Új privát üzeneted érkezett!

Ágyban vagyok. Sőt délután még aludtam is, pedig nap közben soha nem szoktam. Mindjárt megyek iwiw-re, bocsi, hogy még nem jelöltem vissza, de napközben nincs netem, mert valamiért nem működik, csak a laptopon keresztül, úgyhogy meg kellett várnom, még a férjem hazaért. Először idejöttem, ugye fontossági sorrend és csak most következik az iwiw. Úgyhogy Timi mindjárt........
Baby
A páromat jövő héten szerdán műtik. Kedden fekszik be és valószínű, h szerdán műtik. Eléggé tartok tőle. A vérvétel eredményei sem valami fényesek. Nagyon igazságtalan az élet. Nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik, egészségesen táplálkozik, tök normális és pont Ő beteg. Bőven elég lenne nekünk ez a tömegeket megmozgató babagyártás.
Gica
Mi újság?
Süni
Én személy szerint nem fürdök most (pedig imádok a meleg vízben ülni és olvasgatni, vagy csak meditálni), inkább zuhanyzok. Nem tudom ezt honnan vettem, de úgy emlékszem, hogy a meleg víz vérbőséget okoz és az most nem túl jó. Lehet, hogy ez hülyeség, de én nem merek fürcsizni.
Naposoldal
jól vagytok? szurkál még a pocid? Ma egy picit nekem is szurkált, de nem tom miért, mert még elég korai. Te is feküdtél beültetés után? Mert W doki azt mondta ne emeljek, de amúgy óvatosan, de uaúgy éljek, mint eddig. Van, aki azt mondja a fekvés se jó. Én meg már nem tudom mi a jó.
Úgy örülök, hogy ma lesz a Házon kívül, mert azt hittem kedden volt és lekéstem.
Átnézek az iwiw-re. Írjatok, mert nekem nagy kihívás a fekvés és már majdnem egy napja fekszem.:) :lol:
Vendég

Sziasztok!

De jó hogy szóltatok, nézem én is a Házon kívül-t.:)

Én is fent vagyok az iwiw-en, és a Krisztit, a Gabicsibét és Bibart már meg is találtam, ha nem baj:)

Ma volt a Gica uh-n? vagy holnap lesz? De izgi...Naposoldal is holnap már többet fogsz tudni a picikről.)

Nem tudom már, hogy ki kérdezte :oops: , de én is azt a B. betűs gyógyszert fogom szedni . Remélem nálam sem lesz sok mellékhatás. Akartam is kérdezni, hogy ez a gyógyszer is aranyáron kapható, vagy ez az olcsóbb kategória. Ha tud valaki körülbelüli árat mondani, azt megköszönném. (még nem volt fizu, és nem tudom, elég-e a gyógyszerre a pénztárcában lévő vésztartalék.)

Majd még írok, meg visszaolvasgatok, meg rakok fel egy receptet is:) Nelli
nellike

Nellike
örülök hogy már téged is láttalak :D :D

Málna
hol vagy?????,mi volt a dokinál?

Lexi
hát nehéz dolog ez a fekvés,az elsö napokban én nagyon élvezem,aztán kezdek megörülni,de megéri :D :D hajrá fagyibabókák!!!!!!!!!!

bibar

MÉg csak most mondták be a tévében, hogy influenza van, de én már egyfolytában tüsszögök.
Bibar
Te sem találtál meg engem az iwiw-en? Olvasgatni imádok, de két nap után iszonyúan fáj a hátam a fekvés miatt.
Timi
visszajelöltem, de nap, mint nap harcot kell vívnunk, hogy a net használható legyen. A levelet is, amit írtam Neked kb. 30 percig tartott, míg el tudtam küldeni.

Mennyit kell innom, mert nem nagyon csúszik?
Vendég

sziasztok, új vagyok itt, és szertnék kérdezni a BMC-ről. az érdekelne, hogy elfogadják-e, ha vannak máshonnan leleteim, vagy mindent meg kell náluk ismételni? friss hormon leleteim vannak, a férjemnek is van friss lelete, és persze nincs kedvem az egésznek újból nekigyűrkőzni.
illetve van -e ott olyan doki, akinek van magánredelése is, ahová el lehet menni?
előre is köszi!!
kokor

Szia Kokor!

