Új privát üzeneted érkezett!

Juca!
Nekem zongorista kezeim vannak. Amikor 72 kg voltam (ilyen is volt pár éve), akkor sem volt az újjaimon egy deka zsír sem.
A terhesség előtti darázs derekamat pedig nem tudom megmutatni, mert nincs képem, de ahhoz képest van ott úszógumi rendesen. De ahogy látom, erről én téged úgysem foglak tudni meggyőzni, így hát feladom, és maradok továbbra is nádszálkisasszony, kígyóubika a szemedben :lol: :D :lol:
A másik fontos dolog, hogy a férjem szerint sem nőtt a fenekem(pedig aztán ő igazi kritikus). A fenekem lehet, hogy tényleg nem nőtt, na de a derekam... Na jól van, abbahagyom :D :D .....
Ajaj, én is szoktam hisztizni, és visszabeszélni a főnöknek. Ő valóban egy csodabogár. Az apukája híres filmrendező volt, biztos hallottál róla, Simó Sándor. Mindenhova elér a keze, a Magyar Mozgókép Közalapítvány kuratóriumi tagja is, plusz ismer mindenkit aki számít manapsát. Lehetne akár beképzelt is, de ehelyett egy földön járó, érző ember (kivéve, amikor nagy ritkán elkapja a gépszíj, de aztán hamar magához tér). Ebben a pozícióban nehéz egyszerűnek maradni, de ő minden erejével próbálkozik. Ez tiszteletre méltó.
Vendég
 


Sziasztok!

Hát, most sem vagyok az a sűrűn irogató topiklakó...De van mentségem, mégpedig egy duracel elemmel működő fürge kisbéka! :twisted: Na, jó a gyerekemről beszélek, mégsem hívhatom békának! :shock: :D

Köszönjük a jókívánságokat, remélem célba érnek, és hamarosan javul Levi vérképe, és a mája is meggondolja magát, és visszazsugorodik.

Visszaolvasni csak keveset tudtam, de megpróbálok reagálni mindenre.

CsHeni!
örülök, hogy túl vagy rajta, és minden rendben ment. Pihengess még. Mi lesz most a következő lépés?

Timika!
Hát, igen ha mindenki mást mond, akkor találd ki, mi is lenne a legjobb. Az én dokim azt mondja, nem kell fluort adni a gyereknek, csak indokolt esetben. Cipő: hát, ezt nem tudom, mi mezítláb vagyunk itthon, zokniban, így Levire sem adok cipőt Egyenlőre. Kényes téma: eddig minden doki akitől megkérdeztem(urológus is volt köztük), azt mondta, 2 éves koráig nem szabad huzogatni, mert ha megsérül, az vezethet fitymaszűkülethez. Én sem fogom. :roll:

Évi77!
Hú, Dóri nagyon ügyi, hogy már csúzdát mászik! A dokiknál Levi is állandóan ordít. Bár ez most érthető nála. Egyedül a háziorvosnál nem sír, neki megengedi, hogy vizsgálgassa.

Pankaa!
Szép kuckót növesztettél Emilinek! Örülök, hogy a lakásprobléma is megoldódott. :)

Kovácsné Beus!
Mi még nem beszéltünk. :) Köszi a jókívánságokat Levinek. Gratulálok az ikreidhez. Hányadik hétben vagy most?

Angie!
Szerintem a vaspótlástól bajod nem lehet. Nekem is a terhesség felétől kellett szednem, bár nálam a nőgyógyász írta ki. Azt mondta, hogy terhesség vége felé szinte minden kismama vashiányban szenved. Tehát ha már az elején pótolnin kezded, az csak jó lehet.A pocid nagyon csinike! És próbálj meg többet pihenni! :)

Kacsa!
A te pocid is nagyon szép nagy már! :)

Juca!
Ha azt hiszed hatalmas pocakod volt, akkor nem láttad az enyémet! :shock: Szülés előtt már menni nem bírtam tőle!Képet inkább nem is rakok róla, nehogy elszörnyülködjetek! :twisted: A blogodat minden nap elolvasom, szuper!

Jucmuc!
Örülök, hogy már itt tartasz! Tudod mi a cél, és ezért még a szurik is elviselhetőbbek. Erős lány vagy, nagyon szorítok! :D

Huh, most csak ennyi, mert több nem jut eszembe, kinek akartam még írni, meg aztán Levi is mindjátz ébred, és az ebédje még csak félkész állapotban van.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
adriana
 
 


Most látom, nem jó a babanet órája! Az üzit 13:47-kor írtam, nem 14:47-kor!

Kép

Kép
adriana
 
 

 
 

Adri!
Köszönöm a dícséretet a pocimra.
Az órát még az téli átálláskor felejtették el átállítani. Most már lassan fölösleges is lenne, mivel hamarosan nyáriba megyünk át.
Én szeretnék "elszörnyűlködni" a pocidon. Képet kérünk!!!
Levike problémája pedig meg KELL hogy oldódjon. Én nagyon drukkolok.
Vendég
 


Sziasztok!
Angi34!
Nekem május 30-án volt a vetélésem. Sajna nem spontán... De ezen már túl vagyok, próbálok nem gondolni rá, de azért persze minden nap eszembe jut. Sajnos a kórházban elég döcögősen mentek a dolgok, úgyhogy igencsak megnehezítették ezzel a helyzetemet. Ezért lenne nagyon fontos, hogy megtaláljam a nekem megfelelő dokit, mert elég nehetzen bízom bennük ezek után...
Cs.Heni!
Nagyon örülök hogy minden oké! Szurkoltam neked ezerrel!

