Új privát üzeneted érkezett!

Jó lesz az, Babaimádó!

Lili mintha írt volna, vagy csak álmodtam? Nemrég, csak vissza kéne nézni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem láttam és nem is találom...Bár alig látok, olyan álmi vagyok, de még főznöm is kellene, csak még olvadóban van a husi:-)

Szirmi! MIre lesz jó szerinted ez a görbe?Hisz azt mondták, rendszeresen nincs tüszőrepedés (bár az a sintér mondta) és most megvígasztaltak, hogy nincs elég hormon, ami érlelje..
AZért mi küzdünk Apával (láthatos a görbe táblázatán) és elkeseredetten reménykedünk.....
Épp ma mondta, mennyire izgul, hogy most sikerül-e...

babaimádó
Kép
babaimado

Nem tudhatom, mire lesz elég. De drukkolok :wink: Látod, vannak csodák :D

Lili tegnap 16.55-kor írt, megkerestem neked.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babaimádó,
senkiben hiú reményeket kelteni nem akarok, de az orvosok nem tévedhetetlenek! Ez a nincs elég hormon engem nem győz meg! Szépen belefrafáltatok, mostmár "csak" várni kell. (Azt a legnehezebb, meggyőződésem hogy szívszélhüdést kapok mire eltelik egy kis idő hogy értelme legyen egy UHnak)
Vendég

Hali!

Habár mindenki tojt a hozzászólásomra, azért mégis megírom, amit szeretnék. :twisted:

Monyoka, borzasztóan sajnálom, és remélem, azért nem omlasz össze nagyon lelkileg! Átérzem a fájdalmadat! Azt kívánom, hogy több ilyen ne legyen az életedben, csak boldogság és legalább egy babuci!

Csikken, szerintem szépen kivehető a zebrád, és nagyon gratulálok hozzá! Neked azt kívánom, hogy gondmentes legyen a várandósságod!

A többiektől pedig elnézést, hogy írtam a topicotokba!
Vendég

Athiz! Amikor én azt írom, hogy köszönöm mindenkinek, abban te is benne vagy :evil:
Nem tudom, hogy min pipultál ennyire be, de szerintem senki nem tojt a hozzászólásodra, úgyhogy nem értem ezt a hangnemet, ne haragudj :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

En meg tudom erteni Athiz "bepipulasat" bar szerintem egyaltalan nem pipult be csak rosszul esett Neki hogy senki nem reagalt a hozzaszolasara es az enyemre se, akarhanyszor ide irok sajna mindig ez van, persze, persze akkor most johet az hogy miert irok ide ha igy erzem, most pl. azert mert annyire megorultem a zebrasoknak hogy muszaly volt gratulalnom. En egyaltalan nem szeretnek negativ indulatokat kivaltani es abszolut senkivel nincs bajom csak tenyleg egy kicsit rosszul esik az embernek amikor "levegonek" nezik.

KépKép
KépKép
tontica

Szirom, nem pipultam be, erről szó sincs! Csak úgy vártam, hátha hozzám is szól valaki, de nem jött be, ezért még nem dől össze a világ, legfeljebb nem esik jól. Ennyi.
Amúgy ma megtudom, milyen lett az AFP-m, úgyhogy ha van ereje bárkinek is, drukkoljon nekem! Ezt előre is megköszönöm!

Móni, nagyon örülök, hogy írtál végre! Sok pocisimit küldök neked és minden jót!
Vendég

Tonti, köszönöm! :wink: Találkozunk odaát! :lol:
Vendég

Tontica,
bocsánat ha a gratudat külön nem köszöntem meg, de (hála Istennek) annyian gratuláltak nekem hogy ha mindenkinek egyesével lereagáltam volna velem lenne tele a topik. Nagyon jólesett hogy még más topikokból is jöttök gratulálni, és komolyan köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik!
Vendég

Hello Lányok!

Áfonya: egész nap az járt a fejemben, amit egyszer írtam neked, hogy egy petesejt, ha behúzza a hasát, akkor simán átcsusszanhat a petevezetődön :lol: és még nevettél is rajta :lol: sose gondoltad, hogy igazam lehet, mi? :lol:

Csikken: na, mégis Kiscsirke van? :-D

Monyóka: nagy-nagy ölelés!!!

Sonjus: ennyi vérvétel ?! szerintem vérfüggő leszel :lol:

Vakond: jó, hogy írtál, drukkolok hogy azért valamikor eljuss HSG-re :wink:

Moni: Sziaaaaa! Gratula a kiscsajhoz és nagyon vigyázz Magatokra!!