Az intézmény vezetője Dr. Konc János, neki úgy tudom, hogy van magánrendelése is. De minden orvos nagyon aranyos, és lelkiismeretes, szerintem a többiek is ezt fogják mondani.

Azt nem tudom, hogy elfogadnak-e minden máshonnan hozott leletet, de a férjemnek a korábbi andrológiai (jó) eredményét elfogadták. Nem is hívtad még a BMC-t? Szerintem kérdezd meg telefonon, ha eldöntötted, hogy a BMC-t választjátok. Én tudom ajánlani:)

Lexi, szerintem csak erőltesd:)

Szia, Nelli
nellike

Szia Kokor!
Tőlünk elfogadták a leleteket. Azért egy spermavizsgálatot itt is csináltak, de a másodikat megúsztuk. HSG eredményemet is elfogadták.
Ha telefonon bejelentkeztek az első konzultációra, mondani fogják, hogy vigyétek magatokkal az eddigi leleteket. Azután majd ők eldöntik, hogy még mire van szükség. De azért pár vérvételt nem fogsz megúszni...
Utóbbi kérdésedre a lányok válasza engem is érdekelne :)
süni76

Lexi, kb. 3-4 liter. Legalábbis a transzfer előtt ezt mondták. Szerintem utána is kb. ennyi kell :( Én is küzdök, de azért már picit jobban csúszik.
süni76

Hahóóóóóóóóóóóóó

Itt vagyok, hát találtunk 3 db tűszőt. 1 db a jó oldalon és 2 a rossz. Méhnyalkahártya: 8,8 mm a jó tűsző 17 mm ma vagyok a 10. napon. Hétfőn 5. inszem.

Most máshogy kapom a szurikat, még kell ma meg holnap 50 -50 puregon, illetve ma meg holnap az a szuri, amit még nem használtam és azért van, hogy ne repedjen meg, majd szombaton a repesztő. Hát szép kis összegben van ez az inszemem.
Amit ma vettem a 2 db nem repesztő, meg az 1 db repesztő volt kb. 25000. A blokkon rajta volt a támogatás mértéke: 2355 Ft. FELHÁBORíTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A plussz a két doboz puregon ................
8-kor adom be a nem repesztőt. Ezt használta már valaki???

Kokor: változó hogy milyen leleteket fogadnak el, de meg kell nekik mutatni. Nálunk pl. a párom spermavizsgálatát még egyszer meg kellett csinálni, pedig tökéletes volt. Az a doki csinálta meg nekünk aki ott dolgozott pár éve náluk. Viszont az én HSG vizsgálatomat elfogadták. Kb. 2 hónap minden vizsgálat, de ez rajtad is múlik nyomulni kell!!!!

Lexi annyi vizet igyál amennyit tudsz!!!! Nekem a doki említette az 5 l-t

Bibar örülök, hogy találkoztunk!!!!!!!! Hétfőn újra, akkor már 8 körül ott leszek.

Én is rajta vagyok az iwiw-en, de nem szeretném kiírni a nevem ide. Viszont elveszítettem a fonalat, ti hogy kezdtétek el megtalálni egymást???
málna79

Lexi, W. doki nekem is azt mondta, amit neked.
Én saját módszert fejlesztettem ki :wink: , az első 4-5 napban ( inkább négy), kicsit komolyabban vettem a fekvést, de nem feküdtem egész nap. Ahogy teltek a napok, úgy egy picit többet voltam fenn, egy hétre a beültihez, már elkísértema férjemet is a munkájába.
Kis séta a környéken, könnyű főzés, ilyesmi.
Az elsőt végigfeküdtem, úgyhogy azt hiszem, nem ezen múlik.
A hasam bizony egyes napokon szúrkál, kisebb görcs is előfordul még mindig, máskor, mintha semmi nem is történne odabenn :oops:
Remélem minden ok, de csak kedden lesz az ultrahang.
Gicának lesz holnap :lol:

Bibar!
Hajrá fagyibabókák!
Látom, már nagyon várod őket, meg a nagy eseményt!
Hétfőn újabb ultrahang, és ezzel már megint közelebb a cél!
szorítok!

Vicuska!
Hogy telnek a napok?
Este nézünk a tévében!

Baby, örülök, hogy jobb a kedved, tudtam én, hogy nem tarthat sokáig a rosszkedv, annál te strammabb csaj vagy! :wink:

Mizujs, Gica?
Várunk ám a hírekkel!

