Sziasztok!
Hú, szerencsére hozzánk nem ért ide (még) a nagy szél, gyönyörű idő volt ma, 2x is voltunk sétálni, a másodiknál Flóra be is ájult a babakocsiba, de szerencsére át tudtam csempészni a kiságyba, úgyhogy most alszanak mindketten. (Marcit persze hurcolni kellett, de már ő is jól le volt fáradva, pár perc volt az egész.)
Márti!
Nagyon cuki lehet Zsombi, ahogy ül a fiókban a zsemlék helyén.
Lehet, hogy majd ő is áttér egyszer a későbbi kelésre, nálunk régebben óramű pontossággal 6-kor ébredtek fel véglegesen, most egy ideje ez fél 8. Persze vannak kisebb-nagyobb elérések. Szóval, van remény.
Örülök, hogy jó sikerült a szobacsere.
Zsuzsi!
Mi is csak nappal csukjuk rájuk az ajtót, éjjel nyitva van résnyire, hogy hamarabb meghalljam, ha riadó van. Nappal pedig a zaj miatt csukom, így talán nem hallják annyira, ha jövök-megyek.
Az éjjeli fénnyel szerintem is érdemes vigyázni, rá lehet szokni rendesen. Bár egy időben én is kacérkodtam vele, de miután rájöttem, hogy az összes konnektor kb. fél méter magasságban van, sőt mindegyik előtt van valami bútor, így nem is érvényesülne. De talán jobb is, jobb, ha tudják, hogy éjjel van = sötét van.
Nálunk este 8-kor kezdődik az altatás, van, amikor 5 perc múlva már alszanak is, van, amikor csak kb. 9-re sikerül lenyomni őket. Reggel meg átlagban fél 8-ig alszanak. Én már nagyon korán elhatároztam, hogy max. 8-kor a gyereknek az ágyban a helye, és ettől nem is vagyok hajlandó eltérni. Egyenlőre ezalól nincs kibúvó, pár év múlva esetleg a szilveszter, vagy egy-egy jelesebb alkalom kedvéért szeretnék csak eltérni ettől. Én már az iskolára gyúrok, ahol majd jobb lenne napközben nem elaludni, mert még 11-kor is rohangálnak előtte este. Na meg persze nekem is nagy szükségem van a 8 utáni kis időre, amíg esetleg apával is tudunk nyugiban dumálni, stb.
Julcsi!
Hogy telt az első szülinap? Ha lesz időd, dobj majd pár képet, biztos tündériek voltak a csajok.
Lakáshelyzettel mi újság?