Sziasztok!
Látom talit szervezkedtek.
:):) Sajnos mi nem tudunk biztosan menni, nem is Simon életkora miatt elsődlegesen (bár azért még várnék egy pici időt a nagyobb társasággal), hanem azért, mert családilag lebetegedtünk.
Beni hozta haza a suliból, pénteken telefonáltak, hogy lázas, de nem volt neki magas, mire értementünk már lejjebb is ment. Aztán hétfőn elvitte a párom dokihoz: hörghurut és torokgyulladás.
Kedden már a két középsőt is vihette, mert Nátán hétfő délután, Hanna pedig éjszaka lázasodott be. De kedd délután én is mentem, mert én meg reggelre éreztem, hogy rossz kezd lenni. Beni elég rosszul érezte magát időnként, a két középső light-osan beteg (nekik csak egyszer van egy nap láza, Hannának rendszeresen hajnalban (ma hajnali 3-kor 39 fok volt), de lázcsillapítóra lemegy, aztán egész nap nem bírnak magukkal
:D)
Szóval valami erős dolog lehetett, mert én egyébként szökőévente egyszer vagyok olyan beteg, hogy orvos is kell (volt 39,3-as lázam is, gondoltam ehhez kell). Én nem kaptam gyógyszert, pontosabban írt fel a doki, de azt mondta, csak akkor váltsam ki, ha rosszabbul vagyok, egyébként a szopi miatt inkább ne, de lázcsillapítás, sok folyadék, C-vitamin...
De képzeljétek el, Simon nem kapta el!!
:):) Pedig hát bőven lett volna módja! De mivel ma már csütörtök van, remélem nem is fogja!
Párom ápolt minket, mert ő csak szimplán köhög láz nélkül, és azt is tegnaptól.
Szirom!
Mi a 9. kerületben voltunk. De nem fizetős magánnál. Viszont sürgősen kellett, mert én abban a ciklusban gyógyszert is kaptam extra adagban, nem akartam addig bevenni, amíg a vizsgálat nincs meg, emiatt sürgetett az idő (azt ugye ciklus elején kell szedni). Így elkeztük felhíni az andrológiákat, hol tudnak akkorra időpontot adni, volt, ahol 1 hónappal későbbre! Úgyhogy ahol tudtak adni, oda mentünk, kivételesen nem az intimitás volt e legfontosabb.
Meg akkor még pl. a Krióról nem is hallottam, ill. azóta zt is tudom, hogy mennyi mindent kellett volna másképp csinálni a dokimnak. Érdekes (és elszomorító), hogy ma is lehet olyan nő, akinek a kivizsgálással kapcsolatban nem jó menetet követnek. Pl. a gyógyszer előtt kellett volna nálunk is a párom vizsgálata (ez a gyógyszer már a 3. adag volt, és ekkor is énn akartam a vizsgálatot, mert véletlenül volt otthon internetünk és olvastam), ill. ugye gyógyszert nem szabadna UH-s követés nélkül adni, én megelőször úgy kaptam, és másodszor is én ugráltam, hogy ugyan már nézzen meg.
Sőt , most visszagondolva én igaziból úgy kaptam gyógyszert, hogy egyszer sem volt igazolva előtte, hogy van egyáltalán peteérésem, érdemes-e valamit így kezdeni...
Hogy ezek a dokik mennyire tudatlanok (vagy remélhetőleg csak voltak) tulajdonképpen meddőségi kérdésben! Olvastam egy könyvet (Várva várt babák (lombikbabákról és a lombikeljárásról szól)), ahol volt olyan nő, akinek több tízszer csináltak inszemet csak úgy, mindenféle vizsgálat nélkül...
Az a teraszmegoldás nagyon tetszik! Megmutatom a páromnak a linket.
Hogyan nyitják ki az éttermek? Szerintem ha látsz olyat, akkor menj oda és kérdezd meg! Engem is érdekel!
Nem lehet, hogy a rosszullét hátterében valami enyhe lefolyású betegség állt?
A lendületet meg ne veszítsd el, menni fog!!! Meg tornázz is, hisz az babával is jó lesz!
Rita!
Nem tudom, hogy igaz-e, de szerintem egy új gép szebben moshat. Mi 8 év után cseréltünk gépet (igaz épp Whirlpoolról Siemensre
:D, ráadásul egy viszonylag alapmodellről egy csúcsmodellre), de az új gép nálam igenis szebben mos. Meg intelligensebb
:D. Épp csak be nem rakodja és ki nem veszi a ruhát!
Vigyázz magadra! Réka várhat, a babuci fontos!!
Gabi!
De jó, hogy a párod végre hazajöhetet!!
:):)
Szerintem a callan. tornaoktatónak (és bármi másnak) csak az szabhat határt, ha az iskolákat nem tudod valamiért elvégezni (pl. korhatár van). Egyébként meg kit érdekel, hogy hány fiatalabb nő van, főleg, ha egyébként lenne is igény nálatok rá.
Mira!
Igen, az idő nagyon rohan, nekünk is.
Az éjszakai fizikai közelségigény igaz lehet. Nálunk Hanna még velünk alszik. Pontosabban Simon születése óta egy ideig apjával aludt a mi ágyunkban, én meg a nappaliban Simonnal, de mostanra úgy változott a helyzet, hogy Hanna is leköltözött hozzánk
:D (a párom meg egyedül alszik egy franciaágyon
).
Neki már nem a simogatás kell éjszaka (a lábunknál aszik, hogy Simonra rá ne feküdjön), de felébred ált. egyszer, és szól, hogy "anya", aztán ha válaszolok, akkor alszik tovább. Szóval ellenőriz.
Mamacka!
Üdv!
:)
Én sajnos a nádszálkarcsúságomat vagy úgy 8 éve elvesztettem, és azóta sem sikerült visszaszerezni. Sikerült már közelíteni, de aztán mindig
:D közbenjön egy terhesség. Első körben én azza is elégedett leszek, ha a BMI-m visszamászik a normális tartományba.
Áron nehezen jött össze, vagy miért írod, hogy a következő nem lesz egyszerű?
Ildi!
Hát ez szuper!! Azt hiszem én ennyivel már nagyon elégedett lennék! Ügyi vagy!!!
:):)
Tegnap volt egy recept a TV-ben, szerintem Norbis. Szerintetek? Én nagyon szeretem amúgy a halat, ez egy jó kis egytálétel. (Norbinál a köret a cikis, legalábbis én nem tudok csak pörköltet enni savanyúsággal, onnan hiányzik a galuska
:D, ezért jók az ilyen zöldséges egytálak)
Hozzávalók:
4 szelet fogasfilé
2 db zellergumó
2 db sárgarépa
1 db cukkini
1 szál póréhagyma
2 db vöröshagyma
5 dl húslé
1 db piros kaliforniai paprika
2 db paradicsom
só
bors
A zellert, a répát, a cukkinit és a pórét lapokra, a vöröshagymát karikákra vágjuk. A halszeleteket olívaolajon pirosra sütjük. Egy jénai tálba alulra halmozzuk a zellert, megsózzuk, rátesszük a cukkinit, majd az elősütött halat. Ezt meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, rátesszük a hagymakarikákat, majd betakarjuk zellerrel, és díszítésként paradicsomot, valamint paprikát teszünk rá. Felöntjük húslével, és 180 fokos sütőben készre sütjük.