Új privát üzeneted érkezett!

Napközben nem voltam gépközelben, de azért lefekvés előtt nem bírtam ki, hogy ne olvassam el, mi újság.
Na de mostmár muszáj írnom is :roll:

Babykém, fel a fejjel!
Egyrészt még semmi nincs veszve, másrészt, ha mégis másképp látnák jónak az orvosok, akkor bízz bennük!
Csak azt akarják, hogy a legoptimálisabb körülményei legyenek a kicsiknek!
Ha az egy ciklussal később lenne, akkor azt is el kell fogadni.
( szar, tudom )
De én még mindig nagyon bízom benne, és szurkolok, hogy a holnapi nap legyen a tiétek!
Kell az optimizmus!

Süni, nektek is minden jót holnapra!
Nekem is mindig ilyen gondolatok jöttek, hogy jajj, csak nehogy valami gond legyen a leszívás előtt, nekem is ilyen kényszerképzeteim voltak :wink:
De ne aggódj, minden rendben lesz!

Juci, kitartás!
Én is elég nehezen reagáltam az injekciókra, nem vagyunk egyformák.
van akinek sok lesz, van akinek kevesebb, és az is csak lassan, de egy a cél!
Ha egy-két nappal később is, de meglesz az a leszívás, ne aggódj!

Gabi, végre hallunk felőled megint!
Jól telt a hétvége?
kitaláltatok valami klassz kis programot?

Gica, hogy megy a tanulás?
Miből lesz a vizsga?
Akárhogy is, ha csütörtökön vizsgáznod is kell, pénteken ott lesznek a jutalamaid a monitoron :lol:

Találkozós lányok!
Szóval jó volt a buli! :lol:

Zsókuci!
Ne kérdezd miért, de esküszöm ma gondoltam rá, hogy nektek szerintem kislányotok lesz!
Sok örömet Emeséhez!
naposoldal

Na, én is belibbentem...Szép napot mindenkinek!
Az enyém nagyon jól indult! Bementem dolgozni, és elég sokan voltunk...Gondoltuk valaki kakukktojás...Nem, nem én voltam az, hanem egy vidéki kollaganő...Így én hazajöttem, én 10 percre lakom...Cserébe holnap reggel megyek!
Nekem is jobb így, mert tegnap vártalan vendégeink voltak, akik fél 12-íg maradtak....
:shock: :!:

Lexi! Estrella!
Én is jól éreztem magam!!!!Tényleg jó fej csaj a Lexi!!!!(mint mi! :roll: :lol: ) Ezt még megismételhetjük....És talán egy Kecskeméti utat is...Ma intézkedem.... :roll: :wink: :lol: :lol: (természetesen a 2 hét pihi után..... :wink: )

Baby!
Tényleg fel a fejjel!!!én is csak ezt tudom mondani!!!!Ahogy naposoldal is írta, ha 1 hónapot várni akarnak a dokik, várjatok!!!Ne ezen múljon a "sikeresség"!!!Tudom nehéz, de már így is nagyon közel vagytok!!!!
De biztos vagyok benne, ma jó híreket kapsz!!!Gondolok Rád nagyon!!!!!

Zsókuci!
Gratulálok Emeséhez!!!Én azért reménykedtem hogy kisfiú lesz!!!(ennyi csaj után!)De a végeredmény a fontos, hogy egészséges legyen!!!!! További szép pocakosodást....

És persze akik mennek a napokban, azoknak mennek drukkok, tüszőnövesztők, babaragacsok!!!!!
Vendég

Lexi!!!!!
Ráhibáztam.... :lol: :lol: :lol: Megvan az olaszos pasi!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda véletlen..... :lol: :lol: (na és persze zsaru! :wink: )
Vendég

És íme egy tábla:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Lányok, köszi a megnyugtató szavakat!

Úgy látszik egy kis negatív hullám söpört végig rajtunk :cry:
Baby, Süni! Javaslom kapjuk össze magunkat :wink:
Én már jobban is vagyok, ma már nem mentem dolgozni és a kórház miatt sem kellett korán kelnem, végre aludtam egy jót, lehet, hogy már erre is szükségem volt :lol:

Zsókuci, gratula a kislányhoz!

Szép napot mindenkinek!

