Na szép jó reggelt mindenkinek, már ha persze ezután a hír után lehet még szépnek nevezni ezt a reggelt
Hát előszöris köszönöm mindenkinek a bíztatását, és megpróbálom elhinni, hogy tényleg jönni fog magától minden, és meg fogok birkózni az anya szereppel
Igen, tegnap voltamultrahangon és ctg-n és rákérdeztem a Herczegtől, hogy mi is akkor most a helyzet...
Azt mondta, ő sem tud még semmi konkrétat, de junius 30ig biztos, hogy nyitva áll a korház akkor is ha bezárják...
Kérdeztem tőle, azt is, hogy ő hova megy tovább, mert én mennék utána, mert nagyon meg vagyunk vele elégedve, és azt mondta, ezt még ő se tudja, mert egyszerűen ő nem hiszi el, hogy ilyen megtörténhet, hogy bezárják a korházat, és addig nem is keres ujjat amig azt nem mondják neki, hogy holnaptól ne jöjjön dolgozni...
Nagyon bízik benne mindenki odabent, hogy ezt nem fogja megtenni az állam, de hát ahogy olahné rita is irta, ugy látszik minden remény elszállt, és mégis megtették...
A szabiról én is csak annyit tudok, hogy nekem február 26.án kéne mennem legközelebb egy vizsgálatra, de azt mondta az aszisztense, hogy ha esetleg pont akkor mennének szabira akkor telefonálni fognak, hogy át kell tenni az időpontot... szóval még ők se tudják biztosan...de remélem nem indul be pont akkor a szülés, mert nem lenne jó ha a dokim pont szabin lenne amikor szülök...nem szeretnék az ügyeletesnél szülni...
A pátyiak közül akiket említettetek én nem ismerek személyesen senkit, párom a pátyi, én pesti vagyok, csak miatta költöztem ki én is, de azt tudom, hogy egy két név ismerős, mert hallottam már tőle, iwiw-en is be van neki jelölve ha jól emlékszem a Lehottyán Timea is és a Pásztor Szilvi is, a többiekre nem mernék megesküdni
Noémi, mi a baja a kis Málnának? Ugye semmi komoly?