Új privát üzeneted érkezett!

tizu, neked nagyon hamar kimutatta, ez tök jó:o) én még azért reménykledem, köszi az őszinteségedet, ez is rámfér, hajlamos vagyok elszállni :shock:

ilonkám, a te szavaid aranyat érnek, ha milliomos lennék minden mondatodért ami elhagyja a szádat (ill. amit begépelsz) fizetnék!!!!
nagyon köszi, és te se hagyd magad, a helyedben nagyon beszóltam volna egyébként....
most úgy gondom, hogy ha 2-3 hónap alatt nem jön össze akkor kérem az inszemet, nem tökölök hihihihihi

szóval köszi nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsiboris

K.boris :)
Nem elkeseríteni akartalak, hanem azt próbáltam érzékeltetni, hogy nem vagyunk egyformák. Van akinek hamarabb kimutatja, van akinek később. Egyébként amíg nincs menzi, addig reménykedni kell!

Ilona :)
Hát ez a táltos szori se semmi. Nekem is "segítettek" még mások. A kozmetikusom anyukája is ilyen babagyártó, csak ő nem nevezi magát táltosnak. A barátnőm adott egy fényképet rólam, meg ilyen hülyeségeket kérdeztek, hogy van-e száraz virág a lakásban stb. Jót röhögtem az egészen, ez a kaktuszos hónapban volt, ezért most nem tudom kinek legyek hálás. Hi-hi.

Kép
Kép
tiza

tizám, igaz!!!! reménykedem is amíg nem jöm a piri :D :D :D
nem keserítettél el :wink:
kicsiboris

Lányok,
asszem nem úszom meg a lombikot. :( Fájogat a hasam, kicsit azért még reménykedem, de azt hiszem nem sikerült ez a spontános hónap. :( Pedig milyen jó lett volna!!
Mondjuk még csak a 25. napon vagyok, de nekem 27 napos szokott lenni a ciklus, szóval...
Nekem nem kell tesztelnem.
Boris,
ha már nem bírod tesztelés nélkül :lol: , akkor legalább reggelig bírd ki,mert akkor sokkal nagyobb az esély, hogy kimutatja a nagyon korait.

Puszi!
katata

katata kár, látod milyenek vagyunk évekig nem sikerül spontán mégis reménykedünk benne, hátha változott valami, hormonok és egyéb. Sajnálom, nagyon vacak dolog ez. Mutasd meg milyen erős csaj vagy, megyünk mi még látogatni az ikreket kb. 10-11 hónap múlva, meglásd de jó is lesz az nektek :D Én mindenféle sütit szeretek, ha nem tudnád mivel láss vendégül minket :wink:

kicsiboris, nincs jó tanácsom sajna, én is épp csak túl szoktam élni ezeket a várakozással teli napokat. Aranyos vagy minidg kedveskedsz, jól esik kipótolja azokat a napokat, amikor senki nem kedveskedik nekem. Mer csak szíjják a véremet, néha úgy utálok mindenkit, bocsi, kijött belőlem az agresszor.

tiza, szárazvirág, kaktusz ez olyan feng shui-san hangzik. Legalább van min derülni egy kicsit. Egyébként hogy alakul a gyermek a pocakban? Nem lesz mostanában kép róla?

És nektek odry valami jó kis kép, vagy még korai?

Hovál lettetek babszi, lola, mreni, tamaranna, tücsökbogár?

Hát málna ügyesen szúrkálj, mert így sosem kerülünk át a pocakos topikba :wink:

Szép napot lányok!
bbilona

tizu, tényleg édi ez a kaktusz sztori:o))))) ha tudtam volna...nem ülök a hónapban kaktuszba :lol: na jó ez vicc volt :P :P
tényleg, jó kérdés ilonkám, tizu mikor lesz képecske? már úgy várom :!:

kata, asszem egy cipőben járunk, nekem 33 napos a ciklusom (kb)
és nem jött még meg ma vagyok a 31. napon....de már teszteltem a ma reggelivel együtt 3 -at :shock: szóval még ne add fel, én is reménykedem....

ilonkám, örülök,....mi jól elvagyunk amikor csupa -csupa
rosszakat kapunk 'kívülről, én is tökre bírom a + hozzáállásodat!!!
egyébként épp tegnap este döntöttem orvosügyben...elmegyek egy új dokihoz és mese nem lesz, azonnal inszemet kérek! ez az endó nem játék! még az hiányzik, hogy itten szépen spontán elhúzunk fél évet aztán kiújul a bajom.... :cry: és én már nem megyek se laparra se másra :!: :!: :evil:
a reggeli - teszt is lehet korai, de már nem hiszek benne...
kicsiboris