Judit
jucicuki

Naposoldal

KIcsit sűrű volt a hétvége,azt hiszem gyorsan elfog telni ez a pár hét ilyen programok mellett. :) Erre a hétvégére is van már programunk.Jövőhéten megyünk Bükfürdőre hosszú hétvégézni.Füdőcske,masszázs és szauna,már alig várom!Mivel már dolgozom ritkábban tudok jönni,de azért mindíg elolvasom mi újság veletek!!!
megyek is dolgozni,este jövök! :)

puszi
gabicsibe

sziasztok
nem tüntem el csak szarakodik a gépünk,olvasni tudtalak benneteket csak irni nem.
Lányok
tessék a negativ hullámokat odébb söpörni már,én most nagyon pozitiv vagyok :D

Jucicuki
nagyon helyes hogy kilábaltál már,csak pozitivan tudjuk tulélni,tudom hogy sokszor nehéz :lol:

Zsókuci
gratula a kislányhoz,én is azt szeretnék,persze a fiunak is örülök majd :D :D

mennek a drukkok mindenkinek!!!!!!!!!!

bibar

Szisztok!

:oops: :oops: :oops: Kriszti,inszem:2005.05.19. :oops: :oops: :oops:
Bocsi,lehet én írtam rosszul,először!

Ja,és utólag megnéztem ezt az időpontot a Jónás naptár szerint:épp 18,19,20-ra írja az optimális fogamzóképességet és fiút jósolt!Hihetetlen!Kirázott a hideg!

Kép
taptau

Sziasztok :)

Ezt olvastam egy másik topicban és nagyon megtetszett!
Közkinccsé teszem, fogadjátok szeretettel!

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézn e ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni,és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk . De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben. -Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
manda

Zsókuci!

Gratulálok a kislányhoz! A szívem legmélyén én is azt szeretnék!

Gabi!

Bükfürdő szuper választás! Én már többször jártam ott ( de hülye vagyok, hogy nem javasoltam, mikor kérzezted az ötleteket! :? ) Nagyon klassz, fel van újítva, az élménymedencés rész különösen jó! Majd vigyázz, hogy a vízsugár le ne vigye a bikinidet!- én így jártam :oops: Jó pihenést!!!
sharon

Sziasztok lányok! Tudtok némi nemű infoval szolgálni dr. Wiegandt-ról? Egy német barátnőm szülne nála. köszi PP

pp

Taptau!
Én voltam figyelmetlen!!! :oops: :oops: :oops: Köszike hogy szóltál! Természetesen javítalak!!!!

Manda!
Gyönyörű szép ez a kis történet...Könnyeket csalt a szemembe..

Lányok!Én napok óta olyan álmossággal küzdök, hogy csak na! Ma is ugye hazajöttem, és lefeküdtem aludni, délután 2-íg aludtam! De ez megy napok óta.Semmihez nincs kedvem, és olyan kómás vagyok!Biztos az idő teszi, más nem lehet! :roll: :lol:
Vendég

Süni????

Kriszti én is alig élek...
Dolgoztam pár órát itthonról, mostam, elintéztem a táppénzt, főztem, mára és holnapra, azt hiszem most kicsit pihenek :lol:

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Sziasztok!!!!
Baby,mizujs? Reggel óta nem láttalak!!!! Remélem minden oké!

Nálunk végeredmény: 14 db petesejt :D Szűcs doki azt mondta, ez több, mint reménytkeltő!
Jól vagyok, leszámítva,hogy nem sikerült a kézfejembe beszúrni az infúziós tűt,így kaptam máshová, de esküszöm jobban fáj a kézfejem,mint az összes eddigi szuri :) Be is van dagadva,de sebaj.

Férjem reggelre lerobbant,láz,köhögés,nátha,úgyhogy Kanyó dr-nő haza is küldte.Szerencse,hogy fagyiban ott voltak a kiskatonák.

Holnap 9-től eredmény!! Szorítsatok!!!
Én is mindenkinek!!!
süni76

Na,helló csajok!