Snufi: a rakott sült gyümölcs engem is érdekelne! LÉgyszi közprédára bocsátani a receptet, és a ma esti alkotásról képet is kérünk!!! :lol:

Tontica: sajnálom, hogy Rate beteg...Amúgy miből gondolod, hogy nem sikerült? :shock: most nem mérsz hőt?

Athiz: lehet, hogy nem emlékszem, pedig írtad, de azt már tudjátok, hogy kiscsajszi v. kiscsávó lakik-e odabent?

Kata: remélem nem túl komoly a baj...

Baba: jó a görbéd, beletrafáltatok a pé-be :wink:

Szirom: megnéztem, nagyon cuki Miksa, és hogy örül, hogy sikerült neki fejjel előreesni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok, ezt már régen akartam írni, de tudom, hogy megkövezés lesz a vége. Ezért nem írtam eddig. Hagyjuk már ezt az "én hozzászólásomra senki nem reagál" dolgot. Az enyémre sem szoktak, de ennek meg van az oka, nem olyat írok, amire pl lehet, és mondjuk vagyunk 30-an (csak írtam egy számot) nem lehet mindekinek szó szerint megköszönni mindent, én is úgy köszönöm meg a gratukat, hogy mindekinek, nem pedig név szerint valakinek. Komolyan nem is értem ezen mi esik rosszul. Ha valaki msn-ezik chatel, akkor nyilván felháborodik, hogyha nem válaszol neki a másik, de ez egy teljesen más fajta kommunikáció szerintem.

Na jöhetnek kövek.

És jóhogy mennek a drukkok Athiz, mint ahogy mindenkinek, ha egy nagy naphoz ér.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Na, most pár szót magamról:
Kép

Szóval ez a görbém. Szerintem siralmas.

Voltam dokinál, még 1 ciklust követünk UH-val, stimulálás nélkül, majd ugyanez, stimulálással. Szeretnék véleményeket kérni, hogy szerintetek érdemes-e még 3 hónapot spontán próbálkozásra szánni - igaz stimulálással, 1,5 év sikertelenség után? (Egyébként minden oké a párommal és velem is). Köszi.

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc, tökéletesen egyetértek!!!!!!

Most megyek vásárolni, de este leeírom hogy csináltam a sült-rakott gyümölcsöt!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso, miért találod siralmasnak?

Most már tényleg megyek--------------------------------------------- :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso!

Én nem látom annyira siralmasnak ezt a görbét! Nézd meg a szomszédban Robcsiét, mennyire alacsony, mégis babás! A piros betűs kérdésedre: hááát, nem mernék mondani semmit. Se igent, se nemet. A követés jó ötlet, az tuti.

No, ez tényleg mulasztás, azt nagyon köszönöm mindenkinek, hogy feltette a másik topikba a babás görbéjét, szerintem nagyon hasznos!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso,
stimuval érdemes! Bár nem tudom mivel és hogyan akarnak stimulálni. Closty? Hormonok? Nem mondott erről semmit a doki?
Vendég

Drága lányok!

Egy pillanatig sem gondoltam, hogy oly fontos személyiség lennék itt, hogy külön meg kellene nekem köszönni pl. egy jókívánságot vagy drukkot! És nem is erről írtam, hanem arról, hogy ha valamit írok valakinek, ami nem ilyen jellegű, esetleg beközlök egy számomra fontos eseményt, amire várnék némi bíztatást tőletek (hiszen ezért lennénk egymásnak), akkor jólesne bizony, ha érdeklődést éreznék legalább egy-két emberkétől, és itt tisztelet a kivételnek! Semmi egyebet nem kértem tőletek, sem különleges bánásmódot, sem hasonlót. Csak olyat, amilyet egymástól is elvártok.
Sajnos akármit is írok vagy gondolok, mindig félreértés lesz belőle!

Azért köszönöm a drukkot Purc, és Szezso neked köszönöm a figyelmet, és hogy figyelemmel követsz, igazán rendes tőled!
Holnap talán kiderül, hogy kislány lesz-e a babám, meg hogy egyátalán egészséges vagy sem.

Szép estét!
Vendég

Ezt a bepipulást én sem nagyon tudom követni.
Visszanéztem, de akkor sem értem. Nagyon sokszor előfordult velem is, hogy írtam, de nem reagált senki. Hát ez van. DE!!az esetek többségében igen. Itt mindenki ugyanarra vágyik (babára), mindenkinek vannak problémái, de mégis mindenki kedves, bíztatja a másikat és segítőkész.
Athiz és Tontia! Én is besértődhetnék rátok, mert hozzám nem intéztetek 1 betűt sem. De eszem ágában sincs. Tegnap athiz tök kedves volt, csak én rohantam, de azért beszéltünk:-)
Nem akarok én lenni a "Nagy Igazságtévő", de lássuk be: egyszerűen fizikai képtelenség, hogy mindenki szóljon mindenkihez....főleg, hogy vannak, akik csak munkahelyen tudnak netezni!

