Sziasztok!
Tünde!
Nagyon édes Zita mint Mikulás-Piroska. Meg persze a kis csomag is, de belőle olyan kevéske látszik ki.
Kriszti!
Gratula a vizsgákhoz és drukkok mennek mára is.
Ppanna!
Tényleg jó lenne ha össze tudnánk hozni egy talit akkor. Remélem a gyerekek nagyrésze egészséges lesz!
Mi a hetet a dokibácsik-nénik jegyében töltjük. Tegnapelőtt kötözték ugye Bendegúz kezét. Tegnap délután mentünk az orthopédiára kontroll önálló járáskor címszóval. Hát Bendegúz mint a megveszekedett rohangált a rendelőben fel-alá, rá is írták a papírra, hogy rendkívül mozgékony, gyorsan aprókat lép, mert tényleg szó szerint rohangált. Viszont meg kell még egyszer mutatni magunkat majd 3 hónap múlva, mert azt mondta a dokinéni, hogy a térdeit nagyon feszíti járáskor, és megnézné még egyszer ez hogy alakul. A lábfejeit jól tartja szerencsére.
Ma reggel mentünk az égési osztályra a Bethesdába átkötözésre, és sajnos holnap reggel is kell mennünk. De teljesen szépek a kis sebek az ujjain, csak gondolom a hétvége előtt látni akarja még egyszer a dokibácsi. Amúgy úgy látom az orvos fóbia oldódni látszik, mert most is teljesen felpörögve rohangált Bendegúz egészen addig, amíg le nem fogtam, hogy le tudják vágni a kezéről a kötést. Onnantól persze ordított, de amint elengedtem szaladt tovább, és megszerzett egy kulcsot, alig bírtam tőle visszaszerezni. Most egy sokkal tutibb bucikötést sikerült rárakniuk, ezt aztán nem szedi le.
Jó kis szélben jöttünk haza, szerencsére odafele apa vitt minket.
Itt csak úgy rázza a redőnyöket a szél, annyira utálom az ilyen időt.
Nagyon várom a tavaszt.
Ayse!
Végül született döntés, minek öltözettitek Andrist? Mikor mentek Sopronba?
Jaj, ezt mg elmesélem, képzeljétek tegnap este Bendegúz odajött hozzám, magától, és csak azért hogy adjon egy puszit. Olyan aranyos volt, először azt hittem mandarinért jön, mert azt puceváltam neki éppen. De csak megállt előttem, és nyújtogatta a nyakát és cuppogott, aztán mikor lehajoltam az arcomra adott egy puszit. És ma reggel is kaptam amikor ébredt és bementem hozzá. Ez nekem azért nagy szám, mert ő eddig nem volt puszilkodós és ha kérjük nem mindig ad. De ez így spontán annyira de annyira édes volt. Ezekért érdemes élni, komolyan, majdnem elsírtam magam.