Sajnos én írok, ami azt jelenti, hogy nem fekszek, ami meg azt jelenti, hogy nem ültették be sajnos:( Eléggé készen vagyok, ez nagyon kiborító, hogy erre vártam ezer éve és most fuccs!!!!!! Nem találta megfelelőnek a doki a vérképemet, a túlstimu miatt. Úgyhogy ez sem jó, hogy ilyen sok van:( Meg még most is van a petefészekben repedt tüsző, ezért sem lehetett beültetni őket. A másik megdöbbentő hír számomra, hogy a 9 megtermékenyített embrióból 5. napra, blastocita állapotban csak három maradt, ezt lefagyasztják. Remélem életre fognak kellni:) Most kaptam egy gyógyszert, azt szednem kell két hétig, utánna megjön, és ha elmúlt akkor menjek vissza, tehát kb febr.19 körül. Utánna lesz a beültetés, remélem. Azt nem tudom, esetleg, tudja valaki, hogy most is lesznek mindenféle vizsgálatok????Mondjátok, hogy nem!!!! Azt gondolo, lesz uh, vérvétel, de remélem nem kell még megint 3. 21.24. napi vérvétel???
Röviden ennyi, életen egyik legrosszabb napja volt a mai:( Olyan, mintha nem is lenne igaz, mintha nem is velem történt volna, de sajnos igen:(

Süni,
gratulálok, igyál nagyon sokat:) Szorítok holnapra:)
Ezért nem láttál, mert végig ott ültem fennt:(

Lexi,
holnapra egy kalappal:)
Nagyon szorítok, látod, nem voltál jó "boszorkány"! Így mondhatjuk, hogy nekem is fagyibabás transzfer lesz majd!?
Szerinted, ahogy leírtam, hogy mit szedek és megjön, elmúlik, utánna megyek, akkor mit fog csinálni a doki? És szerinted mikor lehet nálam a beültetés?
Kitartást és ezerrel szorítok:)

Judit,
látod, én vagyok a másik véglet:( Ne izgulj, minden ok lesz,majd szépen növögetnek. Meglesz nemsokára a leszívás:)
baby.81

Ja, Kriszti,
sajnos így módosítanod kellene a táblicskut, talán arra, hogy fagyibabás transzfer februárban, gondolom én, de hogy mi lesz a vége, azt nem tudom...
Köszike
Te hogy vagy egyébként? Így mehetek dolgozni én is, ez a másik szörnyű dolog, úgy nincs kedvem hozzá:( Én annyira nem szeretem,mint te:)
baby.81

Baby!
Tudom, könnyú mondani, de tényleg ne szomorkodj!!!!
Hidd el, úgy nagyobb az sélyed, ha kihagysz 1 hónapot! Nem véletlenül mondta a dokid is...Gondolj bele, az még rosszabb lenne, ha most visszakaptad volna őket, és közben tudod, hogy nem sok esélyük maradt volna a megtapadásra....
Tudom nehéz, hisz annyira vártál már rá, de eljön a Te időd is!
A másik dolog pedig, elég neked a 3 baba is!!!!Sőt!Egyből 3-as ikrek! De a legrosszabb esetben is 1 baba biztos összejön!!!Csak ne add fel!!!!
Én mindig azt mondom, egy depis anyuka senkinek nem kell!!!Úgyhogy fel a fejjel!
Tudom azt is, milyen nehéz visszamenni dolgozni! A régi munkahelyemen én is így voltam! Nem is a sikertelenség bántott, hanem, hogy vissza kell menjek, és jó pofát kell vágjak!!De elmúlt, és meglátod, jövő hónaptól már otthon pihengetsz!!!Addig is ez lebegjen a szemed előtt, hogy nemsokára Így nézel ki:
Kép

Juci!
Jó pihenést! Akkor van valami a levegőben...Bár neked ahormonok hatása is teheti! Stimu alatt én egyfolytában aludtam! :wink: :lol:

Süni!
Férjecskédnek jobbulást!!!
Szép számmal lettek nálad is petikék!!!!!!Nagyon szurkolok, hogy legalább 14 megtermékenyüljön!!!!!! :wink: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Lexi!
A sors a mi kezünkre játszik.... Olasz tipusú dohányzásmentes... :wink: :lol: :lol:
Azért kívánom, hogy a babókád a héten befészkelje magát úgy 9 hónapra a pocidba...Majd aztán memgyünk csavarogni! :lol:

Estrella!
Te ennyire dolgozol??? :roll: Látom, ma egyedül vagy! :( Már nem sok van hátra!Kitartás!
Vendég

Sziasztok!