Szia Kokor!
Én úgy tudom, elfogadnak leleteket, vidd őket bátran.
Én sosem jártam az én dokim magánrendelésén, ( bár asszem van neki ) ő Dr. Wiegandt Péter.
A lányok talán többet tudnak segíteni.
sok sikert, kitartást nektek, és gyere bátran máskor is!
naposoldal

jaj, de rendesek vagytok, kedves süni, nellike, málna, naposoldal, ksözönöm a sok választ!! örülök, hogy nemkell mindent előről. a hsg az mi? a petevezető átjárhatósági?
a wiegant péterrl már hallottam, nem tudsz hozzá elérhetőséget? mert az ő rendelője a közelünkben van, egyszer anyukám látt a táblát az utcán, elmennék hozzá.
vagy ha valaki tudja a konc-ét, azt továbbra is várom!!
előre is nagyon nagyon nagyon nagoyn nagyon ksözi!!!
kokor

és az mit jelent, hgoy rajtam is múlik, nyomulni kell????
kokor

Szia Málna!

Drukkolok annak a jó helyen lévő egy petikének:) Én nem kaptam ilyen nem repesztő szurit. Ezt neked most írták fel, vagy már akkor, amikor a Puregont, meg az Ovitrelle-t? vagy ez már a stimu ideje alatt derül ki, hogy ilyen kell? Ez engem is érdekelne :?

A receptet meg mindjárt kezdem írni, de igen lusta vagyok :)
nellike

Málna

Krisztitől nagyon könnyen megtalálhatsz mindenkit,nézd meg az email címét vagy az enyémet.A mi kettőnk közös ismerőseiből könnyen rá jössz ki kicsoda :lol:
Mi a neve a nem tüszőrepesztőnek?

Kokor
A Wiegand dokinak van magánrendelője,de sajnos címmel és telefonszámmal nem tudok szolgálni.KOnc tanárúrnak is van magánrendelője,de róla is csak ennyit tudok.Ja és üdv közöttünk!

Nellike
Árat holnap reggel tudok neked mondani!Bromo-chriptint kell
szedned?

Süni
Nekem Wiegand doki az első inszem után mondta,hogy nem szabad forró vízbe ülni,mert vérbőséget okoz és az most nem jó neked!

Gica
Jól elfáradtál,hogy nem írtál még!Holnap lesz a nagy nap!Izgultok már?
gabicsibe

Lányok, tulajdonképpen miért is kell ilyen sokat innunk???? Nem mintha annyira bánnám... Lehet, hogy nincs sok összefüggés, de délelőtt, amikor nem voltam itthon, nem ittam folyadékot (csak reggel), s mire hazaértem, fájdogált a hasam. Utána nekiálltam inni és kutya bajom :D

Bibar, de jó, előre a fagyibabókért!!!

De kiváncsi vagyok Gica holnapi eredményére is :)
süni76

Sziasztok!
Nem semmik vagytok!Még jó, hogy napközben be-be tudtam nézegetni...Most jó sokat kellett volna visszaolvasnom! :lol:

Süni!
Sztem is fürödhetsz...Na, de azért ne forró vízben....(Én inkább zuhiztam, mert a vizem általában koppóvíz volt....(párom szerint) :lol:

Lexi!
Nagyon szurkolok Nektek!!!!Remélem 9 hónapíg kismami leszel, minden jó kisérőtünettel....:) Inni minél többet igyál...Tényleg a napi 3-4 litert!!!!

Kokor!
Üdv köztünk!
A BMC-t csak ajánlani tudjuk!!Minden orvos nagyon felkészült, aranyosak...Magánrendelés ügyben sajnos én nem tudok segíteni!
Leleteket elfogadnak, de mint ahogy valaki írta, bizonyos vizsgálatokat nem lehet megúszni...(1-2 vérvétel)
Vendég

Kokor!

A "nyomulni" azt is jelenti, hogy jókor kell kezdeni. Nekem pont aznap jött meg, amikor az elbeszélgetésre bejelentkeztem, ezért másnap már mehettem is a vétvételre. (3. napig szokták az első hormont). Aztán pár nap múlva mentem a nőgyógyászati vizsgálatra, de aznap volt a férjem 2. sperma vizsgálata. (a hozottat elfogadják, ha nem túl régi, de mivel kettő vizsgálat kell, ezért kellett nekünk csináltatni egyet a BMC-ben is. Ha az jó, nem kell több) Aztán következett a 23. napon egy vérvétel, majd a következő mensi alatt jelentkeztem be HSG-re. Nekem az egész kivizsgálós időszak 1 hónap volt. Ezért nem mindegy, hogy az ember lánya mikor kezdi, meg persze az sem mindegy, hogy milyen leleteket fogadnak el.

