Sziasztok!
A betegeknek nagyon sok gyógypusza! A kórházba még több!
Bence is lebetegedett. Nagyon lázas lett. És levert. Minden amit addig pár perc alatt meg szokott enni,most meg se nézte. Inni is úgy kellett rábeszélni, mert egyébként meg vissza kell fogni,mert általában 1/2 liter lecsúszik.
Szóval ment a sok bogyó és jobban lett. Doki néni azt mondta,hogy lkkészüljek fel 4-5 napos magas lázra (38 C fok volt), de hála az égnek és a bogyóknak 1,5 nap teljes levertség után jobban lett.
Nálunk odáig jutottunk a bogyókkal, hogy amikor egyéb szirupot akartam neki beadni, nem fogadta el. Csak a bogyókat.
Most napi 1/2 oscillot kap ő és 1/4-t Zozi.
NZsuzsa!
A csőrösöd még nálunk!
Jó nagyok vagytok!
Mse!
Kell ez az angol? Nem korai még? Tudom, hogy megoszlanak a vélemények, de eddig a legtöbb helyről azt hallottam, hogy csak akkor hatásos ha otthon is ezt hallja! Nem akarok beleszólni.... Bocsi! :
Betti!
Hallom megtaláltad a hat.naplódat! Hurrrrráááááá!
Én még mindig nem tudom a pin kódomat és kénytelen leszek új kártyát igényelni!
Gerda...... Szegény kismanó! Látszik is valami?
Húúúúú .... annyi mindent írtatok! Nem tudom, hogy kinek mit kő....
Rita!
MM: igen a Papszeren lehet parkolni. A múlt heti tapasztalat, hogy volt még hely reggel. Bejárat a Papszer felől. A szobornál. Járólap van. Van szőnyeg és vannak párnák, d elehet, hogy célszerűbb egy kicsit vastagítani a popsinál. Egyébként meleg van.
Bea!
Várunk Titeket szeretettel!
Beatron!
Hahó! Veletek mi újság? Gratula a Pocaklakóhoz! Látlak még Titeket MM-n?
Kata!
Nem irigylem magunkat!
Dóri! Nagyon ügyi! Bence semmi kedvet nem érez ezekhez! Még szinezni sincs kedve!
Ditta!
Nagyon szép helyen jártatok! Nem csodálom, hogy visszavágysz!
Orsi!
Nagy gratula!
A doki nevét várjuk!
Nagyon feflháborít ez a sok "új" dolog! Pl.: hallottátok, hogy átlag 3e ft kell fizetni ha gyerkőcünk a kórházba kerül! A franc! Még egy műanyag székért is!
Amikor olvastam, hogy Búzaszem is egy faszéken csücsül kipattant belőlem egy jó kis káromkodás! Nekik nem érdekük - közvetve -, hogy a kismama ne legyen beteg, hogy a kismanó anyatejet kapjon?????
Régen bennem van már egy jó kis támogatási dolog. Ha nagy leszek és elég bátor eskü, hogy terjesztem a "bontó" brogádank!
Bocsi! Le kellett írnom!
Elkezdtünk gyümit enni!
Érdekes!
Az almától úgy összehúzza a kis száját, mintha citromot etetnék vele! A hippes alma persze csak úgy csúsziK!
Most jön az őszibarack!
Legyetek jók!
Sok gyógypusza!