Folyt.
Annácska!
Neked is köszönöm a drukkokat. Tudom ám, hogy itt a topikban sokan szurkoltok, és nagyon jólesik.
Peti, meg lassan 1 éves? Nem semmi.
Pupy!
Már megint a sok munka? Azért remélem tetszik mág a munkahely.
Most volt pé-d vagy nem? Fertőzés teljesen elmúlt?
CsHeni!
Köszi.
Örülök, hogy túlvagy a HSG, na ugye hogy naugye? Nem is fájt. Ez is kipipálva.
Bellanita!
Nem is tudtam, hogy ennyire hasonló cipőben járunk. Lélek búvárhoz sztem még nem megyek, bár egy Kinez keresés folyamatban. Majd utána nézek az általad ajánlott könyvnek.
Sajnálom a nega tesztet. Bízom benne korai volt,d e az is kérdés te mit érzel...
Angi!
Gondolom a múlt hét csütörtöki rossz napod már a multé. Az orvos dilemmádhoz én nem nagyon tudok hozzászólni.
Sajnos én azt tapasztalom, hogy hihetetlen szétszórtak és figyelmetlenek. Azt gondolom az is részben az ő hibájuk (akikhez én jártam), hogy mi pl. még mindig itt tartunk ahol. Nőgyógyászokra pedig ez pláne igaz. Nem tudom mit csinálj, de érdekes ez az a alboreredmény dolog. Én azért már nem váltanék sztem.
És egyet értek Faul-al. Lassíts, élvezd azt amire olyan sokat vártál!!!! Ja de most olvasom már leírtad miért nem maradnál otthon. Én azért nem értek veled egyet, de te érzed ezt a legjobban! Hogy mire van szükséged.
Kacsa!
Szép nagy már a pocid, de mégis vékonynak tűnsz.
Nekem is majd egyedül kell boldogulnom a babámmal, úgyhogy mennie kell egyedül is.
Norwell!
Jajj kakás lepuffanás. Azért ezt elképzeltem.
Wish!
Ez az egyik legszebb 3d-s kép amit eddig láttam. Gyönyörű a babátok!
Monyó!
Olvastalak a Hőmérősben. Sajnálom. Nem akarsz ide is írni kicsit többet mi van veletek?
Tina!
1. cn.
Sziszka!
Te őrület sokat dolgozol! Álom munkavállaló lehetsz. Na majd ha egyszer magánvállalkozok megkereslek.
Sajnálom a babás barűtnőd esetét, de igaza van a csajoknak. Próbaidő alatt szívás van.
Nárcisz?
Anikó?
Uff, el is érkeztem saját magam hozzászólásaihoz, amit nem kommentálnék.
Rólunk pár sor.
Sajnos a hétvégére beígért próbaszex nem jött össze, vírus legyűrte emberem.
Kicsit aggódunk, mert a műtéttel szoros összefüggésben még mindig vannak fájdalmai, ezért kéne ennek sürgősen utána járni, de valami mindig közbejön. Így életem legreménytelenebb cikulsának nézünk elébe.
A hereviszér mánia lassan kezd egyébként nagyon gyanús lenni.
Hogy mindenki itt köt ki végül. nem-e lehet, hogy ezzel késleltetik a lombikozást? Vagy nem is tudom. Talán túl sok összeesküvés elméletet gyártok.
Még valami
Próbálkozó lányok!
Zsúka, Monyó, Nomi, Pupy, Dido a teljesség igénye nélkül.
Feltűnően keveset írtok!
Igen, néha én sem nagyon tudok hozzászólni a babás témákhoz, mert fogalmam nincs se a pelenkákról, se arról, mikor nő ki az első fog, és milyen érzés ez egy anyának stb. Remélem az anyukák ezt megértik és nem is haragszanak ezért!
Ettől függetlenül kérlek írjatok, mert én és a már babás lányok is szívesen olvasnának rólatok. Ahogy régen, milyen a reggeli hő, ki mikor érzett pé-t, most akkor kétnaponta szex, vagy mindennap?
Nincs Billingsem mit tegyek, szóval értitek. Tessék írni! Legalább néha!
Itt a vége.