sziasztok
újabb próba..
már kétszer eltűnette a kiscsajom
Zsanci pihenj sokat!!! én 24 hetesen véreztem be a lánykámmal, senki sem mondott semmit a kórházba hogy mitől lehet stb.. a dokim meg már nem vezet le szülést,így a kórházba se jár be. de mikor kijöttem (1 hét után) akkor mondta hogy ha nem görcsöl be az ember , ill nem "folyik" a vér akkor az lehet attól hogy a hüvelyben elpattan egy ér, esetleg a méhszájseb vérzik... de sajnos mint te is elkezd nyílni az ember...
pihenj amennyit csak tudsz. dokikeresést meg ne add fel, egy próbát megér.
Manoci a hóért irigy irigy...
az uh-ra meg drukkolok..
Dori remélem a fejed már nem kínozz sokat.. bár ahogy mennek a frontok..
a ház és telek kereséshez kitartást!!
Gabi jobbulást!!!
nálunk most fiam dőlt ki.. bár miután az osztályba 21 gyerekből múlt héten 10 járt, nem is csoda...
1,5 hete én is a kórház vendégszeretetét élveztem
és sajna sok jóval nem is nyugtatnak..
irigykedem is Ritára aki a 4. babáját várja.. mi azt hiszem kénytelenek leszünk megállni 3-nál, mert már ezt is nehezen tudom kihordani.. a súlytól ill. ahogy nyomja az ereket a baba sikerült szétrobbania az egyik viszeremnek, így pénteken doki majd kórház és 2 órán belül műtét.. (majd sikeresen be is gyulladt
) most már vmivel jobb... de még így is fáj..
a hasam meg gigantikus méreteket kezd ölteni.. mint a mindenórások..
viszont a pocakot már 1,4 kg-ra tippelik.. meg a kórházba nagyon nagy feltűnést kelltett a veséje.. (bár mielőtt hazajöhettem volna egy doki csinált uh-t véleményt nem mondok róla, de pl. szerinte a bélrendszere beteg a babának, majd miután lediktálta a "diagnozisát" megkértem hogy nézzük meg a baba bal veséjét, mire kérdezi hogy miért? mondtam hogy mert azt tudjuk hogy a jobb veséje beteg.. erre "újra megnézett" mire pontosított..) de ha nem szólok akkor a bélrendszere beteg..
aki műtőt doki rendes volt, pénteken Ő is csinlt kontroll utzán uh-t és édekes Ő rögtön meglátta mi a baj.. (sőt miután csak tk ba látott ilyent megkérdezte nyomtathat e képet magának) de ezek után nem szívesen szülnék Fehérváron... mert itt rögtön műteni akarják (de soha!! nem látott a dokik 80%-a ilyen gyereket..) szóval én itt ugyse engedném.. ja meg míg benn feküdtem közölték hogy az hogy beteg a veséje, az hogy farfekvéses nem zárja ki a normál szülést.. ne aggodjak a veséje miatt , ha már nem műköüsik akkor mindegy hogy szétrobban a szülés közben vagy nem,
(azt a dokit fel tudtam volna rúgni alapból...) ennyit a hozzáállásról..
megyek mert nyafi a csaj.. 3 óra óta fenn van
reméem most már óhajtr egy kicsit aludni