Először is Ági-nak köszönöm a biztatást és csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy gyönyörű az a gyermekecske! A Zsókucinak gratulálok Emeséhez!

Süni! Drukkolok neked holnapra, és persze mindenkinek, aki beavatkozás előtt áll! Egyébként én is holnap megyek uh-ra mert megkaptam én is a piros lapot:(

Jut eszembe, tudja valaki, hogy mikor érdemes reggel menni? Csak uh. lesz, vagy lesz vérvétel is? Elfelejtettem ma felhívni a BMC-t :oops:

Baby!
Ne legyél elkeseredve, igaza van a Krisztinek, egyet értek vele. Inkább várj egy kicsit , hogy minden a legmegfelelőbb legyen. Sajnos én is úgy érzem, hogy nálunk sem lesz inszem ebben a hónapban, mert a férjem úgy néz ki felfázott valahol. Amíg azt kikezelik...Szóval szólok holnap a dokinak, de biztosan azt fogja mondani, hogy halasszuk a stimut. :( Tudom, ez téged nem vigasztal, én is pityeregtem ma már emiatt (beleéltem magam a februárba, elterveztem mindent) de aztán arra jutottam, hogy inkább legyen így, minthogy két hétig szurkálom magam, majd hazaküldenek a nagy napon a gyalázatos eredménnyel és a kosárnyi recepttel. Szóval fel a fejjel, én akkor neked most a mosolyfakasztót küldöm++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek, Nelli
nellike

Szia Baby!
Sajnálom, ami Veled történt. Még boszinak se vagyok jó. :oops: Viszont örülj neki, h W. doki észrevette, h valami nem stimmel, hiszen valójában nem voltak meg a tipikus tünetek. Jövő hónapban szerintem csak vérvétel lesz, (nekem nem is volt, de Neked a hormonszintet lehet, h megnézik) uh és a megfelelő napon visszakapód a kis babókat. Én kaptam tüszőrepesztőt, amin meglepődtem. Kérdeztem itt, hogy más is kapott-e, de aki válaszolt azt írta, hogy nem. Az biztos, hogy akkor már nem lesz ilyen macerás a dolog, mint most a stimuláció alatt. Annyit gondolkodtam már, hogy miért kaptuk az élettől ezt a próbatételt, de igazából erre csak fent tudják a választ. Benneteket most egy lépéssel hátrébb löktek, de sebaj, most aztán kettőt - hármat előre és jön a február, amikor a mai nap már csak egy rossz emlék lesz. Semmiképp ne keseredj el!! Bár őszintén szólva ma én is padlóra kerültem, mert engem se kerül el a baj, csak nekem már volt időm ezt megszokni. Elég sok akadályt le kell győznöm az életben. Néha már úgy érzem elfogy az erőm, de harcolok. Muszáj! Próbálj meg kikapcsolni egy picit (tudom nehéz, amikor a gondolataidat 100%-ig leköti valami, de úgy könnyebb lenne. Szervezzünk egy szupi talit Bpesten, hátha elűzzük a pech-szériát. Tegnap csak hárman voltunk, de elég jól mulattunk. Vigyázz magadra!
Vendég

Naposoldal
Jó volt a buli. Igazi csajos dumálás lett belőle. Nagyon gyorsan elszaladt az idő. Sokat nevettünk. Kár, hogy csak hárman voltunk. Remélem jól vagy(tok)

Süni
Nem semmi mennyi petikét "gyártottál". Nagyon ügyi vagy!

