Sziasztok!
Angie!
Keményedésről tudnék mesélni!
Ma mondta egy szülésznő, hogy a napi 8-10 az még eldogadható.De olvastam olyat is, hogy így gyakorol a méh a szülésre, és hogy ilyenkor vér pérselődik a méhbe, meg a babába, így még hasznos is.(de gondolom ez csak a 8 db/nap alatt mondható annak).Nekem is magne b6-ot ajánlottak, nap 3-4x 2, és most is azt kaptam infúzióba mega adagban.Jó is volt, alig keményedik azóta, és azok sem olyan erőssek, és fájdalmasak mint az utóbbi napokban volt.Meg hát a pihenés igen, az is kell!!!Mondom, hogy kevesebbet melózzál!!!Nenm akarlak ilyesztgetni, de nézd meg én is milyen sajtkukac vagyok, és tessék...
(de sajnos nekem muszály is volt annyit járkálni, meg intézkedni
)
Szóval pihi, nyugni, és magnézium.
Bea!
Nagyon édes Ádika, nagyon jó kondiban van!!!
Hogy vagytok?Hogy telnek a napok, éjszakák?
SzHeni!
Nagyon drukkolo Nektek!!!Kívánom, hogy sikerüljön kis "zebrát" varázsolni a pocakodba!
Syrynx!
Köszönöm az érdeklődést!
Nagyon drukkolok Nektek is, hogy minden simán menjen, könnyű szülést kívánok, és egészséges babát!
Sziszka!
Hát ez dúrva amit a barátnőddel művelnek!Sajnos én is úgy tudom, hogy próba idő alatt bármelyik fél felmondhat indoklás nélkül is .
Ez van.Azért problémamentes további pocakosodást kívánok neki!
Niki!
Sajnálom a kellemetlenségeket!
Zazinak jobbulést, remélem nem fordult komolyra!
Beus!
Nagyon eggyüttérzek Veled!Remélem nem lesz semmi gond!!!
Apukának köszönjük az infókat!
Dina!
Persze hogy gyere!!Várjuk a beszámolókat mindennapjaitokról!
Timi!
Hát ennek nagyon örülök, nagyon remélem, hogy beválik a homeopata, és meggyógyul Kristóf!!!
Puszi neki!Majd mesélj, hogy mi volt a dokinál, kíváncsi vagyok!
Kristóf most isnagyon csábos!
Anitta!
Remélem tényleg csak korai volt a teszt!Mikor csinálsz másikat?Drukkolok hozzá!
Évi!
Hát tényleg nem semmi a telefonközpontos kisasszony!
Jó telelést a Kolpingban!Majd várom a beszámolót, hogy milyen volt.
Monyóka!
Nagyon sajnálom!
Kitartást a gyógyszerekhez!
Zsúka!
Hát én nagyon drukkolok a természetgyógyászhoz, kívánom, hogy tudjon segíteni!Ha mégis kórház, és beavatkozások, akkor ahhoz is sok sikert kívánok, és hogy ne legyen semmi probléma, elváltozás.
Azért néha gyere, és mesélj, hogy mi van Veletek!
Látom már nemmindegyik hozzászólásom aktuális, de már nem törlöm ki.
Köszönöm Mindenkinek a drukkokat!Nagyon jól esnek!
Szóval ma este kiengedtek, de csak eltávra, papíron még bent vagyok.
Először is leszögezném, hogy a szülésznőm nélkül ott pnaganék most is egy 8 ágyas szobában,szó sem lehetne hazajövetelről.Most legaláébb egy kicsit teszteltem, bár nem lett volna rá szükség.
Dea lényeg, hogy jól vagyunk, és tényleg csak biztonsági, és protokoláris okokból tartottak bent, és kaptam a kezelést.
Gondoltam a szülésfelkészítő tanfolyam előtt csak megnézetemmagam egy ottani orvossal is, ha már a körzetis nem vizsgált meg, biztos ami biztos.Ő is azt mondta, hogy jósló fályások lehetnek, és hpgy c1000, azaz a méhszáj zárt, de a méhnyak meg van rövidülve, és a baba koponyája be van illeszkedve a medence bemenetbe.Csináltak CTG-t , és az bizony mutatott fáfásokat, amikor keményedett a hasam.Így felvettek a szülőszöbára, kaptam Magnezium infúziót, meg tüdőérlelőt.Kicsit szomorú voltam, hogy ilyen beavatkozás volt, szerintem nem kellett volna, ténylegesen csak a biztosnság kefvéért csinálták.De most már viszont nyugodtab vagyok, hogy ha bármi is történik, megkapta ezt a gyógszert, és így már nemlenne nagy gond.Egyébként a dokik, meg az egyik ügyeletes szülésznő is(az enyém beteg lett, csak ma az én kedvemért jött be, elintézni nekem a dolgokat!!!Nagyon hálás vagyok már most neki, mások az orvosokkal nemboldogulnak,max. egy kis boríték fejében
)azt mondták, hogy "húú, milyen nagy ez a terhesség" mikor meglátták a pocakomat, de szerintem nem nagyobb a kelleténél, dehát ők csak több pocakot látnak.Hát ezért is nem aggódok most már, ha szerintük is fejlett baba, nem lehet gond.De úgy érzem nem is fog még megszületni, pár hetet még biztos marad.Bár így a tüdőérlelő után nem tudom... mind1.
Hát ez van, vasárnap kell visszamennem CTG-re, meg akkor kapok zárót is.Egyébként a szülőszobán órákig ment a ctg, több méternyi papírt elfogyasztottunk.
Na hát Emili is nagyon útálta ezt a vizsgálatot, többször megkísérelte eltávolítani magáról a vizsgáló fejeket, néha ki is hagyott a készülék, mert elvált a hasamtól!
Utánna feladta, és beletörődött.
Arra is rájöttem, hosszas megfigyelés után, hogy a ctg nem mindig a valós méhösszehúzódásokat érzékeli, hanem ha a baba pont a vizsgálófejet nyomja, rúgja, akkor az fájásként érzékeli.Mert volt ilyen is, de nem éreztem sem a hasamban, sem akezemmel keményedést, a gép mégis azt jelezte.
Bocsánat, hogy ilyn hosszú voltam!
Pénteken a férjem szabin lesz, és pakolni fog, szombaton költözünk, talán már hétvégén lesz netünk.
Ja, Syrynx híradó!(majdnem elfelejtettem
)
Neki is vannak jóslófájásai, de ennyi, majd ír nekem smst, ha eljött a nagy nap!
Eddig nem volt netük, azért nem jelentkezett!
Jó éjszakát Mindenkinek!