Megjöttünk, Gergő bealudt a kocsiba, de a Vígszínháznál megkérdeztem nem álmos-e,ááá dehogy. Aztán horpasztott is 5 perc múlva.
Az előadás jó volt egyébként tényleg, ott volt csomó osztálytársa, így a színház kicsit tomboldává változott a szünetben , a nyanyák meg ott próbálták csitítgatni a kölköket, pedig nem is voltak hangosak, és könyörgöm ez egy gyerekdarab és szünet volt.
Nnnna,
Zsókuci, hát gratulálok a csajszihoz!
Csilla, sajnálom.
nekem mindig ez a mániám, hogy ráraknak a kocsira egyet. Állítólag elég drága mulatság tényleg..
Nelli, én már nem is nyugtatlak, a lányok megtették helyettem.
Lányok, a sebészünk holnaptól áll munkába, így aktuális lesz a napokban a hívása
, nekem meg jövő héten kell mennem a MÁV-ba kontrollra.
Tiszta hülye is vagyok, ahogy mentünk gergővel el este, sréhen parkolt az autóm a ház előtt, apám meg beállt mögém du, én meg nekimentem.
Kicsit "krémezni" kell, de omolyan el kéne tiltani az autótól most, annyira zizzent vagyok. (Persze, mert Gergő kiszúrta a csemegéket , amior pakoltam be a táskámba a ropit, üditőt s társait - szegény éhen ne vesszen a színházban-, és épp azt ecseteltem, hogy ne a zabálásról szóljon már a dolog, na és ekkor Dórika tolatott ki ügyesen.
)