Félreértés NE essék! Nekem senkivel semmi bajom. Itt mindenki nagyon aranyos, csak néha a kétségbeesett pillanatainkban lehet, hogy nem úgy reagálunk dolgokra, ahogy egyébként tennénk. Igazam van??

babaimádó
Kép
babaimado

babaimádo tökéletesen egyetértek, ezt akartam előbb is írni, hogy annyian vagyunk, mire elolvasok mindent, főleg ha egy nap egyszer tudom megtenni, hát komolyan nem sok marad meg.

Szezso, szerintem nem rossz ez a görbe. UH mikorra tette a pé-t? Szerintem különben érdemes stimuzni, nagyon sok mindenkinek sikerült úgy. Különben a hormonjaidat nézték már? Ha igen mi volt az eredmény?

Na mentem dóógozni tovább, az Uram letiltja a babanetet, ha megtudja :?

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom!
Köszi, hogy megkerested lilit. MAjd megnézem. (Lehet, hogy nem néztem elég alaposan) :)

Áfi! Köszönöm a bíztatást, tudom, hogy nem hiú ábrándok kergetése a célod! NAgyon köszi.

Athiz!

Én drukkolok Neked!!Kislányt vagy kisfiút szeretnél inkább? Neveket kerestetek már? Mi a párommal néha névkereséssel szórakozunk. Kitalálunk valamit, majd az egyikünk kitalálja, hogy azt hogy lehet csúfolni és már megy is kukába a név :D :D :D

Szezso!
Köszike!Remélem én is hogy eltaláltuk..arra hajtottunk:-)

Purc
Már hiéynoltalak. Egyetértek a véleményeddel, amint már le is írtam az enyém.

Snufi!
Mit vásárolsz?
Amúgy én is kíváncsi vagyok a receptre!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!
most értem haza, visszaolvasok...

katica
katica30

Áfonya: szerintem Clostyval stimulálna, mert azt mondta, hogy nem hormon.

Amúgy van peteérésem, de nem tudom, mennyi pluszt jelentene a stimu.

Még annyit, hogy alaposan kikérdeztem és a kártyaszív alakú méh azt jelenti, hogy a sövény, ami kettéosztja a méhet a kialakulásakor, és ami normál esetben visszahúzódik, nem húzódott vissza 100%-osan, de ez annyira minimális, hogy nem jelent gondot.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Purc: 12.napon voltam UH-n, akkor már bevérzett tüsző látszott, meg a Douglasben kevés folyadék. Ez 24 órán belüli repedésre utal. Lehet, hogy így 11.-12.nap. Majd a végén kiderül :lol: vagy nem :lol: Hormonok rendben, egyedül a prolaktin magas, de arra szedek gyógyszert már 2 hónapja.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Mitől lehet, hogy nem húzódott vissza és az mit eredményezhet?

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso,
én megpróbálnám Clostyval. Tényleg nem hormon és UHos követés mellett nem veszélyes. Van személyes ismerősöm aki az első Clostys hónapjában teherbe esett sok hónap sikertelenség után. Pedig neki is volt PÉ-e. És mégis segített neki. Miért ne próbálnád meg?
Vendég

Baba, nem tudom, mitől lehet, de nem okoz semmi gondot, mert ez a legenyhébb verziója az ilyenfajta rendellenességeknek. Van olyan is, hogy teljesen megmarad, és kettéosztja a méhet, vagy csak félig húzódik vissza és középen sövényt képez.
Hú, de okos vagyok :lol: De rendes volt a doki, mert szívesen magyarázott, láttam rajta :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso!
Az nagyon jó, ha ilyen dokid van.

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso, én is úgy hallottam, hogy a closty nem hormon, és sokan dícsérték. De reméljük már nem is lesz rá szükség :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi: köszi!!! Szeretem a pozitív példákat!!! :lol: Hajrá Closty!!!

Baba: miközben én kérdezgettem, kisebb tömeg gyülemlett fel a váróban :lol:

Na, eddig teljesen világvége hangulatom volt, és most már sokkal jobban vagyok :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso! Naés?? Neked ez a legfontosabb! Még szép, hogy tudni akarod! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok...

sokat írtatok megint és látom van örömhír és rossz hír is.

