Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm lányok a megnyugtató válaszokat.

Kata!
Az első inszemem volt. Hittem is meg nem is, hogy elsőre sikerülhet. Bár még félve mondom ki a régi vetélésem miatt. Ha látom/hallom a szívhangjátt, már nyugodtabb leszek. Remélem :D

Remélem hamarosan mindenki foghat a kezében egy + tesztet.

Mazsola
Kép
mazsola78

Sziasztok!
jucmuc!minden jót neked!ha tudsz jelentkezz majd!gondolok rád!
mazsola!gratulálok!ez biztos nem mered elhinni.a + teszt,az + teszt.
a kolléganőmnek is az első inszem sikerült!van ilyen!most volt 5 éves a kislánya!
itt a topikákban annyi mindent átéltünk már hogy az ember alig akarja elhinni,ha megtörténik vele a csoda.
én is így vagyok ezzel.
2 évig tartó küzdelem, méhenkívüli terhesség,műtét,két inszem,3 lombik utáni következő hónapban nem jött meg.1 hete nem fogom fel,megtörtént velem a csoda?,,annyi szuri,utánajárás,pénzkidobás után?
tényleg beszélj az orvosoddal,nekem mondták,mikor felhívtam a kaálit,hogy 3*1 utrogestan használjak!
én is úgy vagyok ha látom a méhemben,ha hallom a szívhangját nyugodtabb leszek.meg utána is mindig lesz miért aggódni!majd egy életen át !
lola29

Köszi Lola!!! :D :D :D

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

köszi coca, meg odry meg kata meg mindenki az érdeklődést, izgulást, azt hiszem korán teszteltem... - lett,
remélem korán teszteltem..... :cry: lehetséges, vagy már most +-nak kellene lennie? van közöttetek akinek az első teszt - volt?

mazsola, szerintem gratulálhatunk neked :lol: és tényleg azért még tesztelj pár nap múlva egyet :wink:

lányok, a sikosító tényleg károsíthatja a srácokat? most ezt olvastam....a dokim meg azt mondta, nyugodtan használjuk..... :( :(
kicsiboris

jusmus, kitartást majd itthon is neked!!!! az internetkávézó nagyon szupi ötlet, nehogy már ne halljunk felőled pont amikor itt leszel a közelben :wink:
kicsiboris

tegnap amikor reggel teszteltem (27. nap) annyira reménykedtem, de volt egy olyan érzésem, hogy na persze, nekem pont most sikerülni fog????!!! nem hittem benne, így nem volt csalódás...annyira...este jól bevörösboroztunk a párommal....
kicsiboris

Sziasztok!

Kisboris!
Szerintem hamar teszteltél, de ha mégis megjönne, akkor sem szabad elkeseredni, mert a köv. hónapban megint reménykedni kell !
Ha az én intimzuhanyom nem ártott.... :lol: akkor szerinte az sem. Viszont lehet, hogy 2 naponta kellene együtt lennetek, mert szegény apának is kell az energi... :wink:

Mazsola!
Gratulálok! Pihenjél sokat! Dolgozol, vagy szabin tudsz lenni? Amikor csak teheted feküdj!
Üdv kösztünk.. Lehet tudni többet Rólad?

Sapé!
Veled / Veletek mi újság?

Odry
odry

Mazsola!
Minden lehetséges, az én kisfiam (2éves) is az első inszemnél megfogant. Úgyhogy van ilyan, amennyit csak lehet pihenj, most ez a legfontosabb!!!
Kicsiboris!
Nekem is volt 2db negatív tesztem a pozitív előtt, én is elhamarkodtam! Ja, és szintén beboroztam szilveszterkor! Kitartás a napok gyorsan elszállnak, majd meglátod!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

odry, köszi :lol: adtál nekem most egy kis reményt!
egyébként nagyon furcsa, hogy ilyenkor mesi előtt fájni szoktak a ciciim most meg semmi ilyet nem érzek...
kicsiboris

andi, tényleg? két - teszted is volt! de jó akkor van még esély, nagyon jól esett amit írtál, köszönöm!!!!!
kicsiboris

KICSIBORIS!
inszemnél,nem úgy kell számolni a napokat mint a lombiknél.meg a spontánnál sem.
nekem 28. nap nem jött meg.- teszt,másnap reggel 29. nap szintén -.
mérgemben elmentem tornázni.
nem jött meg 30. nap,és 31. nap sem,hát újra teszteltem.kijött vagy 4 perc múlva a halvány csík!!!!!34.nap 993,3 hcg a vérvételen!
lombiknál már egyből beteszik,a méhedbe,már nem kell vándorolni, azért írják a lányok a 9,10,11,12. napokat!!!
lola29