Szerintem most egy pár napig ne tesztelgess, mert csak felhúzod magad. Ha 33 naposak a ciklusaid, akkor még meg sem kellett volna, hogy jöjjön (igaz, azt nem tudom, hogy mikor volt péd.) A pé utáni 15. napnál hamarabb nem érdemes tesztelni. Annak idején én is csak azért teszteltem, mert elkezdtem görcsölni és abba akartam hagyni az Utrogestant, hogy ne húzza ki nagyon a ciklusomat. Ha nega lett volna, biztos elhagyom a progipótlást.

Február 14-én megyek uh-ra. Remélem ott már adnak képet, állítólag úgy kell kérni. Már én is nagyon várom.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Megjöttem a Kaáliból. A hcg-m 1800 lett!! :D Annyira sírtam, hogy a páromnak nem is tudtam elmondani a telefonba, szegény azt hitte, hogy rossz lett az eredmény. :oops:
Szerintetek ez egy baba? Ma vagyok a 19. napon. Remélem az UH-n is minden rendben lesz. Sajnos az csak feb. 16-án lesz.

Kívánok mindenkinek ilyen szép napot! :D :D

Mazsola
Kép
mazsola78

Sziasztok Lányok!

Nem tudom ki emlékszik még rám, nagyon rég nem írtam, de most jó hírem van és bátorításként megosztom veletek is.

Még decemberben az első inszemre várva kaptam 300 NE Puregon injekciót, de sajna az orvosom szerint nem használt (túl kicsik voltak a peték) és ezért elmaradt az inszem. Én teljesen elkeseredve "vártam" a karácsonyt, hiszen még a reményt is elvették tőlem abban hónapban a teherbe eséstől.
Megvettem a következő (dupla) adag injekciót és türelmetlenűl vártam, hogy megjöjjön, hogy minél előbb eljöjjön az inszem ideje.......
De csak nem jött meg, és szilveszterre kiderült hogy mégis megérett egy pete elég nagyra és mi "önállóan megoldottuk a dolgot". Egyszóval terhes lettem, ami számomra egy csoda...
CSODA történt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most 8 hetes és 6 napos vagyok, nagyon jól érzem magam. Van már ultrahang képem is. Van már a babámnak szeme és orra is. Nagyon kis édes. 7 hetesen volt 13 mm.

Nagyon boldogok vagyunk! Szeretném ezt a kis történetet azoknak a figyelmébe ajánlani akik már mindent feladtak és el vannak keseredve! SOSE adjátok fel, mindig van remény, még akkor is ha azt mondják: Ebben a hónapban semmi esély......

Tessék csak dolgozni a dolgon és előbb utóbb mindenkinek eljön a ideje!
Minden jót: Manó79
manó79

Mazsi ezt találtam a neten, rákerestem mert nem tudom az érték mit mutat amit írtál,
de itt meg más szerintem a mértékegység, te lehet, hogy tudod majd értelmezni, nagyon szurkolok!!!!

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml)
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288, 000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25-40 3,640 - 117,000

manó, köszi, ez tényleg szívmelengető történet :lol: és nagyon jól csináltátok, tényleg annyi téves dolgot mondanak az embernek, és a te sztorid épp egy ilyen, nem kell 100%-osan senki véleményét elfogadni, elhinni, szuper köszi, és nagyon jó babásodást kívánok neked!!!

többiek? hol leledzetek?
kicsiboris

Boriska!

Köszönjük! Igazad van az iszemmel kapcsolatban! Szerintem se varj vele sokat!

Tiza!

Nagyon szepen köszönjük! Azt hiszem több ilyen nenire lenne szükseg, mint a baratnöd anyukaja!:)

Ilona!

Ez a taltos dolog engem is kivancsiva tett! Remelem bejön majd!

Kata!

Ne keseredj el kerlek! Lombikkal sikerülni fog!

Mazsola, Mano! :D

Nagy-nagy gratula Nektek!!!!! :D

Kép
Kép
jucmuc

Manó :)
Gratulálok, tényleg vannak még csodák.

