Új privát üzeneted érkezett!

Csatlakozom az előttem szólóhoz:)

Jó éjt mindenkinek, de előtte nézzétek a tv-ben a Házon kívül-t:)
És várjuk a híreket Gica!

Sziasztok! Nelli
nellike

Bocsi :oops: Az előbb még a Baby üzenete volt előttem :oops:
nellike

Baby, nekem nem kellett szúrnom magam a tüszőrepesztő, illetve a másnapi Decapeptyl óta. Csodálkozom is nagyon. Kaptam 2 tablettát, amit 4 napig kell szednem, na meg az Utro. Szóval semmi izmos szuri.

Jó éjt mindenkinek! Holnap délután, estefelé jövök! És viszem a fényképezőgépet is :D
süni76

Málna, akkor mi már találkoztunk. De jó!!!! A végén kiderül, hogy már mindenki ismer mindenkit, csak nem tudunk róla. :lol:
Vendég

Sziasztok LÁnyok!

Nagy a termés, nem győzőm visszaolvasni! Nincs sajnos időm többször írni, de sokat gondolok rátok, meg olyan jó itt veletek!!!
Nem hittem volna, hogy egy fórum ennyit segíthet!!! :D
Ma olyan borzasztó napom volt :cry: ! De titeket olvasva felvidulok!
Sajnos én még csak Gicával találkoztam, meg Gabival voltam egyszerre műtőben, mint utóbb kiderült, ti meg már milyen jól ismeritek egymást :roll: !

Gica!

Nagyon várjuk a holnapi híreket, hamar írjál majd! :) Egy vizsga meg most eltörpül a babóügy mellett :wink: . Persze sajnálom, hogy nem sikerült, de azt még bőven pótolhatod!

Sharon!

Hogy vagy? Tényleg köszi, hogy megosztottad a történetedet, nagyon drukkolok, hogy idén a szülinapod már pocakos legyen :D !!!!!

Mindenkinek nagyon szép éjszakát!

Gil
gil

Süni!

Menneka drukkok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Férjed hogy van?
gil

Gica
Ne keseredj!A holnapi nap majd kárpótól,várjuk a híreket!

Süni
Gondolok rád holnap!Ügyes legyél :D

Gil
Te nem vagy fent az iwiwen?

Mindenkinek Kép kívánok!
gabicsibe

Málna!
Köszike, visszajelöltelek...Az istennek nem jöttem volna rá, hogy Te vagy az! Még jó. hogy írtál üzit... :lol: :lol:
MIndenkinek jó éjt!!!!

Teszek föl egy táblát...
Kép
Kép
Kép
Vendég

Lexi, akkor jól gondolom ugye? Te is emlékszel rám? Azóta mi történt veled???
málna79

Lexi, akkor jól gondolom ugye? Te is emlékszel rám? Azóta mi történt veled???
málna79

Málna
Persze, hogy emlékszem Rád. Végig Veletek beszélgettem és a barátnőid is tök jó fejek voltak. Rossz volt, mert a férjem nem volt velem. Jó, hogy Ti ott voltatok:)
Nagyjából annyi történt velem, amiket ebbe a fórumba leírtam. Több inszemet nem voltam hajlandó vállalni, ami igen nagy hisztit igényelt, de sikerült. Az 1. lombik nem sikerült, most voltam a fagyibabákért és most reménykedem. Ismét. Ebből áll az életem. Bár a remény hal meg utoljára, de azért már történhetne is valami, mert elég unalmas mindig reménykedni eredmények nélkül. Bár így utólag, a konkrét eredményeket látva, abszolút nem értem miért kellett az időd húznunk az inszemekkel. Esélyünk se volt.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gabi!