Mindenkinek köszönöm az üzeneteket! Mostmár csak végig kell tesztelnem a dokikat :wink:
Legyen szép napotok!
faul
 
 


Sziasztok!

Megpróbálok emléksezetből írni, meglássuk, hogy sikerül... :)

Angie :)
Van már nevetek? Csak mert a vonalzón nem látok nevet :) Vagy még nem állapodtatok meg? :)
Egyébként szerintem is jó érzés, ha az ember főnöke így számít az ember lányára... Nálunk ugyanez a helyzet, annyi fűszerezéssel, hogy én itthonról dolgozom folyamatosan, amióta megszültem :) :)
Hát, nem unatkozom, annyi szent! De nem bánom. Beleőrülnék az állandó pelenka-játszótér-etetés-főzés-takarítás-pelenka-játszótér-etetés.... na jó, nem folytatom-ba :roll:

Juca :)
Te csak ne reklámozd, hogy hogy ment le a kórházban 5 nap alatt a 90 kg-d!!! Megint citromsárga leszek... :twisted:

Évi :)
Már értem, akkor Te is félted a mosogató ajtót ezek szerint :)
nagyon szám lehetett Dóricica a csúszdán! Őrület! Mindjárt 1 éves lesz! Tudod, mi lesz az ajándéka?

Timika :)
Nem semmi, amin átmész Krisfóttal! Nagyon durva... :( Remélem, minden megoldódik nagyon hamar. Nagyon rossz tud lenni, amikor aggódni kell a kicsinkért. :( Vigyázzatok Magatokra!
Cipő-téma: én adok Laurának a lakásban is kiscipőt, persze pillekönnyűt, jó minőségűt. Két okból: 1. ha nem adok rá, akkor mivel hiperaktívka, állandóan belerúg mindenbe és estére céklapiros lesz a nagy lábujja :( . 2. ha felhúzódzkodik, cipő nélkül nehezen tudja megtámasztani magát, visszahuppan. Cipővel könnyebb és biztosabban állni is tud így. nem tudom, lehet, hogy nem jó, a németeknél is kapható Elefanten cipőt vettem neki, kényelmes, puha és pille könnyű. Itthon iszonyúak vannak néhol :( :(

Annácska :)
Hihetetlen, hogy Petike is mekkorára nőtt már! és már áll! Elképesztő! mennyit játszanak el magukban Annamarival? Tudsz azért közben ezt-azt tenni a lakásban?

Kacsa :)
Nagyon szép a pocód! :) És még "csak" 30+0 :?: :!:

Pankaa :)
Köszi a levelet! Szívemből szólt, amit leírtál! :) Látszik, h ugyanúgy látjuk ezt a kérdést... Gondolom, Neked nem lesz ilyen "kényszer" megoldásod, mint nekem :( nekem is csak a munka miatt (főleg)

Lányok, mamik :)
Laurának szeretnék adni valami harapnivalót (keksz-féleség) a fogzás miatt. Szerintetek milyen adjak (mind tele van cukorral... nem?)????
Másik kérdés: Ti adjátok a cukros Hipp konzerveket is a manóknak? Én nagyon kerülöm, gyomlálom... De olyan jól néz ki pl. a joghurtos gyümölcsös... :( persze cukorral. Mikortól lehet/érdemes a cukrosakat is kipróbálni? vagy inkább ne? Mert úgysincs szükségük rá, nem?
Tényleg: ki mikor megy vissza dolgozni? (második baba? :wink: )

Puszilok mindenkit! (bocsánat, akit kifelejtettem)

KépKép
unique
 
 


Még 2 dolgo eszembe jutott:

Angie :)
Az én nődokim pont ugyanígy látta a vérképemet, mint a Tied a Tiedet. nekem is alacsony volt a vvérsejtem és magas a fv sejtem. Szerinte terhesség alatt ez teljesen normális. Utána visszaáll. Igaza lett :) Persze azért én is szedtem bőszen a vas pótlást (Maltofer fol), még mindig szedem... Doki és doki nagyon más. De szerintem ez nem jelenti azt, hogy a te nődokid nem jó, vagy nem alapos. Gondolom, több száz, több ezer szülése volt már, van már rutinja ezekben a dolgokban... El ne veszítsd a bizalmad benne szerintem, ha már 1x rátetted a voksodat! Akkor annál jobban fogsz parázni a szülés miatt, mert az aztán nem piskóta :roll:

Timika :)
Én még eddig 1x sem hallottam fluor pótlásról. Nemhogy babáknál. Szerintem ne bonyolítsd túl az életeteket! Mi is felnőttünk ilyenek nélkül... :) A fog minőség pedig öröklődik. Férjemé tökéletes (2 tömött fog, 33 éves...), pedig semmit sem tett sem ő, sem a szülei ennek érdekében... Én naponta 2x mosom, tisztítom, fogorvoshoz járok, stb-stb... És egy csomó rossz fogam van.

Puszi

KépKép
unique
 
 


Angie!
Én szedek vasat régóta, de csak reggel 1et.
Nem igen hinném, hogy a doki rakta el a papírjaidat, inkább az asszisztense, hisz ők rakosgatják a kartonokat.(néha nálunk is előfordult, hogy egymásba csúsztak).
Alakul már a te pocakod is, bár ruhában nem látszik anyira jól.
De most beérjük ezzel is :D
Hájika neked sem látszik, de elhiszem ha mondod, mert én is látom magamon, de a környezetem nem.A férjem szerint a fenékméret végre elérte a kívánatosat :lol:
Fehérvérsejt nekem is magasab egy kicsit.

