Sziasztok!
Évi, Nyuszkó, Babus, helyesek a képek!!!
Évi, nem semmi Violka az egyedül evéssel!!! Ez ám az önállóság!
A tejre különben nincs szükségük úgy 3 éves korukig ilyen nagy mennyiségben? Nincsenek fontos tápanyagok benne? Mivel lehet azokat kiváltani?
Nyuszkó, nagyon jó az autó
, jó nagy is, nem? De ezzel gondolom, nem a lakásban fog száguldozni majd, ha beletanul.
Babus, nagyon jó a babás kép is!
Sztem sem gáz, ha babát kap egy fiú, pláne, ha már kistesóra készültök!
Ilyen főzőkészlete meg Marcinak már lassan egy éve van, imádja!!! Engem egyáltalán nem zavar, ha lányos dolgokkal is játszik Marci, a Mammutban is mindig be kell menni a Hello Kitty boltba
, pedig ott aztán csak rózsaszín cuccok vannak
, és ott csorgatjuk a nyálunkat mindketten a sok cica láttán
Néha kap egy matricát vagy ceruzát.
Évi, én a kepeslap.lap.hu-t szoktam megnyitni, ott van egy csomó link, ahol sok-sok képeslapot találsz. A kiválasztott képeket meg elmented a saját gépedre, és onnan fel lehet tölteni ide.
Timka, hajrá a lakás"felújítással"!!!
Köszi a csempe-infót!
24: mi most tartunk a 3. évad felénél, ez most videotékából van, de a héten állítólag meglesz mind az 5 évad dvd-n, majd szóljál, hogy melyik évad kellene, és egyeztetünk!
Tamesz, Eveka, mik azok a medvék???
Lehet medvéket nézni itt a környéken?
Eveka, mi is a Camponában voltunk vasárnap
, majdnem bementünk a Tropicariumba is, de végül is inkább siettünk, mert sokfelé kellett még mennünk, így csak a férjem kapott 2 nadrágot. Azért mi szívesen elmennénk a cápákhoz is!
Ivás: nálunk (a kakaóval együtt) megvan majdnem másfél liter, én azóta figyelek rá, amióta Marci majdnem kiszáradt, és a kórházból úgy engedtek haza, meg a dokinéni is mondta, hogy 1 liter a minimum, de inkább több.
Kiszel Tündét én már láttan, nevetségesen szááánalmas...
Na, mennem kell, kakaóhiány van!!!
Jó éjt!