Sziasztok!
Hú mennyit írtatok, de jó
Üvegmatricákat kellett gyártanom Beninek, ezért hanyagoltam egy picit a topicot.
Ma azzal fogadtak az oviban, hogy Beni lázas, 37,4 volt a hője. Mondom akkor holnap nem jövünk, utána majd meglátjuk, hogy hogy lesz. Erre az óvónéni kijelentette, hogy a héten már ne vigyem, és az orvosi igazolást el ne felejtsem. Hazafele irány dokinéni, aki szerint semmi baja a gyereknek. Így most a héten egy kis kényszerpihenő Beninek. Ja és a kaját ki kell fizetni holnapra, mert már nem tudják lehúzni, nem tudom mit szólnának ha beállítanék, hogy jöttem a Beni részéért. Na jól kipuffogtam magam.
Dóri
Babaúszásról ha lesz egy kis időm írok privit, jó?
Korkülönbség: nekünk a 2 év nagyon bejött.
Marika
Én is a minőségbiztosításról írtam, csak az élelmiszeriparban. De megbántam utólag, hogy ezt választottam. Nekem is a belső konzulens teljesen mást akart kihozni a témából minta én.
Van egy ismerősöm aki nyíregyen tanít és ő csinálja a suliban a minőségbiztosítást. Esetleg ha úgy gondolod beszélhetek vele.
Norbifutár elvileg szállít Szikszóra.
Rita
Milyen nagy már ez a csaj
Betti
Most írt a dokim AB-t, Amoxicillin B-t, már be is szedtem, szerencsére hatott is
C - vitamin után nem volt még időm menni, meg most van még a Cetebe-ből, az is csak jó valamire.
Pezsgőtabletta: annyit jegyeztem meg a dologból, hogy minél kevesebbet belőle. Van benne egy anyag (ha jól emlékszem valamelyik vivőanyag) ami lerakódik a vesében és vesekő lesz belőle. Persze ehhez biztos sokat kell inni, de ha lehet inkább elkerülöm.
Algopyrin: már nem lehet vény nélkül. Én bevásároltam belőle
Jobban vagy már?
Davallia
Nagyon édesek a gyerkőcök, azért ha van egy kis időd, gyere írjál nekünk.
Mintha Molli születését olvastam volna
Dodus
Hú, ezt a kalciumot most olvastam valahol, de már nem emlékszem rá miért is írták. Nekünk is mindig mondja dokinéni.
Ani
Milyen honlapot szerkesztel? Saját? Vagy ezzel foglalkozol?
Gyöngyöske
Ezt a doktornőt nem ismerem, én egy másikhoz jártam, de nagyon nem szerettem.
Hátihordozó: nekünk egy ezeréves Chicco van, még az enyém volt
Semmi extra nincs benne, fém vázas, vászon az anyaga. Szerintem vásárlás előtt próbáljátok ki, hogy kényelmes-e Zalánnak na és persze nektek. Talán ezen a képen látszik, hogy milyen a miénk:
Brigi
Üdv itt
Koda
Mikorra is vagy kiírva?
Torkod jobban van?
Zsuzsa
Mi is nagyon drukkolunk Timinek, írj ha tudsz róluk friss infókat.
Ági
Itt törtem a fejem, hogy milyen kérdés miatt ne haragudjak. Biztos Molli hajára gondolsz. Ugyan miért haragudnék.
Ancsi
Terhesség utáni adókedvezmény már nem jár. Ha még fennáll a munkaviszonyod akkor szerintem úgy jársz a legjobban, ha szept. 11.-ig Gyeden leszel Melivel, szept. 12-től pedig Tgysre mész pocaklakóval, ha ez lejár akkor pedig Gyedre. Így elvileg a szerződés szerinti béred lesz a Tgys, Gyed alapja, de maximum a minimálbér kétszerese.
Megyünk fürdeni.
Puszi,