Kép
Kép
tiza

Juca :)
Én azért nagyobb jelentőséget tulajdonítok az orvosomnak, de azért lehet mindenfélében hinni. (Én csak a tudományos dolgokban hiszek.)

Kép
Kép
tiza

Mano!
Nagy gratula, es nagy koszonet, hogy ilyet megosztottal velunk! Kivanok jo egeszseget, kitartast es minden, de minden elkepzelheto jot!!!!

Babszi
babszi

Tiza! :D

Igen, igazabol en is a draga doktor ur 'csodas' kezeben hiszek am! :lol:

Alig varom mar, hogy ott tartsak! Mar csak par het!

Kép
Kép
jucmuc

kicsiboris ez a beszéd, irány az új doki örülök, hogy így döntöttetek, remélem beválik :!:
Azthiszem szerencsések lehetünk, hogy semmi bajunk.

tiza, akkor mi is türelmesen várunk a bébifotóra, de nem szertném a megint megjöttben keresgetni, mi is kérünk belőle :wink: Csak viccelek, mindegy hová teszed, csak infót kérnénk róla, ha lehet.

mazsola, ez nagyon jól hangzik, vigyázz magadra és csak sírj nagy teher szakadt le a vállaldról, nagyon szuper.

manó, köszi a bátorítást, és hogy nem felejtettél el minket.
Én most pont hasonló cipőben járok, mindjárt elfogy a 2 doboz puregon, megvettem a harmadikat de nem nőnek a tüszőim. A gatyánk rámegy, a munkahelyemről minden másnap 3-4 órát hiányzok, mert uh-ra kell menjek, és és és én nem az örömtől sírok.

jucmuc, majd ha lesz valami táltos ügyben jelezni fogom :wink:

Szép estét csajszik!
bbilona

babszi, mi van veled, hát miért nem mesélsz?
bbilona

Lányok,
olyan aranyosak vagytok! Imádok ide jönni és olvasni Titeket. Mindig feldobódom! És valahonnan, mindig jönnek újabb remények, hogy nekünk is sikerülni fog!

Mano,
de jó,hogy megosztottad velünk a storydat! Újabb remény! És nagyon sok boldogságot kívánok Nektek én is! Olyan jó!!!

Boris,
egyszerre leszünk terhesek? :lol: Egyikőnknek sem jön meg és kész!! :)

Ilona,
meg fognak azok a tüszők nőni, mikorra kell, vagy akkorára amekkora szükséges. Lárod, Manónál is sikerült, szóval nem tudnak ezek a dokik mindent felmérni pontosan! Nem szabad elkeseredni, csak bízni, reménykedni. Csodák már pedig vannak! :wink:

Puszi!
katata

Kép
katata

Sajnálom, hogy nem reagálsz jól, de tényleg megnőhetnek, akár maguktól is. Tényleg rámehet a gatyátok is, mert nekem ugyan csak 300 NE Gonal-F kellett egy doboz clostyval, tüszőrepi ,meg egy kis progipótlás és ez került anno 25 eFt-ba, ami most 37e Ft lenne. Egyszerűen elképesztő. És akkor még mellette fizetni a dokit is. Ez nem igazsgág, de nem sokára már elfelejtheted a kínokat. A pénzkiadást nem, mert a gyerekre is sokat kell költeni.
Ha lesz fotó, megígérem, hogy ide is felrakom. Szánom-bánom bűnömet. Nem sokára csináltatok apával másikat, mert már megint nőtt a pocakom és akkor azt megosztom veletek. Cicitartóim közül már csak 2 kényelmes. Vennem kell újakat.

Kép
Kép
tiza

Ilona! :D :D :D :D

Küldök tüszönövelö energyt! :D

Kép
Kép
jucmuc

köszi lányok, mindjárt sírok olyan aranyosak vagytok. Igen igen menni fog, meg minden jó lesz én tudom csak most kell valahogy kibírni.
Jucmuc hát köszi, minden erőt összeszedek ami felém áramlik, kiszipolyozlak benneteket, vigyázat :!:

tiza, várjuk a képeket! Arról lehet olvasni itt ott, hogy amire először szüksége van az nagyobb, erősebb melltartó, nehogy megnyúljanak a cickók, és persze gondolom nem is fájnak annyira ha van ami fixen tartja.

kata, köszi tudom csodák azok vannak hiszen írják a lányok, milyen klasszul is alakulhat. És én általában szerencsés alkat vagyok.

