Sziasztok!
Azta, csajok, ez aztán a termés!
Köszönjük mindenkinek a drukkokat! Nagyon-nagyon izgulok, mert ma délutánra már megint rosszul érezte magát az uram...
Ildi,
én is jelöltem Leventét!
Nekünk Indesit mosogatógépünk van, és nagyon jó! Még sosem romlott el
Hurrá torna, nagyon ügyes vagy! Te jó ég, 4x egy héten??? Én max. 2x csinálom a callanetics-et. Talán majd idővel nekem is több időm lesz
Szirom,
örülök, hogy Miksa ilyen nagy segítség most Neked! Zsoltika is nagyon tud hízelegni
És olyan fura, de nagyon tud hiányozni is, ha épp nincs velünk. A minap a szüleim elvitték őt a telkünkre, és annyira csöndes lett a lakás, valahogy túl csöndes... Lacus is csak forgatta a fejét, mert amúgy mindig lesi Zsoltikát, elszórakozik rajta
Hát, ha ez megnyugtat, ma nekem is ehetnékem volt, vagyis inkább csak este, bevágtam egy csomó kekszet, annyira jólesett!
Tetszik ez a teraszbeépítés-tervezés
Kicsit ez is elvonja a gondolataidat, nem?
Miksa frizurája nagyon tuti! Én is nyírnám Zsoltikát, már vagy 2 hete tervezem, de eddig nem jött össze
Rita,
köszönöm a bókot, ez a "heroikus" nagyon tetszett
Amúgy vasárnap volt 2 hete, hogy Zsolti befeküdt a kórházba. És holnap lesz 3 hete, hgoy beteg...
Rékával vigyázz, elég kemény a tornája! Csak óvatosan!
Márti,
Te merre jársz?
Mira,
a callan. tornát a Zsoltika születése utáni nyáron kezdtem el, vagyis úgy 2,5 éve. A tavalyi év viszont szinte teljesen kimaradt, mert januárban fogant Lacus, és decemberben kezdtem újra neki a tornának... A pocakosság alatt csak terhestornát végeztem.
Nekem nagyon tetszik, igen
Nagyon jó mozgás, hasznos, és tényleg szépen formálja az alakot.
De emellett szeretem a hagyományos, a step, és a kick-box aerobicot is. Én is jártam régen step-re, tudom, milyen jól feldobja az embert egy jó kis izzasztó óra!
Többiek???
A callanetics-oktatói dologról még csak annyit, hogy azért nem mondtam le róla
Csak még tényleg picike Lacuska, de úgy egy-másfél év múlva akár bele is vághatok valamibe, ha még mindig akarom
Most már super callanetics-et végzek, jó erős, de nagyon jólesik mindig.
Ma egyébként szegény Lacus alig aludt napközben, mert ebben a szélben nem voltunk lent sétálni. Idefönt pedig csak percekre szunnyadt el... Én is elég fáradt vagyok, vendégeink voltak, nagyon jó volt, csak kimerültem
Jó éjt!