Új privát üzeneted érkezett!

Tontica!
Tábla csak holnap szerintem! Bocsi! :oops:
Ja és akkor drukk, hogy a hő fent legyen és babó miatt!+++++

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Áfi! Szerintem menj be Pécsre vérvételre. Meg kellene nézni azt a HCG és progeszteron szintet. Mivel már kartonod van ott, le kell hogy vegyék a vért.

Ami a tesztet illeti, almát nem hasonlítunk a körtéhez :), objektíven ott van a csík, s ha kazettás a teszt, akkor az még kevésbé érzékeny, mint a belemártós. De csak jó lenne látni, mennyi is az annyi.
Ami a progeszteronpótlást illeti, én óva intenélek az önkényes Utrozástól, ekkora adagban. A tervezett napi 2szer 2 Utro nem kevés, valamivel többet kapnak a lombikosok, akiknek leszívják a tüszőket és a sárgatest később alakul ki. Éppen ezért kellene megnézetni a progeszteronszintet. Ha nmol-ban kifejezve 100 fölött van, hidd el teljesen felesleges dugdosni, mert a saját progeszterontermelésedet fogod leállítani vele, ennyi hátránya van; vagy legalábbis sokkal kisebb adagban indokolt az utro.
Vendég

Norka,
lemegyek Pécsre mindenképp, épp most telefonáltam, az asszisztens csaj azt mondta valamelyik reggel menjek le a héten, és a dokim megnéz UH-al. Én is korainak tartom, de valahol örülök is. Ha esetleg nem lát semmit megpróbálok kérni egy HCG szint nézést vérből. Progit nem, mert dugom az Utrót. 3x1 lett végülis. Én lombiknál 3x3-at dugtam volna, úgyhogy ez nem eget verő adag, és el fogom mondani a dokimnak is, mégha meg nem is dícsér érte. Nekem kell ez a gyerek! És már a lányommal is Duphastonoztam, pedig akkor se néztek progi szintet, csak felírták. Szerintem nem csinálok ezzel rosszat.
Vendég

Sziasztok,

Áfi, szerintem jobban látni a tesztet. Drukk és menj el a dokihoz, ha pénteken mennél akkor talán már a petezsákot látják.

Tontica, Hajrá, hogy benne legyél a babaesőben! Már csak kb 4 napot kell kibirnod és megtudod :)

Szirom, én tegnap ahogy feltetted hogy hol vannak a képek megnéztem. Még keresgélnem is kellett mert két Újpesti is van :)
De édes Miksa.

Nekem hőm ma 37 volt és csak kizárolag holnap tesztelek, de cseak ha nem megy lejjebb :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken: hanyadik dpo-n vagy? Nagyon izgi, irto jo a hod! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Hát nem akarok hazudni, de 3/4 órája biztos olvasom a hozzászólásokat.

Áfi, erősödik szépen az a csíkocska! Akkor pénteken már okosabb leszel, drukkolok!

Tontica, neked is drukk a pénteki teszthez!

Ancsa, hamar eljön az aug. és ki tudja, addig még veled is történhet olyan csoda, mint Áfonyával!

Bettike, ha esetleg táblát kezelsz hozzám beírhatod, hogy AFP és doki febr. 23.
Görbuszt nem raksz?

Melcsi, most csak ez az egy kép készült, mert nagyon mocorgós volt a törpe, de kazettára felvettük.

Csikken, ez most hányadik dpo-d? Remélem holnap reggel azonnal felteszed a 2 csíkosod! :D

Vakond remélem neked is már az első closty-s hónap sikeres lesz.

Kép
Kép
robcsi03

Szirom!
Nekem is nagyon tetszettek a képek, amikről tegnap írtál. Irtó édi volt. Most meg már kész legényke! Nagyon ari volt valamelyik nap az a bevásárlós kép is:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Úszom a munkában... És holnap szigorlatozom... :cry: Immáron harmadjára... :? :shock: :cry: :evil:

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi, akkor mindent bele! 3 a magyar igazság! Most sikerülni fog!