Kicsiboris hogy vagy?
Szép napot nektek!
bbilona

ó, ilonám, drága kedveském :lol: hát mégis-mégis nekem kell téged bíztatnom :roll: olyan klassul 'kezeled a negatív dolgokat....eddig, nehogy már most menjen el a kedved :!: :!:
irgumburgum!!! na jól van, nem akarlak bántani ám, tuti megnőnek a tüszőid, ha eddig ezzel nem volt különösebb gond akkor most sem lesz, hid el légyszíves :lol: gondolok rád, kitartást :!:

na, jucmuc csak így tovább, ilyen szépen nyugodtan, sikerülni fog, még egy kis türelem, már kötheted a zsepidre a csomókat :lol:

kata :shock: hááááát nagyon jó lenne, egyszerre zebrásodnánk :oops: :lol: mindent bele kis sejtecskék :!:
neked sem jött meg? még nekem sem...van még remény....

babszikám, de jó téged itt látni!! többiek???
odryka, és mindenki....???
kicsiboris

OK kicsiboris összeszedem magam, este Avivázok egyet. Már hüvelyváladékom is.
A főnököm pedig zseniális, majdnem elbőgtem magam a meghatottságtól. Már az is felbecsülhetetlen, hogy munka közben felállhatok és eltünhetek pár órára egy-egy uh kedvéért. Persze én számolgatom az órákat, amikor kijön 1 napi adag kiíratok 1 nap szabit, erre most azt mondta, eszembe ne jusson kiíratni, ha kell menjek, a végénmajd megbeszéljük, koncentráljak a célra.
Hát azthiszem az ilyen főnök egy kincs. Kívánok mindenkinek hasonlókat. Ugye milyen jó dolgom is van? Tényleg nem sírhatok, másnak ezzel is küzdenie kell.

Szóval újult erővel előre a Lenini úton, köszi lányok azthiszem megérkeztek az energiáitok :D
bbilona

Sziasztok!
Nem vesztem ám el, újra itt vagyok! :roll:
Már azt hittem terhes vagyok, mert nem jött meg, a hét elején teszteltem egyet, sajna negatív lett. :cry:
De ma gyönyörű napra ébredtem mert megjött, ne nézzetek bolondnak, de én ennek annyira,de annyira örülök! :lol: :lol:
Végre elkezdhetjük mi is az inszemre való felkészülést. Már holnap mehetek reggel vérvételre is!

Kata!
Légyszi, írd már be a táblázatba, hogy a köv. inszem február közepére várható. Ha pontosabbat fogok tudni akkor megírom!
Nagyon szorítok nektek is!

Kicsiboris!
Ugye jól láttom neked sem jött meg?

Szép napot mindenkinek!
sapé

üdv sapé, hát ha te örülsz mi is örülünk. Minden jót az inszemhez, na meg szép méretes tüszőket, petesejttel! Miért kell a vérvétel? A BMC-ben csak uh van.
Mostanában hallottam, hogy a petesejtnek állítólag (gyöngyvirág)illata van ami odavonzza a hímivarsejteket :D

Pussz!
Ilona
bbilona

jaj de jó, ilonám!! akkor mindent bele, végre megint lelkes vagy :lol: és az, hogy érzed, nedvesebb vagy, tuti jó jel!!!
szóval akkor megy minden mint a karikacsapás!

sapé, szia :lol: de jó, hogy itt vagy újra!!! mindig öntöttél belém lelket, légyszi ne tűnj el ilyen sokáig :cry:
szóval, örülök, hogy mehet a köv. inszem és annak mégjobban, hogy nem keseregsz a sikertelen előzőn :P bár csak én is ilyen tudnék lenni :wink: képzeld ma vagyok a 32. napon, és nem jött meg újjjé:o)
lenne egy kérdésem, ha átmegyek másik dokihoz, inszemet kérek azonnal, de most írod, hogy holnap mész vérvételre.
leírnád nekem, hogy az inszemig mikre kell menni, mit adnak, és hogy zajlik?
tudom ezerszer leírtad már, de te most annyira bennevagy, megteszed nekem? nagggyon köszönöm :lol: és sok sikert!!
kicsiboris

Boriska, Ilona, es mindenki! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Újabb zebrásoknak nagy gratula!!!!
Csajok! Nézzétek ma a hézon kívült, a lombikról lesz benne szó, remélem én is fent tudok maradni majd addig. Húú! Most jut eszembe! Lehet, hogy tegnap este volt?? A fenébe!