Boriska! :D

Köszönöm, nagyon rendi vagy!
Ha jol ertettem a 27. napon teszteltel. Szerintem is nagyon korai volt! Varj meg egy-ket napot aztan tesztelj ujat!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Boris,
a 27. nap szerintem is korai, ritka, hogy akkor már + legyen a teszt. Szorítok, hogy pár nap múlva + legyen! Még semmi nincs veszve!!!! :wink:

Lányok,
nekem a következő ciklusban, a 23. naptól kell használnom valami injekciót majd, míg meg nem jön, utána meg a szokásosat. Nem tudom mi lehet ez az első injekció, mert fogigátlót csak nem adnak a 23. naptól, akkor inkábbkorábban adnák nem? Mi lehet az? Tudtok erről valamit? Nekem miért nincs akkor fogigátló? :?: :roll:
katata

Kata!

En sem tudom mi ez pontosan, de a Kaalis topicban szoktam olvasni azt hiszem suprefact-ot szurnak ilyenkor, de lehet, hogy hülyeseget mondok. De szerintem ez is azert van, hogy leallitsa az eredeti ciklust.

En nagyon ajanlom Neked a lombikbaba.com-t ott rengeteg mindent talalsz. Nem tudod mi a protokoll neve? Van short, long es antagonista. Szerintem a tied long.

Nezz utana a neten szerintem. Vagy ha bepötyögöd a gyogyszer nevet akkor is kiad szerintem egy csomo oldalt.

En is igy szoktam, mindent meg lehet talalni (majdnem) a neten.

Sok sikert!

Kép
Kép
jucmuc

Kata!

Kutakodtam egy kicsit:

Long
Elõkészítõ szakasz:
A ciklus 20-23. napjától kezdve napi 1 ampulla Decapeptyl 0,1 mg-os injekciót kell bõr alá (kar, comb, has) beadni. (illetve a ciklus hossza mínusz 5. napon kezdeni). (vagy suprefact)

Menses 1. napján UH, E2, LH kontroll (amennyiben nincs ciszta és LH < 2,0 indulhat a stimuláció)

Stimuláció: 200 NE Puregon/nap 3 napig

; 150 NE Puregon/nap 2 napig

Közben a Decapeptyl csökkenthet&otilde; &frac12; amp-ra.

A stimuláció 5. napján UH, E2, LH kontroll &agrave; ett&otilde;l függ a Puregon további adagja.

A stimuláció 10. napján hCG tüsz&otilde;repeszt&otilde;.

Ettöl elterhet amit Neked irtak, de kb. ez a lenyege. Remelem tudtam segiteni.

Kép
Kép
jucmuc

jaj jucmuc, köszi!!!!
kata, lola, nektek is köszi, azt hiszem most még reménykedem...picikét, nagyon kedvesek vagytok hozzám, nem is érdemlem meg :wink:
mindenkinek szép estét, jó hetet!!
kicsiboris

dehogy nem erdemled! Kép nyugiiii!!!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Megint jól eltűntem... :oops:

Lényeg, pénteki Uh: 16, 19, 20 mm-es tüszők és 6mm-es nyálkahártya. Ez nekem kicsit vékonynak tűnik, de dokim azt mondta ezek tök jó eredmények. Holnap és kedden megyünk inszemre. Szinte izgulok.

Barátnőmék kedd óta itt vannak. Sokat kirándultunk, meg jókat kajáltunk, kártyáztunk. Vele is itt neten ismerkedtünk meg. De ezt már biztosan írtam. Sajnos hétfőn mennek haza, mert eddig tart a szabijuk, de már a nyári programokat szervezzük...

Tizu, Kicsibé!

Mindenképpen összehozunk egy randit. Most pont az abaligeti cseppkőbarlang bejáratánál ért el Borcsi telefonon. Ne haragudjatok..

Kicsibé! Akkor megígérted, hogy majd csak hétfő körül tesztelsz. Remélem, korai volt!

Mazsola! De jó! A pozitív, az pozitív. De igazán én is a szívhangnál nyugodnék meg.

Mindenkit puszilok!
zel

Szurok Zelnek! Nagy adag.

Puszi minden tesztpusztítónak.

Nekem holnapután UH, és start!!!