Konc dokival kapcsolatban mondom, ha szükséges holnapra megszerzem a magánrendelés címét, számát, ha addig más nem adja meg.
nellike

Sziasztok Lányok!

Sajnos a mai vizsgám nem sikerült, úgyhogy kicsit elszomorodtam. :( Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem készültem olyan nagy erőbedobással, hiszen számomra most a babó(k) a fontos(ak). A tanár sem a rendesebbjei közül került ki és én sem brillíroztam. Szóval a mai nap negatív élményben volt részem. De nagyon remélem, hogy a holnapi mindenért kárpótol. :) Kérlek, szorítsatok, hogy minden rendben legyen odabenn!!!

Süni!
Holnap valószínű 10 körülre megyünk. Te mikorra vagy berendelve? 11-re vagy délre? Majd megpróbállak megkeresni, bár nem tudom, hogyan foglak megismerni... :roll:

Kokor!
Üdv. közöttünk! Igen, a hsg. a petevezeték átjárhatósági vizsgálat.
Nekem nem voltak leleteim, úgyhogy ott csinálták, de a kispapának volt egy két lelet, amit elfogadtak. Tényleg érdemes telefonon érdeklődni... Nekem is W doki az orvosom, de én nem tudom csak a kórházon keresztül elérni, magánrendelésén nem voltam. Konc dokinak úgy tudom, a Hold utcában van a magánrendelője.

Baby!
Örülök, hogy lassan túlteszed magad a dolgon. Sajnos mást nem nagyon tudsz tenni...

Gica
gica1

Timy!
Itt mindenkinek van helye!!!!Ez a mi kis "családunk" Innen senki nem memhet csak úgy el, nem tűnhet el..mindenki szem előtt van tartva...Egyébként is, ha nem írsz pár napíg, hiányolni fogunk!!! :lol: :lol:

Bibar!!
De jó!!!Akkor hamarosan Ti is "nagycsalád " lesztek! :lol: :lol:
Kívánom, hogy így legyen!!

Nellike!
Én is visszajelöltelek!!!

LÁnyok!
KÖszönöm mindnekinek, aki bejelölt, igyekeztem visszajelölni! MOstmár azért tudjuk, kinek is irogatunk!!!
Vendég

Málna! Küldtem pü-t:)
nellike

Málna
szuper hirek,mármint a tüszők,az ár nem annyira,hihetetlen pofátlanság ez :cry: hétfön én megint 7 re megyek,ott leszek neked szurkolni.ird meg privibe a neved és bejelöllek,az enyémen meg megtalálsz mindenkit szinte :D

Süni
én ugy tudom a leszivott folyadék potlása miatt is kell sokat inni,meg még másért is amiket nem tudok :D :D a lényeg hogy nyomjad ezerrel :D

Naposoldal
hát persze hogy minden rendben lesz :D :D :D helyezkednek a babókák azért szurogat :D köszi a drukkot,nagyon rámfér :lol: :lol:

Gica
szoritok holnapra :D :D :D

bibar

Nem mindig szeretem, de azért néha jó is valamire az iwiw :D

Mostmár tényleg írom az ígért receptet...
nellike

Gica, sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád, de tényleg sokkal fontosabb dolgokon mész most keresztül! Majd sikerül legközelebb.
Nekem 12-re kell mennem, úgyhogy lehet, hogy nem fogunk így összefutni. Max. köntösbe és hálóingbe ismerhetsz meg :D Meg egy türkiz sporttáska lesz nálam.

Ja, ugye a férjem nem tud eljönni mert influenzás, a barátnőm is csak kb. 14 órára, így egy barátom kísér el, hogy ne legyek egyedül. Vicces lesz, kérdezte is, hogy nem fognak-e rá furcsán nézni :D Nem a férjemmel megyek a babáink beültetésére :D Engem nem fog zavarni, lényeg, hogy ne legyek egyedül. Elég rossz volt a punkciónál is. Másik két lánnyal ott volt a férje, én meg egyedül. De még mindig jobb, mintha elkaptam volna a bacikat.

