Sziasztok!
Espero megy a drukk ezerrel!
(végre megint lesz egy szüléstöri, amin lehet szipogni.)
Na végre Csakegy!
Bár közelebb lenne Pest.....
Kavics most aztán elgondolkodtattál.
Valóban lassan már egy éve itt vagyok. Viszont úgy érzem, hogy volt egy felesleges fél év ebben az egy évben.
Hamarabb kellett volna emelt adagot szednem......
Nem boldogultam a fertiliycommal. Regis gondjaim támadtak. De amint lesz pár nyugodt pillanatom, akkor nekidurálom magam újra. De most megpróbálom leírni: Egyenes csík (3 napig uazt mértem) volt, aztán jött egy pé-nek kinéző fefele emelkedő, ami másnap hatalmasat zuhant
Rambóka, Rejóka, Norka! Tán betegek a csemeték???
Hogy eltűntek a francia lányok is.....
Okriszti gratula vizsgáidhoz! Nem semmi csajszi vagy te!
Norka! Lenne egy butyuta kérdésem. Előre mondom, hogy nem vagyok egy számteches spíller!
Szokásom, hogy a Petrányi-féle Kérdezz-felelek leveleit elolvasom. Ma vettem észre, hogy történt valami a levelekkel. Mondjuk az én levelemben eltűnt az a rész, hogy "szégyellem magam kollegáim miatt", meg hogy " komoly erőfeszítés kell ahhoz, hogy valaki teljesen elzárkózzon a tudomány haladásától", stb....
Annyira tetszett ez a rész!
Olyan élvezettel olvasgattam!
Vöcsök olvasol bennünket? Villám Vili jó baba? Szopik rendesen?? Kiváncsi vagyok ám Mir csodaszép Vincéjére is!
Zsizsik! Most rossz. De ennél már csak jobb fog következni! Lekerül a gipsz, s a gipsz alól előkerül megint a fitness és sex istennő!!!
Lesz hancúr, lesz testmozgás, s tombolni fognak a hormonok is! Fel a fejjel, már nincs sok hátra!!!
31.-e van.
Lehet hogy ma vagyok utoljára ezen a melóhelyen.
S csak azért örülök ennek, mert ha a fentiek is velem vannak, akkor sikerült egy jobb minden szempontból, nyugodtabb melót találnom. Jobban mondván ő keresett meg.
Így aztán várakozok. Miközben szétvett az öröm belülről.
További szép napot!
Bee
ui: Ella és Lara! Olyan ügyesek vagytok!!! Nagyon tetszik a művetek!