Nem vagyok fent az iwiw-en, mert olyan a munkám, hogy elég sokan ismernek. Úgy gondoltam, nem mindenkinek örülnék, ha megtalálna :lol: .
Mennyire lehet ott rejtőzködni? 8)
Egyébként hogy vagy? Én azzal vigasztalom magam, hogy olyan elképesztően szörnyű időszakom van a munkahelyemen, annyit idegeskedek :twisted: , meg ki is borultam például tegnap este :cry: , hogy egy babó ezt nem bírta volna ki. De majd most túl leszek a sok rosszon és biztos már csak jó jöhet, és akkor az inszem is jobb periódusban lesz :wink: .
gil

Lányok!

Nem tudtam nézni tegnap a rólunk szóló műsort. Mi volt benne????
Az lehetséges, hogy neten nem lehet megnézni :roll: ???? Az RTL oldalán nem találtam az archívumban.
Ha valaki tudja, hol lehetne megnézni, írja meg!!!

Gil
gil

Gil
Megnéztem a Házon kívült, sőt ha sikerült, akkor fel is vettem. Igazából semmi új nem volt benne, csak a kedves eü minisztériumi szóvivő nyitogatta a zsebemben a bicskát. Csodálom, hogy azt a nőt még nem agyabugyálták el, mert iszonyat. Eddig senkinek nem kívántam, hogy ezeken a dolgokon menjen keresztül, amit mi évek óta csinálunk, de most megvan az első jelölt. Továbbra is bizonytalanság van, de szám szerint nem lehet tudni, hogy mennyire csökken a támogatott lombikok száma. Voltak bejátszások a Sejtjeink című filmből. Voltak most készült felvételek is. Nagyon ügyes volt Vicuska és a párja. Én biztos nem mertem volna bevállalni. Mutattak még egy picurkát, aki a 4. lombikból született. Ha nem sikerül megnézned, és sikerült felvennünk, akkor szívesen átveszem neked és postán elküldöm.
Vendég

Málna
Nem talállak iwiw-en. Krisztinél fent vagyok, próbáld meg Te, légy szíves. Ne lepődj meg a szemüvegemen.

Képzeljétek el tegnap gratulált egy volt osztálytársam a gyönyörű kisfiamhoz iwiw-en. Portugáliában él, ezer éve nem láttam. olyan ciki volt elmagyarázni, hogy a hugom kisfiával vagyok lefotózva és éppen azon küzdünk (éppen=7. éve) hogy összehozzuk a trónörököst.
Vendég

Kedves Lexi!

Köszi a tájékoztatást!! Szóval akkor még semmi konkrétum, azon kívül, hogy az a nő tényleg már milliók ellenségévé vált. Gondolom, ugyanazzal a bunkó hanglejtéssel, közönnyel adta elő ezeket a dolgokat. Nem merném tőled ezt a nagy szívességet kérni, esetleg ha egyszer egyszerre megyünk a BMC-be, kölcsönkérném a felvételt, de postán semmi esetre se küldd el. Vagy hátha lesz budapesti találkozó egyszer :) . Csak azt hittem vissza lehet nézni, mert TV2 műsort sikerült már így megtalálni utólag.
Én se mertem volna nyilatkozni...
A volt osztálytársnőddel történt esetet átérzem, a héten különösen sokan nyaggatak babaügyben, volt aki már megkérdezte, hogy azért a férjem és köztem minden rendben hogy még nincs gyerek? :evil: , gondoltam magamban. De olyan volt, akinek nem kötöm az orrára a dolgot. Elég kellemetlen szituációk ezek.
Szép napot!! Mennem kell...

Gica, Süni!

Már nagyon várjuk a híreket!!!!!!!!!!!!

Judit!

Te is ma vagy bent, nem? Mi van veled??

Gil
gil

Sziasztok!
Teljesen fel vagyok háborodva azon a nön tegnap a TV-ben. Egyáltalán tudta miről beszél? Miért kell csupán számokra alapozni, ilyen személytelenül beszélni egy ilyen dologról? Nincs meg valakinek a Sejtjeink c. film? Sehol nem találom. Túl vagyok a vérvételeken, jövő pénteken konzultáció. A prolaktinom magas, 52. Az nagyon rossz?
nikó

Sziasztok!

