Sziasztok Lányok!
Végre meggyógyult a nagyfiam, mehet oviba arra a pár napra, így talán jobban marad idõm a lakás rendbetételére.
Erre ma mit hallok, látok? Bizony, bizony a kicsi köhög és folyik az orra.
A párom is dögrováson van, fáj a dereka. Marad minden rám, én meg ezt utálom, mert teljesen leblokkolok, ha hírtelen minden a nyakamba szakad, ahelyett, hogy megráznám magam mint a kistyúk és szaladnék tovább.
Évi!
Csonginak jobbulást!
Te meg meg ne fázz az ablakba! Én is szidom magam, hogy amikor jó volt az idõ és nem fagyot, megpucolhattam volna.
Jó neked, hogy a párod mer így szabadon vásárolni. Én eddig két cipõt kaptam így és mind a kettõ kicsi lett.
PZSM!
Milyen pózban alszik Zsófi? Hason nem szeret aludni? Hátha segít a pociján. Különben meg csak három hónapig kell kibírnod állítólag addig kinövik.
Edó!
Ezt a bekkatanást ismerem, csak nálam éjjel egy és kettõ között van, másnap meg állva elalszom.
Erika!
Nem veled van a baj. Sajnos ilyenek lettünk emberek. Annyira rohanunk hajtjuk az életet, hogy sokszor elfeledkezünk hány óra van.
Tomi szájára egy gyógyító!
Nekem a kicsi volt/van olyan, hogy elesik rögtön elharapja a száját. Most már rutinos vaygok, de legelõszõr én is megijedtem, honnan jön az a sok vér.
Virág, és többiek is!
Szívesen a képeket, bár aggódtam egy kicsit, hogy kívágtok majd vele együtt. Azért találtam ki nektek, hogy fenntartsuk a topic jó hangulatát, mert valóban nyár óta egyre egyre kevesebbet írunk magunkról és ebbe a lev. lista szerintem nem befolyásoló tényezõ.
Snoopy!
Üdv. a két kukacosok között. Ne aggódj vannak itt a topicban facér csajok is, majd összepárosítjuk õket.
Én amikor a másodikat vártam, anyukám mindenáron belém akarta beszélni, hogy Sárika lakozik bennem. Amikor újságoltam neki az UH után, hogy kukacos és nem Sárika szegény egy pillanatig megnémult.
Dia!
Ne izélj már! Hogy maradna el a Karácsony! Szeretet mindig van, ahhoz nem kell pénz.
.)
Most, hogy korán sötétedik, az enyimek is állandóan szellemeset játszanak. A nagy sose mondta, hogy félne valamitõl, de a kicsi mostanában nálunk is rákezdte, hogy fél a sötétben, pedig nem ijesztgette senki vele.
Szile!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Én sem mindig találok érdekes programokat. Van amikor egész hétvégén esz a fene minket itthon.
Kettõvel is el fogsz bírni.
Szerintem is fontos az önmagunkkal való foglalkozás.
Andi3!
Tánc, de jó neked!
Helyileg hova jársz?
Hideg. Nálunk van fûtés, mégis hideg van. Lakótelep. A barmok amikor jó idõ volt fûtöttek mint az õrült. Közben átállították az elszámolást, és kitalálták, hogy spórolnak a fûtéssel, hogy ne legyen olyan nagy a számla. A + 15 fokban 23-24 fok volt ami akkor marha meleg volt most a -10 fokban van 20 fok ami kevés, mert fázunk rendesen.
majd folytatom, de elszólítottak a fiaim,
bigacsiga Kata