Sziasztok:)
Joe
Kitartás, remélem már Te is jobban vagy és Botinál is elmúlt a hétvégi visszaesés. Sokat gondolok rátok és szoritok értetek.
Muzsu/Zsu
Üdv közöttünk:) Ha voltál terhes paton is akkor mondjuk 2003ban találkozhattunk mert én akkor elég sokat töltöttem bent és augusztusban pont bent voltam (104es szoba). Ugyanezt 2006. február végére mondhatom,ha mondjuk még szülés elött bent voltál esetleg, 24 én szültem a kisfiam.
Le a kalappal elötted három ennyire kicsivel
:)
Erika
Boldog szülinapot a nagy legények:):) Tehetnél majd fel ha van kedved képeket:):):)
Anid
Megdöbbentő volt számomra a lista a megszüntetésre itélt sulikkal kapcsolatban, köztük van az én középsulim is, ezek akik ezt kitalálják nem normálisak ez tuti: szüntessük meg a szakképzést, mindenkinek legyen "diplomája" és majd azzal nem fog munkát kapni... sebaj majd az EUból meg importáljuk a szakmunkásokat... bocsi nem akartam senkit untatni, csak már kikivánkozott belőlem...
Viszont imádom olvasni az irásodat, csak igy tovább és minél többet légyszi:):)
Ranpo/Évi
Hogy álltok a kajcsival, elkezdted a hozzátápit elöbb, vagy még várakozó állásponton vagy?
Rita
tökéletesen egyetértek veled a rossz anyaság - jó anyaság témában. Ez is kezd már kb olyanná vállni, mint a modellek által keltett hamis "testkép elvárás" főleg a fiatalok körében.
Ami meg az anyatej hatalmát illeti arra csak azt tudom mondani, hogy nem mindenható
Főleg hogy most pl majd 4 hétig nem birtunk kilábalni a takonyból , pedig még bőszen cicimánia van Pepénél...
Renáta
Orvosi segédeszköz boltban lehet kapni, de előfordul gyógyszertárban is, ha nem te mész el venni, akkor a csipőd méretét ad majd meg, mert az a méret fontos hozzá.
Mágnes
Nálunk még a mai napig előfordul baleset badynál és mindig kijön a cucc belőle. Egy titka van: frissiben kell kimosni, vagy legalább beáztatni, én bevallom kicsit drágának tartom a wanish szappant, helyette a jó kis caolás mososzappant használom és tökéletes, nagyon kevés folt az amivel nem bán el (az almát eddig még semmivel sem sikerült eltüntetnem sajna, bár már javasolták a rozsdafolt kiszedőt de még nem probáltam ki)
Timi
Mikor mész vissza melozni ujra? Hanna baba hogy van? Zsoltinál hogy alakulnak a dolgok?
Lizii
Ács doki szakmailag nagyon jó, éppen ezért nagyon sokan járnak hozzá, szerintem ebből kifolyólag már annyira "bensőséges" orvos beteg kapcsolat már nem tud száz százalékig kialakulni, itt most a lelki oldalra gondolok legfőképpen. Szerintem nagyon jó ötlet amit Emma is irt, hogy készíts listát a kérdéseidről és a rendelésen szépen tedd fel őket, biztos megválaszolja lelkiismeretesen mindegyiket. De ha te ugy érzed hogy váltanod kéne, akkor tedd meg, mert a legfontosabb most te vagy és hogy bizz a dokidban és hogy stresszmentes legyen a terhességed.
Prücsök
"enyémke" nagyon tetszett, jó fejek vagytok Lillával
Rendbejöttetek már? Krumplit hogy adtad eddig neki hogy nem gyere be volt?
Talival kapcsolatban mi meggyógyultunk, szal tőlem és felőlem mehet. Apás talit én is támogatnám, főleg azzal a felállással amit Anid irt
Apák egy kupacba gyütjve, gyerköcök a kezükbe nyomva mi meg iszkiriiiiiiiiiiiiiiii
:):)
Dorka
Honnan sikerült összeszedned a beeeeeeeeet?
Apás dolgot nagyon megértem, kb hasonló a felállás nálunk is. Irigylem Ritust hogy a párja ennyit segit neki, nálunk max a főzés és a ritka porszivózás ami belefér apa életébe, a főzés után persze a mosogatás az enyém
Én is vágyom már vissza dolgozni, azért kimeritő 4 év gyerekgügyögést hallgatni, igy nagyon is átérzem hogy másra is vágysz.
Gabek
tök jó hogy ilyen rugalmas a munkahelyed, nagyon irigyellek érte, ha esetleg van egy kis üresedés nálatok, akkor szóljál
Nekünk lesz a legjobb dolgunk, mert igy tőled első kézből értesülhetünk majd gyerekes programokról
Mi jól vagyunk már hála , apa visszament melozni, gyorsan eltelt az egy hét szabi
Utálom hogy ilyen pocsék az idő, mert igy nem merem kivinni őket, mert nincs kedvem ujra csöpögő orrokat szivni, meg gyógyszert adagolni, lehetne már egy kis szélmentes nap, mert a hideg nem baj, szépen fel lehet rétegesen öltözni.
Peti ezerrel megy, mostmár tök magabiztos, sőt eddig a lépcsőn felfelé mászott, mostmár menni szeretne felfelé, fogja a falat és szépen pakolgatja a lábait, édes nagyon, a fordulónál mikor megáll pihenni olyan mint egy kis öregember ahogy nyelvlógatva liheg és nézz rám hogy most felveszel vagy végignézed hgoy felszenvedem magam
Danival változó, hol jobb napja van hol rosszabb, de már kezdi elfogadni játszótársnak Pepét, olyankor jó nézni őket, meg hallgatózni, hogyan magyaráz neki.
Most ennyire futotta mert kezdődik a nap:):) Talit döntsétek el, szivesen látlak titeket, vagy mennénk, ahogy alakul.
puszi
Ági és a fiúk[/b]