Estrella
Képzeld, kilátásban vagy egy hosszú párizsi hétvége!! Emlékszel mit mondtam az ottani kínálatról?? Határozottan tetszik az ötlet. Csak előtte még van néhány akadály. Tudod, a műtét. Félek! Viszont holnap megyünk a gyerekekért:) remélem felébrednek szépen a kis drágáim! Aztán ha minden jól alakul, akkor persze nem megyünk Párizsba, de tudod, akkor inkább ne menjünk. Remélem Apa is hamar felépül és elmúlik végre ez a rémálom. Majd dumálunk

Nellike
Úgy tűnik Neked se ez a szerencse-hónapod. Az ember nem is gondolná, mennyi mindennek stimmelnie kell ahhoz, hogy egyáltalán haladjanak a dolgok. Sok akadály van, amivel az ember számol, de mindig vannak váratlan dolgok is. Jobbulást a párodnak, és sok-sok vitamint Nektek. Mi is édesség helyett esszük a vitaminokat. Nekem eddig bejött, de a párom lerobbant bő egy hétre.
Vendég

Baby!
Nem is tudom mit mondjak... Nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: De Te annyira optimista lány vagy, hogy bízom benne, hogy hamar túlteszed magad a mostani rossz híreken.
Hiszen nemsokára a kis fagyibabák ott lesznek nálad és még stimuláció sem lesz. Én legalábbis úgy tudom, hogy a fagyibabás transzfert a természetes ciklusodhoz igazítják. De ebben Lexi vagy Brigi az illetékes... :wink: És fogd fel úgy, hogy az a három pici, akit most lefagyasztottak, ők a legéletképesebbek, és nem is kell már neked több. Ők hárman pontosan elegendően lesznek egy nagycsaládhoz... :)

Süni!
14 petike? Gratulálok hozzájuk! Szorítok, hogy holnap minden rendben legyen, a férjednek pedig jobbulást kívánok! Vigyázz, nehogy Te is beteg legyél! Szedd a C vitamint!

Gabi!
Örülök, hogy sikerült mindenféle progamokat beszerveznetek. A Bükfürdő biztos szuper lesz. Majd várom, hogy beszámolj róla, mert még soha nem voltunk ott...

Lexi!
Gondolok majd rád holnap! 2 hétig tudsz majd pihenni, vagy dolgoznod kell?

Gica
gica1

Kriszti
Örülök, h taliztunk. A vidámságodból ragadt rám egy kicsi. Kecskemét oké, de reméljük csak 9 hónappal később. Az azért elég érdekes lesz, de megoldjuk. Remélem mielőbb újra talizunk.
Vendég

Lexi!
Pedig alapból Te sem vagy egy depis csaj....De tudod ez van, ha 3 vidám ember, akik "néha " optimisták is, összeülnek!! :lol: :lol:
Felveszlek az iwiw-en...Majd nézd meg Cs-t.... :wink: Elvileg "Ő is" fent van...Csak nevét nem tudom!
Vendég

Gica
Szerencsére olyan a munkám, hogy akár otthon is el tudom látni egy részét, de persze ehhez kell a főnököm jóindulata is. Eddig nem panaszkodhatom, mert nagyon rendes volt, de most magánéleti változások miatt még az is lehet, hogy akár végig pihenhetek, ugyanis nem lesz munkahelyem. Mivel suliba járok nem lesz könnyű új helyet találnom. (minden nap megyek és össze-vissza időpontokban) Úgyhogy nem tudom mi lesz, de amíg van rá lehetőségem, addig a sulit nem hagyom. Tetszik is és elég jól megy. Erre vágytam 18 éves korom óta, úgyhogy az álmomat nem hagyom. Egyetlen okot tudok elképzelni, amikor is nem is olyan fontos a suli.(vagy esetleg kettőt, ha ikrek) Ti jól vagytok? Minden oké? Megkaptad a privi üzenetemet?

Gabicsibe
Bükfürdő szép és nyugis hely. Bár én a fürdőben az újítás előtt voltam, így inkább a szálloda pezsgőfürcsijében áztattam magam:) Sajna nekünk nem jött össze a kirándulás a párom betegsége miatt. Reméljük szép idő lesz, amit én személy szerint azzal garantálok, hogy nekem ugye itthon kell feküdnöm. Ilyenkor általában szép az idő. Csak ha kirándulni indulok akkor szokott esni. Érezzétek jól magatokat! Várom az élménybeszámolót
Vendég