Túl vagyok a vérvételen és az UH, nem tudom mi lesz, mert csak egy 20-as, két 19-es, egy 17-es és vagy 10 db 15-ös van, nem tettem vele túl boldoggá Szűcs dokimat, ahogy láttam...
Azt mondta fél egykor megbeszéljük...
Lehet, hogy még hétfőn sem lesz semmi???

Süni, Gica!

Nagyon szorítok!

Ha hazaértem jelentkezem, hogy mi volt a megbeszélésen.

Kellemes napot!

Judit
Ui.: Tudjátok mi háborított fel legjobban tegnap? Mikor azt mondta a nőci, hogy külföldön elsőre sikerül, ezért lesz nálunk is csak kettő.
Nem tudom, hogy ebben mennyi az igazság, de még ha így is van, azért miért bennünket kell büntetni, hogy nálunk nem működnek olyan jól a meddőségi központok????
jucicuki

Kokor!

Neked akartam még írni, hogy siess a bejelentkezéssel, mert ma éppen előttem jött egy lány és március 28-ra kapott időpontot!!!!

Szóval sajnos elég sokan vagyunk!

Timi, Estrella visszajelöltelek Benneteket!

Puszi!

Judit
jucicuki

Szép napot Lányok!
Engem is a számokkal való dobálózás bosszantott fel...Még hogy elsőre sikerül???Hol él ez???? Kevés az esély arra, hogy elsőre sikerüljön! Idióta!
Osztom Lexi véleményét, én sem kívántam soha senkinek ilyet, de nekem is megvan az első áldozatom...Bár, ő keres annyit, hogy zsebből kivágja a potom 6-700 ezret... :(
Sztem nem egy ilyen nőnek kell véleményt alkotnia, ez a büdös életbe nem fogja a mi problémánkat megoldani!!! Nem érzi át!

Vicuska!
Ha minden igaz, megtaláltalak iwiw-en.... :roll: :roll:
Vendég

sziasztok!!!
hétfőn megyek a Konc dr-hoz!!!!
elég ügyesen "nyomulok"??? :))
köszi mindenkinek mindent!!!
kokor

Sziasztok!

Most tudok egy kicsit netezni. Próbáltam visszaolvasni de annyi hsz. volt az utóbbi napokban, hogy alig bírom követni.

Az interjú amúgy ennél sokkal hosszabb volt, épphogy bevágtak belőle. Hát jó ronda vagyok így a képernyőn, de hát éppen felébredtem az altatásból..Hát ez a h. p. a minisztériumból...komolyan valami iszonyú!! Hogy lehet egy ilyen nőt ilyen pozicíóba ültetni? Osztja az észt olyasmiről amiről látszott, hogy semmi gyakorlati fogalmi nincs. Hú, hányinger!!

Tegnap óta már nincsenek görcseim. Hozzáteszem kedden is voltak még és igen erősek. Össze szedtem a bátorságom és felhívtam Zeke dokit. Elmondtam mi a problémám, erre visszakérdezett, hogy ezzel most mi a bajom? Szerinte nálam pszihések ezek a dög erős hasi görcsök. Lányok, akinek van endója az tudja milyen egy fasza kis görcs. Szóval nem hiszem, hogy ez nálam pszichés őrület de mindenesetre megnyugtatott, hogy beszéltem vele és szerinte ez a hormonoktól normális.
Hát nem tudom ezek után maradt-e velem babó, de nemsokára kiderül.

Hétfőn én már megyek melózni, úgyhogy onnan ezerrel fogok tudni írni!
Puszilok Mindenkit!!!
vicuska1977

a hsg-t a cilklus melyik részében lehet csinálni?
kössz
kokor

Kokor!
A peteérés előtt, általában 10-12. napíg ajánlják....
Vendég

Sziasztok :D

Vicuska

Te voltál tegnap a tévében? Bocsi nem tudtam.