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi, persze hogy kell az a gyerek. :lol:
Mondom, a bevitt progeszteron lenyomhatja a sajátot, ennyi mellékhatása van (Kaáliban is elmondták nekem), ha megfelelő a progiszint, szükségtelen a használata. Az Utro és a Duphaston között sokszoros a hatóanyag koncentrátum, a második lényegesen gyengébb szer. Helyedben mégiscsak beszélnék a dokival erről, és vegyék a véredet. Nyugodtabb leszel. :)
Vendég

Tontica! Szorítok, hogy + legyen a teszted!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Norka,
értem én, de hogyan kivitelezhető? Ahhoz a vérvétel elött (vajon mennyivel?) abba kellene hagynom az Utrót, különben szépen mérnek egy magas értéket és mindenki örül, csak épp az Utrót méregették. Abba pedig nem hagyom, a progiszint hirtelen csökkenése jóeséllyel idéz elő vetélést. Én a 12. hétig Utrózok. Félek.
Vendég

Ha jól látom, lesz itt két csíkos bőven :wink:
És igaz, hogy néhányotok átcsúszik februárra, de elnézem :)

Baba!
Az a gáz, hogy a doki külön felhívta a figyelmünket arra, hogy kell az a nyamvadt papír!

Áfi!
Az engem is dühít, hogy nem tudok meg semmit, csak a végén, és most, hogy írtad, jól fel is húztam magam, és fel is hívom őket :D
sonjus

Szilcsi,
hát persze hogy sikerül!!! Drukkok! +++++++++++++++++++++++++
Robcsi,
köszi! :)
Tonti,
neked majd a teszthez mennek a drukkok! Rate jobban van?
Csikken,
én is péntekre terveztem de csüt. lesz, apa nem ér rá pénteken. :(
Vendég

Tontica, én hiányoltalak pár nappal ezelőtt! Én is pénteken akarok tesztelni, az nekem már a 16. dpo lesz ferty szerint, sztem meg a 14.

Én sem tudok minden nap jönni, otthon nincsen netünk, napközben is csak ritkán, nem mindig. Mégsem sértődök meg, nem kérem számon, hogy ki hányszor válaszolt a hsz-omra. Ha nem válaszoltak, írok vmi mást, arra fognak.
Mindenkinek megvan a saját problémája, nyilván azzal van elfoglalva a legjobban...
Lányok, ne veszekedjetek kérlek titeket, nem való ide! Próbáljunk jobban figyelni egymásra, én pl tök jól érzem magam itt, még ha nem is mindig válaszoltok...

Katica, én is szegedi vagyok, nem lenne kedved összefutni valamikor velem??? Meg Enikővel??? :lol:

Babaimádó, én is ebben reménykedem ( a 3 igazságban....) :wink:

Kép
szilcsi

Ja, Lizának akartam még írni, hogy gyere csak minél sűrűbben, olyan jó olvasni a hsz.aidat, a tapasztalataidat mint friss-leendő anyuka, még ha nem is mindig tudunk mást mondani azon kívül, hogy gratula. :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

13 .DPOnál tartok, de mióta hőmérőzök mindig 12.nél jött meg :)
Tehát reménykedek.
Bár az az igazság, hogy minden nap eszembe ötlik, hogy fogom bírni ha a másik gyerekem is ilyen rossz lesz.
Szerintem sehogy.
Roli hisztis, kiabálós, ütögetős és dühkitörései vannak ha nem úgy van ahogy ő gondolja. Fejbecsapja magát vagy nekimegy valaminek. Ha meg elkezdem direkt utánozni akkor engem csap le :) : )
Jó fej gyerek és még csak 17 hónapos.