Kép
zölddisznó

jaj zelem, hát igaz, megígértem, de hát milyen is a kis kiváncsi
rossz boris??? hamarabb tesztel mint ígérte :D de mopst összeszedem magam és csak :!: csüt. reggel tesztelek :roll:

jucmuc, nagyon édi vagy! és én is nagyon-nagyon szurkolok érted!

coci, akkor lassan izgulhatunk miattad is :lol: mindent bele tüszőcskék!!! a holnapi UH-n mutassátok magatokat coc pocijában
hihihi
kicsiboris

Zel!
Hajrá az inszemhez! Két nap egymás után is csinálnak? Nem is tudtam, hogy van ilyen.
Kicsiboris!
Azt kívánom hamarosan legyél te is olyan rosszul mint én, :wink: a fiam pelenkáját alig bírom kicserélni, mert folyton öklendezem, meg úgy egésznap álltalában. A barátnőm szokta mondogatni: Ezt akartad!! :D
Hogy tudom beilleszteni a vonalzókat? Hol a fenébe van az a profil?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Zel!

mara es holnapra nagy nagy drukk!!!

Coca!

Szerdan gondolok rad! Drukkkk!!!!

Boriska!

Csüt. teszt! Hajra!!!

Kép
Kép
jucmuc

zel, gyűjtsd az erőt holnapra :lol: majd részletes beszámolót kérek, ....szépen:o)))
kicsiboris

katata, szerintem ne agyalj ilyeneken, hogy elveszítheted őket a beültetés után, mert még bedilizel. Minden jól alakul majd, lesz 2-3 gyerkőcötök és boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Ennek nem szabad másképp lennie, legalábbis hinni kell ebben az okosak szerint sokat segít.
Egyébként nem irigyellek, a várakozás nagyon rossz dolog, márpedig ez a lombik dolog ahogy hallom tőletek nem megy egyről a kettőre, persze hogy van idő töprengni.
Sok türelmet, kitartást, kozzá, és köszi a szorítást elkél!

jucmuc, ne merészeld, ha hetente is de várjuk a híreket felőletek! Méghogy nem tudsz jelentkezni, hát mit fogsz csinálni naphosszat? Jó kérdés, dolgozol majd itthon, hogyan tudod megoldani?

Andi, aranyos vagy köszi!

Kicsiboris, ez a beszéd, mindjárt csütörtök. Persze tudom neked az nagyon messze van!

Zölddisznó, szorítunk, dobd át nekünk az idegességedet (ha van), és csak nyugodtan, lazán!

mazsola, + teszt az nagyon klassz lehet, hívtad a dokidat?

zel, szorítok, érdekes egyszerre kezdtünk bökni, mégis más időpontban csőszexelünk.

málna, sajnálom hogy nem sikerült spontán, de majd most megmutatjuk, nem marad senki ebben a topikban, átmegyünk a pocakos topikba :wink:

Szép napot!
bbilona

ilonkám, te aztán a toppon vagy :lol: :lol: :lol: mindenkit fel tudsz rázni :shock: :roll: :P :lol: hát neked is ezerrel drukkolok!!!!!
jó kis buli lesz a csőszex, hát még az eredménye :shock:
kicsiboris

csajok elkezdett egy kicsit fájni a pockóm.....de még nem estem köcsögbe :P
kicsiboris

Jucmuc,
köszi az infókat, utána nézek nemsokára jobban én is. Aztán tesék jelentkezni otthonról is ám!!!

Ilona,
köszi szavaidat, nagyon jól esnek!

Boris,
ez még mindig nem jelent semmit, vagyis jelentheti ezt is azt is. Szóval kitartás!!!
katata

mazsola: a mensis tünet a terhesség elején nagyon gyakran előjöhet. Ilyenkor azért pihenj le, a szervezeted nem véletlenül jelez. Ha van konkrét hír, mindenképpen szólj!!!

kicsiboris: szerintem is kicsit korai volt az a teszt! Nincs veszve semmi! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

zel, nemtudom hogy csináltad, hogy ma már megtermékenyülsz :roll:
Nekem eltolta a doki péntekre, most legyünk ügyesek 4-5 napos fickókat produkálni, mikor mi a szerdára készültünk :wink:
10mm-es a nyálkahártya, és 3 tüszőm van 16,15,14mm-esek már alig várom, hogy nagy dagadt bálna lehessek, persze nem a hormonoktól, hanem Ubultól és Balambértól :wink:

Ezért jó ez a topik, ha valaki padlón van a többi felrázza, valakinek mindig akad egy kis feles energiája, amit átadhat a többieknek. Én is úgy szoktam szeretni ha valakinek eszébe jutok.