Hát az államtitkár csaj eléggé lerázta a kérdezőket. Én is eléggé ki vagyok rajta akadva.
Remélem, majd ha odakerül neki sem lesz egyszerű a gyerekvállalás. Tudom nem szabad ilyet kívánni.
Ő biztos, hogy zsebből kifizeti a lombikot, ha arra lesz szüksége.
manda

Mindenkinek szép Kép -ot!

Hát lányok ennek a nőnek nagy szerencséje volt,hogy nem találkozott személyesen a párommal.Ilyen csúnyán káromkodni még nem hallottam a 7 év alatt.Én csak szegénységet,meddőséget(ha még nincs gyereke)kívántam neki!csúnya dolog tudom.de addíg kéne rugdosni míg mozog!Furcsa hogy egy nő ennyire közönyös ebben a témában!!

GIl
mit is dolgozol?Idegeskedd ki magad most,mert márciustól TILOS :lol: Én cickafarkfű teát iszom mindennap állítólag ez jó a cisztára.Ülőfürdő receptet is kaptam anyósomtól,de még nem próbáltam ki.Nem vagyok egy kádas,inkább a zuhany!

Kokor
Ügyes vagy!

Vicuska
Senki nem tetszik magának a képernyőn és sokkal kritikusabb magával szemben az ember.Légy büszke,hogy elmerted vállalni!Én nem sem mertem volna!!
Biztos maradtak a babók!!Nem szabad a legrosszabra gondolni!!

JUci
csodálkozom,hogy ezek nem jó méretek,de remélem jó hírekkel jössz vissza!!

Gica
Én olyan izgatott vagyok!már biztos végeztetek.
gabicsibe

Juci
Azt hiszem drága Sz.ügynöknek az a baja, hogy sok a petesejt és szerintem túlstimu is lehet belőle.

Drága ember, hogy van? Már egy éve nem láttam. Talán tavasz végén vagy nyár elején újra látom.
Igazából már alig várom.

Én mennék előbb is, csak az anyagiak most éppen nem engedik.
Lelkileg már jobb.

Kriszti
Visszavennél a táblába. Hiányoztok.
Köszönöm szépen.

Manda,Székesfehérvár, dr. Szűcs Zoltán
1 stimu és 2 fagyis beültetésen vagyunk túl

A babósoknak nagy gratula és drukkok a többieknek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
manda

Ja, és még annyi, lehet, hogy itt olvastam.
Igaz, hogy aki már lombikozik, annak marad az 5?
manda

Szép napot:)

Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a "kicsit még nem érzem, hogy itt a helyem" szövegemhez :)
Megnyugtattatok! Maradok! Írok lelkesen :)

Gica - Süni már eltördeltem az ujjaim a nagy szorításba, jó lenne, ha sietnétek :D

A tegnap esti műsorhoz nem is tudok hozzászólni. Én bőgtem kínomban! Én is azt nem értem, hogy egy "NŐ", hogy lehet ennyire közömbös...Vicuska veled viszont semmi baj nem volt tv-n keresztül sem :)

Valaki kérdezte, hogy volt-e már olyan, hogy elsőre sikerült inszem.
Ma telóztam BMC-be AIDS eredményünk miatt (ami még nincs kész így több mint 2 hét után, és mivel műkörmös vagyok találkoztam pár véres ujjal (na nem levágtam vagy ilyesmi), és eddig nem tartottam tőle, de most már ezt a hülyeséget is sikeresen bebeszéltem magamnak, hogy mi van, ha...).
Irénke volt olyan "kedves", hogy amikor elmondtam miért telózok, mondta, hogy várjak megkeresi a kartonom.
Hát nem tette!
Félrerakta a telót, és lediktált egy levelet valakinek...
A levélben ezt állt nem szó szerint:
Intézetünkben első inszeminációján vett részt melyből terhesség lett...bla-bla.
A lényeg azon volt, hogy első inszem és sikerült!
Szóval fel a fejjel,aki erre vár :)

Gica-Süni siessetek :)

Többieknek is mennek a fölös energiáim, jövő hét csütörtökig még rendelkezzetek vele!!