KépKép
Kép
csikken

Nem lettem okosabb a telefonálás után! :twisted:
Nem adnak infót, személyesen sem, nyugodjak meg majd egyben megbeszélünk mindent a docens úrral, sőt a párom ottani vizsgálatáról az eredmény csak 1 hét alatt van meg, így úgy néz ki, hogy akkorra már a februári ciklus is ugrott, mert csak február 21-én (kb 10 cn lesz akkor) mehetünk a megbeszélésre :(
Tudom, hogy marhára türelmetlen vagyok, de én szerettem volna, ha már a februári ciklust nézik :cry: így marad a március.
Ha jobban utánaszámolok akkor meg végül is tök jó, mert a húsvéti nyuszi hoz majd manócskát nekünk :)
Na csak összeszedtem magam így a hsz végére :)
sonjus

Sonjus! Akkor tuti kell..sajnálom. Csak gondoltam, megírom, mert hátha nem kell kidobni annyi pénzt... :(

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok, látom lesz itt izgalom a héten:)

Tontica: drukkolok én is Neked! Kb. egy cipőben járunk?

Többieknek is nagy drukk és köszi a válaszokat !

A mai görbém,talán holnap tesztelek.... Kép

Veramama
veramami4

Veramami, nagyon jó görbe, de nem lesz korai még a holnapi teszt???
Nehogy csalódás legyen a vége, inkább vár még egy-két napot sztem.
Akkor biztosabb lesz! :wink:

Sonjus, akkor a február ugrott? Én azért nem siratnám előre, látod, Áfonyáéknál is bekopogott egy meglepigólya! :lol:

Csikken, ma nem teszteltél? Enikő is gratulát küld, csak beteg a gépe. :?

Áfonya, Enikő neked is gratulál, monyot pedig öleli és simizi!

Kép
szilcsi

Veramami! Ez nagyon szép görbe! Szerintem is várj még a teszttel.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Eddig olvastalak Titeket...

Katica, egyáltalán nem bonyolult, csináld meg!!!!

Áfi, látható szépen a 2 csík!!! :D

Zöldi? Doki?

Monyó, szerintem 15. napon, ha 21. napon van pé.-ed!

Eliza, köszönjük!

Szilcsi, mennek a drukkok: hő és vizsgaügyben is!!!!!! :wink:

Veramami: gyönyörű görbe!!!! :P

Rólam: mégsem tegnapelőtt volt pé.-em, hanem ma vagy holnap lesz szerintem, mert leesett a hőm. Nézzétek:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Halihóóó!

Nagyon sok mindenről lemaradtam :( Már 2 órája csak visszafele olvasok, de már jojózzik (így kell írni?) a szemem :shock:

áfi: látszik ám az a két csík, nagyon halkan gratula!!!

coca: nagyon érdekelne engem is, hogy mit mondott a doki. Fogigátló mellett nekem is sűrűn (és sajnos már pár hónapja) előfordult a barnázgatás.

monyoka: nagyon sajnálom :cry:

sonjus: teljesen egyetértek veled, már mint ami a sértődéseket illeti. De tontica kérésére, nem ragozom tovább. :wink:

Úgy hogy most is lehet, hogy átsiklottam fontos dolgok felett, ezért elnézést kérek az illetőktől.

Egy kicsit kedveskedhetnétek a lelkemnek: Szeretnék egy jó nagy tapsvihart!!! Befejeztem a diplomamunkámat, nagyon megszenvedtem vele!

Hőm:

Kép

Tegnap egy kicsit leesett a hőm, ma meg felesett :D Hogy is szokták mondani? A remény hal meg utoljára?
Fáj a derekam, mesi közeleg.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Snufi!
Apárafelapárafel! :)

Szilcsi, Babaimádó!
Igen, én is szeretnék meglepi gólyát :) sőt ha jobban belegondolok, akkor 15 e fizetünk is neki, mint egy vetkőzős fiúnak, hogy házhoz jöjjön :lol: .
Igaz, hogy a közjegyzőnek adjuk a lóvét és még le sem vetkőzik (bár így hang alapján talán jobb is :lol: ) de ha összejönne spontán, még a dokisegítség előtt, akkor maradok ennél a verziónál, nehogy azt érezzem, hogy kidobott pénzt volt! :)
sonjus

Snufi! Támadássss!