Timika!
Neked is igazad van! :D Akkor csak minden másnap adjál rá cipőt. :lol:
Így hordja is, meg nem is :lol: Több ötletem nincs.

Juca!
(ez a szag dolog nálam is van. :oops: Nem büdi, csak másabb.Egyébként amikor szülésznőnek tanultam, akkor én minden kismamánál ilyen szagot éreztem,ha segédkeztem a vizsgálatoknál, megcsapta az orromat.Bizti a hormonoktól van.)
Nem voltál bálnás, csak volt benned egy baba. :wink:
Kíváncsi vagyok én mekkora leszek a végére, ugye most fog csak hízni a baba igazán! :wink:

Nárcisz!
Angelikának nagyon sok boldog első névnapot kívánok! :D

Mennem kell, elutazunk 7végére anyósékhoz.
Mindenkinek kellemes 7végét kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Angie!

És a hájad hova tetted???

Unique!

A még "csak"-ot hogy értsem? Kevesebbnek vagy többnek gondoltál?
Én már kezdek türelmetlenkedni! Lecserélném azt a 3-ast egy 4-esre!

Itt volt a barátnőm a fél éves kislányával. Olyan kis tündérmorzsa volt a kicsi! Dumált, szopcsizott és produkált egy szép hatalmas kakit! És megsimizték Timcsát is! :D

Adriana!

Köszönöm Neked is a dícséretet!

Azért még van mit növeszteni, ahogy Juca pocakját elnéztem!!!

Apa olyan édes volt tegnap, mikor megjött, ott örömködött, hogy milyen furi így pár nap után látni, hogy mekkorát nőttünk!

kacsa14
 
 


Pankaa
:) Azért nem szádékoztam még kismama gatyót venni, de mostanában biztosan nem fogom felvenni azt
a gatyót, ami rajtam volt tegnap. Este-általában akkor rosszabb-már csak kigombolva volt kényelmes
:). Hát hiányozni nekem sem hiányzik :).
Még nem tudom mit kezdek ezzel a szituval, már megvan a repjegyem is..az biztos kedden megbeszélem
az orvosommal és az fog számítani, amit ő mond.
Húú mekkora pocak.:)

Timika
:( Szegényke. Hogy megnyugtassalak a férjemnek pont ez a problémája volt. És ő már egész nagy
volt mikor megműtötték, de minden rendben van vele.:)

Sziszka
És ma már nincs??

Jucmuc
Jajj tényleg elfelejtettem.:)

Jucus
Kockáztatni nem fogok az tuti. Kedden megyünk a dokihoz és akkor megbeszélem vele. Egyébként
utánna olvastam itt a babaneten és kifejezetten nem ellenzik.
Húú mekkora pocid volt :) Nagyon szép.

CsHeni
Na látod! Nagyon örülök, hogy minden rendben.

Ballanitta
És mikor teszteltek??

Évi
Tudom, hogy igazad van, de ez most olyan nehéz. Bár nem tudom miért. Azaz tudom, de nem akarom
leírni mert most pozitívan gondolkodom és minden rendben lesz.
Csúszdázás közben megnéztem volna a pipdet :).Mi ez a nagy ellenszenv a dokinénivel szemben??

Faul
Én tudok egy privát dokit, aki velem nagyon rendes volt és mindent elmagyarázott. Ő volt az első
aki azt mondta talán a férjemet kellene megvizsgálni, mert szerinte velem minden ok.
Pesti jó? Bartók Béla utcában..

Angie
Igen azt sajnos érzem, hogy puffadok..:). De nem baj megéri:) Hát igen szép kiscsajos, de az sem
fog rosszul esni ennyi várakozás után, ha kékre kell esetleg cserélni. Amúgy vicces, mert nálunk
az egész család lányt szeretne. Anyukám, anyós, nagymamamák-csak apunak van lánya :) (én)-ja aki
lemaradt, anyukám a nevelő anyukám.
Sajnálom, hogy rosszul sikerült a napod..tényleg jól összejött.
Remélem a mai napod jobb volt.
Dehogy vagy dagadt malac!! Nagyon csinos vagy!! Szerintem csak mivel mindig nagyon vékony voltál, így
most furcsa, hogy egy hordó van elöl.:)

Tina
De lehet még hezitálok mi legyen.

Kacsa
Nagyon csini.


Hát a boszi barátnőm szerint fiam lesz. Sztem nem :) De nem akart fogadni. :twisted:
Na tessék kellett nekem hiányolni..pont most látogatott meg kis Vukk bár nagyon bátortalan volt.
Na most készítjük a vacsit, mert már megint éhes vagyok! :).

Taliban benne vagyok. Nekem is a hétvége lenne nyerőbb.

Puszi

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Fleur!

Kis vukkot azért még ne írd le! Én a 7-8. héten kezdtem ... Főleg, ha lányra pályázol!
Úgyhogy egyél még, amennyi beléd fér, biztos, ami biztos!