Képzeljétek anyukámnak most az az agymenése, hogy nincs felszentelve a házunk, így nincs rajta áldás ezért nem lehet gyerekünk. Néha megbolondulok tőlük :(

Pussz!
bbilona

mazsi, neked is mindenjót, s szépet, reméljük mi leszünk az ezer + teszt topikja :lol:

mágnes, hát köszi...jól vagytok? babucika? sokat hamizik?

kata, neked is kitartást!

gyöngyike és a többiek?
kicsiboris

kicsiboris, ugye nagyon rossz agyalni a nagy bizonytalanságban, szurkolok, a menstruációra utaló jelek jelenthetik a babásodást, már én is hallottam róla. Ugye milyen rohadt dolog ez? Megtréfál az élet minket csajokat :wink:
bbilona

ilonkám, elég vacak... de nem nyavalygok már, mindenkinek van elég baja...
kicsiboris

Jucmuc,
valóban a "long" típusú lesz nekem. Megnéztem, nekem is ezt a Décapeptyl-t fogják adni a 23. naptól. Azt találtam, hogy a kezelés megkezdése előtt vizsgálatokat kell végezni a terhesség kizárására. De a 23. napon honnan fogja tudni, hogy nem vagyok-e terhes? Azt nem mondta, ho abban a hónapban védekeznünk kell előtte. Szóval ez még mindig nem világos nekem teljesen. De ezért kaptunk egy második időpontot jövőhétre! :wink:
katata

Boris,
csak nyavajogj! :lol: Azért (is) vagyunk itt!!! A bizonytalanság a legvacakabb dolog, engem is ki szokott készíteni.
katata

Ilona!

Aranyos vagy! Mindenkeppen megprobalok majd jelentkezni es az elejen biztos sikerülni is fog. Viszont nem tudom mennyire leszek jol/rosszul a leszivas-visszaültetes körül. Egy ismerösnel fogok lakni, a Kaalihoz közel. A varosban van net kavezo de egy kicsit messze. Doldozni termeszetesen nem fogok.
Majd olvasok, kötögetek, setalok stb. A leszivastol pedig mar a ferjem is velem lesz, ugy mar könyebb lesz.

Boriska!

Kitartas!:)))

Kata!

Köszi! Jelentkezem majd! Igen, elvileg kell, hogy csinaljanak egy u.n. elenörzö uh.-ot. Nekem is csinalnak ilyet, azet is kell mennünk febr.9-en u.h.-ra, az lesz a 25. nap.
Kerdezz ra a dokira szerintem!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
értelmeztem a kapott prospektust, le van írva, h két napig, a petesejtek leszívása előtt nem szabad együtt lenni. De mi van, ha előbb kiszabadul valamelyik? Szóval jobb, ha mi pluszban is figyelünk erre, nehogy baj legyen.
Na meg ezt a két nappal előtti abbahagyást is birom,mert ugye sosem lehet pontosan tudni,csak tippelni, a második inszememnél is vagy 5 nap volt összebújás nélkül, mert csak tolódott az időpont. Nem tudom követhető vagyok-e, kicsit összezagyválok itt mindent.
Egyébként van egy érdekes mondat a prospektus végén. Az, hogy ez az egész procedúra nagy szervezést igényel és ajánlják, hogy nagyon legyünk éberek,hogy minden jól menjen.
Szóval jó, ha tényleg nagyon résen leszünk, miután fizetni fogunk 1,5 milkát...
Remélem nem nagyon off-oltam az inszemes topikot a lombikkal. :oops:
katata

Sziasztok! Vagyok én is de inkább csak olvasgatlak benneteket. Szerintem is korai volt még a teszt. Még ne add fel!!
Ágnes nagyon szép Anna baba.
Amugy mi jól vagyunk, növögetünk. 2 hónaposak voltunk csütörtökön 4480 g és 56 cm. Megkaptuk az oltást is amit a csaj jól viselt csak pár másodpercig sirt aztán semmi.
Gyöngyi
bgyöngyi

Jucmuc,
nekem nem ír a procedúra uh-t, csak a repesztés előtt, 25.napkörnyékén nem, de az már amúgy is késő lenne, ha terhes vagy, mert már kapod az injekciókat a 23. naptól. Szerintem a repesztés előtti uh-n látja,h kiszabadult-e valamelyik hamarabb, de akkor is, ha nem voltunk együtt, akkor nem lehet baj. Asszem kicsit tőlragozom ezt már. :oops: Főleg, hogy olyan messze van még ez az egész. Be is fejezem! :lol:
katata

Sziasztok!