Gica, Naposoldal, Ti hogy álltok az Utro-val? Még kell nektek "pakolgatni"? Megijedtem, amikor kiváltottam a gyógyszertárban (5 doboz) :D
süni76

Nellike, én vagyok az :D
süni76

Mármint az iwiwen...
süni76

sziasztok, köszi mindenkinek az újabb válaszokat. annyira jól esik!!! igen, konc elérhetőségét nagyon várom, a hold utca közelében dolgozom, (ha az ötödik kerületiről van szó), még közel is lenne. és nyomulok majd ezerrel!!!!!!!!!!!!!

még két kérdésem lenne:
van vm statisztika, hogy kb hányadikra siekrül az inszem?
a másik: hogy azon túl, hogy a férj kivizsgálása, + inszem előtt produkálni a produkálni valót, van más "dolga" az egész folyamat alatt? csak mert könnyebben be tudom inditani a gépezetet, ha el tudom neki mondani, hog ymi vár rá. meg jobb, ha minél kevesebb.
kokor

Kokor!
Elvileg a munka oroszlánrészét mi végezzük!!!! :lol: :l :lol: ol: Párjaink "csak" produkálnak....Nekik se szuri, se UH...szép is lenne! :lol: :lol:
Inszem ügyben ismét nem tudok segíteni, hisz nekünk lombik volt...De sztem mindenkinél más...Van itt atopikon olyan. akinek 1-re, 2.-ra, :) de van olyan is, aki már 6-ot végígcsinált... :(
Vendég

Süni, gondoltam, hogy az iwiw-ről van szó :D ok.
Olyan "sünis" vagy a képen, úgyhogy gondoltam, hogy telibe találok :D

Kokor! Bár én is mégcsak az első előtt állok, de úgy tudom, hogy a fiúknak a saját vizsgálataikon kívül csak az inszem napja a kötelező program, a többi fakultatív :) Én hivatalos statisztikát nem ismerek, de engem azzal bíztatnak itt a lányok, hogy akár elsőre is. Úgyhogy hajrá !
nellike

"Nemrepesztőt" egyszer én is kaptam. (Orgalutran) Ez még nyáron volt 3 db került 27-28ezer forintba, ha jól emlékszem. Kettőt beadtam, de a harmadikra nem került sor, mert vizsgálat közben megrepedt a tüsző és azonnali inszem következett. Nagyon ciki volt, mert persze köpeny és hálóing nem volt a retikülömben, úgyhogy édi-bédi kis kórházi hálóinget kaptam. Égett az orcám, de nagyon. Iszonyúan néztem ki és persze a többiek nem tudták, hogy miért vagyok ily igénytelen. A párom is csak egy véletlennek köszönhetően volt ott. Éppen anyuékat vitte ki a repülőtérre és meglepett, hogy visszajön értem, pedig sietett vissza a munkahelyére. Egyszóval nekem az a drága csodaszer nem jött be. Egy még mindig van, ha kell valakinek.

Ennyit én nem tudok inni, csak ha beköltözöm a klotyóra, vagy katéterre kötnek. Ez nagyon sok!!!!

Nellike Téged még nem találtalak meg az iwiw-en.
Vendég

Kriszti
Valamit írjál mán nekem. Mi újság van? Azért elolvasta, mégha félrelőttem is!!! Sajnos.
Vendég

Lexi, írtam pü-t:)
nellike

Süni
Ne aggódj, volt már más is egyedül lombikon. Nehezebb, de a célért mindent. Minél előbb gyógyulást a párodnak. Bár az én férjemnek most alá kellett írnia, hogy hozzájárul a lurkók beültetéséhez. Állítólag ezt írtuk alá, mert már nem nagyon volt idő az olvasgatásra. :lol: Legfeljebb majd pótoljátok. Sok sikert kívánok!

Naposoldal
Én is valami hasonló módszerre gondoltam. Örülök neki, hogy ez már Nálad bevált.

Baby
Jól vagy? Most akkor mikor kell legközelebb menned? 10 és 13 nap között?
Vendég

Süni!
Az utro nekünk is van, sőt lesz is, úgy tudom a 12. hétig, aztán fokozatosan le kell majd állni vele. Amiatt az egy csepp barnázás miatt ne aggódj, mert az a punkció hatása.
Jobbulást a férjednek! Azért sajnálom, hogy nem lehet ott a beültetésnél. Mindenképp fényképezd majd le a kicsiket, amikor megmutatják, hadd lássa ő is!