Chikken: gratulálok Neked, most hogy állsz?

Monyóka: ismeretlenül is nagy ölelés Neked, remélem mielőbb boldog kismama leszel.

Coca: köszi a tegnapi kedves szavakat.

Mindenkinek drukkhegyek, tényleg nem tudom néha követni a beszélgetést :oops:

Dobok fel egy görbét, már megvettem a tesztet, de MIKOR merjem megcsinálni?
Picit mensisen görcsölgetek, de nem vészes, most is 37,1, nem tudom, hogy ez este ér valamit?
Akik babásodtak, azoknak mi a tapasztalatuk?

és a görbe:

Kép

Veramama
veramami4

még egy kérdés: ha a méhszáj elérhető könnyen és kemény, az jó vagy rossz? tudom, hogy itt valaki nagy penge ebben a témában:)
köszönöm lányok!

Veramama
veramami4

sziasztok!
monyo: annyira sajnálom, de remélem minél előbb sikerülni fog, és hamarosan egy kisbabád lesz.

chikken: halk gratula, hanyadik dpo-nál jársz?

panni: hogy állsz az iwiw regisztrációval? szólj, ha segítség kell.

snufi: a rakott gyümölcs recept engem is érdekel.

szezso: elvileg én is clostyt kezdek el majd szedni, egyelőre várom, hogy mikortól.

rólam: ma nem bírtam ki, és teszteltem egy nagyon haloványat, de az is lehet, hogy csak én láttam bele a plussz csíkot. próbáltam lefényképezni nektek, de nagyon homályos lett a kép, és reggel rohantam dolgozni, nem volt időm túl sokáig próbálkozni a géppel
hőm: 37,1. mensi sehol. én egyre jobban attól félek, hogy ebben a hónapban is csak játszik velem a ciklusom, és megint brutálgörbében végződik. tüneteket meg nagyon tudok produkálni, ma reggel pl. annyira hányingerem volt, hogy már majdnem itthon maradtam.

mindenkinek drukkolok,
katica
katica30

Katica: tényleg van egy halovány teszted?!?!? Halkan mondom, hogy: jaj, de jó!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Katica! Nem tudod már feltenni?
Szerintem ami negatív, abból estig nem lezs poz. és fordítva. Én ezt tapasztaltam. Az én negatívojaimból soha nem lett poz., még 2 nap múlva sem.

Lenne 1 kérdésem, de ne nézzetek hülyének..
A ferty a piros szaggatottal és a foly.pirossal mit jelöl? Tüszőrepedést? MI a különbség a 2 jel jelentése közt?
Ha ezt jelzi, akkor nekem miért nem rakott? Mondjuk nyák nem volt....
Bocs, hogy nem értek a fertyhez... :oops: :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Purc: en is egyetertek Veled es hidd el en sem szoktam megsertodni ha nem szolnak hozzam csak sajnos itt nem tudom miert nagyon sokszor tortenik ez, ezert is tuntem el ebbol a topikbol. Volt egy ido amikor probaltam csatlakozni de valahogy mindig en maradtam ki a beszelgetesbol talan azert mert nem tudtam kovetni ezt a porgos tarsalgast.

Katica: 19 dpo? Es halovany csikocska? Nem lehet hogy kesobb volt pe-d? Nagyon drukkolok hogy ott maradjon a bebi!!!

Veramami: szerintem nagyon szep a gorbed, en meg varnek 2-3 napot a tesztelessel, a mehszajnal pedig az a lenyeg hogy zart legyen de igazabol ez meg Nalad nem sokat jelent hisz a menzi elotti napon vagy a menzi napjan szokott kinyilni. Ugy tudom menzikor font van es nyitott, ha lent marad es nem nyillik ki meg a menzi napjan sem akkor lehet remenykedni! :D

Babaimado: megertem a hozzaallasodat de ugy latom Te meg uj vagy itt tehat nem voltal amikor Athiz vagy en ide irogattunk igy nem erted pontosan a helyzetunket. Igy nehez lenne elmagyarazni de nem is akarom, nem erdekes, induljunk tiszta lappal.

Tobbiektol bocsi, palacsintat kell sutnom a fiamnak mert nagy hiszti lesz ha nem kezdem el surgosen!

U.i.: nagyon szeretnek vegre a ketloheresek taborahoz kerulni a tablaban, a finishben vagyok es nagyon kellenek a drukkok!
Gorbem nincsen, de a 9 dpo-n vagyok es 37.1 volt ma a hom.