Barátnőm a fél éves gyerek mellett olyan gebe, hogy rossz nézni! 34-es farmert vett most magának. Pedig nem fogyózik, csak szoptat ...

kacsa14
 
 


Kacsa :)
A "csak" azt jelentette, hogy ahhoz képest, hogy 30+0 szép nagy, méretes! :) Kinéz akár 35+0 vagy 37+0-nak is :P Így már OK?
Jaj, ne várd a 4...-t. Én a végén már úúúúgy szenvedtem... A lányok a tanúk rá, már nem bírtam mit kezdeni magammal. Minden rossz volt, ülni, állni, feküdni, enni, inni.... Minden!!!
Élvezd ki ezt a szép időszakot még! :)
Hogy csinálja a barátnőd? Egyáltalán: én miért nem fogyok a szoptatástól???? Ezt nem értem... :( Mindenki fogy, én meg nagy tornázások árán jó, ha fél kilót ledobok :(


Fleur :)
Te írtad, hogy éjjel 3x kelsz pisilni? Lesz ez még rosszabb is, megnyugtatlak :) :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Unique!

Ja, így már értem!

Azért várom a 40-et, mert az már a vége. Jó dolog terhesnek lenni, amikor a pocival dicsekszik az ember + amikor mocorog a babó, de amúgy én nem vagyok elájulva a dologtól, vmi. nyűg mindig van vele és nekem az lesz az igazi megnyugvás, ha szépen időre kijön Timcsa és akkor már leglaább látom, hogy mi a helyzet. MOst meg mindig csak malmozhatok, ha vmi. új dolgot érzek.

Azért gondolom, a fogyás alkat kérdése is. Barátnőm + én + még egy 3. csaj világéletünkben csontkollekciók voltunk. 21 évesen volt olyan férfi kollegám, aki megkérdezte, hogy de ugye nem vagyok anorexiás ... Mondjuk most tényleg furi volt látni, a hasa totál be van horpadva!!!

Azt nem tudom, hogy más miért fogy a szopitól, de ha én is fogyni fogok, akkor a végén elfogyok. Komolyan, annyira látványosan látszik rajtam, hgoy mennyire legebésedtem! Mire végre feltornáztam magamra egy kis súlyt, amivel már nem csak 2 piszkafa volt a lábam helyén, hanem jó indulattal lábnak nevezhető dolog és mertem hordani rövid szoknyát is. Most meg már megint teniszezni lehet a combjaim között. Szóval a másik véglet sem jó ...

kacsa14
 
 


Sziasztok, lánykák!

Minden kismamának nagyon-nagyon csini a pocikája!!! Énisénisénisújra... :D Norwell nosztalgiázik.... :wink:

Kacsa!
Megértelek, hogy már a kezedben tartanád Timcsát, de (ahogy egy dúla fogalmazott): élvezd ki ezeket a heteket, mert soha többé nem leszel a babádhoz ilyen közel, mint amikor még a pocidban van... Ettől függetlenül már én is nagyon türelmetlen voltam ám! :)

Unique!
Ne aggódj, én sem fogyok a szopitól... :oops: :wink: :lol: Lehet, hogy a mai muffinadag is hozzásegített? :twisted: Ja és a cipő: bnőm azt mondta, hogy amikor a kisfia megtanult felállni és állni, akkor már ő is adott rá cipőcskét, és onnantól kezdve néhány nap alatt megtanult egyedül menni! Mert annyira jól tartotta a lábát a cipő, olyan biztosan állt, hogy ripsz-ropsz sikerült neki.

Évi!
Szóval a csajod csúszdázik!!! Háááát, ez igen! :) Amúgy még a szeme se áll jól a fotókon... ;)

CsHeni!
Örülök, hogy minden oké Veled, és hogy túlélted a HSG-t! ;)

Angie!
Ne aggódj a fvt miatt, minden kismamának kevesebb, nálam is ez volt anno, a doki szerint teljesen oké volt.

Narco!
Nagy-nagy puszi Anginak névnapja alkalmából!!!

Évi79!
Isten éltessen sokáig!

Timika!
Hááááát, kukiügy nálunk is hasonló, mint Nálatok... :roll: De én nem merem piszkálni, néha-néha egy kicsit próbálkozom, de nem akarok Kendének fájdalmat okozni, és a védőnő szerint sem nagyon kell erőltetni...

Kende babám három napja új tudományt művel: csikorgatja a fogait!!! :shock: :twisted: Amióta az alsó és felső metszők összeérnek, az anyája idegeit tépi azzal, hogy zenél velük... Én meg már attól félek, hogy a végén elfogynak a fogai, annyit csikorgat... Ja, és nem is mondtam, hogy megtanult ülni is! Kb. egy hete ül már teljesen egyedül, és nem csak megül, hanem felül, és állásból is leül, tehát már nem játssza el a krumpliszsák-effektet, hanem szépen letottyan a fenekére (ez csak akkor szupi, amikor kakás, képzelhetitek... :twisted: ). És most már jól belejött a kajálásba is, 100-150-eket eszik gyümiből, főziből, annak ellenére, hogy először nem nagyon volt lelkes.

És akkor néhány fotó magzatomról (most úgyis mindenki fotózhatnékban volt, hát nem maradhatunk ki :) )


Dr. Kéri Kende rendel :D
Kép


Első találkozásom a céklával (a látszat ellenére a cékla járt rosszabbul :twisted:)
Kép


Szóval így ülök, és nagyon élvezem, hogy mindkét kezem szabad közben... :)
Kép


Ilyen zsivány tudok lenni: :D
Kép

Puszi mindenkinek (akit kihagytam, annak dupla :))!

Kép
Kép
norwell
 
 


TALI

Március első, második, harmadik hétvégéje??? Addig be vagyunk táblázva, hiába kedvelnek az emberek, én meg utálok főzni :twisted: na nem igaz szeretek, de ahhoz érv kell, min. 10 ember, akik hozzánk jönnek, így mi megyünk, és kieszünk másokat :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca
 
 


Angie!

