Szegény Morgensen rövid írást kért a kórházról, de én képtelen vagyok röviden írni, így már biztos megbánta, hogy engem is megszólított!
Szóval, nem t'om most hogy is van, de két éve, mikor szültem, még a frissen megszült anyukák a szülõszobából szépen lelépcsõzhettek a kórteremig (miután egyedül zuhanyoztak, ha akartak). Mivel igen fáradt voltam, szóltam, hogy én inkább lifttel mennék. Elég furán néztek, de végül Bálint Marika néni (nagyon kedves nõvérke) segített ebben is, meg a sporttáskám levitelében, utóbbiban a teljes kórházi cuccal.
A gátkezelésrõl a Babaneten olvastam elõször, hogy még létezõ eljárás, ott meg sem említették, csak azt mondták, WC után jó, ha lezuhanyozunk. Segítségre-természetesen?-ekkor sem számíthattál. Betétet mi vittünk magunknak, meglepve olvasom, hogy egyes elit(?) kórházak még adnak is. A Babáknak napi 6 db pelust ígérnek írásban és szóban, Lányom csüt-ön este 7 elõtt született, akkor kapott egyet, péntekre 3-at, hétvégén semmit, hétfõn pedig megint 3-at, bár a nõvér megjegyezte, hogy már nem jár, mert a gyerekorvos elbocsátotta a Lánykát. Igaz, mivel engem még bent akartak tartani, nehezen vihette volna el bárki is a csecsemõt. Jó, én vittem magammal vagy 30 pelcsit, nekünk volt, de ez nem gazdag környék, sokan otthon átálltak a textilre, itt legalább jól jött volna az a napi 6, ne kelljen olyan sokat hozzárakni.
Mellesleg egyszer még az Algopyrin is elfogyott, az otthonról hozottból adtam a szobátársamnak.
bocs, megint elszaladt velem a ló...
ld