Puszi lányok :)

UI: Köszi az iwiw-es visszajelöléseket!
timy28

Timy!
Az AIDS-től, és hepatitistől én is nagyon féltem, hogy pozitív lesz!!!! :roll: :roll: No, nem egyéb miatt mint a sok tűszúrás végett, ami a munkám során ér...Hisz elkerülhetetlen, hisz nincs olyna műszak, hogy ne szúrnám meg magam! Valamint sokszor behoznak egy beteget, és nincs idő kesztyűt húzni...És persze egész nap nincs rajtam kesztyű...
De miután negatív lett, így jobban figyelek! :wink: :lol:
Vendég

Manda!
Természetesen visszateszlek!!!Adatok még atábla alján megvannak, nem végleg töröltelek ki, csak nem kattintottam rád, amikor tettem föl...
:lol:
Örülök neki, hogy Ti is mentek vissza!!!
Vendég

Vicuska
Nagyon ügyes voltál a tévében, tényleg. Láttál volna engem ébredés után. Állítólag beszéltem anyuval telefonon, csak szegény nem értette mit akarok. Mikor kitisztultam se tudtam elmondani neki, mert semmire sem emlékeztem. Szerintem nagyon bátor vagy. Gratulálok, és sok sikert
Vendég

Kriszti
Hát még azért odább van, az a visszamenés. Kb tavasz vége, nyár eleje vagy közepe.
Még anyagiak kellenek hozzá, mert most egy-két bútort veszünk.
Meg ne szóljatok lányok, de muszáj már szekrény, mert nem férünk el.
És utána előre a BMC-be újra!
Remélem ez már sikerülni fog!
manda

Most az egyik kolleganőm éppen azért van szabin, mert vigyáznia kell magára, hogy megtapadjon a baba. Nekik már spontán többször sikerült, csak vagy nem tapadt meg, vagy elvesztette 3-4hónaposan. Pont akkor sikerült neki az első spontán hónap, amikor én is lombikoztam 2005.aug.hónapban, de sajnos okt-ben elvesztette a babát.
Drukkolok neki is! Bár őszintén, gondolom ti megértitek, kicsit irigylem. De majd nekünk is sikerül!
manda

Manda!
Dehogy szólunk meg!!! Én legalábbis nem!!!
Vannak bizonyos dolgok, amik előnyt élveznek...Mert igenis nem olcsó a gysz, és ha megvan a babó, akkor az ember igyekszik mindent megadni neki, ezért még a megfoganás előtt elrendezünk mindent! Nagyon jól gondolkozol!!Igenis meg kell előre teremteni a körülményeket!
Inkább pár hónappal később menj vissza, valósítsd meg álmaid, minthogy azután nem lenne rá lehetőséged!

Nekünk is nagyon sok gondot kell megoldani(anyagi vonzata van), ezért "halasztunk"...
És lehet szívtelennek gondolnak sokan(nem itt), de mi is elrendezünk 1-2 anyagi kiadást, hogy ne kelljen gyerek mellett...Az bizony sok idő(nálunk) :roll:
Vendég

Köszi Kriszti, hogy egyet értesz velem.
manda

Sziasztok!

Timi! Köszi, hogy elmondtad, én kérdeztem az első inszemet :)

Gicával mi van? jelentkezett ma már? És Süni?

