Sziasztok!
Nos, remélem most hagynak a gyerekek egy pár percet arra, hogy legalább bejelentkezzek, bár ébren vannak éppen, és a fülhallgatót rángatják.
Timi!
Szörnyű még olvasni is, hogy Hanna baba megint beteg, megint a füle, megint fel kellett szúrni! Elhiszem, hogy tanácstalan vagy, nagyon-nagyon remélem, hogy sikerül hamar megtalálnotok a megoldást, vagy egyszerűen megoldódik ez a sok betegség magától.
Barbi!
Örülök, hogy megkaphatjátok olcsóbban az oltást, mikor javasolta a dokitok? Mikor fogja megkapni Ádám? Szép nagy baba, jó kis méretek.
Julcsi!
Én is nagyon megnézném azt a bizonyos képösszeállítást, úgyhogy várom.
Játék:
Nálunk sincs túl hosszú egyedüli játék, igénylik, hogy szórakoztassam őket. És csupa olyan dolog élvez előnyt a méregdrága játékokkal szemben, mint légycsapó, vezetékek, újság, és sorolhatném a tiltott dolgokat. A játékoknál nálunk most az a sláger, hogy ütögetik őket egymáshoz. Vagy az asztalhoz. Vagy a tévéhez.
A bébitaxi továbbra is Nr. 1., szerintem Flóra egész álló nap tudna rajta ülni, Marci meg tolná. Ehhez viszont ki kéne mennünk a repülőtérre, hogy alkalmas pálya legyen, mivel itt mindig szembe jön egy küszöb, egy asztal, egy szekrény, stb. Ha nem egy nagyon forgalmas út mellett laknák, kiraknám őket az utcára, simán eljönnének mellettem a boltig.
Jaaj, nem emlékszem, hogy ki-mit írt még az előző oldalon, de sajna most nincs is időm visszanézni, majd talán délután.
Ibolya!
Örülök, hogy ránk találtál, gyere gyakran, és mesélj magatokról. Látom van egy sulis csemetéd is, úgyhogy te is a kétgyerekes anyukák életét éled.
Tegnap jól sikerült a bp-i útunk, végül eljött velünk egy barátunk is, így míg Zsolti a dolgát intézte, mi végigjártunk jó sok helyet. Végre vettem a manóknak gumitalpú zoknit, ma van a főpróba, teljesen jól funkcionál egyenlőre. Este fél 8 körül értünk haza, így a fürdés tegnap elmaradt
, helyette gyors vacsi volt, aztán már aludtak is. Szerencsére reggelig.