Lexi!
Tök jó, hogy rendes a főnököd, de ha megszűnik a munkahelyed, az már nem annyira buli. Nappalira jársz valahova, hogy mindig kell menned? Nekem az esti is húzós... REmélem holnaptól már lesz okod arra, hogy ne a suli legyen a fontosabb... :)
Köszönjük, mi jól vagyunk, pénteken az uh után okosabbak leszünk..
Megkaptam az üzidet, és válaszoltam is rá, de lehet, hogy nem kaptad meg? :( Ha nem, megpróbálkozom újra...
Gica
gica1

sziasztok
Baby
nagyon sajnálom ami most veled történt,de én is csak azt tudom mondani amit a többiek,az orvosok tudják mi a jó a bébiknek.persze átérzem a bánatodat,de gondolj arra hogy hamar elmegy az 1 honap.
a fagyibabákat spontán ciklusban ültetik vissza,ne aggodj nincs vérvétel csak uh.én már csak tudom,már a 3.adag fagyikáimért megyek vissza :D

Süni
gratulálok a sok petikéhez,nekem az elsönél 13 at szivtak le és repkedtem én is :D lesz fagyid de reméljük nem lesz rá szükséged

bibar

Kriszti
Gyorsan menj az iwiw-re. Meg fogsz utálni, de ilyen béna még soha nem voltam. Nem tom hogy történt, kérlek ne haragudj. Ez nagyon gáz
Vendég

Gica
Igen nappalira járok, úgy olcsóbb:) Még csak ez lesz a 4. félév, de szeretem. Mondjuk nem olyan nagy kihívás. Azért kezdtem el, mert mindenki mondta, hogy tuti akkor egyből terhes leszek, mert elterelem a figyelmemet. Nem jött be. Igyekszem lekötni magam és az energiáimat. Most is volt 17 tantárgyam. Inkább, mint itthon sírdogálni és befordulni. Mindjárt megnézem a privit, igazság szerint nem néztem.
Vendég

Gica
Megkaptam. Köszi. Akkor most meg vagyok elégedve magammal, mert nem voltam benne biztos, hogy sikerült elküldenem. Te mit tanulsz? Majd szeretnék továbbmenni, mert ezt nem biztos, hogy tudom használni a jövőben. Az a baj, h abszolút humán beállítottságú vagyok, azzal meg nem sokat lehet kezdeni.
Vendég

Sziasztok lányok!

Nagyon drukkolok az eheti versenyzőknek!!!! :D

Lexi, Süni!

"Ügyesek" legyetek holnap :D , folytatni kéne Gica és Naposoldal sorát már!!!! Gondoljatok bele, mennyien szorítunk nektek!! Sikerülnie kell!!

Baby!

Nagyon sajnálom, hogy így eltolódik a nagy esemény :( , borzasztó lehet, hogy az a nagyon várt pillanat mégsem most jött el, de én hiszek abban, hogy mindennnek megvan az oka, csak most még nem tudjuk, mi az!!! A lényeg, hogy ne csüggedj, hanem rögtön előre nézz!! Tudom, hogy könnyű mondani, de inkább panaszkodd ki magad nekünk, aztán újult erővel folytasd a küzdelmet.

Gica, Naposoldal!

Már csak pár nap az UH-ig :D !
Remélem, vigyáztok magatokra! Hogy vagytok????

Gil
gil

Sziasztok!

Na, egy kicsit észhez tértem, de még mindig olyan, mintha még mondjuk csak holnap mennénk beültetésre:(
Köszi a bíztatást, jól esik a lelkemnek:)
Lexi,
holnapra szorítok:)
Egy kérdés: adott már valaki pénzt az orvosának,mondjuk leszívás után?
Talán nagyobb figyelmet fordítanának ránk, vagy egyáltalán nincs ilyenekre idő?!
Jó éjszakát:)
baby.81

Szia Baby!

Ez a pénz dolog engem is érdekel, nagyon tanácstalan vagyok. Nekem két inszemet csinált már Wiegandt, de még nem adtam neki, lehet, hogy már itt lenne az ideje :roll:
Jobban vagy?
Jó éjt Neked is!
gil

Akkor Baby mégegyszer: ne bánkódj!
Próbáld meg az előtted lévő heteket nagyon vidám, jó programokkal tölteni, csupa olyat csinálj, amitől aztán búcsúzni akarsz kilenc hónapra. :wink:

Ami a három babát illeti, amikor több napig hagyják őket növögetni, akkor sajnos előfordul, hogy néhányan nem élik túl ( ezért nem is csinálják, csak bizonyos mennyiségű petesejtszám felett).
Viszont- és ez fontos!- nagyobb az esély a tapadásra a blasztocisztáknál!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval, ha kicsit kiszomorkodtad magad, tessék megint optimistán gondolkodni, és a jóra koncentrálni!
És persze, hogy felélednek!
Nekem annak idején csak egy szem babóka volt lefagyasztva, és ő is feléledt.

