ÜDV,virtuális család:-)))
Még mindig nem tudom ki az a mindenttudó anyuka,van egy két tippem..de nekem bizonyosság kell
elárulná majd egyszer valaki?
Borókának tüdőgyulladása van
úgy tűnik nem ússzuk meg szövődmények nélkül,de azért az jó hír,hogy nem súlyos,mert nincs láza,eszik(igaz kevesebbet).A gáz az,hogy tüdőgyulladást általában attól szoktatk kapni,hogy 1. nem szívják a váladékot, 2.sokat fekszik háton. ezen az osztályon spillerek az etetésben( 8 nap alatt 50 dekát hízott),viszont nem nagyon csinálják azt,amit a kardiológiai intézetben: garattisztítás,hátütügetés,hogy oldódjon a váladék és forgatás. Istenem,hát nem megy minden egyszerre
igaz,hogy eddig nem volt váladékos a tüdeje,mert azt hallottam volna.
Mit gondolok a tápszerről? azt,hogy így is fel lehet nőni.És hiszem azt,hogy közöttünk mindegyikünk mindent megtett azért,hogy legyen teje.Most mondjak valamit? Elapadt a tejem és egyszerűen belefáradtam abba,hogy naponta 8x fejjek.Sajnálom,de ez már nem jutott energiám,feladtam 2 hónap után..furdalt a lelkiismeret,hogy pont Borókának nem tudok még tovább tejet adni,de egyszerűen nem ment..pedig rutinos vagyok a szoptatás terén a 2,5 év szopival.
Ha én elfáradok és reményemet vesztem,mint rutinmami,akkor mit szóljon az,aki az első gyerekénél olyan akadályokba ütközik,amit nem tud átlépni!!!
Szerintem ezen ne parázzatok csajok.
Mit gondolok a kompról? azt,hogy így is fel lehet nőni
Nem azzal van a gond,hogy h napi egy órát benne tölt a gyerek,hanem akkor ,ha órákat és ha szinte egész nap ebben ül.Azon egyszerű oknál fogva,hogy nem gyakorol más mozgásformát,nem inspirálja mászásra,hisz a komppal odagurul
és a testhatárait sem tanulja meg.Erre azért figyeljetek!(Remélem ettől nem vagyok tudálékos anyuka?
)
Szerintem sincs recept az éjszaka átalvásra.Azt tudom,hogy Mandula azóta alussza át az éjszakát,amióta leszokott az éjszakai ciciről,vagyis 2 éves korától,amikor ÉN LESZOKTATTAM AZ ÉJSZAKAI CICIRŐL
GYenge vagyok én ehhez,mint a harmat,mint minden szigorhoz,bár néha eljár a kezem: a szomszédomnak van egy jó mondása: liberális szülő vagyok,csak nincs hozzá türelmem
félbe kell szakadjak,mert a nagylányomnak eddig tartott a türelme itt a gép mellett
csókolok mindenkit
alig várom,hogy nyár legyen és itt landoljon mindenki nálunk egy délutánra