A tegnap esti műsoron én is kiakadtam. Tudjátok arra gondoltam, hogy igazán megnézhetnék a Kriszti táblázatát. Nem azt mondom, hogy rosszak az arányok, de ott is van baba bőven, aki nem az első kettőből jött össze. Az államtitkár "asszony" meg nálam már a múltkor kihúzta a gyufát, amikor a gázártámogatásról kérdezték, hogy miért nem egy embernek számolnak mindenkit a családban, és miért számít pl. a 3. gyerkőc 0,7-es szorzóval. Erre ő azt mondta, hogy ugye senki nem gondolja, hogy a háromgyerekes családban többet fűteni, hogy meleg legyen azért mert három gyerek van. :? A nyomorult! :evil: Magyarázza meg neki valaki, hogy nem azért kell a háromgyerekes családnak a támogatás, mert többen vannak , akkor többet kell fűteniük, hogy meleg legyen, hanem azért, mert nekik eleve több a kiadásuk. Na mindegy. Szóval nálam már itt elvágta magát, de azóta is nyilatkozott pár finomat, amitől nekem is a bicska kinyílt a zsebemb :x en. Egyenlőre kár ezen bosszankodni, majd lesz valahogy. Az eredményen meg úgyse tudunk válatoztatni. :cry:

Vicuska, tényleg jó volt, büszkék vagyunk rád!
nellike

Manda! Mi se szólunk meg, mi is elrendeztünk pár dolgot, felújítottuk a konyhát , a hálót és a gyerekszobát, és persze ablakokat is cseréltünk. Mondjuk ennek az lett az ára, hogy másfél év múlva kaptam csak észhez, pedig már rég el kellett volna mennem a BMC-be. :?
nellike

Tudod Manda, én egyedül vagyok, és most nem sajnáltatni akarnám magam...Isten ments!!!
De nagyon szegények voltunk gyerekként, és nem akarom, hogy a gyerekem ugyanígy nőjjön fel...
Nincs családom, aki segítene...(és ezzel nem akarok senkit bántani, nehogy valaki félreértse!!!!!!!)
Ezért inkább várok egy kis időt, és azután jöhet a baba! Cél volt a lakás, autó, és egy két dolog...
Nos, alkás autó megvan, már csak azok a bizonyos dolgok hiányzonak! (talán 1 éven belűl megvan) :wink: :lol:
És én is örülök, hogy van még aki így gondolkodik, és nem rívok ki a tömegből!!! :lol: Sokszor már kezdtem azt hinni(baráti körömből kifolyólag), hogy az jön le, én nem is akarok babát!
De vannak előttem (rossz) példák! :( :(
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hát megjöttünk végre és jó hírekkel szolgálhatok! :) Két baba figyel odabenn. Mindketten 2 mm-esek és láttam, hogy pulzál a kis szivecskéjük kezdeménye. Nagyon szépek voltak... :)
Sajnos a harmadik babának viszont hűlt helye volt :( , úgy tűnik az ő sorsa az volt, hogy feláldozta magát a többiekért...

De képzeljétek W. doki már ki is tette a szűrömet... :roll: Mondta, hogy nyugodtan menjek vissza a nőgyogyimhoz, akit mint kiderült személyesen is jól ismer, hiszen már terhes vagyok. Adott egy adag leletet egy pár sort írt a dokimnak és ideadta a kisbabák uh. képét és utamra bocsátott... Hát erre még nem számítottam, de gondolom azért szabadult meg ilyen hamar tőlem, mert nagyon sokan vagyunk és aki már elindult a 9 hónap felé vezető úton az ne foglalja, ha nincs semmi probléma a többiek elől a helyet.

Lányok! Szívből kívánom mindannyiótoknak, hogy minél hamarabb átéljétek ezt az örömet! Annyira boldogok vagyunk! És nagyon-nagyon szorítok Nektek! Persze azért még nálunk is bármi lehet, de ez már olyan W. doki szerint, mint a természetes terhesség az azzal járó esetleges kockázatokkal...

Süni!
Mi újság? Remélem minden rendben volt! Sikerült lefényképezned a kicsiket? Most aztán itt a pihenés ideje! Meglátod minden rendben lesz!

Naposoldal!
Szorítok, hogy kedden Te is hasonló jó hírekkel érkezzél!