Süni, ügyes voltál, szép eredmény!
Én is többször jártam úgy, ahogy te a kézfejeddel. Tényleg jobban fáj, mint a szurik.
Szorítok holnapra, jelentkezz, amint tudsz!

Lexi!
Megy a drukk neked is!!!!!!!!!!
És te is jelentkezz mielőbb :wink:

Gabi, látod, csak az első napokon nehéz túl lenni, aztán megy az idő magától is, nem kell azt sürgetni.
Bükfürdőt mejd osszd meg velünk, ott még én sem jártam.
Én is imádok fürdőzni, meg szaunázni. Mindig nagyon felfrissít.

Juci, pihenj, aludj csak sokat. Biztos az is hozzájárul a jó közérzethez, és az nem mindegy ilyenkor.
Pozitív gondolatok, és bátran képzeld magad elé, hogy teljesül a vágyad!
naposoldal

Gil,
köszi a körülményekhez képest megvagyok, sokat segít, hogy TI itt vagytok nekem:)
Mi is azon gondolkodtunk a férjemmel, hogy lehet adni kéne, ha tudnám, hogy ezen múlik!!
Szia
baby.81

Lexi!!!

Kép Nincs semmi gond....Részemről legalábbis nincs!!! :wink: :lol: :lol: Ne aggódj!!!Nekem akaratodon kívűl csak jót teszel!!!Köszike!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Naposoldal,
szió, hogy vagy?Nem sokára uh, de jó neked, szorítok nagyon, hogy minden ok legyen:)Nekem is lesz uh, csak nem azért...he-he-he:) Látod már jobban vagyok:)
mit szólsz ehhez a pénz dologhoz, te adtál már a dokinak? Mert, ha ezen múlik, én oda adom neki:)
baby.81

Baby!
Sztem sajnos nem ezen múlik...Bár nagyon megérdemlik a dokik és mindenki, de mi nem adtunk, mert erőnkön felűli lett volna....
Ha egy kicsit többet keresnének, nem is várnák el...De sztem így sem várják el...Igazán szívből csinálják, amit csinálnak!!!!!
Vendég

Köszi lányok,hogy izgultok értünk. Remélem most már a babókák is úgy gondolják, hogy jó lesz velünk, hiszen sokan várják és szeretnék őket.
Az altatáskor kapott kanül, vagy mi nekem is nagyon fáj a mai napig, pedig novemberben volt aktuális. A vénámban van két nagy csomó, amire a doki azt mondta sokára, de el fog múlni. Szóval ez a része sem olyan kellemes. Holnap jelentkezem
Kriszti
nálam az iwiw halott.
Vendég

Lexi!
Nálam is...Majd folytatjuk legközelebb akkor..vagy msn-vagy skype... :wink:
Vendég

Nem ezen múlik, sajnos.
Ha úgy érzed, jobb neked, és megteheted ( mert azért nem kevés pénzbe kerül ez hálapénz nélkül is ) akkor adj. De nem ezen múlik.
Én adtam, igen, de tudod, hogy már nagyon sok időt töltöttem a bmc-ben. És adnék én többet is, meg több mindenkinek is, de annyi nincs.
Viszont abban biztos vagyok, hogy emiatt nem részesültem különlegesebb bánásmódban, és több idő sem jutott rám.
Abban sem vagyok biztos, hogy emlékszik e rá, ki adott, és ki nem.
Szóval emiatt ne aggódj.