Szegenykem milyen reggeled volt tegnap!
Meg olvasni is hosszu volt! Meg jo, hogy a folytatas nem volt ilyen!

A doki hozzaallasa tenyleg eleg erdekes! Estleg rakerdezhetnel legközelebb.
A pocakod viszont nagyon csini, es en semmi hajat nem latok!

Timi!

Sajnalom ezt a sok megprobaltatast a picivel!


Panka!

Nagyon szep a pocid! Nem semi milyen anagy mar!

Adriana!

Nagyon köszönöm! Remelem minel elöbb megoldodnak a problemak Levikevel!

Kacsa!

A Te pocid is nagyon szep!

Norwell!

Nagggyon jok a kepek Dr. Keri Kende-röl! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Most jutottam a géphez, csak 1-2 mondat...

Angie!
(Ne haragudj, hogy nem ítam, de csak most olvastam vissza.)
Én valószínűnek tartom, hogy a levegő okozhatta a görcsöket, főleg hogy utána megszűnt és azóta nem volt probléma.

Juca!
A barázdazárást a fogorvos csinálja az örlőfogak rágó felszínén, mivel azok könnyebben szuvasodnak a barázdáltságuk miatt, és ezt zárja (tesz rá valamilyen anyagot, hogy simább legyen a felszínük) valamilyen fényre kötő anyaggal.

A képeket gyorsan végignéztem, és megmondom őszintén irigyellek benneteket! :wink:

Na, de most már megyek, mert aludni is kéne!

Jó éjszakát és ha nem jönnék, akkor kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok

Kép
Kép
tina82
 
 


Jó reggelt!

Faul, Norwell: köszönöm, hogy szorítottatok!!!:)

Kovácsné: mi most még egy kicsit pihengetünk, élem életemet fél hónapig és február közepétől (amikor elmúlik a mensim), bele húzunk.Most nem siettetem az időt, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok és a dokim mindent megtesz.))

Kacsa, Pankaa, Angie: nagyon szép pocakotok van, csak így tovább:))

Tjuca: húú, hatalmas volt Kingus lakhelye:)) Gratulálok hozzá;)

Fleur: hála az égnek, hogy ezt is letudtam....

Puszi mindenkinek.

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok :)

Továbbra sincs úgy tűnik több időm netezni. De ha nem haragusztok, hogy ilyen nagyon ritkán jövök, feltenném a kispockunk képét nektek is. Tegnap voltunk 4D uh-on. Egészséges és két héttel nagyobbak a méretei a koránál. Jó sokat ficánkolt, nagyon aranyos volt.

Fleur :)
Gratulálok a babához! Nagyon örültem, amikor megláttam a vonalzódat.

Tündi :)
Nem volt még érkezésem írni neked, de ami késik nem múlik. A jövö hetem nyugisabb, igyekszem sort keríteni a levélre.

Kép

wish
 
 


Sziasztok!

Még egy pár sort írok a doki kérdéshez: persze, hogy olyan dokihoz járok én is, akivel emberileg is szimpatizálok. DE nekem az előző dokim egy nő volt, és egész addig jónak tartottam, amig nem került sor a meddőségi vizsgálatokra. Mert akkor 2 hónapig csak UH-ra küldözgetett, vért vetetett, és a végén felírta a clostyt a nem tudni mire. Pedig alapvetően volt peteérésem. És csak 2 hónap után adott beutalót a mostani dokimhoz az andrológiai vizsgálat miatt. Így kerültem a meddőségis dokimhoz, és nekem ezért elsődleges szempont az, hogy szakmailag értékeljem jobban, mint emberileg. Mit kezdett volna a régi dokim az endómmal, ha egy sima peteérést nem tudott egyértelműen megállapítani az UH leletek alapján?

Panka
Köszi a vonalzós infót, lehet, megnézem újból ezt a babafalvás lehetőséget :)

Szalai Heni
Drukkolok neked nagyon, hogy szép tüszőid legyenek és sokat le tudjanak szívni!

Annácska
Nagyon szép a kisfiad! Gondolom, lánykád is veletek együtt repdes. Szülinapi ajándék is lehet a babánkból, igen, az érdekes is lenne, mert a férjemnek van anyósommal egy napon a szülinapja :)

Juca
Már többször próbálkoztam az angol tanulással, de képtelen vagyok rá. Ragadt rám a számtechből, mert mindig angol nyelvű progikon dolgoztam, és azt tök jól megértem. Csak külön tanulni ne kéne... Amúgy megvan egy teljes ELO tanfolyam anyagom kazikkal, soha egyetlen leckét nem küldtem vissza, mégis megkaptam róla a végén a papírt, hogy elvégeztem a tanfolyamot. Komoly? :lol:

Timika
Szegény Kristóf! Nem is tudom, mit tennék a helyedben, ha mindenképp ki kell venni az orrmanduláját, akkor jobb előbb, nem? Ezen a kuki húzogatáson én is sokat szoktam gondolkozni, hogy ha kisfiúnk lesz, mikor kell elkezdeni, stb. Nem egyszerű téma, pláne ha nem kap az anyuka egyértelmű útmutatást. De amit a védőnőd mondott, az nekem tök logikusnak tűnik.
(vonalzó: babánknak mindenféle neve van, nem tudom, mit írjak be)