Lexi!
Hogy megy a pihizés? Van még türelmed feküdni?

Baby!
Hogy vagy? A munkahelyen hidd el,gyorsan el fog repülni az idő és nemsokára a Te pocakodban is ott lesznek a kicsik.

Gil!
Sajnálom, hogy a munkahelyed elég stresszes, de próbálj ne foglalkozni velük, koncentálj inkább a babókra. Meg végre itt a hétvége, úgyhogy nehogy dolgozz! Tessék kikapcsolódni!!

Gabi!
Mikor utaztok? Már ma esetleg, vagy holnap? Jó pihenést, és idd a cickafarkat én is úgy hallottam, hogy jó a női bajokra...

Timi!
Meglátod, minden rendben lesz! És tessék jönni olvasgatni, írogatni a fórumba. Itt mindenkinek helye van! :)

Kriszti!
Úgy tűnik munkát adok neked. Még egy kis szivet be kellene passzíroznod a táblicskuba... :wink:

Manda!
Üdv. régi újként közöttünk! Remélem hasonlóan jó csapatot alkotunk mi újak, mint korábbi lányok...

Húha, úgy látom kisregényt írtam... :oops:
gica1

Gica :D

Tiszta szívből gratulálok! És ne bánd a harmadik babót, ez így nagyszerű!
Nem semmi, hogy ilyen hamar elbocsátottak a BMC-ből!
Én anno találkoztam olyan lánnyal, aki még 16.hetesen is járt K.ügynökhöz.

És nagyon jók vagytok lányok!!!! :lol:

Kriszti
Megértelek teljesen! És ... :(
manda

Gica!
Nagyon gratulálok!!!Igazán jó hír!!!És remélem mindenki ilyen kis kedves feladatot ad nekem, és tehetem a kis szivecskéket!!!Akár többet is!!! :wink: :wink:
Gratulálok mégegyszer, és további szép pocakosodást!!!!!
Vendég

Gica! Gratulálok!!!!!

Talán jobb is így, hogy "csak" két bébi maradt. Kevesebb kockázattal is jár a terhesség , meg neked is jobb lesz így. Egyébként szerintem nem is kapható hármasiker babakocsi, mert miután a múltkor erről beszélgettünk, megnéztem a 2-es vizsgáló melletti tablón lévő képeket (asszem ott vannak a lombiktalálkozós képek) és ott is van egy hármas csapat babakocsiban. Ezt a szülők úgy oldották meg, hogy van egy iker babakocsi, meg egy szimpla :wink: Még egyszer gratulálok, és vigyázz magatokra!

Naposoldal! Hétfőn te jössz :wink: Valami hasonló eredményt várunk :)
nellike

Gica, vártunk már nagyon, többször is bekukkantottam már...
Csodás hírek!
Szívből gratulálok!

Süni, várunk ám téged is, kismami :D

Juci, kíváncsi vagyok, milyen hírekkel szolgálsz!
Azért már közeleg az a leszívás, nem?

Nellike, aranyos vagy, de csak kedden kell mennem.
Azért azt az egy napot kibírjuk már, nemigaz?
És én minden valószínűség szerint maradok az egy szívecskénél, W. egy babát jósolt a hcg szerint.
De én akkor is tökéletesen boldog leszek! Nem vagyok én telhetetlen :wink:
naposoldal

Gica
Ez nagyon szuper!!!!! Nem is számítottál rá, hogy ketten vannak? Bocsi, ha írtál erről, de ezt a "forgalmat" elég nehéz fejben tartani. Annyira jó!!!
Még bírom a fekvést, de most elmegyünk kajálni valahova, mert a vitaminok miatt farkasétvágyam van. Aztán pihi. Hétvégén is feküdni fogok, de ugye a jövő hét...... az már nagyon gáz lesz. Próbálok nem idegeskedni, de szörnyű gondolatok is forognak a buta kis fejecskémben. Muszáj lesz Pestre utaznom a Szerelmemhez, legalább háromszor. Nem bírnám ki, hogy itthon feküdjek egyedül. 15 éve vagyunk együtt, de még nem töltöttünk külön 3 napot soha. Nem tudom hogy fogom kibírni. Ha hazajön, akkor meg ápolgatni kell a Drágámat, hiszen férfi és ha egy férfi beteg, hát akkor felköthetjük a gatyánkat.
Vendég