Bibar!
Köszi a drukkot, megy neked is! :)

Lexi!
Csak pihenj nyugodtan, most az a dolgod. Én két napot töltöttem úgy, hogy főként feküdtem, aztán bár ugye otthon, de ücsörögtem, olvastam, tévét néztem, neteztem, és könnyebb házimunkákat végeztem.

Kokor!
Én teljesen abban a hitben vagyok, hogy az V. kerületi Hold utcán van a rendelője Koncz dokinak. Nem is tudom, van máshol is ilyen nevű utca?

Gica
gica1

köszi. és kell beutaló? vagy csak hivjam fel őket, és adnak időpontot?
kokor

Lexi!
A nő nem olvasta...sajnos! :lol: :wink: :lol:
Randiguru 15-én Kecskeméten!!!! :lol: :lol: :lol:
Aztán 24-én Budapest!!! :lol: :lol: :lol: Szóval zajlik az élet, majd írok egy hosszú levelet, csak most 2 napot 12 órába lehúztam, hulla vagyok!!!
Megírom olaszos csávóka nevét is....

Igyál bőszen!!!! :lol: :lol: Bár én sme bírtam napi 2,5 liternél többet inni!
1 nap volt 3.5 liter, de akkor meg nem ettem, mert nem fért! :lol: :lol:
Vendég

Gica
Sajnálom a vizsgát. Gondolom szeretted volna letudni. Miből vizsgáztál? A beültetésen is volt velem egy lány, aki ma vizsgázott, de sajna nem tom a nevét. Tényleg kemény tanár lehet, hiszen ha már tanul az ember, akkor lehet olyat is kérdezni, amire tud válaszolni, csak egy kis jóindulat kellene...... Majd legközelebb, ne aggódj!
Holnap várjuk a beszámolót!
Vendég

Gica!
Fel a fejjel!!!! Majd legközelebb sikerül!!!!
Vendég

Kokor
Kell beutaló, meg elvileg házassági anyakönyvi kivonat, bár ezt mi először nem vittuk és utána meg senkinek nem kellett.
Vendég

Kokor!
Igen, hívd fel őket, mondd, hogy szeretnél egy konzultációs időpontot kérni valamelyik dokihoz, vagy ha van választottad akkor hozzá. Úgy tudom, hogy a nőgyogyidtól vagy a háziorvostól kell egy beutaló majd, de erre is fel fogják hívni a figyelmedet. És még valami, a telefon nagyon-nagyon foglalt, de ne add fel. Ha 2-3 óra körül hívod őket, talán hamarabb sikerkül velük beszélni. Tudod a BMC telefonszámát?
Ja, meg arra is készülj fel lelkileg, hogy egy-egy vizsgálat alkalmával sajna órákat kell eltölteni várakozással, mert itt nem időpontra megy az ember. De gondolom, ha magánrendelésre mennél, akkor ott más a helyzet...
Gica
gica1

Az ígért recept:
(nemcsak Lexinek)

Joghurtos narancskocka hozzávalók: (de utálok gépelni, na mindegy)
- 5 dl joghurt, 10 dkg túró, 10 dkg cukor, 1 tasak vanilin cukor, 1 citrom leve+ reszelt héja, 2,5 dkg zselatin, kész piskótaalap 3 db narancs 1 tasak ALSA narancsos gyümölcskocsonya

Elk: 1., A joghurtot, a túrót, a cukrot és a vanilint, meg a citrom levét és héját összekeverjük.

2., a zselatint kevés vízzel simára keverjük, néhány percig állandó keverés mellett főzzük,majd langyosra hűtjük.

3., a zselatint a joghurtos krémhez keverjük és hűtőbe rakjuk. Ha dermedni kezd, a kész piskótára kenjük.

4. a narancsot meghámozva szétosztjuk gerezdekre és szépen ráfektetjük a krémre.