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, ma lesz az RTL klubon 22.50-kor a Kész átverés után, gyorsan megnéztem a neten, mert engem is érdekelne, bár ugye sajnos tudjuk, hogy a honatyákat ez nem hatja meg.

Köszi, juci!

kicsiboris, majd meglátjuk azt a karikacsapást, holnap az uh-on :wink: kíváncsi vagyok mi lesz ennek a menstruáció hiánynak a vége :wink:

Sziasztok!
bbilona

Helló!

Csatlakozom újra hozzátok! Hétfőn 5. inszem. Van egy 17 mm tűszöm. Már izgulok nagyon. Jön valaki?

Manó, Mazsola nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!
málna79

Sziasztok!
Ilona!
Én a Debreceni Klinikára járok, így nálunk más a menetrend! :lol:
Holnap a 3. napon hormon szintet néznek és ettől függ, hogy milyen injekciót, gyógyszert kapok az inszemig!Örülök a mensimnek erre vártam már októbertől, hogy kezhessük az inszemet!

Kicsiboris!
Jól esik, hogy ennyire örülsz nekem.Ígérem sűrűbben fogok jönni. Annak nagyon örülök, hogy nem jött meg, vannak más tüneteid is?Ilyenre gondolok, hogy úgy érzed hogy meg akar jönni, de mégsem?Én Ágotával ilyeneket éreztem, nagyon furi érzés.
Szívesen leírom amit kérdeztél, de ez doki függő is. NÁlunk úgy van, hogy a 3. napon vérvétel, majd az eredmény tudatában kapjuk meg az injekciót, ill. a gyógyszert. Én leutóbb(augusztusban)PUREGON injekciót kaptam és CLOSTILBEGYTET kellett szednem a 3. naptól. Majd a 10. napon vérvétel,ultrahang, itt az inj. hatását nézik meg, ha jó az eredmény akkor tüszőrepit írnak fel neki(a doki kiszámítja hogy pontosan időre mikor kell beadni). Ha nem jó az eredmény akkor írnak fel még injekciót.Általában a 13-14 napon csinálják az inszemet, de ez egyéntől függ.Nekem Ágotával a 20. napon tudták megcsinálni anno.Ha arra is kíváncsi vagy hogy hogy csinálják nálunk majd holnap folytatom, most mennem kell Ágota vár!
sapé

Ma reggelre sem jött meg, így teszteltem egyet. - lett. :(
katata

Sziasztok lányok!
Azért tűntem el, mert két napig olyan szarul voltam, hogy csak nyögni tudtam. Anyukám ilyenkor mindíg azt mondja, a kicsi bántja a nagyot. Hát valahogy így, alíg bírtam legyűrni pár falatot. Tegnap voltam a dokinál, egyenlőre minden rendben. Azt mondta még a 12. hétig tartsak ki aztán már csak lazán. Hát, úgy legyen!
Kicsiboris, Ilona!
Kitartás lányok! Kívánom nektek, hogy hamarosan legyetek ti is olyan pocsékul mint én, mert az mindíg jót jelent! :lol:
Tizu!
Hogy a csudába lehet beilleszteni a vonalzókat? Sehogy sem jövök rá! A profilig eljutottam, de ott hogyan tovább?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

sapé, köszi az inszemes infót :!: és nagyon örülök, hogy 'visszatértél köreinkbe :P de annak örülök a leginkább, hogy
lelkes vagy, és pozitívan kézülsz az inszemecskédre!!!! így tovább drága sapé!

ilonkám, uh?? majd írj!!!

még nem jött meg :lol: ma vagyok a 33. napon :roll:

andi, úgy legyen :lol:
kicsiboris

köszönöm sapé, azthittem eddig, hogy itt milyen alaposak ezzel a sok uh-gal, de most kezd megrengni egy kicsit a hitem. Nálatok ezek szerint sokkal személyre szabottabb a gyógyszerezés, itt meg valamiért (biztosan megvan az oka), nem nagyon változtatnak.
Első inszemnél 50NE Puregont kaptam minden nap, minden jól alakult. A másodiknál, a végén kaptam 75NE-et mert nem nőtteka tüszők. Most már az elején 75NE-vel kezdtük, lementünk 50-re és a végére megint 75NE lett, és látod nem nőttek eddig, de majd ma remélem jobb lesz az eredmény.