Csak egy percre jövök, a drágám annyit engedélyezett.

Mai csőszex megvolt. Eléggé fáj a pocim, de a doki azt mondta, ez csak jó, mert ilyenkor levegő kerül a méhbe, és az azt jelenti, hogy a srácok jó helyre kerültek. Tehát most fájok és feszül a pocakom.

Bbilona! Nem tudom, miért vagyok ennyivel előrébb. A tüszőid mekkorák voltak Uh-n? Az enyémek lehet, hogy nagyobbak és azért mehettem már most? Meg amúgy is a 13-14 napon szokott spontán is ovum. lenni. Szentelt ház? Nekem pár napja áldott zsebkendőt kell magamnál hordanom. Anyukámtól kaptam. a táskámban van, az ő kedvéért. Ilonám, tudod, hogy kell egy házat felszentelni? Minden sarkában kell szexelni!!!!!

Kicsibé! Drága szívem! A pocifájás lehet akár másnak is tünete, nemcsak mensinek. De nem akarlak nagyon bíztatni, nehogy csalódj. Nyugi, várj pár napot, aztán tesztelj. Szorítok ezerrel...

Köszi mindenkinek a drukkokat. Én is azt teszem értetek.
Mindenkiért!

Puszika, megyek visszadőlök. Jó kicsit kényeztetve lenni.. :oops:
zel

Kata, Jucmuc!
Ez valami szörnyű amit ti kiálltok, ehez képest az inszem egy sétagalop! EMELEM KALAPOM ELŐTTETEK.
Én csütörtökön megyek a dokihoz, remélem jól van a kis 7 hetes borsócskám (apa nevezte el így).
Kicsiboris!
Hogy vagy még mindíg sokat pisilsz és fáj a hasad?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

B. Andi! :D

Köszi, nagyon aranyos vagy! De hidd el Te is barmire kepes lennel es nem erezned nagy arnak!

Kata, irtam privit! :D

Puszi jo ejt mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Kép

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat és a drukkot.
Odry! Sajnos dolgozom, szívesen otthon lennék most pár hétig, amíg biztosat nem tudok. Jó lenne pihenni, de nem lehet. Tanítok.

Holnap megyek a Kaáliba, új receptért,és megnézetem a HCG szintet is. Mennyinek kellene lennie az inszem utáni 19. napon?

Gratula a babaváróknak, és megy a +++ drukk a tesztelőknek, félidőben levőknek :D

További szép napot mindenkinek!

Mazsola
Kép
mazsola78

Jó reggelt!

Mazsola kolléga! Mi az, hogy nem tudsz otthon maradni? Ha úgy érzed, hogy szívesen pihennél, akkor a kölkök is tudnak ám nélkülözni! És még csak nem is lenne feltűnő ebben a dögrovásos időben. nálunk kb. 6-7 tanár beteg.
Szóval első a baba! Irgum burgum!!!

Kép
zölddisznó

Húhaaa minden sarokban, akkor most vagy 1/2 évig nem jövök dolgozni, amilyen "sűrű" esemény ez nálunk :wink: drága zel az én anyukám nem erre gondolt, pap, házszentelés, ebéd. A hátam közepére nem kívánom, tudod mi vallásosak vagyunk és én úgy gondolom ha a Jóisten velem van, akkor nincs szükség ilyen hókuszpókuszokra, mert enélkül is figyel ránk.

Szép napot lányok!
bbilona

mazsola, én nemtudom mik a jó értékek, de szorítok hogy minden sínen legyen.
bbilona

lányok megint csak köszi a sok-sok pozitív energiát :lol:

drága zelem, hát akkor most pihenni!!! élvezd ki, hogy lehet :lol:
én is ezt tenném, ágyba hordatnám a reggelit/ebédet/vacsorát hihihi :P

lányok hőmérőztem reggel és nagyon durva...4 napja 36,89volt ma reggel meg 37.76...és még nem jött meg:o)))) igaz megint rossz voltam, bocsi, bocsi, tegnap este teszteltem...- lett megint...
de még reménykedem, most tényleg várok...

hát jucmuc, és kata, egyikőtöket sem irigyellek, tényleg sok sikert a projekthez nektek!!!!