Örömmel látom, hogy már jobban vagy! Csak így tovább, kell a pozitív energia, termeld csak!
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Megyek aludni, kipihenem ezt a "jó" napot!
Mindenkinek szép álmokat! Én tudom, hogy mit fogok álmodni:)
baby.81

Lányok!
Lassan én is elmegyek aludni! Aztán ha holnap Süni jön a jó hírekkel dobok fel egy táblát!(persze csak este, mert nappalos leszek)

Baby!
Pihend ki agad, és álmodj a babuciddal, hogy nemsokára nálad lesznek!!!Meglátod, olyan hamar eltelik az az idő!
Vendég

jó reggelt lányok :D

Lexi
nagyon drukkolok,olyan jó hogy ma visszakapod öket :D :D

Süni
neked is mennek a drukkok,jelentkezz ha van hir!!!!!!!!4

én holnap megyek uh-ra,nem jön senki más?ja persze málnán kivül :D már izgulok hogy minden rendben legyen :shock:

na megyek dolgozgatni,majd este benézek a jó hirekért :D :D

bibar

Sziasztok!!!
14-ből 7 a végeredmény!!!! Pénteken 12 órára megyek vissza értük. Kettőt kapok vissza, a többit lefagyasztják!!

Most megyek át anyuékhoz (a szomszéd lakásban laknak), mert a férjem itt hisztizik, hogy nehogy elkapjam tőle a nyavaját!

Baby, nagyon sajnálom, hogy tegnap nem ültették őket vissza :(
Nagyon-nagyon szurkolok értetek!!!

Ma még jövök!!!
Puszi mindenkinek!!
süni76

Húúú mi minden történt itt. Tegnap este már nem volt erőm írni.

Lexi:
Mennek a drukkok! :D

Kriszti:
A táblázatban febr.2. nem UH, hanem sp.vizsgálat :shock:

Baby:
:(
Vendég

Süni!
Szuper hírek! Gratulálok! Látod, a kiskatonák úgy is tudták teljesíteni a feladatukat, hogy kicsit lusták voltak! Nem kímélték őket, kénytelen voltak megtenni a kötelességüket... :) Nagyon-nagyon örülök! Gondolom a férjed is boldog! Szorítok péntekre!

Baby!
Hogy vagy? REmélem lassan túlteszed magad a lelki fájdalmon. Már dolgozol? VAgy a héten még inkább egy kicsit pihizel? Szervezzetek Ti si Gabiékhoz hasonlóan programokat, és meglátod egykettőre eltelik ez a kényszerszünet.

Lexi!
Mi újság? Nálad vannak a babák?

Gil!
Nem tudom, hogy vagyunk. Semmit nem érzek, fogalmam sincs ez jó-e vagy sem... :? Várom a pénteket...

Gica
gica1

PP!
Én W. dokihoz járok lombikozni, de eddig csak jót tudok mondani róla. Az, hogy szülész-nőgyógyászként milyen, nem tudom, ezirányú tapasztalataim nincsenek. Szerintem nézz át a babás topikba, hátha vannak ott olyan lányok, akik nála szültek és tudnak etekintetben felvilágosítást adni.
Gica
gica1

Picit hazajöttem megnézni az uramat. Jajj, csak a pasik ne legyenek betegek!!! Remélem péntekre összeszedi magát!

Fura, nekem a tanár úr ma a telefonba nem mondott semmi baljósat, mint Baby-nek. Pedig Szűcs doki nekem is említette a hyerstimu lehetőségét. Elmondta nagyon alaposan, hogy milyen tünetekre figyeljek. Szerencsére eddig semmi gond. kopp-kopp-kopp. Iszom ezerrel, állandóan pisilni járok. Szerencsére a kézfejem sem fáj annyira.

Viszont, képzeljétek, nekem most nem írtak fel semmilyen injekciót. Vagy azt beültetés után kell alkalmazni? Az Utrot mától kellett kezdenem "felpakolni". Valamint Doxycyclin-t és vmi Metypred nevü tablettát.

Gica, persze, nagyon örül a férjem, csak a sírba kerget az óvatosságával. De ez persze nem baj... Jobb félni, mint megijedni. Mikor mész pénteken?

Vigyázzatok nagyon magatokra!!
süni76

Sziasztok!

Süni
Ez nagyon jó!!Férjednek jobbulást és te pedig szedj 500-as Cvitamint!!

Lexi
babók?

Sajnos nem megyünk Bükfürdőre,mert nem volt hely.De viszont megyünk Egerszalókra a Shiraz hotelbe.Itt is az utolsó szabad szobát kaptuk meg. :D

megyek dolgozni,este jövök!ha nem is írok de azért sosem mulasztom el elovasni a híreket!
puszi
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?