5. Elkészítjük a gyümölcskocsonyát a leírás szerint és leöntjük vele a sütit. Hűtőbe tesszük, hagyjuk megdermedni, kockára vágva tálaljuk:)

Szeretem, mert ez is egyszerű, finom, nektek való és gyorsan kész van. És még sütni sem kell. Persze aki nagy mágus a konyhában saját maga is megsütheti a piskóta alapot. Remélem nektek is ízleni fog:)
nellike

Nellike, a bromokriptin nem az aranyár kategória, hál istennek.
2-3 száz forint körül lehet, annál nem több .
Igaz, az emelés óta nem váltottam ki, de nem hiszem, hogy sokkal több lenne.

Gica, tényleg ne búsulj a vizsga miatt, most ennél fontosabb dolgok történnek!
Megy a drukk holnapra, persze csak azért, hogy ne izguld agyon magad, mert odabenn a drukk nélkül is minden rendben :wink:
naposoldal

Lányok!
Annyira aranyosak vagytok! Kicsit tényleg bánkódtam a vizsga (büntetőjog-fúj) miatt, de sikerült átlendítenetek a lekonyultságomon. Köszönöm!
Holnap ígérem jó hírekkel szolgálok... :)
Gica
gica1

Köszi Naposoldal! Mindjárt jobb a kedvem:)
Te jól vagy? Akkor hétfőn minden kiderül? Tünetek még mindig nincsenek?

Gica! Majd legközelebb sikerül, most tényleg nem az a legfontosabb. :)
nellike

Nellike!
Ez a recept nagyon fincsinek tűnik! Azt hiszem ki fogom próbálni...
Gica
gica1

Estrella!
Azt hiszem mindenkit elküldtem...(talán 11 -en vannak nálam fent;))
Vendég

Lexi,
köszike,megvagyok. Holnap lehet benézek a melóhelyre, hogy hétfőn ne legyen olyan rossz:( Már úgy elszoktam tőle, meg mindenki tudja a történetemet:( De mindegy. A lényeg, hogy igyál sokat és pihenj!!!!!Mi az, hogy a 10-13 nap között? Most szedek egy gyógyszert febr. 12.-ig, utánna megjön és ha elmúlik akkor kell mennem.Így gondoltad te is? Mondanom sem kell, már alig várom:)
Szép jó éjszakát!
Gica,
sajnálom a vizsgát, na de most nem ez a lényeg, hanem a holnapi nap, szorítok nagyon:) Majd várunk. Minden ok lesz, majd meglátod:)
Süni,
sok szerencsét holnapra:) Drukkolok nagyon:)Tényleg csinálj képet a férjednek a kicsikékről, ha már szegény kispapa nem lehet ott.
Majd jelentkezz, de hát ez nem is kell mondani, ugye??Ja és milyen a popsi szuri, azt nem is írtad???
Szép álmokat:)

kokor,
üdv köztünk:)
baby.81

köszi megint mindent. én lehet, hogy bemegyek személyesen, mert nincs messze. meg akkor szerzek beutalót is. meg felkutatom a házasságit is. huh... jó sokminden lesz... Ti, hogy birtátok?? én szörnyen igzulós vagyok, és attól félek, hogy annyira fogok izgulni,hogy amiatt nem fog sikerültni.
kokor

Kokor!

Én Konc doki magánrendelőjébe is járok. Elküldöm a telefonszámot priviben. A Hold utcában van az V. kerületben. Telefonon kell bejelentkezni és hétfőn, csütörtökön van rendelés. Azt fogják mondani, hogy 16-19-ig gyere. Azért jó oda menni, mert nem kell beutaló, és ő fogja utána intézni a BMC-s dolgokat. Én akkor szoktam oda menni ha megakarok vele beszélni valamit, mert itt van rá idő. Teljesen más mint a kórházban.
málna79

Akkor holnapra, aki megy a BMC-be egy kalappal:)
Mindenkinek jó éjszakát!!!
Szia Málna:)
baby.81

Helló BAby!

Lexi, nem lehet, hogy mi már találkoztunk???? Azon a bizonyos napon mikor megrepedet a tűszöd, akkor én voltam ott a két régi barátnőmmel. Első inszemem volt

Orgalutran, és valóban 10.000 Ft egy db.

Beadta egy profi csaj a házban, nem esett túl jól. Bepirosodott, puklis, és a közérzetem is szar. bocs, de szó szerint.

Nelli, Gabicsibe

úgy volt, hogy először Puregon majd ma írta fel a nem repesztőt, hogy nehogy megrepedjen hétfőig, de még ma is adok puregont. meg holnap is, hogy nagyobb legyen a versenyzőnk....
málna79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?