Na itten vagyok én is!
Nem mondanám, hogy kialudtam magam, ez a hülye szél...
Az ablakunk előtti fa állandóan be akar jönni, mert ugye eléggé északnyugati az az oldal, és onnan fúj, és szagény akácfa olyan mintha tényleg egyszercsak betörné az ablakokat, és bajönne a nagyszobába. Néha olyan erővel ütődik az ablakhoz iszonyú szélzúgás közepette, hogy ijesztő...
Na amiket tegnap még akartam:
Sajti,
te tényleg ügyes vagy ám!! Nekem nincs ehhez türelmem azt hiszem...illetve lenne, csak MArci nem hagyná hogy legyen...Ha meg nem tudok odafigyelni rendesen, akkor meg nem akarnám csinálni....Nagyon szépeket csináltál!
Mamac,
ilyen mézeskalácsházikót nem is láttam még...Milyen szép!! És mennyi munka lehetett benne!!! Elképesztő dolgokra vagytok képesek. Ja a másik: Tök jó azaz ing Ádámon az egyik kari képen. Már máskor is volt rajta, de nekem nagyon bejönnek ezek a népies bő újjú ingek. Szép, na.
Ilba,
Nagyon jó volt az amikor Beni leesett az ágyról és aludt tovább.
Szopi utáni bealvás: HAjrá!!! És be tudtad így tenni az ágyába?
Erről jut eszembe, képzeljétek tegnap este, amíg én itt szórakoztam a géppel (dvdíróval
), Apa kijött MArci mellől, és kiment a lépcsőházba cigizni. Aztán jött vissza, valamiről beszélgettünk, és indult volna vissza a nagyszobába, de ahogy kinyitotta az ajtót, MArci ott állt, és jött kifelé a szobából. Felébredt, nem volt senki a szobában, és elindult a keresésünkre.
Hálózsákostul, ahogy Livicsek szokott.
Nagyon édi volt...
Gabi,
Hajrá Kis Tesó!!!
Édes Livics a kádban! Nekem is most egy ilyen fürcsis a kedvencem...ehune:
Cool,
én nem kérek semmit köszi. Utoljára az esküvőmön volt körömlakk a körmömön, azóta mindig vágnom kell Marci miatt, mert hajlamos vagyok rendesen karmolászni. Szóval most kezdenek a körömlakkjaim beszáradni.
Amúgy nekem is vagy egy rahedli szépítőszerem, meg arcpakolásom, meg mittoménmik, de amióta nem dolgozom, nem nagyon nyúltam hozzájuk...minek? A tükörnek?
Kozmetikus: 16 évesen elmentem egy lábszörtelenítésre, az volt az első és utolsó alkalom, amikor is betettem a lábam oda...ill még egyszer voltam, az esküvő napján, akkor csak egy smink erejéig... de se előtte, sem azóta. Én is itthon oldom meg, amit kell, és nem bántam meg még, hogy így csinálom. A fodrász: talán évente egyszer vagy kétszer megyek vágatni - és most ugye életemben először volt, hogy csíkok is kerültek a hajamba...
Szóval Gabi és Sasha mögé én is sorbaállok...
Tücsi,
Gratula mégegyszer, ügyik vagytok. Én lááttam az ominózus sűrű levesevést, melyet jól meg is örökítettem:
Meg nagyon jót játszottunk ám utána. Ízelítőül:
és végül...na ki flangált ebben egész végig????Majd besz.rtam a röhögéstől amikor csak megláttam...
Nemtom még mit is akartam...ja Budaörs: Marci jól érezte magát:
Apa ez a virág el akar száradni, látod?
Locsoljuk meg!!!
segített egy kicsit a nagyinak is...
aztán elbújt...hova is????
na jó, nemtom még mit akartam, majd ha eszembejut szólok...
Ja igen:
Jövő kedden TALI!!!!