Sziasztok!
Joe, éljeeeen! ANyazas hurra! Nagyon örülök, h vége a korhaz mizérianak és végre otthon vagytok
!
Magnes, felhivtam végre a pajzsmirigy dokidat ma. Hat sajna nem vallalt el
. Az mondta a sok varakozas nem indok arra, h ö atvegen, nala is sokan vannak, sok a beteg és kevés a doki. Ugy elkeseredtem
! Persze ismeri a dokimat és azt mondta, h ez igy nem korrekt (megjegyzem a dokim 80 éves és annyi betege van, h szerintem örül inkabb, ha valaki elmegy).
Lehet kamuznom kellett volna valamit (de mit??) és elcsesztem a nagy lehetöséget
Sünikének gratula a szép gyarapodashoz!
Lilla, sajnos gözöm nincs hogyan lehet leszoktatni Biit az éjszakai kajalasrol. Vagyis van, de azt mar irtam: baratnöm a "Minden gyerek megtanul aludni" könnyvel vett véget ennek a szokasnak. De az nem annyira light-os.
Nalunk nem nagyon volt ilyen gond, mondjuk figyelmeztetett is a dokink, h ha egyszer atalussza az éjszakat utana ne szoptassam éjszaka. De nem is kellett, altalaban ölelésre vagyott, ha felébredt és nem cicire.
Agi, nem felejtettelek el, küldök ma mailt!
Endy, én is ugy tudom, h megelözni lehet krémekkel, de utolag megmaradnak a csikok sajnos (de elhalvanyulnak).
Renata, sajnalom, h megfordult Emily (nagyon édi neve van)! De igazuk van a lanyoknak, jobb mindkét verziora felkészülni!
Haskötöt nem akartam viselni, de lehet kellett volna, mert még mindig 4 honapos terhes hasam van (megjegyzem azért eddig nem vittem tulzasba a hasizomgyakorlatokat
).
Anid, de jo lehetett az a kis kiruccanas Apavl! Huu kedvet kaptam. Moziba ugy elmennék én is!
A kajaban ez van: fözési viz, krumpli, 24% ceruzabab, 8% pulykahus, rizsdara, hagyma, so, repce olaj, napraforgo olaj. Gluténmentes. Szoval tej sincs.
Torna hajra!
Erröl jut eszembe: Felmerült egy masik forumban, h miért csak 1 éves kortol lehet adni a hajdinat és a kölest a kisnyanyas tablazat szerint?? Ezek gluténmentesek. A buza és a zab viszont nem az és azokat hamarabb lehet
. Van valakinel vmi tippje, h miért??
Angyalka, csatlakozom Lillahoz, nem hiszem el, h mar 36 hetes vagy (gondolom te sem
)!!!! Repül az idö!
Jutkaval beszéltem nemrég, jol vannak, csak a 2 gyerek mellett semmi ideje netezni. Dorka nagyon pörgös kiscsaj, mar mindenféléket beszél allitolag
Prücsök, meglep, amit irtal a szobatisztasagrol
A Traceys könnyvemet kölcsönadtam, de akkor visszaszerzem hamar, kivancsi vagyok. Ugy tudtam ezzel böven raér az ember és nem szabad elsiettetni.
Erika, nagyon helyes a kisfickod!
DVD-vel szoktam tornazni. Nem art. Probaltam freestyle-ban is (edzés a la Sa'ra) eredmény: ugy meghuztam ae egyik hasizmomat, h utana 1 honapig nem tudtam rendesen lehajolni
Rita, irigy-irigy-irigy
Nagyon jo dolgot lehet most, jo pihenést kivanok! Vonattal mentetek le?
Toreau, szerintem fléreértettelek. Kasa alatt zab, buza, stb-re gondoltam. A Sinlacot nagyabol a leiras szerint készitem, csak nagyobb az adag
a kis zabagép miatt. Hozzaszoktam keverni az aznapi uzsi vagy ebéd maradékot. De több benne a Sinlac.
Ja és Agi, köszi az érdeklödést, az étvagy megint a régi
! Enyém is sajnos!
Dorka, mi ujsag Veled?
Olyan hülyeséget almodtam!! Valami nagy bevasarloközpontban voltam, elvoltam, mint a befött és hirtelen leesett, h Vincét egyedül hagytam otthon aludni (napközben)
. Kitört a panik és rohantam haza. De eltévedtem, vmi teljesen idegen varosban voltam, össze-vissza rohangaltam, elképzeltem, h otthon üvölt szegényke orak ota a kisa'gyban, egyedül
. Szörnyü volt!
Tegnap szabadnapos voltam, igy ütött vissza