Elhiszem mennyire jó, hogy végre nekivághattatok, nagyon pozitív vagy ez kihat mindenre, kívánom hogy sikerüljön és ne legyen folytatás. :wink:

köszi andi a jókívánságokat!

katata, te vagy a tesztgyártok álma, ma kellett volna megjönnie?
Szorítok, hogy ...tudod :D

Szép napot lányok!
bbilona

na kicsiboris ezeket a napokat nem irigylem tőled, türelmetlenül várni, de mostmár ne is jöjjön. Mikor is tesztelsz újra?
Majd jelentkezem du uh ügyben, köszi az érdeklődést :?
Pussz!
bbilona

Andi :)
Ha valamelyi honlapon megszerkesztetted a vonalzód, akkor az url-lel kezdődőt másold be a profilban az aláírásodhoz. Onnantól kezdve mindig megjelenik és magától számol.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Írtam egy csomó mindent, de elszállt. Mosz mérgelődök és rövidre fogom.

Két napja fájt a hasam, feszített, alig tudtam vánszorogni is. Feküdtem egész nap. Ilyen szarul nem voltam még inszem után.

Kicsibé! Mikor tesztelsz újra? Csak azért, mert akkor teljes erővel tudok szorítani. Szeretnék én is megérni egy 33. napot, majd egy pozitívat tesztelni.

Bbilona! Ne aggódj, megtermékenyülésünk között egy hét sem telik el, tehá egyszerre szülünk és együtt fürdetünk. Ez elég jó ajánlat? Mi volt UH-n? Én is kíváncsi vagyok. Ne sírdogálj sokat, árt a szépségednek.

Manó! Váááóóó! Gratulálok!

Tegnap lettem 32. Szörnyű. Utáltam is, mert így szerettem volna, hanem babásan.

Uh-sok, inszemesek, lombikosok! Hajrá! Az erő legyen veletek!

Most nem tudom már, mit akartam még írni. Szenilitás, korral jár.

Még visszatérek.............
zel

Kicsit félrehord az ujjam. Azt akartam írni, hogy NEM így szeretttem volna a szülinapomat.

a többi T betű elírását is nézzétek el. :oops:
zel

Lányok,
képzeljétek. A reggeli teszt után elmentem a boltba,de nem dobtam ki a tesztet,mert volt itt valaki, aki írta, hogy a kukából szedte ki a két csíkosat. Szóval mire hazaértem olyan mintha lenne egy irinyó-pirinyó második csík, vagy elmosódás vagy nem tom mi. Vagy csak én képzelődöm? Nézzétek meg légyszi!! :roll:

Még annyi, hogy mire hazaértem a teszt ilyen lett, viszont barnázok is kicsit. :roll: :?:

Kép

Vélemények??? Merjek még reménykedni? :roll:
katata

Kata!

Nekem két csíknak tűnik. Nem akarok még hangosan örülni. Csak halkan...

A barnázás belefér a terhesség elejébe.

Reménykedj nyugodtan, de ne nagyon éld bele magad! A biztonság kedvéért.
Holnapra várok még egy ilyen tesztet! Ez milyen volt? Esetleg nézz körül és keress kicsit érzékenyebbet. A Gábriel elég jó.

Ha esetleg táblázatolsz, 29-30-án voltam inszemen.
zel

kata:
Én voltam, aki kivette a tesztet a kukából. Mennyi idő múlva halásztad elő?
Hanyadik napon is vagy? Szerintem csinálj még egy tesztet, de ne ezt a fajtát, hanem egy másikat. Ha az is ilyen, kezdhetsz örülni. Drukkolok nagyon!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok,
arik vagytok! :)
Ez a teszt Lily volt, de csak ilyen van még itthon. Ez nem jó? Lehet, hogy elszaladok akkor egy másik fajtáért is. Most, napközben is csináljak egy másik típusút, vagy inkább holnap reggel?
Ma vagyok a 28. napod, de nekem 27 naposak a ciklusaim, szóval ez az elmaradás első napja még csak. Ja és Mágnes eltelt több mint fél óra, talán 1 óra is, mire ilyen lett. Bár közben nem nézegettem. Miért kérded? Ez is fontos?

Nagyon izgulok! Köszi a drukkot!

Puszi!
katata

Kata :)
Van akinek csak fél óra után mutatja ki az elején. Ez a kukából kihalászás már több helyről ismerős. Viszont olyan is van, hogy átszivárog és álpozitív (nekem megjegyzem egyszer sem történt ilyen). Én nagyon szurkolok. A Dm-es Corax Be Sure nekem a 12. nap délután kimutatta, szerintem jobb a Lylinél. Várom a híreket.

