Diki!
Ha anyatejes, akkor semmi gond. Az lehet, hogy aznap, amikor kakil, kínlódik, de ha amúgy jókedvû és nem kínlódik vele, ne izgasd magad. Bori rekordja 8 nap volt, és utána teljesen magától kakilt egy rendeset, kenõcsöset.
A lázmérõzést csak nagyon finoman szabad alkalmazni, és télleg csak végszükség esetén. Ha lehet, akkor olyan lázmérõvel, mint amit norcsi írt. Úgy kell csinálni, hogy bedugod a popójába, és finoman körözöl vele, de nem úgy, hogy a hegye megsértse.
A végbél masszírozása amúgy télleg jó, nálunk az is bevált.
Masszírozás meg körkörösen simítsd végig a pocakját, és a vége a mozdulatnak mindig lefelé irányuljon. Fõleg a baloldalán húzd lefelé, ott jön le a végbél...
Szerintem a kúpot és egyéb finomságokat egyelõre még hanyagold, többet lehet vele ártani, mint használni. A gyerek biztos képes egyedül is kakilni, csak még a technika nem tökéletes, ezt is meg kell tanulnia, vsz. ezért kínlódik egy kicsit még.
Hasfájást általában meg lehet ismerni, arról, hogy a lábát húzkodja fel, a hasa puffadt, dobszerû, érzékeny, és fájdalmasan sír, vörös fejjel. Ilyenkor is jó a masszázs, anno egyszer nekem a dokinéni nyúlt úgy bele a lányom hasába, hogy én is feljajdultam tõle, de másképp nem jött ki a gáz. Bezzeg utána két hatalmas puki és alvás, elõtte meg már enni sem akart, annyira fájt neki.
Kitartás, nemsokára már a gondolatait is ki fogod találni...
Puszi:
Dia