Gica
hipp-hipp-hurrááááá!!!!!!!!!!!! :D :D istenem de csodálatos hir!gratulálok nagyon neked,és nagyon vigyázz a babókákra.
csodálkozom hogy ilyen hamar elbocsátott a doki,de szuper hir. :D :D

lexi
azért ne forogjanak a rossz gondolatok a fejecskédben,csak szépre tessék gondolni :D :D

lányok,jol felhuztatok a tegnap esti müsorral,én is felvettem mert Lukrécia sem látta,de ezek után nem biztos hogy meg akarom nézni :evil: :evil: :twisted:

bibar

Lexi:
Ne idegeskedj, árt a szépségednek, tudod? :D :D :D
Kriszti:
Köszi a neveket, megtaláltam mindenkit. :)
Nikó:
A prolaktin 24-25-ig jó, az 52 magas, de a Bromocriptin csodákat művel, nekem is levitte a 46-os értékemet 7,5-re. :D
Vendég

Gica
jaj ez nagyon-nagyon jó hír!Tényleg furi,hogy már utadra is bocsájtottak hoszen a 12.héttől szoktak nem?De ha szeretnél Wiegandt dokinál maradni lehet szülni nála!
Jövőhéten pénteken megyünk wellneszelni.

Lexi
Szerintem ha jössz-mész és nem erőlteted meg magad baj nem lesz csak ne idegeskedj!!!A buta gondolatokat nagyon gyorsan el kell hesegetni!!!

Manda,Kriszti
Szerintem ezzel mindenki így van.Mindenki szeretné a gyerekének a legjobbat megadni!Mások vélemény meg ne érdekeljen!!!

Naposoldal
Hajrá!!Most már te jössz :D

Baby
Mi újság veled?Jól vagy?
gabicsibe

Sziasztok!

Főként Gica és Süni miatt néztem be, de persze másért is!!
Gica,
gratulálok Nektek! Nagyon nagyon örülök, hogy minden ok és hogy ketten vannak, hát ez csúcs:) Ezt tényleg meglepő, hogy már nem kell menned a BMC-be, de ez a jó hír, hiszen kismama vagy és ez tuti!!!!!De jó!!!!Vigyázz magatokra!!
Süni,
mi van veled, már fekszel otthon az ágyban a babókkal?Lefényképezted őket? Milyen volt? Jelentkezz!! Sikerült fagyasztani is belőle? Szorítottam nagyon:)

Képzeljétek ma bementem a munkahelyemre, hogy hétfőn már ne legyen olyan kellemetlen, és tök jó volt, mindenki nagyon örült, mondjuk munka is lesz bőven, de legalább telik az idő:) Mindenki tökre pozitív volt:)

Lexi,
hogy vagy? Szorítok a férjednek, minden ok lesz!!! Kitartást, gondolj a babókra:) És a rossz gondolatokat tessék elhesegetni!

Judit,
kitartást, nemsokára eljön a leszívás:) De elég jók a tüszők, szerintem:)

Naposoldal,
keddre kb neked is jó híreket kívánok, egy babó is babó és még jó, hogy nem vagy telhetetlen:)
baby.81

Lányok!

Hétfőn leszívás!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudom reggel miért volt morci, de délután már mosolygott :lol:
Végre jó a hormonszintem és a tüszőkkel is meg volt elégedve.
Éjjel háromkor fel kell kelnem Decapeptyl-t szúrni :roll:

Kellemes hétvégét!

Puszi!

Süni!

Remélem minden ok :wink:
jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?