Zel :)
Hát ezzel én is így voltam a 32.-en, meg a 33-on is (akkor méginkább.) Azért utólag is boldogk szülinapot és jövőre már biztos nem lesz szomorkás, amikor a krisztusi ikorba belépsz. :lol: :lol:

Mi a helyzet? Teszt mikor lesz? Izgulok.

Remélem du jó hírekkel jössz. Drukk megy.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
tiza

kata, szerintem is ismételd meg reggel egy gábriellel :lol:
nem is mondok már semmit nehogy elvigyem a szerencsédet :lol:
egyszerre fogunk tesztelni holnap reggel :!: tök jó, nem?
írj majd amint van valami, én is írok :P :D

szurkoljatok nekünk csajok légysziiiiiiiiii úgy izgulok, én kedden este teszteltem utoljára.....asszem
kicsiboris

zelem, nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok neked,
és azt, hogy a következő ilyen szép napodat egy év múlva
a kis csöppnyi babuddal ünnepeld! Kép
kicsiboris

szia tizu :lol: hogy vagytok? minden okés? majd felteszel egy pockós képet? :lol: meg persze uh képet is kérünk :!: :!: :!: :!:
holnap reggel tesztelünk katával :wink:
húúúú én is nagyon izgatott kezdek lenni, és egészen jól kibírtam eddig... de nincs túl nagy reményem, nem tudom miért...úgy érzem csoda lenne ha összejönne...

ilonkám? uh megvolt? már itten lerágtam kezem-lábam :roll:
kicsiboris

Kata!
Nekem is ilyen halvány csíkom volt és most itt van a pocakomban a 7 hetes lurkó. Barnás maszatolás dettó, azt mondta rá a dokim csak feküdjek (na persze egy két éves krampusz mellett)!!! Ez tényleg nagyon fontos!!! Utrodesztánt szedsz?
Holnap reggel csinálj új tesztet, ha az is ilyen lesz, akkor már tuti örülhetsz. Pihenj sokat!!! Nem tudom eléggé hangsúlyozni. Egyébként tévesen pozitív tesztről még én sem hallottam. :lol:
Ilona! Kicsiboris!
AZ ERŐ VELETEK VAN!
Tiza!
Bocsi, de rettenetesen béna vagyok, a másolásig eljutottam, de nem bírom beilleszteni, mert a beillesztés szó szürke nem tudok ráklikkelni. :oops: :oops: :oops:
Megtennéd, hogy a számba rágod?! :roll:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Lányok,
elmentem vettem másfajta tesztet, Clearblue a neve. Holnap reggel ezzel próbálkozom. :wink:
Szerintetek ez a teszt pozitív? Ugye ti is látjátok a maszatot a kontroll csík mellett? :oops: :roll: Bocsi, hogy ilyen gyagyaságokat kérdezek folyton :oops: , de sűrűn nézegetem ezt a tesztet és elmélkedem, hogy most ez pozitív vagy sem. :?:
Hjaaj, hogy bírom ki holnap reggelig? :?

Boris, együtt tesztelünk holnap!! Mondom én, hogy együtt lesz pozitív is! :wink: Tényleg kezd nagyon izgis lenni!

Ilona,
várjuk a híreket, mi volt a tüszőcskéiddel!!! :?: Remélem minden rendben van! Szorítok!

Andi,
nem szedek utrot, ha lesz holnap is ilyesmi vagy ennél jobb teszt, meg holnap után is, akkor megyek reggel azonnal a dokihoz. Időpont nélkül. :lol:
Szóval pihi? Ok, akkor lefekszem a kanapéra és onnan netezek tovább!

Köszi, hogy szorítotok, olyan, de olyan jó élrzés!

Zel,
fura ez, hogy az inszem után 2 napig fájt a hasad. Nekem semmi ilyesmi nem volt, egyiknél sem. Mikor felnyomta a fiúkat egy kicsit feszített és ennyi. Utána,mintha mi sem történt volna. Nem kérdezted a dokit,hogy miért van ez? Végülis az a lényeg, hogy elmúlt és szorítok,hogy legyen hamarosan kis pöttyöd odabent! Táblázatba beírtam az inszemeidet.

Puszi!
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?