Fleur
Úgy látom, a többség félt a repüléstől téged, benneteket, én is velük értek egyet. Kockázatos lehet ilyen fiatal terhességnél, én biztosan nem vállalnám be. Ha te is így érzed, van aggodalmad ezzel kapcsolatban, akkor találni fogsz egy nagyon jó megoldást! Hazugság meg átverés nélkül. Kiskapuk mindenhol vannak :wink: Vigyázz magatokra, mert a babátok menni akart már nagyon hozzátok! Szerintem csomó apró jelet küld a baba, nem csak a hányinger jelentheti, hogy minden rendben. Ne aggódj feleslegesen, inkább élvezd az állapotod! :)
Puffadás: karban lehet valamennyire tartani, nekem mostanság sikerül az étkezéseimet úgy alakítani, hogy reggel ne a hordót lássam, hanem a baba miatt más formájú pocakot (az az igazság, hogy nagyon tetszik :wink: ). Így hamarosan lesz pocakos kép rólunk, de lehet, hogy első kismamanacis lesz belőle. Az de furcsa lesz, életemben először bemegyek egy ilyen üzletbe és magamnak vásárolok kismama ruhát :lol:

Wish
Továbbra is várom leveled! Nagyon jó ez a kép a babáról, imádom a 4D képeket, nagyon szép a pofija :)

Tündi
tündi30
 
 


Hmmm...... van már vonalzóm, de hogy jól csináltam-e?!?!??!? :)
Mármint a profilba bemásolást.

Tündi
tündi30
 
 


Sejtettem :(
Hogy rakjam be a vonalzómat?

Tündi
tündi30
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, csak sikerült :)

Tündi
tündi30
 
 


Wish! :D

Nagyon-nagyon szep a kis miniwish! Es bocsi de nekem csak most jutott eszembe, hogy a Te szülinapod is most volt januarban! Ha jol emlekszem egyszer azt irtad, hogy ket nappal az enyem elött, tehat 16.-an. Hat jol megkesve de annal nagyobb szeretettel kivanok Neked boldog születesnapot!
Kép


Tündi! :D

Szuper a vonalzo!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jó reggelt!

Csak gyors kukkantást tettem, mert mostanság sajnos nagyon sok a meló és még vasárnap is itt ülök a gép előtt!!

Tündi: az orvosokról én is tudnék neked mesélni!!!! Az első választott dokim (nő volt), rengetegen ajánlották! Eredetileg akihez most járok, hozzá akartam menni (nála születtem), de külföldön volt egy fél évig....Szóval ez az okostojás nő, aki a Tétényiben dolgozik és még meri magát uh specialistának nevezni, nem vette észre, hogy a babám szívének egyik kamrája teljesen hiányzik. Ha rá hallgatok és nem megyek el véletlenül másik helyre uh-ra, akkor 9 hónapra egy beteg babát szülök meg.

A méhen kívüli terhességemnél egy docens mondta azt, hogy semmi baj, menjek haza nyugodtan és majd akkor szóljak, ha görcsölni kezdek. Itt már az volt a szerencsém, hogy közben a másik dokim hazajött és még aznap megcsinálta a műtétet! Csak mellesleg: már meg volt repedve a petevezetőm....

Összefoglalásképpen: ritka a jó orvos, mint a fehér holló....És igenis az embernek saját magát is kell képeznie, mert különben póruljárhat.

Remélem nem voltam nagyon durva:

Pusz

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok Lányok!

Na most már tényleg megpróbálok rendszeresen jönni, de sajnos nem csak egyedül vagyok a netre! :)

Az a helyzet, :( hogy nem igazán tudok visszaolvasni, mert mióta nem voltam, annyit írtatok, és annyian vagytok újak, hogy ha lehetnék egy kicsit pofátlan akkor kérnék egy kis rövid összefoglalót valakitől, hogy mi történt az elmúlt hónapokban. Bár a táblát láttam, és nagyon örülök az új babásoknak, főleg azoknak akik mikor még én is mindennapi vendég voltam, sajnos úgy mond küzködtek, a pocaklakóért. De szerencsére pozitív változások voltak, és remélem, hogy azoknál is lesz akik még mindig várnak a pocaklakóra!

Rólunk nem tudom, hogy Mátra mennyit írt, mikor még topic tag volt?

Na de mindegy, megpróbálok felrakni egy képet az én gyönyörű kicsi fiamról, de sajnos nem megy, mert túl nagy a kép. Majd megpróbálok felrakni egy kisebb képet és végre bemutatom nektek!

Puszi : Dina
dinadin
 
 


Az előbb nem sikerült :(
De most igen! Tök jó!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


sziaszok!

Én kezdem a napot de jó ilyen még nem volt.

Először is többen kérdeztétek mikor tesztelek a dokim azt mondta hogy csak akkor csináljak tesztet "ha nem jön meg addig minek pazarolnám hisz nem olcsó dolog".igy most kicsit izgulok a dolog miatt merthát bevallom nőiesen türelmetlen vagyok.
Ja és ma reggel felhívtak telefonon állásinterjúra ami pénteken lesz ez is kicsit idegesít hogy mit is mondjak?!

Kacsa,Panka,Angie,!
Csini pocakotok van mindanyiotoknak.

Cs.Heni!
örülök hogy jó tapasztalatod van a HSGvel kapcsolatban és jó hogy minden rendben.

Most Ha tudom végigkérdezek mindenkit aki akar válaszolhat priviben is és előre is köszi.
mindenkinek írok inkább privit.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


sziasztok.

aniko.1cn.koszi

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok!

Timika!

Tényleg ez már őrület, hogy ahány orvos, annyi félét mond. Kristóf hogy van?

