Sziasztok!
Petra
Örülök,hogy két rész között jelentkeztél
!
Én nem ismerem ezt a sorozatot!!!Hol nézitek?És miről szól?
Már ha lesz időd válaszolni
...
Örülök,hogy túl vagy a depin,néha én is begolyózok,de aztán az egészséges csemeték mindenért kárpótolnak
.
Szuper,gyarapodik a család
.Neked és persze az ifjú családnak is gratula
.Akkor lehet majd eszmétcserélni
!
Otthonszülés:én kipróbálnám,de elég hülyén jönne ki nálunk,így is hallani mident a szomszédból sokszor,akkor ezt nem tudom,hogy tolerálnák
:D:D:D!Persze csak akkor vállalnám,ha lenne ott olyan ember,aki biztosan tudna dönteni evszélyhelyzetben.Pláne,hogy ilyen közel lakunk a kórházhoz
:D:D!De nekem jó volt a kórházban is
.Azért majd mesélj,hogy milyen élményei voltak az anyukának!!!!Mert engem nagyon érdekel
.
Na meg azért gyerkőcökről is írhattál volna...pláne képek...
Szilvi
Igen,persze,most az a lényeg,hogy az ott élő közözsségnek jó legyen....
Írni akartam,hogy van kicsiknek torna itt a Stadionban....Csak most azt olvastam,hogy nagyon sokan vannak,de majd utánakérdezek...
Szt az sem rossz
.
Köhögés
...Reméljük,semmi komoly,pláne vasránapig
!
Ma du elmennék a kalapért,mert megyünk oltásra,ha neked jó
!
Köszi a gratut
.Ja,azért még van mit alakítani...Milyen szekrényajtók?
Ja, a kinti?Már kész vannak rég,szupi lett
.
Barátnőd kislánya
...szt sokszor olyan dolgokat is megcsinálnak ám a bölcsik(és más helyeken is),amit nem lehetne.Csak sokan nem ismerik a törvényt,vagy nem mernek szólni...
De majd utánanézek
.Persze ez most a helyzeten nem változtat
.
Bulcsú ujja:nem ezt szopizza,ez a középső ujja.A szopissal nincs gond.Most a másik kezén is két ujján lehorzsolta a bőrt és az is ilyen csúnya lett
.Most megint elmegyünk a dokinénihez,megkérdezzük,hogy mi legyen.Én azt gyanítom,itt már antibiotikum kell majd...
Miért nem lesz kocsid????