Szicsi! gratulálok, ügyes vagy..hallod a tapsolást??

babaimádó
Kép
babaimado

Bocsánat!!!Szilvaának írtam!! :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sonjus :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szilva!
Hipp-hipp-hurrá
sonjus

Ja és ügyes, okos, szép...
sonjus

Szilcsi: babaimádó: igazatok van, lehet, hogy még holnap sem csinálom meg, csak olyan sz@r ilyenkor, de hiszen tudjátok:)

Snufi: ez valószínűleg PÉ. Rosszalkodjatok ma:)

Szilvaqueen: gratula, biztos, hogy mesi miatt fáj? nem rossz a görbéd.

Most megyek meglesem Áfi halványka tesztjét:)

Veramama
veramami4

Robcsi! Okés, beírom! :wink:

Már reggel óta akarok görbét rakni, de mindig jött valaik!
Kép

Kipróbáltam! Ha a héten bármikor is legalább verném a 36,8-at, akkor úgy, ahogy éreztem betenné 17. cn-re a vonalat! Szóval csak egy kis melegedés kellene! Még megvárom a holnapot, aztán lehet, hogy iszok egy kis palástfű teát! Hátha majd akkor! Aztán ha van piros vonalam (bár hülye vagyok mert enélkül is tudom, éreztem, hogy volt pém) akkor nem mérek tovább, csak várom mensit, hogy megjön-e így kiszámítva pontosan!

Szilva! Hogy te milyen ügyes vagy!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja és a 10. dpo-n leesést láthatunk????

Snufi! De így is jó! Hisz a tegnapi esti katonák célba érhetnek, a ma estiek meg még hátha nem maradnak le! :wink:

Veramami! Szerintem is várj még 2-3 napot! De a hőd jó, kafa, tuti!

Sonjus! Akkkor mutasd meg nekik, hogy tudják-e hol kell venni a vért??? :lol: (Remélem leesik!) :wink:

Kép
bettike
Eger

sziasztok!
bettike: engem még ne rakj át a babás táblába, teljesen bizonytalan vagyok, de ma már esett a hőm. várok még pár napot, aztán újabb teszt, majd doki, de az is lehet, hogy akkorra már megjön... :(

szilcsi: szívesen összefutok veled szegeden, jó lenne találkozni...

lányok, jut eszembe, mi lesz az össznépi vidéki talákozóval?

most csak ennyi, mert közben dolgozok, délután bővebben írok. :D

katica
katica30

Szilcsi! Neked nem később volt a péd? Ugye? Akkor az nálad is egy egész jó kis esés ott??+++++

Kép
bettike
Eger

Csikken! mondjak durvábbat, :wink: a kisebbik fiam másfél évesen meghányatta magát, ha valami nem tetszett neki ledugta az ujját és kész, a szívinfarktus kerülgetett, ezzel tartott sakkba minket 3 éves koráig.

Csajok tévedtem a ffi-akkal kapcsolatban, az én párom se megy el kivizsgáltatni magát, nem tudom emlékszik-e még valaki egyszer írtam, hogy borzalmassan pesszimista, és meg van róla győződve, hogy Ő steril. Tegnap mondtam neki, hogy menjen kivizsgálásra ezt mondta: - Minek, ha steril vagyok legalább nem vágják a szemembe, így max. nem jön össze. Mondtam neki, hogy gyáva nyúl,és nem is akar gyereket, de nekem mindegy, nekem már van kettő. (nagyon felhúzott)

KI érti ezt?[/b]

Kép
klarissza32

Még egy kérdés leginkább hozzáértőkhöz:

Az e-vitamin mennyire változtathatja meg a hőt? Kérek választ!

Kép
klarissza32

Szilva!
Gratulálok a diplomamunkádhoz. Hőd tetszik. tegnapi esés kis pecsételéssel. na de nem akarok én semmit belebeszélni ...