gyöngyike, ilyen erős s kisleányod:o))) szuper, és már hogy nő!!!
puszika nektek, gondolom nagyon büszke vagy a csajszira :lol: :lol: :lol:

mazsola, szurkolok neked!!!
kicsiboris

csajok....kiakadtam,...egy ismerősöm közölte, hogy nincs korai tesztelés mert profi-érzékenyek a mai tesztek...erre persze ledöbbentem, hogy ilyen sületlenséget még el is mond nekem...
amikor tudjuk, hogy a megtermékenyülés után kb 2.5-3 hét körül mutathat ki egy normál teszt terhességet,.....így nekem sem kéne asszem aggódnom, amikor még csak egy hét telt el...de hát én már csak iylen aggódós vagyok...
kicsiboris

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

K. Boris :)
A kollegándnak igaza is van, meg nem is. Nekem a megtermékenyülés utáni 12. napon már pozitív volt a teszt és ráadásul nem reggeli vizeletből (és hát ugye az időpontot tekintve tudjuk, hogy nem tévedhetek.) De nem ez a mérvadó, hanem hogy mennyi hcg termelődik, és az egyéntől függő. Szóval a tesztek tényleg szuper érzékenyek, de nem mindenkinél mutatja ki korán. Általában a megtermékenyülés utáni 15. napon már pozitív, de van akinek csak mondjuk a 20. napon. Ja, és persze a teszt érzékenysége is számít, mert nem egyformák.
Korán tesztelni nem csak azért nem jó, mert esetleg egy létező terhességet nem mutat még ki és csak csalódunk, hanem olyan is van, hogy elindult valami és végül mégsem marad meg. Na, az az igazi csalódás. Légy még egy kis türelemmel, de egyébként totál megértem a türelmetlenségedet. Szerintem alig van köztünk, aki ne próbált volna már túl korán tesztelni.

Zel :)
Akkor biztos jól sikerült a barátnőzés és nagyon szurkolok, hogy tényleg ez legyen az utolsó inszem.

Ilona :)
Ezen a felszentelésen jót nevettem. Ugyan én nem vagyok vallásos, de semmi más babonában sem hiszek. Persze mindenkinek volt annak idején valami "jó" ötlete. A férjem az utolsó inszem napján a kaktuszokat száműzte a házból (azóta jól el is fagytak, de én nem bánom, mert utáltam őket) és láss csodát terhes lettem. Megjegyzem én nem hiszem, hogy a kaktuszok miatt sikerült, de a párom nagyon büszke magára.

Mazsola :)
Gratulálok! Emlékszem mikor mentél inszemre. A mensis tűnetek miatt ne aggódj. Nekem két napig pont úgy fájt a hasam, mint mensi előtt, és ezért 2 pozitív tesztnek sem hittem. Biztos voltam benne, hogy rövidesen megjön, de aztán abbamaradt a görcsölgetés.

Kata, Jucmuc, Coca :)
Hajrá lombik!!!!

Kép
Kép
tiza

oh, kicsiboris azért mi szurkolunk, de sajnos benne van a pakliban ez a lehetőség is. Reménykedni kell, ami nem tetszik meg egyik füleden be a másikon ki.
A munkahelyemen, a főnökeim úgy nagyjából képben vannak velünk kapcsolatban, amikor viszont elmeséltem az egyiknek, hogy örökbefogadást kezdeményezünk, hát olyan csúnyán beszélt velem(tömörem a lényeg szerinte, hogy a gének meghatározók, és csak 5% a nevelés), hogy kedvem lett volna felpofozni. De nem érdekel, nem neki kell küzdeni, lelki tusákat vívni, kuporgatni a zsetont a szurikra stb. Könnyen beszél aki nem jár hasonló cipőben, ne add fel, és légy erős ha a mensi amire eddig olyan nagyon vártál másodszor is meglátogat, nem szabad feladni.
Erős csajszi vagy, próbáld meg lekötni magadat :wink:
Mi a helyzet másik orvos ügyben, hogy döntöttetek?

tiza, nálunk nincs kaktusz, (szerintem ez aranyos volt a férjedtől), különben mindet kidobálnám, ki tudja :? Vicceset még tudok, az öcsém most keres fel egy táltost az ügyünkben, aki meg tudja mondani, mikor kell próbálkoznunk hogy gyerekünk legyen, állítólag már bejött neki egy meddő párnál :roll: HIHI

Okosságban úgy látszik nincs határ.

Kellemes estét!
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?