Beus!

Hogy vagy? Jobb már a kedved?

Juca!

Valami csúszdás helyen szívesen bemutatjuk pipicsek tudományát :) Talira nekünk a márc. első hétvégéje nem jó, akkor tartanánk apu és a Dóri meglepi buliját, de hozzám ne igazodjunk, ami a többségnek jó. De a febr. 3 is jó, amit Angie javasolt. Az Árkád nekünk jó, annyira tényleg nem bababarát hely, de azért visszük az apucikat, hogy vonják ki a külköket addig a forgalomból, amíg mi koptatjuk a szánkat :twisted:

Unique!

Ég a fejem, de még csak ötletem sincs, hogy mit kapjon a milady a szülinapjára. Meg a névnapjára se, pedig az előbb lesz... Valamit gyorsan ki kellene találni :)
Rágcsálnivalónak én a kölesgolyót meg a bulátát kínáltam, de nem eszi meg a Dóri. Illetve pontosítok: otthon nem eszi meg, vendégségben igen :) Meg Milupa babakekszet vettem, persze cukor abban is van, de kettőt kap csak egy nap. Kajában kerülöm a cukrot, nem kap cukros cuccot, a gyümölcs úgyis elég édes. Külön nem cukrozok semmit. Szerintem így nem olyan sok :) A joghurtos gyümölcsös Hippet nem a cukor miatt nem adtam eddig, hanem mert abban teljes tej is van a címke szerint. Attól jobban félnék, mint a cukortól... Persze mindenki másképp csinálja :)

Norwell!

Grat Kende új tudományához :) Olyan édi kis husibaba, és ő is nagyon zsiványul tud nézni :)

Wish!

Tündérbogár ez a kölök! Milyen jól kivehetők a vonásai, nagyon kis szép :) Jól megnőtt a drága, ha két héttel nagyobb a koránál :)

Tündi!

Ugye hogy jó dolog ez a vonalzó? És pont 200 napod van hátra :)

Bellanitta!

Nem csodálom, hogy türelmetlen vagy, én is nagyon nehezen bírtam a várakozást :)
Húúúúú, kíváncsivá tettél ezzel a privivel, várom már :) Kűűűggggyeed csak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Évi :) Sajnos nincs jobban, szombaton megint elvittük a dokihoz, az orrválladéka kevesebb, viszont kezdett a fülére ráhúzódni a dolog, úgyhogy most Zinnat-ot kap :cry: :cry: és feb. 21-re előjegyezték műtétre, de ez még csak feltételes: ha nem megy rá a fülére és jobban lesz addig, nem enegedem megcsináltatni. Pláne, hogy a doki mondta, hogy mivel még kicsi, nagyobb az esély, hogy visszanő :evil: Most épp homeopata keresésben vagyok, remélem sikerül találni egy jót.
Körkérdés: ti infáztatok már a gyerekekkel? Nem baj, ha belenéznek?

Wish :) Gyönyörű a babátok!!! :lol:

KépKép

KépKép
timika
 
 


Timi!

Alvás közben nem tudod lámpázni? Vagy hason szeret aludni?
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy ne kelljen az a műtét :( :( :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi :) De, csak naponta többször szeretném csinálni, Kristóf meg csak séta közben alszik napközben :?

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Timi!

Mi magunkat is úgy infrázzuk, hogy bekötjük a szemünket. Gondolom, Kristóf visítana nagyon, ha bekötnéd a szemét, de szerintem az mindenképpen kerüljétek, hogy belenézzen!
Jobbulást Neki!

Tali!

Gondolom, nem meglepő, de én ismét passzolok. Febr. 3-án Apa 33. szülinapja lesz, márc-ban pedig én már ki nem teszem a lábikómat Debrecenből. Meg amúgyis mostmár végképp jobban esik a jó meleg és kényelmes fészkem közelében lenni.

kacsa14
 
 


Timi!

Én már előbb is arra céloztam, hogy kérdezz meg más orvost is, ha kell a műtét inkább most. Láthatóan Kristóf sokat szenved az orrával, fülével, nem akarlak elkeseríteni, de ez homeopátiával nem lesz jobb, gondolom az antibiotikum sem nagyon örvendetes. Én nem károgni akarok, csak a véleményem mondom. Én is dettó ilyen voltam, mintha csak rólam koppintottatok volna. Nekem is húzta anyu, aztán egyszer csak az egyik professzor azt mondta, hogy itt a vége. Kivette a mandimat, nem is emlékszem rá, és utána csak annyit voltam beteg, mint bármelyik másik gyerek. Az meg, hogy visszanől stimmel, nekem is visszanőtt, de nem voltak galibák utána, és most meg nincs hiányérzetem, ha mandula létszámellenőrzés van :lol:
Nekünk nincs infránk. :(

tjuca
 
 


Timi!
Nekem sincs mandulám 3 éves korom óta. Addig havonta injekcióztak, azóta még influenzás sem voltam. Igaz, a barátnőm kisfiának még több gondja lett a mandulaműtét után. Ezt nem lehet előre megsaccolni. Én biztos várnék még, hogy legalább az egy évet betöltse a gyerekem, de minimum két ovos véleményét is kikérném.

Próbáljunk meg talit szervezni feb 3-ra, és csinálunk még egyet március végére is?
Vendég
 


Sziasztok!
Most csak gyorsan, emlékezetből, majd később jövök még.

Wish!
Nagyon édes kis pofis babád van!!