Reggel majndem két órán át olvastam vissza. nem semmi amilyen pörgés van itt. Nem is bírok nagyon mindnekinek írni. Úgysem válaszoltok hi - hi. Na de nem veszem zokon, sosem voltam túl aktív tag. Na viccet félretéve.
Csikken, Katica!! drukk az erősödéshez, Áfinak már gratuláltam, és igen, erősebb a második teszt :)
Monyóka, Szirom, sajnálom, bár lehet hogy már írtam, nem tudom. kicsit feledékeny lettem.
Olvasok folyamatosan, drukkolok mindig akinek kell, de írni mostanában semmi kedvem. Nehezen viselem a rosszulléteket, amit non-stop. még pár hét és elmúlik, akkor már biztos jövök gyakrabban!
Addig is sok sok zebrát! Nagyon beindultak a babák, jöjjön még több mindenkinek!!!

Na megyek, ki kellene találni valami ebédet. a gondolattól is kiráz a hideg..

judis

Klarissza! Honnét veszi a PÁrod ezt a hülyeséget??? :(

babaimádó
Kép
babaimado

Klarissza! E vitamin a hőt semennyire sem!

Kép
bettike
Eger

mire elküldöm, újabb 15 hozzászólás. nem lehet ezt követni :) ami amúgy nagyon jó, amíg visszaolvasok, az elvonja a figyelmemet magamról. köszi lányok! :lol:

judis

Klarissza, nekem az e vitamin beállította a hőmet, előtte eléggé ugrálós volt, azóta viszont sokkal stabilabb! Nem ugrál olyan nagyokat! Ja és lehet, hogy hülyeség, szedem a folsavat és az e-t, és azóta egyáltalán nem voltam beteg. Pedig én sűrűn szoktam!
Na elhúztam ebédelni, aztán vissza a gályára.

Sonjus, küldök neked vetkőzős gólyát, az nem jó??? :lol:

Katica, akkor majd megbeszéljük a talit! Örülök! :lol:

Judis, csúnya rosszullétek, pfuj! Gyertek el Judistól de izibe! :lol:

Klarissza, pasidhoz no comment... Bocs, de csak csúnya dolgok jutnak eszembe... sajnálom. :? :evil:

Kép
szilcsi

Judis légy erős..ott a babád!!!!Mi meg még csak sóvárgunk utána sokan..

babaimádó
Kép
babaimado

szilcsi! köszi :) Majd elmúlik... Küldjem hozzád? Küldöm én mindnekihez ha ezen múlik!!!
nagyon drukkolok mindenkinek!

babaimádó! erős vagyok én, de akkor is nehéz. nem azért írtam hogy nekem már van nektek még nincs... úgy szeretném ha nektek is...
már így is olyan jó, hogy utánam ennyi zebra lett. és legyen még több!!!!!!!!!!!!

judis

Judis,
kérlek szépen mondd meg mikor mentél először UHra és akkor pontosan mi látszott! Köszi!!! (Én bevállalok pár émelygést, nekem úgysincs.)
Vendég

hy.csak bekuk,melozom ezerrel.

jottem megmutatni mit keszitettem ossze a gyerekhez.:)
hogy el ne felejcsem dolgokat.
Kép kep

10000rel elore!!!!!En benne leszek a februari babaesobe.tobbiek csatlakozni.
lesz babank es punktum. :lol: :lol:

Kép
monyoka

Hőm e-vitamin nélkül: Kép

Kép
klarissza32

Hőm e-vitaminnal: Kép

Kép
klarissza32

először 24.én mentem, utsó mensi dec 9. akkor voltam 6+4. Csak petezsákot látott, mert egy héttel kisebb a baba akkor 5 hetesnek mondta. csak valamikor 17-20. napon volt pém. de már kellett volna látni kis pulzáló szivecskét.

judis

Bettike!
Nem értem, én tudod szőke vagyok... :) de tényleg nem esik le! Intsek be, vagy mi?

Szilcsi!
A vetkőzős gólyára is vevő vagyok, csak a ballonkabátja alól babát húzzon elő! Vagy a kalapjából, nekem mind1
sonjus

Judis!

Jujjjjujujujuujjjjj! NE érts félre..Semmi rosszat nem akartam írni....jajjj...nem úgy gondoltam, hogy te azért írtad, csak próbáltam lelket verni beléd, hogy fogd fel a kellemetlen helyzetet másképp, hogy könnyebb legyen elviselni.
OK? :)

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?