jól megírtam,, kicsit fáradt vagyok, ráadásul a mhelyenem infulenzás emberek között dolgoztam, és szerencsésen megfertőztek engem is, roppantul örülök neki, hisz nem jöhetek el betegszabira, mert rendszeráttállás van a cégnél egész héten túlórázni kell .....
sziasztok megyek kúrálni magamat.
Kriszta
ez a kép a kezelés előtt készül január 10-én így nézett ki a keze, az arca a lányunknak. kicsit el vagyok keseredve, ha megnézem a képeket róla, de talán mostmár megvan a kiváltó ok és minden rendben lesz vele