Timi!
Remélem találsz jó dokit, és sikerül megúszni a műtétet!
Infrához mindenképpen le kel takarni a szemét.Csináld reggel,mikor még alszik, meg este, ha már alszik.

Lányok!
Lenne egy sürgős kérdésem:milyenek a jósló fájások, mikor jelentkeznek?
Ui. múlt hét csüt. óta szinte minden nap 1x éreztem olyat,mint a mensi előtt 1-2 nappal, derék, és alhas tájékon, de egész halovány érzés, nem görcsös vagy ilyesmi.Csak rögtön az jutott eszembe reflexesen, hogy meg fog jönni. :lol: Ami ugye badarság, de innen veszem, hogy olyan jellegű érzés.Nem tart sokáig, 15-30 mp ig, és csak edig naponta 1x volt ilyen.Mondtam ma a dokinak, de nem vizsgált meg, azt mondta, hogy ez mostmár egyre sűrűbben fog jelentkezni.2 hét múlva kell menni megint, akkor lesz uh is.
Szóval ti mit szóltok ehez?Menjek esetleg be a klinikára is nézessem meg magam mással is, vagy ez normális jelenség?
Köszi előre is a segítséget!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Angie!

Február 3 nekünk nem jó, meg az ugye most hétvégén lesz!!!!! Így kalkuláljatok! Március vége jó.

tjuca
 
 


Panka!

Jósolsz bébi :lol: idővel komolyodik az érzés. Vajúdáskor mindenképpen :wink: 8) :twisted: :lol: :shock:

tjuca
 
 


Juca!
Tudom, azért is írtam, hogy egyet most szervezzünk, és egyet március végén (vagy inkább április elején), amikor talán Évi is ráér. Így még sűrűbben is tudunk találkozni.
Hmm?
Vendég
 


Juca!
Kösz, most megnyugtattál. :? :D
Beszéltem közben a szülésznővel is, ő azt mondta, hogy lehet a méhszalagok nyúlnak, feszülnek azt érzem, meg frontok is jönnek mennek.De szedjek megne b6-ot napi 3-4x 2.Meg pihenjek.Hát ja ,7végén meg költözünk. :shock: De majd karbatett kézzel fogom végignézni ahogyan pakolnak a fiúk. :wink:
Holnap megyünk szülésfelkészítőre is, majd ott is rákérdezek.

Anitta!
Nem jött privi.Mit szeretnél tudni?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka, Kacsa, Angie!

Nagyon szépek a pocik!

Panka!

Aztaaa, már jósolsz, de buli :) Hú, lesz ez ám még olyan cifra, hogy csak na... :) Izgulni nem kell miatta, teljesen természetes a dolog :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Privit még én se kaptam, de már lyukas az oldalam a kíváncsiságtól :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Én nem is értem Anitta privis megjegyzését :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Lányok!

Mit szólnátok kismamik/mamik kihelyezett napközbeni talihoz? Akár nálunk, akár a városban? Csak így lehetne játszóházazni, vagy valami hasonló... Feb. 3 kinek jó? Csak, hogy sápogjak miről maradunk le :shock: :shock: :shock:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Javíts kérlek a táblában, a mai az 1. cn. Köszi!
Ritkán szoktál írni mostanában, de ez persze érthető is. A lényeg, hogy minden rendben legyen veletek. :)

Panka!
Valószínűleg jóslófájásokat érzel. Feltételezem közrejátszik nálad a mostanság nem kevés idegeskedés is. A Magne B6-nak naponta max. 3x2 az adagja. Annál többet ne szedj be belőle! A költözködésnél meg csak irányítgass! :)

Röviden most csak ennyi!
Sziasztok!

Kép
Kép
tina82
 
 


Anitta!

Én is vártam a privit, nem gyütt. Evvan :cry:
Mikor tesztelsz? Szerdán?

Évi!

Mindenléppen megnézem a pippancsot csuszizni!

tjuca
 
 


Évi, Tina!
Köszi az infót.Most utánna néztem a neten, és ott olvastam, hogy szülés előtt pár héttel jelek lehetnek a jóslófájások, a bővebb, sűrűbb hüvelyváladék(többek között).Hát ezek vannak.Bár most csak gyengén érzem, és mondom naponta max. 1x. De a hasam nem szállt le, ahogy írják, ez jó hel lehet.Ha a terhesség tényleges idejét veszem figyelembe(266 nap a fogamzástól számítva), akkor már "csak" 4 hét van addig.Ahoz képest talán nem korai ez a jelenség.Meghát hogy nagyobbnak is mérték mindig, ez egy kicsit megnyugtató, hogyha vmi történne is, akkor már nem lenne annyira kicsi.De most azért kicsit parázok, mert csak 34. héten vagyok még.
Igen, a sok idegeskedés ezzel a lakésmizériával is közrejátszhatott.Akkor fogok megnyugodni, ha már beköltöztünk, és a cuccom is be van pakolva.Az a jövő 7en lesz.Addig mindenféle képpen maradnia kell Emilinek.
Bocsi hogy csak magamról írok, de csak Veletek tudom ezt megbeszélni.Meg itt több véleményt is hallok, nemegyoldalú a dolog. :wink: :D
Köszönöm a mgértést, és a segítséget!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


panka!

a jóslók nem ijesztőek, szépen nekikezdesz nyílni, és egy hónap múlva még hálás is leszel ezért emilinek. ha tényleg két héttel előbb vagy uh és számítás szerint is, akkor meg pláne jó. inkább egy hónap laza jósló, mint + sok óra brutál vajúdás. :wink:

tjuca
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?