KépKép
KépKép
tontica

Babaimado: a piros vonal a peteeres napjat jeloli, akkor szaggatott ha nem biztos benne a ferty, ha folyamatos piros vonal akkor biztos benne a program.

KépKép
KépKép
tontica

köszi a drukkokat. ne éljétek bele magatokat, elképzelhető, hogy egyszerűen csak beleláttam a csíkot. halvány csíknak még nem hiszek, mert pár hónapja is volt ilyen, és nem lett belőle semmi. :(

tontica: jó palacsintasütést! szegedre nem küldesz pár darabot? :D mennek neked is a drukkok.

katica
katica30

Athiz, nehogy már megsértődj ilyen dolgokon, tényleg van hogy az ember átfut valamin. Engem is kihagytak a januári BABAESŐ körből, de én CSAKAZÉRTIS benne leszek :) :)

Tontica, én írtam, hogy aranyosak vagytok. (ha erről van szó.)

Veramami, Katica egyenlőre elmentem venni egy tesztet, de feltett szándékom, hogy szerda előtt nem tesztelek. Ma még nem volt semmi pötyi. egyébként 12.DPO

Katica egyébként remélem lehet neked is gratulálni. :)

Babaimádó,ha szaggatottal jelzi nem tudja biztosra, ha teli vonallal akkor igen. (Na azért szerintem az se 100 %)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Tontica, milyen az idő Spanyolban? :)

Taksonyba is küldhetnél mert imádom, csak hát megsütni... :evil:

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken, ari vagy, de tényleg nem sértődtem meg! És helyes, legyél benne a babaesősök táborában, szívből kívánom! :D

Tonti, küldj már nekem is egy kis palacsintát, úgy szeretem!

Baba, neked már válaszoltak a többiek, és helyesen!

Katica, azért én nagyon drukkolok, hogy tényleg igaz legyen az a 2 csík! :wink:
Vendég

Tonti, örülök, hogy így látod, komolyan és őszíntén mondom. Mennek a drukkok a két csíkhoz, és az egészséges pici babóhoz. Mikorra tervezed a tesztet?

Katica, hát ha tényleg 19 DPO, akkor már erősnek kell lennie annak a csíknak, de a pé időpontja mindig elég képlékeny dolog szerintem. Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

veramami, én óvatos típus vagyok, én 15-16 DPO előtt nem tesztelnék, de ez egyéni dolog.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok,

Fogyózók, büszkék lettetek volna a mai vacsimra :D , dobok képet, most pedig megyek visszaolvasok és írok.

Kép

Pussz.

Kép
melcsi6

Halkan gratulálok a halvány 2 csíkosoknak! :lol:

Kép
kata05

Athiz milyen lett az AFP-d? Drukk a holnapi uh-hoz!

Tontica, hőd jó neked is mennek a drukkok! Én most kihagyom a palit :D

Csikken ott van az a csík! Remélem szerdán még erősebb lesz :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Itt vagyok lányok! Visszaolvasok!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

jaj de sok a termés, most lusti vagyok visszaolvasni :?

Monyoka, Szirom
a remény hal meg utoljára, eljön a te időd is hamarosan :wink:

Katica
ezerrel megy a drukk+++++++++++++++

veramai
jó kis görbe :wink: hát még csak a 10. dpo van ma, szerintem várj a teszttel csütörtökig.

tontika
bocsika ha keveset beszélünk veled :oops: mostanában én is ritkábban járok fel. Nekem a babát szeretnék topikba volt ilyen, hogy nem nagyon reagáltak, igyekszem minél többet írni neked :wink: de máskor is írtam már, és a képeket is megnéztem a fiadról meg a férjedről anno :) és megy a drukk neked is ++++++++++

Athiz
én szoktam veled beszélni néha, csak mostanában felületesen olvasok vissza, egy két dolgot kiragadok a sokból :? de küldöm a bíztatást :wink:

Purc,Babaimado
jól beszéltek. Én sem tudok mindenkinek írni, gyorsan írok pár embernek, és van aki kimarad. Bocsi csajok :oops:

Szezso
szerintem nem siralmas a görbéd :shock:

Kép
gaby25

na, ezt az egy oldalt csak átböngésztem :)

Kép
gaby25

tontica! Köszönöm akioktatást. akár írhattad volna azt is:semmi közöm hozzá...
Mindegy..Csak jelzem, Te sem szoktál hozzám szólni 1 betűt sem, kivéve most a fertycsíkot.ezt köszönöm.

Mindenkinek köszi a fertycsík-oktatást, de elsiklottatok a kérdésem lényegi részén: NEKEM MIÉRT NEM TETT??

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?