Sziasztok!!!
Judy 5,
én szeptemberben hagytam abba a fogamzásgátlót és egészen decemberig minden hónapban szépen megjött a menzeszem 28 napra. Amin csodálkoztam is, mivel mielőtt elkezdtem szedni, nekem 24 naposak voltak a ciklusaim. Ellenben decemberben, illetve most is szórakozik velem a szervezetem, mivel a múltkor 34 napra jött meg. Most meg már nagyon várom hogy mi lesz, mivel ma kellett volna elvileg, de se feszülés, se hasfájás, se semmi előjel. Szóval majd meglátjuk mi lesz.
Ja és nekem a dokim mondta, hogy a gyógyszer abbahagyása után előfordulhat köztes vérzés, illetve rendszertelen menzesz. Sőt közölte, hogy az én esetemben akár az is, hogy meg sem fog jönni magától.
De szerencsére minden rendben van, és azért bizakodó vagyok!!!
Remélem nemsokára nekünk is lesz kiskrapekunk!!!
Mindenkinek szorítok ezerrel, és kívánom hogy minél előbb legyen babája!
Egyébként sokan tanácsolták nekem, hogy ne akarjam annyira, mert a tudatalatti csak hátráltat. Anyukám is mindig azt mondja, hogy majd amikor megnyugszom és nem akarom annyira, na majd akkor fog bekopogtatni hozzánk a gólya.
Hát igen, csak könnyű ezt mondani!!!
Egy ismerősöm járt úgy, hogy sokáig nem jött nekik össze, és már ott tartottak, hogy beültetés lesz. Erre úgy megnyugodott, hogy így már tuti lesz babája, hogy spontán terhes lesz, és ma már 4 éves a kisfia. Szóval lehet benne valami!
Ja a vitaminokhoz visszatérve. Ajánlották nekem, hogy használjam főzéshez a Czeizel Endre által ajánlott lisztkészítményt, mivel ahhoz a liszthez nem tudom hányfajta vitamint adnak, meg folsavat, ami nagyon fontos.
Ezt már a fogantatás előttre is ajánlja. Legközelebb ha megyek vásárolni fogok venni. A neve: Elevit azt hiszem, kék csomagolása van, és olyan 160 Ft körül van 1 kg.
Szóval lehet ezt is érdemes kipróbálni.
Nini